FlashFotoVideo Avaliações 1.631

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Jeg bestilte en vare den 14. marts, hvor der tydeligt stod, at den var på lager og kunne leveres inden for få hverdage. Kort efter modtog jeg dog besked om, at varen alligevel ikke kunne leveres s... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Uartig fed service 3 gange indenfor de seneste 12 måneder har jeg stået i en knibe og haft brug for her-og-nu hjælp. Jeg må bare sige at Flemming og Peter fra flashfotovideo.dk slipper alt hvad de ha... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har handlet flere gange hos Flashfotovideo.dk og har hver gang haft en rigtig god oplevelse. Flemming er utrolig behagelig og hjælpsom hele vejen igennem – man føler sig virkelig godt taget hå... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Anmeldelse af ordre angivet d. 5/6 Super hurtig levering ingen problemer Anmeldelse af ordre angivet d. 22/8 Lidt ventetid på varerne, 90% leveret d. 25/9. Dette er dog på grund af lager fl... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de artigos para fotografia
  2. Loja de Baterias
  3. Loja de Câmeras Fotográficas
  4. Loja de acessórios para Celulares
  5. Loja de Materiais para DJs

Escrito pela empresa

Velkommen til Flash Foto Video Vores priser er markedets billigste - inkl. udland. Over 2000 forskellige varer på lager I 1200 kvm. butik og lager. Udover markedets billigste priser - inkl. udland har vi mange forskellige sæt/kits, hvor man får yderligere 3 - 6% rabat. Kom og se; Mærk på kvaliteten, afprøv selv eller med kyndig hjælp og rådgivning af vores professionelle fotografer. Fører alt i lys/studie/location udstyr til foto og video. Brands: Godox, Aputure, Visico, Boling, Yongnuo og mange flere. 31 41 27 73 eller 53 54 40 43 info@flashfotovideo.dk Markedets klart bedste finansiering, som er helt rente- og gebyrfri via Anyday FRI FRAGT PÅ KØB OVER 300 KR Dag til dag levering (dog afhængig af bestillingstidspunkt - helst før kl. 14:30 eller ring) Papirruller m.m. fra 2 meter kun 95 kr. i fragt - uanset antal, længde og vægt. På forsendelse til udlandet og på forsendelse af varer over 2 meter til ikke brofaste øer vil der være et ekstra tillæg. 3 ÅRS GARANTI 90 DAGES RETURRET ÅBEN MAN-FRE - KL.9 TIL 17 LØRDAG - KL.10 TIL 15

3 Års Garanti, Fri Levering på alt undtagen udland og meget lange varer, Professionel Service og Rådgivning, Dag til dag levering

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 92% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alle mennesker kan begå fejl

Jeg bestilte for et par uger siden en flash, hvorefter der fra Flash/Foto’s side var en lidt manglende kommunikation og lidt miskommunikation omkring leveringstiden. Efter vores mailkorrespondance fik jeg et opkald fra Flemming, som erkendte deres fejl og undskyldte mange gange. En yderst professionel og dejlig tilgang til sagen. Flemming tilbød mig en kompensation for besværet og det endte endda med at han kom ud og afleverede produktet direkte på min egen adresse - sikke dog en helt igennem fantastisk service.

Alle mennesker kan begå fejl, men at erkende det og rette op på det med sådan en stil, det synes jeg siger meget.
Tusind tak for den gode behandling. Bestemt ikke sidste gang jeg handler her.

3 de julho de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Efter en lang og meget besværlig ordre…

Efter en lang og meget besværlig ordre proces (2 måneder) blev ordren delvis leveret. Nu har 5 måneder senere mangler de sidste dele stadig.
Meget useriøs butik.

20 de janeiro de 2025

Hej Claus
Ja, det har taget lang tid. Men det skal vel også siges, at der er blevet lavet om i ordren og at vi har informeret om, at nogen af varerne kunne vi ikke få på dette tidspunkt fra vores leverandør.
Og du har ikke selv kunnet modtage varer i hele perioden.
Så ja derfor har varerne været forsinket, men du har været oplyst om dette og vi har sendt med det samme, vi har kunnet få varerne.
1 stjerne på trustpilot er der, hvor man kategoriserer økonomisk svindel, skattesnyd, momssnyd mm som feks Lagkagehuset og temu, Schein, Wish mm - hvorfor er det, at vi skal stilles i kategori med disse ?

Tak for god service!

Efter en lidt uheldig førstegangsoplevelse med køb af baggrundsruller hos Flashfotovideo (primært pga. misforståelser i kommunikationen) dukkede Flemming personligt op på min adresse med rullerne og var venlig, hjælpsom og imødekommende.

Flemming tog sagen i egen hånd og løste situationen hurtigt og effektivt. Jeg fik et virkelig godt indtryk og føler mig nu mere end tryg ved at handle hos Flashfotovideo. Det er tydeligt, at de tager kundetilfredshed alvorligt, og deres store udvalg gør det kun nemmere at vende tilbage.

Alt i alt er jeg meget tilfreds og taknemmelig (og handler helt sikkert der igen).

