FlashFotoVideo Avaliações 1.631

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Jeg bestilte en vare den 14. marts, hvor der tydeligt stod, at den var på lager og kunne leveres inden for få hverdage. Kort efter modtog jeg dog besked om, at varen alligevel ikke kunne leveres s... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Uartig fed service 3 gange indenfor de seneste 12 måneder har jeg stået i en knibe og haft brug for her-og-nu hjælp. Jeg må bare sige at Flemming og Peter fra flashfotovideo.dk slipper alt hvad de ha... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har handlet flere gange hos Flashfotovideo.dk og har hver gang haft en rigtig god oplevelse. Flemming er utrolig behagelig og hjælpsom hele vejen igennem – man føler sig virkelig godt taget hå... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Anmeldelse af ordre angivet d. 5/6 Super hurtig levering ingen problemer Anmeldelse af ordre angivet d. 22/8 Lidt ventetid på varerne, 90% leveret d. 25/9. Dette er dog på grund af lager fl... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de artigos para fotografia
  2. Loja de Baterias
  3. Loja de Câmeras Fotográficas
  4. Loja de acessórios para Celulares
  5. Loja de Materiais para DJs

Escrito pela empresa

Velkommen til Flash Foto Video Vores priser er markedets billigste - inkl. udland. Over 2000 forskellige varer på lager I 1200 kvm. butik og lager. Udover markedets billigste priser - inkl. udland har vi mange forskellige sæt/kits, hvor man får yderligere 3 - 6% rabat. Kom og se; Mærk på kvaliteten, afprøv selv eller med kyndig hjælp og rådgivning af vores professionelle fotografer. Fører alt i lys/studie/location udstyr til foto og video. Brands: Godox, Aputure, Visico, Boling, Yongnuo og mange flere. 31 41 27 73 eller 53 54 40 43 info@flashfotovideo.dk Markedets klart bedste finansiering, som er helt rente- og gebyrfri via Anyday FRI FRAGT PÅ KØB OVER 300 KR Dag til dag levering (dog afhængig af bestillingstidspunkt - helst før kl. 14:30 eller ring) Papirruller m.m. fra 2 meter kun 95 kr. i fragt - uanset antal, længde og vægt. På forsendelse til udlandet og på forsendelse af varer over 2 meter til ikke brofaste øer vil der være et ekstra tillæg. 3 ÅRS GARANTI 90 DAGES RETURRET ÅBEN MAN-FRE - KL.9 TIL 17 LØRDAG - KL.10 TIL 15

3 Års Garanti, Fri Levering på alt undtagen udland og meget lange varer, Professionel Service og Rådgivning, Dag til dag levering

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 92% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Enestående kundeservice

Enestående kundeservice – langt ud over det sædvanlige! Flemming har leveret en service i absolut verdensklasse, og jeg har følt mig både værdsat og godt behandlet fra start til slut. Hele oplevelsen har været langt over mine forventninger, og det er sjældent, man møder så dedikeret og imødekommende en service. Jeg kan på det varmeste anbefale at handle her – og det bliver bestemt ikke sidste gang for mit vedkommende. :-)

27 de fevereiro de 2025

Flemming was super helpful

Flemming was super helpful. Great selection, knowledgable staff.

Only thing (they already know) but bigger and better signage to your shop pls!!

28 de janeiro de 2025

Kundeservice udover det sædvanlige

Megagod kundeservice. Jeg havde bestilt et baggrundsstativ som jeg ikke nåede at hente i pakkeboksen inden det blev sendt retur. Jeg kontakter Flemming fra Flashfotovideo og siger at jeg gerne vil betale for at få den fragtet endnu engang, men dette afviser han at tage imod. Så han sender det straks afsted igen og jeg ser frem til at afhente det. Jeg har været glad dor det tidligere baggrundsstativ jeg har købt her. Supernemt at stille op og meget stabilt. 5 store stjerner herfra.

8 de janeiro de 2025
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Jeg bestilte hos firmaet en julegave…

Edit 06.01. 25;
Efter min trustpilot anmeldelse kontaktede firmaet mig med et tilbud om gratis boks.
Flemming havde valgt at give firmaets ansatte ferie i en travl juletid,og det havde udfordret servicen. Leveringsforsinkelsen skyldtes udefra kommende vilkår.
Jeg ønsker dog ikke modtage tilbuddet. En mailbesvarelse ville have været tilfredsstillende. Jeg ændrer trustpilot
anmeldelsen til 3 stjerner.

Jeg bestilte hos firmaet en julegave den 26.11. 24. Fik kort efter samme dag ordrebekræftelsen.
Ifølge firmaets hjemmeside tilstræbes at bestilte varer sendes indenfor 48 timer.
Jeg sendte derfor en mail den 03.12 for en status. Fik en opringning, at vareren var i restordre. Men firmaet tilbød en de havde en åbnet stående, der var støvet til 100 kr under prisen. Det takkede jeg nej til.
Fik at vide der ville gå en uges tid, inden den bestilte vare ville komme til firmaet. Jeg rykkede igen pr. mail den 11.december og skrev jeg ikke ønskede vareren, hvis den ikke kom til jul. Ingen svar. Kan nu efter jul se på gæstesporing, at vareren er slettet fra firmaet.
Bedømmelse; 1 stjerne for hurtig ordrebekræftelse. Og 1 for en opringning.
Er virkelig skuffet over forløbet.

27 de dezembro de 2024

Hurtig hjælp

Hurtig hjælp
Jeg havde en ustabil trigger, og straks var der en ny på vej
Det skyldes sikkert udstyret er slidt og jeg har fået god rådgivning, til at få noget nyt der kan løse opgaven.
Ligesom altid har jeg kunnet ringe og spørge og få et kvalificeret svar, tak for det. den ene gang jeg ikke kunne komme igennem på telefon blev jeg kontaktet senere på dagen istedet.
Flashfotoogvideo har været min leverandør af grej i over ti år, og jeg anbefaler gerne deres service og rådgivning til fx kursister jeg har på fotokurser

20 de dezembro de 2024

Virkelig god service

Virkelig god service. Jeg tog derind for at få hjælp til lys. Der blev brugt den nødvendige tid, talt om fordele og ulemper ved de forskellige valg og lyttet til mine behov. Det er ikke sidste gang jeg handler der

17 de dezembro de 2024

Virkelig god service!

Virkelig god service! De sørger for man er tilfreds hele vejen igennem. Jeg har lavet et større køb hos Flash Foto og følte mig tryg hele vejen igennem, da der var god kundekontakt. Kan klart anbefales og kæmpe skud ud til Flemmning for fremragende service!

20 de novembro de 2024
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais