Frankyamsterdam Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

It’s been over a month, and my issue still hasn’t been resolved. I received a defective bracelet, submitted photos, and my return was approved. However, your system would not allow me to proceed wit... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super fijne website. Erg overzichtelijk. Bestellen ging makkelijk en mijn bestelling was binnen no time binnen. Leuk ingepakt en alles zat er prachtig in. Super blij mee!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zelf had ik oorbellen besteld maar er ging wat mis tijdens de bezorging. Dus ik had netjes een WhatsApp berichtje gestuurd. Ze hebben het super opgelost en ik kreeg een nieuw paar oorbellen en no... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dit was echt even next level goede klantenservice. Ze konden mij niet direct helpen, maar ze wisten wel bij wie ik het wel kon bestellen, dat is pas klantenservice, met de hoofdletter K!

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

447 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 97% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Todas as avaliações

339 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Perfecte sieraden

Goede kwaliteit, snelle levering, mooie verpakking. Helemaal top!

2 de junho de 2026

Hi Noor,

Wat fijn om te horen, dankjewel voor je mooie review! Geweldig dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze sieraden, de snelle levering en de mooie verpakking.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mooie ear cuffs snelle levering

Hi!

Wat fijn om te horen, dankjewel voor je mooie review! Geweldig dat je blij bent met de ear cuffs en tevreden bent over de snelle levering.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wauw wat een prachtige sieraden

Wauw wat een prachtige sieraden! En wat een super goede kwaliteit ook. Ik ben heel erg enthousiast over dit merk en heb inmiddels al stuk of 4 oorbellen van Franky en krijg elke keer complimenten als ik ze in heb, zo mooi zijn ze allemaal. Echt een aanrader dit merk

Hi Katja,

Wat fijn om te horen, dankjewel voor je mooie review! Geweldig dat je zo enthousiast bent over onze sieraden en dat je inmiddels al meerdere oorbellen van Franky Amsterdam hebt. Ook leuk om te lezen dat je er zoveel complimenten over krijgt.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Voel mij weer helemaal trendy!

Het was mijn eerste keer shoppen online bij FrankyAmsterdam, omdat ik een keer een nieuw merk wilde proberen en eens wat nieuwe hippere sieraden wilde hebben. De winkel ervaring was top, de afbeeldingen gaven een realistisch beeld van de werkelijkheid en ik vind het de prijs/kwaliteit verhouding meer dan waard. Voel me weer helemaal trendy. Dankjewel!

Hi Iris,

Wat fijn om te horen, dankjewel voor je mooie review! Geweldig dat je voor je eerste bestelling bij Franky Amsterdam zo’n positieve ervaring hebt gehad. Fijn om te lezen dat de sieraden aan je verwachtingen voldoen en dat je de prijs-kwaliteitverhouding waardeert.

We wensen je veel plezier met je aankoop en hopen je snel weer te mogen verwelkomen bij Franky Amsterdam.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mooie sieraden van goede kwaliteit

Mooie sieraden van goede kwaliteit, vriendin was er zeer blij mee!

Hi Dan,

Wat fijn om te horen, dankjewel voor je mooie review! Geweldig dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze sieraden en dat je vriendin er zo blij mee was

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super leuk sieraden merk en ook goede kwaliteit!

Zelf heb ik meerdere sieraden aangeschaft bij Franky Amsterdam, van oorbellen tot kettingen etc. Ze zijn allemaal zo mooi en van hele goede kwaliteit. Ik ben daarom ook zeer tevreden over het merk.
Afgelopen mei was er een hele leuke sample sale waar je allemaal leuke sieraden kon scoren. Zelf was Franka, de eigenaresse ook aanwezig en wat was ze vriendelijk en behulpzaam!

Hi Valerie,

Wat fijn om te horen, dankjewel voor je mooie review! Geweldig dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van onze sieraden en dat je inmiddels al meerdere favorieten hebt verzameld. Ook leuk om te lezen dat je een fijne ervaring hebt gehad tijdens de sample sale!

snelle levering

snelle levering! De sieraden verkleuren niet en gaan zo dus langdurig mee. De sieraden zijn uniek en echt een eyecatcher! Ik ben mega tevreden

Hi Rian,

Wat fijn om te horen, dankjewel voor je mooie review! Geweldig dat je tevreden bent over de snelle levering en de kwaliteit van onze sieraden. Ook leuk om te lezen dat je onze sieraden als uniek en echte eyecatchers ervaart.

Top bestelling 😍

Ik had al eerder een keertje besteld bij Frankyamsterdam en de levering is super snel en de kwaliteit van de producten is echt geweldig 🥰

Hi Iris,

Wat fijn om te horen, dankjewel voor je mooie review! Geweldig dat je opnieuw voor Franky Amsterdam hebt gekozen en dat je tevreden bent over de snelle levering en de kwaliteit van onze sieraden.

