Degene met wie ik sprak heeft meteen mijn vraag beantwoord en actie ondernomen. Het ging om een betalings regeling. Echter, ik kreeg net een mail dat het volledige bedrag wel wordt afgeschreven... Ver mais
Aardige professionele dame, die mij vriendelijk al mijn vragen over mijn ingevulde gas- en stroomverbruik gegevens toelichtte. Was gerustgesteld dat er geen afwijkende info instond. Ter bevestigin... Ver mais
Over het algemeen prima. Niet te veel gedoe en ook niet enorme hoeveelheden spam zoals bij united customers. Wel beetje vreemd: na jaarcontract nieuwe aanbieding die zomaar 50% (€160 ipv €105 per... Ver mais
Na het gesprek met medewerkers, ik hou er een vreemd gevoel aan over. Beide medewerkers die ik gesproken heb kwamen bij mij ongeïnteresseerd over, waren wel corret.
Oude Middenweg 85, 2491AC, Den Haag, Holanda
Respondeu a 91% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Deze organisatie bepaalt 4 maanden na het opmaken van de eindnota dat er een fout is gemaakt met de loyaliteitsbonus. Of ik nog even € 368 wil overmaken. De berekening van de hoogte klopt. Wat niet klopt is dat men na 4 maanden nog kan aankloppen voor herberekening van die bonus. Dit staat nergens in hun actievoorwaarden. Wèl in hun algemene voorwaarden, maar niet in die actievoorwaarden.
De eindafrekening voor mijn gebruik was juist vastgesteld. De bonus, zo bleek dus achteraf, niet. Ik vind dat een blunder terzake van die bonus, die 4 maanden na dato is ontdekt, niet op de klant verhaald moet worden.
Ik wil u hiervoor dus waarschuwen. Gaandeweg de wedstrijd verzet Gewoon energie de doelpalen. Niet netjes......

Resposta da Gewoon Energie
Erg vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan.

Resposta da Gewoon Energie
Werd snel geholpen door vriendelijke telefoniste en heeft duidelijk en goed antwoord op mijn vragen gegeven

Resposta da Gewoon Energie
Ben heel tevreden over hoe ik geholpen ben door de klantenservice

Resposta da Gewoon Energie
Netjes tewoord gestaan en al mij. Vragen goed beantwoord

Resposta da Gewoon Energie
Ik belde om info te krijgen over mijn betalingen. Er werd goed naar mijn vraag geluisterd. En op een keurige manier ben ik juist geïnformeerd.
Een vrolijke dame heeft mij geholpen en daarom voldoe ik aan haar vraag om deze review te schrijven. Top!

Resposta da Gewoon Energie
Netjes, beleefd te woord gestaan en mijn vraag beantwoordt.

Resposta da Gewoon Energie
Ze hebben me goed geholpen en niet moeilijk gedaan aan mijn wensen.

Resposta da Gewoon Energie
Ik ben goed geholpen kreeg gelijk antwoord op mijn vraag. Duidelijk en professioneel.

Resposta da Gewoon Energie
Kreeg mevrouw aan de telefoon die mij vriendelijk en adequaat te woord stond.

Resposta da Gewoon Energie
Correct en duidelijke uitleg en advies.
Heel vriendelijk en servicegericht.

Resposta da Gewoon Energie
Mevrouw was bekwaam en aardig.

Resposta da Gewoon Energie
De dame van de klantenservice heeft geduldig mijn verhaal aangehoord en mij gerust gesteld. Grote klasse

Resposta da Gewoon Energie
Vriendelijkheid zeer prettig al meerdere keren vastgesteld tijdens telefoongesprekken.

Resposta da Gewoon Energie
Gewoon Energie kun je gewoon telefonisch bereiken.
Wens wordt uitgevoerd.
Prima informatie via computer, enz.
Duidelijkheid
Vriendelijk

Resposta da Gewoon Energie
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.