Foto Factory Avaliações 130

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestilte 3 natur billeder som jeg modtog ret hurtigt. Billederne var utrolig smukke men desværre var glasset i rammerne gået itu i forsendelsen. Kontaktede firmaet og fik svar kort tid efter, hvo... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Smukke billeder og rammer. Martin er meget behjælpelig. Jeg kan på det varmeste anbefale, at du gør dit næste køb her.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I min søgen efter et smukt naturbillede, faldt jeg over Foto Factory. Et lille seriøst firma, som tager de smukkeste og enkle billeder, som ofte udstråler ro. De er meget imødekommende og jeg vil bes... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det er en virksomhed der overholder det de lover, og de svare samme dag som man skriver. Vi bestilte 5 fantastiske flotte billeder med ramme, og de blev den dag de lovede. Så de har arbejdet i weekend... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de pôsteres e gravuras

Escrito pela empresa

Hos Foto Factory bringer vi naturen ind i dit hjem med vores eksklusive samling af naturfotografi. Hver plakat fortæller sin egen historie og fungerer som et vindue til den skønne danske natur. Siden 2010 har vi som familieejet virksomhed fokuseret på at levere høj kvalitet og service. Vi værdsætter den unikke kombination af dansk design og skandinavisk æstetik i vores produkter, som er designet til at skabe ro og harmoni i dit hjem. Vores mission er at inspirere til en dybere forbindelse med naturen gennem vores kunst. Oplev skønheden og roen fra naturen, og lad os hjælpe dig med at gøre dit hjem endnu mere indbydende.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Fantastiske fotos

Fantastiske fotos, så tilfreds med indramning og service.

12 de dezembro de 2020

Resposta da Foto Factory

Tusind tak Pia. Det betyder meget at du har taget dig tid til at skrive en så fin anmeldelse.
Mvh Martin Bay

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alt ved købet fungerede super fint

Alt ved købet fungerede super fint. Jeg synes hjemmesiden mangler en funktion, hvor man kan sætte billederne ved siden af hinanden, så man som køber kan se hvordan de fungerer sammen de forskellige billeder.

10 de dezembro de 2020

Resposta da Foto Factory

Det er super dejligt at høre. Det lyder som en rigtig brugbar funktion du efterlyser og det er helt sikkert noget vi ser nærmere på. Tak for indsparket. Mvh Martin Bay

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk service 👍også ved…

Fantastisk service 👍også ved reklamation. (Glas itu ved modtagelse) kan kun anbefale Foto Factory.
Flotte plakater i rigtig fine rammer.

4 de novembro de 2020

Resposta da Foto Factory

Hej Susan, det er dejligt vi kunne hjælpe dig så du hurtigt fik nye billeder. Tusind tak for anmeldelsen. Mvh Martin Bay

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg bliver lige glad hver gang jeg…

Jeg bliver lige glad hver gang jeg modtager en af mine bestillinger fra Foto Factory.
Hurtigt og sikkert.
De tager de mest vidunderlige billeder

28 de outubro de 2020

Resposta da Foto Factory

Hej Jean, tusind tak for din bedømmelse. Vi er så glade for du har fået en god oplevelse hos Foto Factory. Vi takker også for de rosende ord. Mvh Martin Bay

Altid fantastisk oplevelse

20 de outubro de 2020

Resposta da Foto Factory

Tusind tak Camilla. Det er dejligt du gentagende gange har haft en fantastisk oplevelse hos os. Vi fortsætter på samme niveau og håber det bliver lige så godt næste gang du handler hos os. Mvh Martin Bay

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Flot indramning og god service

Flot indramning og god service. Fra bestilling til afhentnings pakkeboks går der få dage, 👍😀😀

19 de outubro de 2020

Resposta da Foto Factory

Hej Birte, tusind tak for den gode anmeldelse. Det er så fantastisk at høre vi har gjort det godt og du giver fem stjerner. Din anmeldelse betyder rigtig meget hos os - tusind tak. Mvh Martin Bay

Flotte billeder

Flotte billeder
Vil anbefale dem til andre

12 de outubro de 2020

Resposta da Foto Factory

Tusind tak for din anbefaling. Det er dejligt at starte mandagen med sådan en anmeldelse. Vi er glade for det har være så god en oplevelse at handle hos Foto Factory.

Mvh, Martin Bay

OK service

OK service, flot billede

5 de outubro de 2020

Resposta da Foto Factory

Hej Anette, du har lige gjort vores mandag helt fantastisk. Tusind tak for din anmeldelse.

Maria & Martin

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Flotte motiver og den bedste personlige service og hjælp til lige De billeder vi ønskede os

15 de junho de 2020

Resposta da Foto Factory

Hej Kirsten, tusind tak for din rigtig fine anmeldese. Vi er så glade for du har haft en rigtig god oplevelse hos os.

SMukke billeder

SMukke billeder, så er der vist ikke mere og sige om det :-)

15 de junho de 2020

Resposta da Foto Factory

Tusind tak. Det betyder meget du har givet os 5 fine stjerner.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

fin service og fine billeder

9 de junho de 2020

Resposta da Foto Factory

Tak for din anmeldelse. Dejligt du er tilfreds med dine billeder og anmeldelsen.

Mange hilsner,

Jeg er meget tilfreds

Jeg er meget tilfreds
Professionalisme,hastighed,smukke billeder
Jeg vil bestemt bruge dine tjenester igen

9 de junho de 2020

Resposta da Foto Factory

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi glæder os til at betjene dig igen med samme service.

Super god service

Super god service, hurtig levering til Schweiz :-) Og hurtig respons på mail/messenger.
Virkelig en god oplevelse ( alle gangene )

8 de junho de 2020

Resposta da Foto Factory

Hej Winnie, tusind tak for din anmeldelse. Vi er så glade for vi at have dig som kunde og naturligvis for fin fantastiske anmeldelse. Det er så rart at vide vores billeder hænder hos dig i Schweiz.

Martin Bay

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais