Onlangs twee extra repeaters gekocht. Al 10 jaar lang zijn dit mijn favorite routers en repeaters. Bij Fritz heb ik ook meer een gevoel van veiligheid en controle over mijn netwerk dan bij andere merk... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ik werk al jaren met Fritz!box routers, momenteel met de 7583. Hierop zijn o.a. ook 2 C6 telefoons aangesloten die ik indertijd bij de Fritzshop heb aangeschaft. Ik ben toen heel goed geholpen en had... Ver mais
Al jaren goede ervaring met Fritzbox systemen. Thuis maak ik uitsluitend gebruik van Fritzbox. Goede producten en goede ervaring met eventuele ondersteuning want ben dan gied geholpen.
Ben blij met mijn nieuwe router 5690 Pro. Werkt goed als wifi, en als router met glasvezel aansluiting. Installatie instrucutes en configuratie was eenvoudig. Hoewel het product veel functies heeft,... Ver mais
Detalhes da empresa
Op zoek naar een FRITZ!Box of Repeater? Bij de FritzShop bent u aan het juiste adres voor al uw FRITZ! apparatuur. Jaren ervaring en veel expertise in huis.
Informações de contato
Koldingweg 19-1, 9723HL, Groningen, Holanda
- 050 - 820 00 02
- fritzshop@fritzshop.nl
- fritzshop.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
10 april besteld
10 april besteld, betaald en wachten... wachten...wachten... geen enkele actieve reactie vanuit Fritzshop. Na herhaaldelijk contact, is de reactie vanuit Fritzshop steeds: de telefoon komt eind van de week binnen... vandaag de order maar gecanceld. Geen vertrouwen meer in dit bedrijf. Communiceer naar de klant in wat er wel mogelijk is, kom met een alternatief of geef de klant de keuze om te wachten tot de telefoon er wel is. Zoek als eerste contact en wacht niet tot je een boze klant hebt (gratis tip).
Zeer behulpzaam en goed geholpen met…
Zeer behulpzaam en goed geholpen met installatie !
Alles super afgehandeld
Alles super afgehandeld. Ik ben zeer tevreden nadat ik op de website een dubbele bestelling had geplaatst, hebben zij het voor mij gecorrigeerd.
Mijn dank voor dat.
Ik had al een router 7590 als opvolger…
Ik had al een router 7590 als opvolger van de 7360. vol verwachting of Wifi op de 1ste verdieping het beter zou doen. Helaas niet. Toen repeater 3000 erbij besteld. Gelever in 2 dagen. Aangesloten, vormt nu mesh-netwerkje en nu boven perfecte Wifi ontvangst.
Aankoop Fritzrepeater 3000
door sterk tegenvallende resultaten met wifi verbinding al lang zoekende naar een oplossing. Glasvezelverbinding 100 Mbps viel vaak terug naar rond de 50 Mbps of nog minder, falende verbindingen met internetbankieren en digid, nu ook te wijten aan het sterk toegenomen internetverkeer (Corona).Werkend met een Fritzbox 7581 modem op begane grond en metingen mbv Fritzwlan app en speedtest Ookla op 1e verdieping (op PC). Niet bij de pakken neerzittend contact gezocht met Fritzshop en via chat mijn probleem redelijk uitvoerig geplakt in de chat voor een goede analyse en werd mij snel als oplossing de Fritzrepeater 3000 aangedragen. Niet goedkoop maar ik kies wel voor kwaliteit. Na een vlotte bestelsessie had ik het apparaat de volgende dag in huis. Aansluiten ging vlot maar opstarten wat minder, vooral omdat er geen tijd genoemd wordt in de handleiding hoe lang het duurt voordat de verbinding gemaakt is, zichtbaar door een groen oplichtend )))) lampje, duurt wel iets meer dan 1 minuut !. Maar het resultaat mag er zijn, signaalsterkte minder dan 40 dBm en de snelheid bij zowel 2,4GHz als 5 GHz tegen de 100 Mbps (Ookla-test) op de pc. Bij niet gebruik verbreek ik de spanning en start de repeater naderhand weer op (duurt dus ook ca 1min 8 s) De verbinding tussen pc en repeater wordt gemaakt met een Fritzwlanstick AC860. Kan ook met ethernetkabel tussen repeater en pc ethernetingang. Hoop lang plezier te hebben van deze Fritz!-producten en kan terugvallen op de expertise bij FritzShop.
Wel betaald niets geleverd gekregen
Begin december een set besteld, levertijd 5-7 dagen. Nu ruim een maand later nog steeds niets geleverd gekregen, op het verzoek de bestelling te annuleren zodat ik wat anders kan kopen komt geen reactie...
Update: Na deze negatieve review uiteindelijk het geld terug gekregen. De set, die blijkbaar niet leverbaar is, staat echter nog steeds te koop met levertijd 5-7 dagen...
Had al een nieuwe 7590 gekocht op…
Had al een nieuwe 7590 gekocht op fritzshop vanwege geweldige prestaties en ervaringen met deze.
Gebruik nu 7590 in combinatie met repeater 2400 en 1750e en deze opstelling is werkt prima geen problemen met wifi en internet zelfs voor mijn Solaredge omvormer voor mijn zonnepanelen.
Fritzshop bedankt voor de goede en snelle levering en eenvoudige bestelling.
Geen uitbetaling na retourzending product
In oktober heb ik een FRITZ!Powerline 1260E WLAN Set besteld. De levering was prima en snel, maar het product werkte bij mij op zolder niet goed. Ik werd goed geholpen door de technische helpdesk, maar het product was voor mij niet de oplossing.
Ik kreeg direct de retour-pakketcode en een etiket wat ik naar een antwoordnummer kon terugsturen. Tot zover ging het snel en goed.
Op 27 oktober zag ik dat het product ontvangen was en dat de status op 'wacht op uitbetaling' of iets dergelijks stond. Tot op heden is dat nog niet gebeurd. Diverse mailtjes gestuurd: geen reactie
Diverse belletjes: beloven er naar te kijken, maar geen geld gezien.
Uiteindelijk ben ik gewoon opgelicht.
Had al een Fritz 7590 en heb deze aan…
Had al een Fritz 7590 en heb deze aan zoon geschonken.
Nu zelf weer een nieuwe 7590 gekocht op fritzshop vanwege geweldige prestaties en ervaringen met deze.
Gebruik nu 7590 in combinatie met repeater 3000 en 1750e en deze opstelling is werkelijk fantastisch nooit geen problemen met wifi en internet zelfs met de beveilings camera's en bel.
Fritzshop bedankt voor de goede en snelle levering en eenvoudige bestelling ik zou niets anders willen en iedereen deze webshop aanraden.
Geweldige repeater
Geweldige repeater. Een Fritz repeater 2400. Makkelijke en eenvoudige snelle installatie. Een perfect apparaat dat naadloos aansluit bij andere Fritz producten.
Prima site
Prima site, goedkoper en overzichtelijk. Ik twijfelde nog even omdat ik weinig reviews kon vinden, dit was ongegrond. Na 2 dagen alle spullen binnen, goed verpakt.