12 de junho de 2025

Uartig fed service

Uartig fed service
3 gange indenfor de seneste 12 måneder har jeg stået i en knibe og haft brug for her-og-nu hjælp. Jeg må bare sige at Flemming og Peter fra flashfotovideo.dk slipper alt hvad de har i hænderne for at hjælpe. Senest stod og skulle fotografere 110 mennesker næste eftermiddag. Mens vitale sammen i telefonen, sendte de varerne til mig. Næste formiddag havde jeg varerne og jeg kunne ånde lettet op. Jeg handler ikke andre steder. Super i orden service👍👍👍

2 de junho de 2025

Uklarhed om lagerstatus og levering

Uklarhed om lagerstatus og levering

Det fremgik af hjemmesiden af produktet var på lager. Kun efter jeg har købt og betalt får jeg en mail om at de vil forsøge at bestille det ved leverandøren, og vil vende tilbage med nærmere leveringsdato. Jeg beder øjeblikkeligt om yderligere information, for jeg var afhængig af hurtig leverance.
Der er nu gået over 20 dage, og jeg har fået hverken ny leveringsdata eller svar på min første mail.

Kan ikke anbefale, hvis man faktisk ønsker sit produkt leveret indenfor rimelig tid.

25 de abril de 2025

Hej Adam

Jeg har både haft ringet og mailet til dig, men endnu ikke fået svar. Og det er også helt i orden, men hvorfor har du ikke haft ringet tidligere, hvis det er meget vigtigt for dig ?

Så der er en mail vi har overset eller ikke nået. Vi beklager meget, at vi har fejlet der.

Du har ikke betalt noget og vi har intet hævet, men da du bestiller bliver pengene reserveret på din konto til ordren - og denne reservation er så nu også annulleret - med ordrens sletning.

Med venlig Hilsen
FlashFotoVideo.Dk

Fremragende kundeservic

Det er rart at der er online shops hvor man kan ringe og spørge om hjælp til produkterne, istedet for Proshop eller lignende, hvor man får nogen i røret som ikke nødvendigvis ved noget om fotografering

3 de abril de 2025
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Har handlet hos Flash foto og video ca 4 år

Har handlet hos Flash foto og video ca. 4 år nu, og har været meget tilfreds med tidligere handler. Men jeg syntes det er blevet betydelig svære at få de vare der er bestilt. Førhen gik der et par dage, så havde fragtmanden været med dem, men nu skal jeg rykke flere gange for dem, og hele tiden selv følge op hvornår varerne kommer. Det virker som om der ikke er helt det samme styr på tingene længere

1 de maio de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Har aldrig modtaget min ordre og de svarer ikke på henvendelser

Bestilte d. 29/11-2024 beskyttelsesplastik til et fuji-kamera. Omtrent to måneder senere, mere præcist d. 18/1-2025, skrev jeg til deres kundeservice fordi jeg endnu ikke have modtaget min ordre. De har ikke svaret på min henvendelse og jeg har aldrig modtaget det produkt som jeg bestilte. Det undrer mig mig, nu hvor hovedparten af firmaets anmeldelser er så positive.

29 de novembro de 2024

Hej Mathias
Ja, vi beklager, at vi har overset en mail. Hvorfor har du egentlig ikke haft ringet eller lige skrevet igen, om vi evt havde overset en mail - eller den kunne være gået i vores spamfilter. Gør du ikke det i andre tilfælde ?

Nu har jeg så haft ringet og mailet til dig 2 gange, men intet svar fra dig. Betyder det, at du ikke er interesseret i en løsning - eller at du hellere vil hænge folk ud - for at overse en mail ?

1 Stjerne for at have overset en mail.
Som Trustpilot skriver er 1 og 2 stjerner til alvorlige tilfælde, hvor feks en leveradør ikke overholder sin garantiforpligtelse
eller hvis du fortrød en vare og sendte den retur og så du ikke fik pengene retur.
Eller som feks giganterne Temu, Schein og Wish, amazon osv, der sender giftige varer ind over EU's grænser - til børn bla.
Og som ikke betaler skat, moms og told - hvilke enorme beløb, de snyder for - hvad giver du til dem ?

Synes du, at det er samme katagori, som at overse en mail ?

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

- en stjerne for ikke at svare på…

- en stjerne for ikke at svare på mails…
Har ellers altid været godt tilfreds med butikken men en mail om hvornår en vare forventes i butikken fik jeg aldrig svar på.
Da varen så kom bestille jeg og ventede en uge uden at høre noget mailede jeg igen for at høre eta…
Fik ingen svar dagen efter så måtte selv ringe og høre.
Købte et andet sted desværre

14 de março de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det er nu 5 uger siden jeg bestilte en…

Opdatering:
Jeg har talt med Flemming, og han har meget fint forklaret og beklaget hvad der var sket, samt på egen hånd kompenseret mig for den forlængede ventetid. Derfor opjusterer jeg antal stjerner for den efterfølgende fine service.

------------------------------------------

Det er nu 5 uger siden jeg bestilte en relativt lille ordre. Så vidt jeg husker var de fleste ting på lager, og ellers stod der 1-5 hverdage.

Man får ikke nogen besked om hvornår ordren forventes leveret. Hvis jeg havde vidst på forhånd at det ville tage så lang tid, så havde jeg med glæde brugt lidt flere penge og bestilt andetsteds.

Svar til Flemming:
Jeg kontaktede jer hhv. d. 31/1 og d. 14/2 for at høre hvordan det gik med ordren. Det første svar var 1-2 uger. Det andet svar var "Vi har ikke fået dem hjem endnu.".

26 de janeiro de 2025

Hej CH
Har du ringet til os ?
Vi besvarer alle tlf og mails.
Og det vil være meget underligt, hvis vi ikke har skrevet til dig, om en så meget forsinket vare. I så fald er det selvfølgelig en fejl herfra. Men indtil videre har vi, så vidt jeg ved, intet hørt fra dig - kan det passe ?

Tlf: 4043-7880

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais