Frankyamsterdam Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestellen gaat makkelijk, website is duidelijk en zeer toegankelijk. De problemen die er waren zijn goed, adequaat en tot tevredenheid opgelost. Goede aftersales service. Mooie producten voor prima... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

It’s been over a month, and my issue still hasn’t been resolved. I received a defective bracelet, submitted photos, and my return was approved. However, your system would not allow me to proceed wit... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super fijne website. Erg overzichtelijk. Bestellen ging makkelijk en mijn bestelling was binnen no time binnen. Leuk ingepakt en alles zat er prachtig in. Super blij mee!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zelf had ik oorbellen besteld maar er ging wat mis tijdens de bezorging. Dus ik had netjes een WhatsApp berichtje gestuurd. Ze hebben het super opgelost en ik kreeg een nieuw paar oorbellen en no... Ver mais

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

448 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 98% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Todas as avaliações

342 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super snelle verzending en prachtige…

Super snelle verzending en prachtige items!

30 de maio de 2026

Hi Nuraya,

Wat fijn om te horen, dankjewel voor je mooie review! Geweldig dat je tevreden bent over de snelle verzending en onze sieraden.

Hoogwaardige kwaliteit!

Ik wilde deze hand-chain graag en ook goede kwaliteit, dat is precies wat ik heb gekregen en snel ook! Heel blij mee.

2 de junho de 2026

Hi Maartje,

Wat fijn om te horen, dankjewel voor je mooie review! Geweldig dat de hand-chain helemaal aan je verwachtingen voldoet en dat je tevreden bent over de kwaliteit en snelle levering.

Hele mooie sieraden!😍

22 de maio de 2026

Hi Evi,

How nice to hear, thank you for your lovely review! Wonderful that you're so happy with our jewelry.

We hope to welcome you back to Franky Amsterdam soon.

Kwaliteit is top

Kwaliteit is top!
En daarnaast het komt super leuk verpakt binnen!

1 de junho de 2026

Hi Hendrieka,

Wat fijn om te horen, dankjewel voor je mooie review! Geweldig dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en dat de verpakking zo leuk in de smaak valt.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Great quality and fast delivery!

22 de dezembro de 2025

Hi Iulia,

How great to hear, thank you for your lovely review! Wonderful that you're happy with the quality of our jewelry and the fast delivery.

We hope to welcome you back to Franky Amsterdam soon.

Hele fijne winkel.

31 de maio de 2026

Hi Nikki,

Wat fijn om te horen, dankjewel voor je mooie review! Geweldig dat je onze winkel als prettig hebt ervaren.

Top!

Top! Geweldig bedrijf!

28 de maio de 2026

Hi Nikki,

Wat leuk om te horen, dankjewel voor je mooie review! Geweldig dat je zo tevreden bent over Franky Amsterdam.

We hopen je snel weer te mogen verwelkomen.

Super mooie producten

31 de maio de 2026

Hi Nina,

Wat fijn om te horen, dankjewel voor je mooie review! Geweldig dat je zo tevreden bent over onze producten.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mooie sieraden en wordt ook snel…

Mooie sieraden en wordt ook snel geleverd!

30 de maio de 2026

Hi!

Wat fijn om te horen, dankjewel voor je mooie review! Geweldig dat je tevreden bent over onze sieraden en de snelle levering.

Mooie sieraden

mooie sieraden en fijne service wordt snel geleverd

29 de maio de 2026

Hi Melisa,

Wat fijn om te horen, dankjewel voor je mooie review! Geweldig dat je tevreden bent over onze sieraden en de snelle levering en service.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Niets ontvangen

Bestelling geplaatst op 14 mei. Nog steeds niets ontvangen. De klantendienst is ook waardeloos, geven enkel aan dat er een probleem met de verwerking van de bestelling is. Als je dan vraagt wanneer je de bestelling mag verwachten, krijg je geen antwoord meer…

14 de maio de 2026

Hi Vicky,

Wat vervelend om te lezen dat je bestelling van 14 mei nog steeds niet is ontvangen en dat je daarna geen duidelijk antwoord meer hebt gekregen. Onze excuses hiervoor.

We begrijpen heel goed dat het frustrerend is als er alleen wordt aangegeven dat er iets mis is gegaan met de verwerking, maar je vervolgens geen concrete update ontvangt over wanneer je je bestelling kunt verwachten.

