GASSAN Avaliações 1.443

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We zijn geweldig geholpen door Gert Jan. Ik had online een mooi horloge gevonden, na deze gepast te hebben bleek hij niet 100% het model te zijn dat ik zocht. Gert Jan heeft echt enorm goed geluisterd... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helaas was postnl een enorme teleurstelling qua bezorging. Postnl bezorgde namelijk mijn bestelling niet en liet het pakket vervolgens bij een pick-up point ver uit de buurt liggen. Ik heb toen met de... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Onlangs ben ik bij Gassan Rotterdam geweest en ik wil graag mijn enorme waardering uitspreken voor Anil. Wat een geweldige service! Vanaf het eerste moment werd ik ontzettend vriendelijk en profe... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Oneerlijke handels praktijken. Ga niet naar deze zogenaamde juwelier. Zijn meerdere artikels geschreven over gassan. Niet betrouwbaar je tijd en moeite niet waar! Let erop mensen doe meer onderzoek vo... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Joalheria

Sinds de oprichting in 1945 door Samuel Gassan, staat GASSAN diamonds bekend om zijn expertise in het slijpen, importeren en exporteren van diamanten, edelstenen en juwelen. Gevestigd in het hart van Amsterdam, verwelkomt GASSAN diamonds jaarlijks honderdduizenden bezoekers van over de hele wereld. Ontdek het ambacht van diamantslijpen tijdens een fascinerende rondleiding, beschikbaar in 26 talen, waardoor elke bezoeker een unieke ervaring beleeft. Het is geen wonder dat GASSAN diamonds in 2013 een recordaantal van meer dan 400.000 bezoekers bereikte. Of je nu een liefhebber van diamanten bent of gewoon geïnteresseerd bent in vakmanschap, GASSAN diamonds biedt een onvergetelijke ervaring die de schittering van diamanten tot leven brengt.

Informações de contato

4,5

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

1 mil avaliações

Respondeu a 44% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik heb de winkel van GASSAN meerdere…

Ik heb de winkel van GASSAN meerdere malen bezocht en daarbij mijn telefoonnummer achtergelaten. Mij werd toegezegd dat ik gebeld zou worden zodra het geschikte horloge binnen zou komen. Ik heb zelfs een foto gemaakt van het kaartje dat ik van de medewerker ontving ter bevestiging.

Helaas ben ik nooit teruggebeld. Dit heb ik vervolgens kenbaar gemaakt via de website van GASSAN, waarbij ik de situatie volledig heb uitgelegd. Mij werd toen meegedeeld dat ik zou worden teruggebeld door de CCO. Ook dit is nooit gebeurd.

Dit is in de praktijk dus hoe het verloopt: klanten worden aan het lijntje gehouden met toezeggingen, maar daadwerkelijke terugkoppeling blijft uit. Dat vind ik teleurstellend en niet passend bij een organisatie die zich profileert als hoogwaardige juwelier met service op hoog niveau.
Ousama.R

Ik verwacht inmiddels een standaardreactie waarin wordt aangegeven dat het hen spijt en dat de klacht serieus wordt genomen een reactie die ik, zo blijkt, ook bij veel andere klanten terugzie. Juist het structurele karakter daarvan maakt duidelijk dat het probleem niet ligt bij een incident, maar bij de opvolging en daadwerkelijke service

9 de dezembro de 2025

Geachte heer Ousama.R,

Dank u dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons te lezen dat de opvolging rondom uw contactmomenten niet aan uw verwachtingen voldeed. Wij nemen dergelijke feedback altijd serieus, omdat wij voortdurend streven naar een service die past bij het hoge serviceniveau dat GASSAN nastreeft.

Wij begrijpen dat dit voor u teleurstellend is geweest en bieden hiervoor onze excuses aan. Uw opmerkingen worden intern zorgvuldig besproken om onze processen en communicatie verder te verbeteren.

Wij waarderen uw belangstelling voor onze horloges en hopen dat wij in de toekomst een positieve ervaring voor u kunnen creëren.

Diamond Ring Purchase

I purchased a diamond ring and I'm disputing a overcharge of $153.32. I was not given the option to pay in Euros or US$. They brought me the receipt but I didn't notice they used the exchange rate of US$ to Euros. The price of the ring was Euros. Gassan used the exchange rate of US$ to Euros. I can't get them to understand they used the wrong exchange rate. Therefore, I can't get a refund because I signed the receipt.

Buyer Beware - you too might be scammed.

10 de outubro de 2025

Rolexbandje moest worden ingekort

Rolexbandje moest worden ingekort. Heel fijn en keurig ontvangen door vriendelijke verkoopster, Sue. Bandje perfect en zorgvuldig ingekort door de horlogemaker, Junior. Tijdens het wachten espresso, super service van Gassan!

