Banner for Fortum Sverige

Fortum Sverige Avaliações

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

2,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Sämsta elbolaget jag har varit med om. Att lura människor på avtal som ska vara billigare. Sedan värdecheck jag fick fungerade aldrig . Det var omöjligt att få nån kundservice. Gå inte på deras luren... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Att använda aggressiva och oseriösa försäljningsmetoder, där era anställda ger sig på intet ont anande människor och försöker lura dem att teckna avtal med er, är inte acceptabelt. Om ni faktiskt hade... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mkt bra tillägg. Man känner sig trygg och sedd. Dessutom en liten slant i välkomstbonus. Finns nog inget elbolag som matchar det. Dessutom billigare el och en mkt lättfattlig och enkel app där man kan... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jag använde Fortum i ett par år. Sedan valde jag att stänga mitt bolag och därmed glömde jag av att säga upp mitt abonnemang hos Fortum. När jag fick min årsfaktura så blev det en smärre chock. Men ja... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fornecedor de Energia
  2. também em
  3. Companhia de Gás
  4. Companhia Elétrica
  5. Empresa de energia solar
  6. Equipamentos e Soluções em Energia
  7. Fornecedor de Energia Verde

Fortums vision är att vara föregångare inom ren energi och förbättra livet idag och för framtiden.

Informações de contato

Ruim

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

849 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Todas as avaliações

182 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God stämning vid kundkontakt.

God stämning vid kundkontakt.
Tar ej långt tid få prata med kundtjänst.
Avtal bra efter önskemål.

17 de agosto de 2026

Resposta da Fortum Sverige

Tack för er fina feedback.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra förklaringen och bemötande så får…

Bra förklaringen och bemötande så får vi avvakta tills abonnemanget startar 1/10

14 de agosto de 2026

Resposta da Fortum Sverige

Tack så mycket för din fina feedback! Vad roligt att höra att du uppskattade både förklaringen och bemötandet. Vi hoppas att allt fungerar bra när abonnemanget startar den 1/10.

Uselt bemötande kundtjänst

Har blivit pålurad tjänster jag inte vill ha. Avtalet vi kommit överens om stämmer inte överens med överenskommelsen. Kundtjänst bemötande är otrevligt och tyket. Tråkigt slut på ett långt samarbete. Uppenbarligen inte intresserade av att behålla sina trogna kunder.

13 de agosto de 2026

Resposta da Fortum Sverige

Tack för din feedback. Vi beklagar att du upplevt både avtalet och bemötandet som bristande. Det är inte den kundupplevelse vi vill ge, och vi tar din upplevelse på allvar.

Direkt otrevligt bemötande

Blev kontaktad gång efter gång efter jag tackat nej till att teckna avtal, dem blev otrevligare och otrevligare och sa att jag aldrig kommer hitta något lika bra, och att jag har fel uppgifter, torts jag precis tecknat ett billigare avtal.
Direkt otrevligt sälj strategi

5 de agosto de 2026

Resposta da Fortum Sverige

Tack för din feedback. Vi beklagar att du upplevde kontakten som påträngande och otrevlig. Det är inte den kundupplevelse vi vill ge, och vi tar din feedback vidare internt.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

De har nu ändrat betalningsperiod och…

De har nu ändrat betalningsperiod och vill inte tillåta 2 eller 3 månaders faktura...vilket är en katastrof!
Kanske vill de dölja de höga elpriserna på det sättet, med det är ett slag i ansiktet på kunderna, som ville ha längre betalningperioder.

11 de agosto de 2026

Resposta da Fortum Sverige

Tack för att du delar med dig av din feedback. Vi förstår att förändringen av betalningsperioderna kan upplevas som frustrerande, särskilt om du tidigare har uppskattat möjligheten att samla fakturorna över en längre period.

Förändringen har inte gjorts för att dölja våra elpriser, utan handlar om våra nuvarande faktureringsrutiner. Vi tar självklart till oss av dina synpunkter och för dem vidare i vårt fortsatta förbättringsarbete.

Fungerar bra

Fungerar bra. Men skulle få en blankett om autogiro men kommer inte!

11 de agosto de 2026

Resposta da Fortum Sverige

Tack för din recension och för att du uppmärksammar oss på detta! Vad bra att det fungerar bra i övrigt. Vi beklagar att blanketten för autogiro ännu inte har kommit fram. Vi hoppas att du får den så snart som möjligt och tackar för ditt tålamod.

Lugn och tydlig information

Mycket tydlig information och jag fick i lugn och ro ställa mina frågor.

6 de agosto de 2026

Resposta da Fortum Sverige

Tack så mycket för din fina recension! Det gläder oss att höra att du fick tydlig information och möjlighet att ställa dina frågor i lugn och ro. Det är precis så vi vill att våra kunder ska uppleva kontakten med oss.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Väldigt bra service av kunnig personal

Kunnig och engagerad personal. Tack!