We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altijd een snelle verzending en blij…

Altijd een snelle verzending en blij met deze prachtige sieraden!

Hi Iris,

Wat fijn om te horen, dankjewel voor je mooie review! Geweldig dat je tevreden bent over de snelle verzending en zo blij bent met onze sieraden.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Beautiful beautiful jewelry

Beautiful beautiful jewelry

7 de junho de 2026

Hi Susanne,

How great to hear, thank you for your lovely review! Wonderful that you're so happy with our jewelry.

We hope to welcome you back to Franky Amsterdam soon!

Hele mooie sieraad ben er heel blij mee

Hele mooie sieraad ben er heel blij mee

7 de junho de 2026

Hi Hager,

Wat fijn om te horen, dankjewel voor je mooie review! Geweldig dat je zo blij bent met je sieraad.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prachtige statement sieraden van zeer…

Prachtige statement sieraden van zeer goede kwaliteit en tegen een eerlijke prijs !! Echt heel erg mooi en een plezier om te dragen 🥰✨

2 de junho de 2026

Hi!

Wat fijn om te horen, dankjewel voor je mooie review! Geweldig dat je zo tevreden bent over de kwaliteit, het design en de prijs van onze sieraden.

Super mooie sieraden

Super mooie sieraden, met een mooie kwaliteit! Al paar keer achter elkaar wat besteld, helemaal blij mee!☺️

6 de junho de 2026

Hi Renee,

Wat fijn om te horen, dankjewel voor je mooie review! Geweldig dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van onze sieraden en dat je al meerdere keren hebt besteld.

Mooie sieraden

Mooie sieraden, goede service, alles leuk ingepakt echt een cadeautje

Hi!

Wat fijn om te horen, dankjewel voor je mooie review! Geweldig dat je tevreden bent over onze sieraden, de service en de verpakking.

Al 2 bestellingen gedaan

Al 2 bestellingen gedaan, en zit alweer aan een 3e bestelling te denken. Ik vind alles mooi van Franky Amsterdam, ik ben grote fan! 😍
Ik krijgt ook veel complimenten als ik de sieraden draagt!

4 de junho de 2026

Hi Tamara,

Wat fijn om te horen, dankjewel voor je mooie review! Geweldig dat je al meerdere bestellingen hebt gedaan en dat je zo’n fan bent van Franky Amsterdam. Ook leuk om te lezen dat je veel complimenten krijgt wanneer je onze sieraden draagt!

We hopen je snel weer te mogen verwelkomen.

Top!

Top, heel fijn.

4 de junho de 2026

Hi Jason,

Wat fijn om te horen, dankjewel voor je mooie review! Geweldig dat je tevreden bent.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle verzending en fijne communicatie!

Snelle verzending en fijne communicatie!

Hi Fleur,

Wat fijn om te horen, dankjewel voor je mooie review! Geweldig dat je tevreden bent over de snelle verzending en de fijne communicatie.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Bezorging en kwaliteit

De bezorging verliep snel en soepel. Daarnaast zijn het kwalitatief goeie sieraden die er super mooi uitzien. Het enige kleine minpunt vond ik het 'hoesje' waar de ketting in werd bezorgd. De ketting zat hier bij namelijk los in.

Hi Annebel,

Ook bedankt voor je eerlijke feedback over het hoesje. We nemen dit zeker mee om onze verpakking verder te verbeteren.

Hand Juweel.

Na een heeeeeel klein probleempje.
Heeft Mijnheer Franky.
Alles gedaan wat een Professionele Juwelier moet.
Klein probleempje direct opgelost.
Heel vriendelijk en klant vriendelijk.
Ik raad iedereen aan.
Om hier echt jullie Juwelen te kopen.
Ik ga zeker al mijn kennissen en vrienden.
Zeker zeggen dat ze bij Franky Amsterdam moeten zijn.
Perfectie zoals het moet.
Een dikke maar heel dikke 10* op 10*.
Dank U Mijnheer Franky.
Vriendelijk groeten.

DVP.

14 de maio de 2026

Hi!

Wat een geweldige review, dankjewel voor je mooie woorden! We vinden het fijn om te horen dat het probleem snel en naar tevredenheid is opgelost en dat je onze service als vriendelijk en professioneel hebt ervaren. Jouw aanbeveling betekent veel voor ons.

We hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen bij Franky Amsterdam.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super snelle verzending en prachtige…

Super snelle verzending en prachtige items!

30 de maio de 2026

Hi Nuraya,

Wat fijn om te horen, dankjewel voor je mooie review! Geweldig dat je tevreden bent over de snelle verzending en onze sieraden.

Team Franky

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.