Retour termijn is 14 dagen, maar als je een pre order plaatst die pas na 16 dagen wordt verzonden accepteren ze je retour niet omdat de 14 dagen voorbij zijn. Ookal is dit volledig uit de klant zi... Ver mais
Het was mijn eerste keer shoppen online bij FrankyAmsterdam, omdat ik een keer een nieuw merk wilde proberen en eens wat nieuwe hippere sieraden wilde hebben. De winkel ervaring was top, de afbeelding... Ver mais
Hele fijne ervaring met Franky Amsterdam Ik draag al een aantal jaar hun sieraden met veel plezier. Alle sieraden zijn van goed kwaliteit en nog steeds allemaal even mooi. Ik krijg regelmatig compl... Ver mais
Zelf heb ik meerdere sieraden aangeschaft bij Franky Amsterdam, van oorbellen tot kettingen etc. Ze zijn allemaal zo mooi en van hele goede kwaliteit. Ik ben daarom ook zeer tevreden over het merk.... Ver mais
Sem histórico de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Super tevreden, top collectie en qualitatief!
I have been a client for years, and I would say I really in love not just with jewelry, and with amazing customer service
Highly recommended 🥰
Hele mooie sieraden en mooi verpakt en hele snelle levering!
Super gaaf Franky Amsterdam ❤️
Goeie service altijd en de sieraden zijn van top kwaliteit ❤️
Bestelling zeer snel ontvangen. Alles super mooi verpakt! Ben gek op alle sieraden van Franky!
Super mooie kwaliteit voor een leukere prijs!

Resposta da Frankyamsterdam
Het is werkelijk een prachtig en elegant sieraad.
Ik vond het helemaal geweldig.
I liked it very much🥰
Mooi product zeker aanbevolen!

Resposta da Frankyamsterdam
Retour termijn is 14 dagen, maar als je een pre order plaatst die pas na 16 dagen wordt verzonden accepteren ze je retour niet omdat de 14 dagen voorbij zijn. Ookal is dit volledig uit de klant zijn macht.
Mail antwoord was dus ook niet klantvriendelijk.
Terleurgesteld.

Resposta da Frankyamsterdam
De geplaatste bestelling was super snel binnen! De ketting is echt prachtig en van goede kwaliteit! Blij verrast dat je de kettinkjes ook los kan maken en apart van elkaar kan dragen.
Snelle levering en mooi product gekregen, waar ik zeker jaren mee ga doen.
Mega mooi sieraad en zo leuk verpakt met cadeaubox waardoor je hem altijd netjes op kan bergen (ook al draag je hem vaker dan dat je hem opbergt want hij is zo leuk!) Maakt elke outfit classy!
Snelle bezorging en blij dat de producten weer een restock hadden gekregen!
Mooie sieraden en snelle bezorging super!
De sieraden zijn in het echt nog mooier dan op de foto. Goede en snelle service.
Voor mijn vriendin gekocht omdat ze haar master heeft gehaald. Volgende dag lag het in de brievenbus en kon haar er direct mee verassen. Top
The customer service at Franky Amsterdam is always very helpfull and very friendly. Thank you so much!
Snel geleverd. Product is exact zoals afgebeeld en het ziet er ook stevig uit, niet fragile zoals vele armbandjes/hand chains.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.