6 de agosto de 2026

Resposta da Fortum Sverige

Tack så mycket för din fina recension! Det gläder oss att höra att du är nöjd med servicen och att vår personal upplevdes som kunnig och engagerad. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna din feedback!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Säljaren kunde sin sak och trevlig bra…

Säljaren kunde sin sak och trevlig bra service

5 de agosto de 2026

Resposta da Fortum Sverige

Tack så mycket för din fina recension! Det gläder oss att höra att du fick bra service och att säljaren kunde hjälpa dig på ett trevligt och professionellt sätt. Vi uppskattar verkligen din feedback!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jag blev lovad att sänka min…

Jag blev lovad att sänka min månadskostnad men det blev några hundra dyrare istället

4 de agosto de 2026

Resposta da Fortum Sverige

Vi är ledsna att höra att ditt elavtal inte motsvarade dina förväntningar. Kontakta gärna vår kundservice så att vi kan gå igenom ditt avtal och se vad som har hänt.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag litar på att jag som kund kunde…

Jag litar på att jag som kund kunde fråga om vårt nya elavtal och jag känner mig nöjd ( hittills).

24 de julho de 2026

Resposta da Fortum Sverige

Tack för din fina recension! Det gläder oss att höra att du känner förtroende för oss och att du är nöjd med ditt nya elavtal.

Bra och krångelfritt

30 de julho de 2026

Resposta da Fortum Sverige

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du upplevde det som bra och krångelfritt. Det uppskattar vi verkligen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mycket trevlig och påläst personal

Mycket trevlig och påläst personal. Riktigt bra pris.

30 de julho de 2026

Resposta da Fortum Sverige

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med både vårt bemötande och våra priser. Din feedback betyder mycket för oss.

Tydlig, trevlig och kompetent

Tydlig, trevlig och kompetent kundservice av Ebba

27 de julho de 2026

Resposta da Fortum Sverige

Tack så mycket för dina fina ord! Det gläder oss att höra att du fick ett tydligt, trevligt och kompetent bemötande av Ebba. Vi kommer att se till att föra vidare din uppskattning till henne.

Do not die with Fortum

Fortum is the only supplier that could not help me postpone payment. My aunt just died.

27 de julho de 2026

Hello,

We are truly sorry for your loss and regret that you did not receive the support you needed during such a difficult time. Please contact our Customer Service, and we will review your case.

Kind regards,

Överraska positivt faktiskt

Bra på information och vad skiljer Fortum och andra bolag. Det var det som gjorde att jag svängde i mitt beslut, och valde just Fortum. Där fanns det pris och flexibilitet som jag saknat hos tidigare leverantör...

24 de julho de 2026

Resposta da Fortum Sverige

Tack för ditt omdöme. Det gläder oss att vår information, våra priser och vår flexibilitet bidrog till att du valde Fortum.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Why in English and not Swedish, enkel teknisk fråga kunde inte besvaras

Why in English and not Swedish? Kundservice kunde inte besvara en enkel teknisk fråga

21 de julho de 2026

Resposta da Fortum Sverige

Tack för din feedback. Vi beklagar att du inte fick den hjälp du förväntade dig vid kontakten med oss. Vi vill gärna titta närmare på det du beskriver och hjälpa dig vidare. Kontakta gärna vår kundservice igen så ser vi över ditt ärende tillsammans.

Mycket trevlig kontakt

Mycket trevlig kontakt. Information och prisjämförelse som gjorde att det blev ett enkelt val. Jag sparar tusenlappar på att välja Fortum.

20 de julho de 2026

Resposta da Fortum Sverige

Tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att du är nöjd med både bemötandet, informationen och att du har hittat ett avtal som passar dig. Tack för att du har valt Fortum!

Ekobrott!!?

Asså hade man kunnat ge de längre betyg hade jag gjort de. Största skämtet i Svergies historia. Jag använda mig av glopord så arg jag är men ska hålla de proffsigt.

Att ekobrott inte har gått in på detta är helt absurt helt seriöst!!
Lurar våra äldre med Id skydd.se där de tar 100 kr i månaden minst för sen ge 0 tjänst och ett skämt sen dela provisionen rakt av mellan bolagen för att sedan ha alias i kundtjänst. Snälla myndigheter gå genom dessa bolag för all säkerhet för detta är ej ett bolag som ska gå runt.

19 de julho de 2026

Resposta da Fortum Sverige

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Det är tråkigt att höra att du känner så här. Vi vill gärna få möjlighet att titta närmare på det du beskriver, så kontakta gärna vår kundservice så hjälper vi dig vidare.