13 de dezembro de 2025

Resposta de GASSAN

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat u zo vriendelijk bent ontvangen en dat het inkorten van uw Rolex-bandje naar volle tevredenheid is uitgevoerd. We geven uw complimenten met plezier door aan Sue en Junior, zij zullen dit zeker waarderen.

Goed om te lezen dat u zich tijdens het wachten welkom voelde. We streven er altijd naar om onze service zo prettig mogelijk te maken.

Graag tot ziens bij GASSAN.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ik had een tekst bij het sieraad…

Ik had een tekst bij het sieraad geschreven. Deze zat er niet bij, en hij werd thuis geleverd terwijl ik voor ophalen had gekozen. Nu was de verassing weg voor kerst aangezien mijn vrouw het pakje aannam.

8 de dezembro de 2025

Beste heer Snoek,

Hartelijk dank voor uw feedback. Wat vervelend om te horen dat de levering niet is verlopen zoals u had verwacht en dat de persoonlijke boodschap bij het sieraad ontbrak. Wij begrijpen goed dat dit de verrassing voor kerst heeft beïnvloed, en dat spijt ons zeer.

Wij nemen uw opmerkingen mee om onze processen verder te verbeteren en zorgen dat dit in de toekomst niet opnieuw gebeurt. Mocht u nog vragen hebben of een oplossing willen bespreken, dan helpen wij u graag persoonlijk verder.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ben zeer goed geholpen door Rutger

Ben zeer goed geholpen door Rutger, ontzettend vriendelijk, nam tijd voor mij..kreeg een super informatieve uitleg over het slijpen van een diamant..in "de wachttijd"..met een aangeboden kopje koffie...Dank daarvoor Rutger! Met vriendelijke groet, Yvonne Hoekstra

20 de novembro de 2025

Beste Yvonne,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te lezen dat u zo goed geholpen bent door Rutger en dat hij de tijd heeft genomen om alles duidelijk uit te leggen over het slijpen van een diamant. We geven uw complimenten graag aan hem door.

Geweldig om te horen dat u zich tijdens het wachten welkom voelde en heeft genoten van het aangeboden kopje koffie. We kijken ernaar uit u weer te mogen verwelkomen bij GASSAN.

goede informatie en uitleg

goede informatie en uitleg, helder en duidelijk
uitstekende service en er wordt meer dan voldoende tijd genomen om alle mogelijkheden door te nemen, waardoor je voor jezelf een weloverwogen beslissing kan nemen .

16 de outubro de 2025

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u onze informatie en service als helder en duidelijk heeft ervaren. Het is voor ons belangrijk om voldoende tijd te nemen om alle mogelijkheden met u door te nemen, zodat u met vertrouwen een weloverwogen beslissing kunt maken.

We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om deze feedback te delen en hopen u in de toekomst weer te mogen helpen!

Eenvoudig bestellen

Eenvoudig bestellen, snel binnen . Mooi armbandje en keurig netjes in gepakt.

11 de novembro de 2025

Beste Liesbeth,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat het bestelproces eenvoudig was en dat de armband snel en netjes bij u is afgeleverd. Het is fijn om te weten dat u tevreden bent met zowel het product als de verpakking.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Beste Aldert,

Hartelijk dank voor uw feedback! We begrijpen dat het even wachten was voordat u een reactie ontving en bieden onze excuses aan voor het ongemak. We zijn blij te horen dat de bezorging uiteindelijk perfect verlopen is en dat alles naar wens is.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Grote keuze in kwaliteits uurwerken

Na de bestelling en de betaling duurde het even voordat de levering werd bevestigd. Daarna liep alles perfect en werd het horloge in cadeauverpakking snel geleverd.

3 de novembro de 2025

Beste Joop,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat het horloge uiteindelijk snel geleverd werd en dat u tevreden bent met de cadeauverpakking.

Great shopping experience

I had a great experience with ordering from Gassan. The client service helped with my questions and the delivery was also smooth. Thanks.

16 de outubro de 2025

Dear Richard,

Thank you so much for your kind words and for taking the time to share your experience! We're delighted to hear that our client service and delivery met your expectations. We truly appreciate your trust in GASSAN and hope to welcome you again soon.

Warm regards,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super hoe het ingepakte cadeautje eruit…

Super hoe het ingepakte cadeautje eruit zag. Ook omdat het geen bizar dure uitgave was. Het gaf wel dat gevoel.

14 de outubro de 2025

Beste mevrouw van Kleef,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de verpakking van het cadeautje. Wij doen altijd ons best om elke aankoop, groot of klein, een bijzonder gevoel te geven. Hopelijk viel het cadeau ook goed in de smaak!

Mooie webshop

Mooie webshop. Duidelijk. En het afrekenen en versturen ging heel snel en goed.

29 de setembro de 2025

Beste mevrouw Quak,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze webshop en dat het bestel- en verzendproces soepel is verlopen. We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Team GASSAN

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.