Bestellen gaat makkelijk, website is duidelijk en zeer toegankelijk. De problemen die er waren zijn goed, adequaat en tot tevredenheid opgelost. Goede aftersales service. Mooie producten voor prima... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
It’s been over a month, and my issue still hasn’t been resolved. I received a defective bracelet, submitted photos, and my return was approved. However, your system would not allow me to proceed wit... Ver mais
Super fijne website. Erg overzichtelijk. Bestellen ging makkelijk en mijn bestelling was binnen no time binnen. Leuk ingepakt en alles zat er prachtig in. Super blij mee!
Zelf had ik oorbellen besteld maar er ging wat mis tijdens de bezorging. Dus ik had netjes een WhatsApp berichtje gestuurd. Ze hebben het super opgelost en ik kreeg een nieuw paar oorbellen en no... Ver mais
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 98% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Resposta da Frankyamsterdam
Super snelle levering van een super…
Super snelle levering van een super mooie ketting hanger en oorbellen

Fijne sieraden
Fijne sieraden! verkleuren niet en overal mee te combineren. Zou het zeker aanraden!

Prachtige sieraden
Super snel binnen gekregen en onwijs mooie sieraden!

Zooooo leuke juwelen
Zooooo leuke juwelen! Een heel ruim aanbod met stuk voor stuk echte pareltjes. Kiezen is bijna onmogelijk. Ook heel erg tevreden van de kwaliteit van de juweeltjes, ze zien er fragiel uit maar zijn toch erg stevig. Super fan!

Super mooie oorbellen
Super mooie oorbellen! ze blijven heel goed zitten en je hebt er echt geen last van met het dragen. MEGA eyecatcher (voor mij geen everyday wear) maar dat maakt ze juist speciaal!

Resposta da Frankyamsterdam
Prachtige sieraden en snelle verzending.
Prachtige sieraden en snelle verzending.

Ben echt zo tevreden
Ben echt zo tevreden! Mooi verpakt aangekomen. En het sieraad is prachtig! Krijg veel complimenten erover.

Resposta da Frankyamsterdam
Fijne vibe ✨ je merkt dat passie
Fijne vibe ✨ je merkt dat passie en kwaliteit hier samen komen 💚 pure verwennerij om het uit te pakken en te dragen 💚.

Snel, luxe en mooi
Verzending was snel en de sieraden zaten in luxueuze verpakking! De sieraden zelf waren prachtig en mijn vrouw is er zielsgelukkig mee

Resposta da Frankyamsterdam
Handchains waren zo mooi love itt
Handchains waren zo mooi love itt, ook is de customer surface perfect en de verzending!!

Resposta da Frankyamsterdam
Oplichterij, bestel hier niet!!!
Het bedrijf laat je twee keer €5,95 retourkosten betalen. Ze laten je betalen voor het retourlabel (wat overigens logisch is aangezien het niet valt onder defect/foutlevering), maar achteraf houden ze nog eens extra €5,95 in als 'retourkosten' met precies dezelfde reden. €11,90 betalen voor een retourzending in Nederland is echt schandalig en oplichterij.

Snelle verzending
Snelle verzending, prachtige sieraden en hele goede kwaliteit! Super blij mee

Resposta da Frankyamsterdam
Ik heb nu meerdere sieraden van Franky…
Ik heb nu meerdere sieraden van Franky Amsterdam, ik draag ze allemaal met regelmaat. Ze blijven mooi en ik ben er erg blij mee!

Resposta da Frankyamsterdam
Snelle levering. Mooie producten. Ik heb meerdere items van Franky. Kleur blijft super. Ik ben zeer tevreden.

Top kwaliteit
Levering was super snel! En alle producten zijn van goeie kwaliteit. Ik ben er heel erg blij mee!

Resposta da Frankyamsterdam
Heeeel erg blij met m’n bestelling!
Heeeel erg blij met m’n bestelling!! Top kwaliteit