It’s been over a month, and my issue still hasn’t been resolved. I received a defective bracelet, submitted photos, and my return was approved. However, your system would not allow me to proceed wit... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Super fijne website. Erg overzichtelijk. Bestellen ging makkelijk en mijn bestelling was binnen no time binnen. Leuk ingepakt en alles zat er prachtig in. Super blij mee!
Zelf had ik oorbellen besteld maar er ging wat mis tijdens de bezorging. Dus ik had netjes een WhatsApp berichtje gestuurd. Ze hebben het super opgelost en ik kreeg een nieuw paar oorbellen en no... Ver mais
Dit was echt even next level goede klantenservice. Ze konden mij niet direct helpen, maar ze wisten wel bij wie ik het wel kon bestellen, dat is pas klantenservice, met de hoofdletter K!
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 97% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Perfecte sieraden
Goede kwaliteit, snelle levering, mooie verpakking. Helemaal top!

Resposta da Frankyamsterdam
Mooie ear cuffs snelle levering

Resposta da Frankyamsterdam
Wauw wat een prachtige sieraden
Wauw wat een prachtige sieraden! En wat een super goede kwaliteit ook. Ik ben heel erg enthousiast over dit merk en heb inmiddels al stuk of 4 oorbellen van Franky en krijg elke keer complimenten als ik ze in heb, zo mooi zijn ze allemaal. Echt een aanrader dit merk

Resposta da Frankyamsterdam
Voel mij weer helemaal trendy!
Het was mijn eerste keer shoppen online bij FrankyAmsterdam, omdat ik een keer een nieuw merk wilde proberen en eens wat nieuwe hippere sieraden wilde hebben. De winkel ervaring was top, de afbeeldingen gaven een realistisch beeld van de werkelijkheid en ik vind het de prijs/kwaliteit verhouding meer dan waard. Voel me weer helemaal trendy. Dankjewel!

Resposta da Frankyamsterdam
Mooie sieraden van goede kwaliteit
Mooie sieraden van goede kwaliteit, vriendin was er zeer blij mee!

Resposta da Frankyamsterdam
Super leuk sieraden merk en ook goede kwaliteit!
Zelf heb ik meerdere sieraden aangeschaft bij Franky Amsterdam, van oorbellen tot kettingen etc. Ze zijn allemaal zo mooi en van hele goede kwaliteit. Ik ben daarom ook zeer tevreden over het merk.
Afgelopen mei was er een hele leuke sample sale waar je allemaal leuke sieraden kon scoren. Zelf was Franka, de eigenaresse ook aanwezig en wat was ze vriendelijk en behulpzaam!

snelle levering
snelle levering! De sieraden verkleuren niet en gaan zo dus langdurig mee. De sieraden zijn uniek en echt een eyecatcher! Ik ben mega tevreden

Top bestelling 😍
Ik had al eerder een keertje besteld bij Frankyamsterdam en de levering is super snel en de kwaliteit van de producten is echt geweldig 🥰

Resposta da Frankyamsterdam
Altijd een snelle verzending en blij…
Altijd een snelle verzending en blij met deze prachtige sieraden!

Hele mooie sieraad ben er heel blij mee
Hele mooie sieraad ben er heel blij mee

Resposta da Frankyamsterdam
Prachtige statement sieraden van zeer…
Prachtige statement sieraden van zeer goede kwaliteit en tegen een eerlijke prijs !! Echt heel erg mooi en een plezier om te dragen 🥰✨

Super mooie sieraden
Super mooie sieraden, met een mooie kwaliteit! Al paar keer achter elkaar wat besteld, helemaal blij mee!☺️

Mooie sieraden
Mooie sieraden, goede service, alles leuk ingepakt echt een cadeautje

Al 2 bestellingen gedaan
Al 2 bestellingen gedaan, en zit alweer aan een 3e bestelling te denken. Ik vind alles mooi van Franky Amsterdam, ik ben grote fan! 😍
Ik krijgt ook veel complimenten als ik de sieraden draagt!

Resposta da Frankyamsterdam
Snelle verzending en fijne communicatie!
Snelle verzending en fijne communicatie!

Bezorging en kwaliteit
De bezorging verliep snel en soepel. Daarnaast zijn het kwalitatief goeie sieraden die er super mooi uitzien. Het enige kleine minpunt vond ik het 'hoesje' waar de ketting in werd bezorgd. De ketting zat hier bij namelijk los in.

Hand Juweel.
Na een heeeeeel klein probleempje.
Heeft Mijnheer Franky.
Alles gedaan wat een Professionele Juwelier moet.
Klein probleempje direct opgelost.
Heel vriendelijk en klant vriendelijk.
Ik raad iedereen aan.
Om hier echt jullie Juwelen te kopen.
Ik ga zeker al mijn kennissen en vrienden.
Zeker zeggen dat ze bij Franky Amsterdam moeten zijn.
Perfectie zoals het moet.
Een dikke maar heel dikke 10* op 10*.
Dank U Mijnheer Franky.
Vriendelijk groeten.
DVP.

Resposta da Frankyamsterdam
Super snelle verzending en prachtige…
Super snelle verzending en prachtige items!

Resposta da Frankyamsterdam
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.