We willen dit graag direct voor je nakijken en duidelijkheid geven over je bestelling. Zou je ons een bericht willen sturen via info@frankyamsterdam.comof WhatsApp op 06-36484310 met je ordernummer?

We helpen je hier graag bij en hopen dit alsnog snel en netjes voor je op te lossen.

Love, team Franky

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Geholpen door Jennifer op locatie in…

Geholpen door Jennifer op locatie in Amsterdam. Ondanks mijn lange twijfel tussen 2 contrasten van sieraad doorslaggevend advies gekregen. Bedankt voor je geduld.

27 de maio de 2026

Hi Ciska,

Wat fijn om te horen, dankjewel voor je mooie review! Geweldig dat je zo goed bent geholpen en dat het advies je heeft geholpen bij je keuze. We geven je compliment graag door aan Jennifer!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

supermooie sieraden en mijn handchain…

supermooie sieraden en mijn handchain die kapot was gegaan is vervangen dus dat vind ik ook netjes.

27 de maio de 2026

Hi Jessie,

Wat fijn om te horen, dankjewel voor je mooie review! Geweldig dat je zo blij bent met onze sieraden en fijn dat we je hebben kunnen helpen met de vervanging van je handchain.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prachtige sieraden vooral de oorbellen…

Prachtige sieraden vooral de oorbellen van goed kwaliteit en zo sjiek. Netjes verpakt in een luxe bewaardoos. Mooi om te krijgen en om cadeau te geven. Ik ben fan!

1 de maio de 2026

Hi Nabi,

Wat fijn om te horen, dankjewel voor je mooie review! Geweldig dat je zo blij bent met de kwaliteit van onze sieraden en dat de oorbellen zo in de smaak vallen. Ook leuk dat de luxe verpakking goed bevalt, zowel om te krijgen als om cadeau te geven.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hele mooie sieraden van goede…

Hele mooie sieraden van goede kwaliteit. Ben een grote fan en betrap mezelf erop dat ik iedere maand wel iets bestel🙈

26 de março de 2026

Hi,

Wat fijn om te horen, dankjewel voor je mooie review! Geweldig dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van onze sieraden en dat je zo’n fan bent van Franky Amsterdam!

We hopen je snel weer te mogen verwelkomen.

Blij!

Snel verzonden, mooi verpakt en de oorbellen zijn ook erg gaaf! 😍

18 de maio de 2026

Hi Lisa,

Wat fijn om te horen, dankjewel voor je mooie review! Geweldig dat je blij bent met de snelle verzending en de mooie verpakking. Ook leuk om te lezen dat de oorbellen zo in de smaak vallen.

Helemaal top

Snelle verzending, mooie verpakking en top kwaliteit

22 de maio de 2026

Hi Selin,

Wat fijn om te horen, dankjewel voor je mooie review! Geweldig dat je tevreden bent over de snelle verzending, de mooie verpakking en de kwaliteit van onze sieraden.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mega leuke winkel en werd goed geholpen!

21 de maio de 2026

Hi Jet,

Wat leuk om te horen, dankjewel voor je mooie review! Fijn dat je onze winkel als leuk hebt ervaren en dat je goed bent geholpen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hele snelle levering en heel leuk om…

Hele snelle levering en heel leuk om als cadeau te geven. Erg blij mee

21 de maio de 2026

Hi Mel,

Wat fijn om te horen, dankjewel voor je mooie review! Het is geweldig om te lezen dat je tevreden bent over de snelle levering en dat het cadeau zo goed in de smaak viel.

We wensen je veel plezier met je aankoop en hopen je snel weer te mogen verwelkomen bij Franky Amsterdam.

Geweldige sieraden

Ik heb voor het eerst bij Franky Amsterdam besteld en ben ontzettend blij met de kwaliteit van sieraden.
Alles kwam netjes op tijd en in een mooie mooie verpakking.
Franky Amsterdam is een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar sieraden van goede kwaliteit!

15 de maio de 2026

Hi,

Wat fijn om te horen, dankjewel voor je mooie review! Geweldig om te lezen dat je zo blij bent met de kwaliteit van onze sieraden en dat alles netjes op tijd is aangekomen. Ook leuk dat de verpakking in de smaak viel!