Wij waren zeer verrast ,een heel enthousiaste medewerker .Eerst een telefoontje van Roland of hij niet te vroeg was met zijn komst, je kon al aan zijn stem horen dat hij er zin in had. Een wagen met... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Net 2 elektrische fietsen gekocht bij Forza Woerden. Keurig netje geholpen door Xander en Leroy. Goede informatie gehad over o.a. service en verzekering. En een mooie prijs af kunnen spreken. Volste v... Ver mais
Ik heb een proeftest aan huis gehad, een fijne transport fiets uitgezocht. Leuke inruilprijs voor mijn andere transportfiets. Ga zeker genieten van mijn nieuwe fiets. Fijn geholpen, goede service en... Ver mais
Vanmiddag Roland van de Kolk met de grote groene Forza bus aan huis geweest. We hebben een aantal verschillende modellen goed uit kunnen proberen en daarbij een goede uitleg gekregen. Eigenlijk waren... Ver mais
Detalhes da empresa
Forza Fietsen is dé e-bikefamilie van Nederland. We combineren kwaliteit, vakmanschap en service om de beste e-bikes te maken.
Informações de contato
Marconiweg 30, 8071 RA, Nunspeet, Holanda
- 0341217017
- marketing@forzafietsen.nl
- forzafietsen.nl
Respondeu a 84% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Joas is afgelopen week bij ons geweest…
Joas is afgelopen week bij ons geweest en wij zijn super geholpen. We hebben een mooie prijs voor onze inruil fietsen gekregen en daardoor een mooie set fietsen gekocht. Joas bedankt!

Resposta da Forza Fietsen
Dennis is zaterdag bij ons geweest en…
Dennis is zaterdag bij ons geweest en heeft ons een mooie elektrische fiets verkocht van het merk Forza , Dennis heeft een uitstekende service verleend en hebben de fiets goed mogen testen.
Bedankt voor deze fijne ervaring.

Resposta da Forza Fietsen
Uitstekende service van Dennis!
Dennis heeft vandaag uitstekende service aan huis verleend in de aanschaf van mijn ebike. Goede uitleg, nam de tijd, betrouwbaar, dacht goed mee, vriendelijk en professioneel. Heel blij mee. Goed gedaan Dennis!

Resposta da Forza Fietsen
De medewerker heeft ons heel prettig…
De medewerker heeft ons heel prettig geholpen met advies, meedenken en alle tijd voor ons genomen.

Resposta da Forza Fietsen
Onlangs heb ik hier een nieuwe fiets…
Onlangs heb ik hier een nieuwe fiets gekocht en ik ben erg tevreden! Mathijs was vriendelijk en nam de tijd om alles goed uit te leggen. Ik kon meerdere fietsen testen, wat echt hielp bij het maken van mijn keuze. De prijs was eerlijk en de kwaliteit is top. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een betrouwbare fietsenwinkel!

Leuk geholpen Martijn bedankt
Leuk geholpen Martijn bedankt

Resposta da Forza Fietsen
Leuke fiets voor leuk geld
Leuke fiets voor leuk geld. Tinus bedant

Resposta da Forza Fietsen
alweer de vijfde fiets bij forza
alweer de vijfde fiets bij forza altijd goede service
en leuke prijzen voor een fiets van goede Kwaliteit

Resposta da Forza Fietsen
Vandaag 2 nieuwe fietsen gekocht en de…
Vandaag 2 nieuwe fietsen gekocht en de verkoper Ronald was erg vriendelijk en dacht heel fijn mee. Mooie inruilwaarde voor mijn oude fiets gekregen en nu wachten op onze nieuwe fietsen! Super!

Aanrader
Vandaag iemand van Forza bij ons langs geweest met verschillende fietsen om te proberen. Super vriendelijk en behulpzaam. Fietsen in verschillende stijlen en prijsniveaus. Voor ieder wat wils
Erg fijn geholpen en blij met onze nieuwe aankopen. Zeker een aanrader

Resposta da Forza Fietsen
Vandaag een elektrische fiets uitgezocht met lage instap en gekocht. We zijn door verkoper Boaz enorm goed geholpen. Luisterend, kennis van zaken en bouwt snel een vertrouwen op.

Resposta da Forza Fietsen
Super Dennis denk met je mee en geef je…
Super Dennis denk met je mee en geef je eerlijk antwoord en duidelijke uitleg. En niks moet alles mag.

Resposta da Forza Fietsen
Verliefd op een Forza fiets.
Wij waren natuurlijk Stella gewend, die voorheen in dit pand in Goes zat, maar de vriendelijkheid en vakkennis van Matthijs sloeg alles.
Onder het genot van een bakje koffie hebben we heel fijn zaken gedaan, werden we door Matthijsop ons gemak gesteld en volledig ingelicht. We hadden zelfs geen vragen meer. Over een tijdje wordt de nieuwe Forza fiets voor mij geleverd.
Chappeau Matthijs!!!

Slechte service en communicatie
Ik dacht na mijn eerste review eindelijk contact te hebben en dacht iedereen verdient een 2e kans. Na wat heen en weer gemaild zou mijn klacht naar de goed afdeling gestuurd worden. Ik heb wederom weer 7 dagen moeten wachten op bericht eindelijk werd ik gebeld en ik kon even niet opnemen. Ik belde binnen 10 minuten terug en ik zou na 1 uurtje weer terug gebeld worden. Ook dat is nu weer 1 week geleden.

Goeie inruil
Kwamen aan huis om de fiets te proberen. Vriendelijke verkoper en goed geadviseerd. Mooie en fijne fiets kunnen aanschaffen voor een fijne prijs! Ook zeer nette inruil waarde gekregen voor de fiets.

Twee mooie fietsen
Het was een gezellig contact en zeer deskundige verkoper Roland.
We hebben onze twee fietsen ingeruild voor twee zeer mooie fietsen .
Roland bedankt voor je advies en vertrouwen. 👍

Veel nuttige informatie gekregen
Veel nuttige informatie gekregen. Verkoper heeft van verschillende fietsen de voordelen en nadelen benoemd. Werd echt goed meegedacht! Ik mocht ook meerdere fietsen testen. Hele goede service! Er was ook een hele goede actie, waardoor ik flinke korting kreeg!

Fijne vriendelijke service
Fijne vriendelijke mensen, zowel aan de telefoon als de verkoper. Denken met je mee en weten waar ze het over hebben. Mijn nieuwe fiets moet nog geleverd worden, maar het begin is er en belooft wat mij betreft alleen maar goeds!

Resposta da Forza Fietsen
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.