Bestilte 3 natur billeder som jeg modtog ret hurtigt. Billederne var utrolig smukke men desværre var glasset i rammerne gået itu i forsendelsen. Kontaktede firmaet og fik svar kort tid efter, hvo... Ver mais
A empresa respondeu
Smukke billeder og rammer. Martin er meget behjælpelig. Jeg kan på det varmeste anbefale, at du gør dit næste køb her.
A empresa respondeu
I min søgen efter et smukt naturbillede, faldt jeg over Foto Factory. Et lille seriøst firma, som tager de smukkeste og enkle billeder, som ofte udstråler ro. De er meget imødekommende og jeg vil bes... Ver mais
A empresa respondeu
Det er en virksomhed der overholder det de lover, og de svare samme dag som man skriver. Vi bestilte 5 fantastiske flotte billeder med ramme, og de blev den dag de lovede. Så de har arbejdet i weekend... Ver mais
A empresa respondeu
Hos Foto Factory bringer vi naturen ind i dit hjem med vores eksklusive samling af naturfotografi. Hver plakat fortæller sin egen historie og fungerer som et vindue til den skønne danske natur. Siden 2010 har vi som familieejet virksomhed fokuseret på at levere høj kvalitet og service. Vi værdsætter den unikke kombination af dansk design og skandinavisk æstetik i vores produkter, som er designet til at skabe ro og harmoni i dit hjem. Vores mission er at inspirere til en dybere forbindelse med naturen gennem vores kunst. Oplev skønheden og roen fra naturen, og lad os hjælpe dig med at gøre dit hjem endnu mere indbydende.
Bådehavnsgade 53 S, 2450, København SV, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Super smukke billeder, god service, elsker at billederne kommer indrammede når man bestiller ramme med. Og hurtig service. Varene er pakket forsvarligt ind. Kun positiv oplevelse herfra

Resposta da Foto Factory
Fede og stemningsfyldte plakater, hvor man næsten kan mærke vesterhavet.

Resposta da Foto Factory
Virkelig fantastiske billeder i real life.
God service og hurtig levering.
Mvh Tanja kaysen

Resposta da Foto Factory
Meget flotte billeder og rammer.
Fantastisk go service, kan kun anbefale Foto Factory.

Resposta da Foto Factory
Det har været en rigtig god oplevelse at handle hos Martin og Maria!
Aldrig har jeg set så virkelighedsnære og autentiske plakater. Når man er forelsket i den danske natur, så er det et MUST at have en plakat fra Foto Factory. Det er ikke sidst gang jeg købe noget her og jeg har allerede anbefalet dem til familie og venner. Tak!

Resposta da Foto Factory
Flotte billeder og rammer i topkvalitet, vi bestilte 6 billeder alle kom hurtigt og alt var intakt.
Nu er de hængt op og vi nyder hver gang vi går forbi dem.
Ikke sidst gang vi vil bruge dem enten til os selv eller en gave.

Resposta da Foto Factory
Hurtig og sikker levering af de smukkeste plakater i rammer. Jeg kan helt sikkert anbefale Foto Factory.

Resposta da Foto Factory
Jeg fik mine fine fine billede til England! Jeg skrev paa deres instagram profil og spurgte om de sendte til England og jeg fik svar kort tid efter at det gjorde de. I en tid hvor mange er i isolation og hvor man egentlg bare er meget derhjemme saa er det guld vaerd (isaer for mig) at have et stykke dansk natur at kigge paa! Jeg elsker mit billede! Det er ikke det sidste jeg koeber!
Mvh Mette

Resposta da Foto Factory
Fantastisk smukke billeder, god, hurtig levering mv. Der er dog utrolig meget genskin i glasset i rammerne og det ærgrer mig. Jeg havde nok valgt kun at bestille billeder og så rammerne et andet sted, hvis jeg havde været opmærksom på det. Lidt info om dette og mere end én type rammeglas at vælge imellem havde været ekstra god service. Kan se der er flere hjemmesider der "nørder" i glastyper og tilbyder flere valgmuligheder. Problemet er nok størst ved større billeder.

Resposta da Foto Factory
Jeg havde bestilt 2 plakater samt 2 rammer til en julegave. Desværre var der kun sendt 1 ramme med. Den blev dog eftersendt uden problemer, men man kunne måske have ønsket en eller anden form for undskyldning for at den manglede i første omgang. Når det er sagt er det dog virkelig smukke billeder og enormt klar kvalitet.

Resposta da Foto Factory
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.