Degene met wie ik sprak heeft meteen mijn vraag beantwoord en actie ondernomen. Het ging om een betalings regeling. Echter, ik kreeg net een mail dat het volledige bedrag wel wordt afgeschreven... Ver mais
Aardige professionele dame, die mij vriendelijk al mijn vragen over mijn ingevulde gas- en stroomverbruik gegevens toelichtte. Was gerustgesteld dat er geen afwijkende info instond. Ter bevestigin... Ver mais
Over het algemeen prima. Niet te veel gedoe en ook niet enorme hoeveelheden spam zoals bij united customers. Wel beetje vreemd: na jaarcontract nieuwe aanbieding die zomaar 50% (€160 ipv €105 per... Ver mais
Vorig jaar een jaar contract afgesloten via gaslicht bij Gewoon energie. Voor hun gekozen omdat ze op dat moment de scherpste aanbieding hadden, niet zozeer op de tarieven maar een welkomst bonus van... Ver mais
Oude Middenweg 85, 2491AC, Den Haag, Holanda
Respondeu a 87% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
vriendelijk en snel oplossing gericht neemt de tijd en heeft geduld

Heel netjes geregeld dankjewel

Resposta da Gewoon Energie
Eerst even zoeken, maar uiteindelijk met behulp van klantenservice zijn alle vragen naar tevredenheid beantwoord

Resposta da Gewoon Energie
Goed gesprek en fijne heldere uitleg

Resposta da Gewoon Energie
Werd heel vriendelijk te woord gestaan.
En heel goed geholpen met berekeningen omtrent ons energiegebruik.

Resposta da Gewoon Energie
Gewoon energie bied zeer nette en heldere tarieven. Klantenservice is zeer vriendelijk en behulpzaam en ook nog eens goed te bereiken. Ze denken met je mee naar de juiste oplossing en aanbieding. Zullen ook niet de duurste pakketten aanbieden maar gaan mee met uw vraag en wens.

Resposta da Gewoon Energie
Goed geholpen met de vraag wat ik had. Ook al vooruit gekeken wat er in de loop van tijd nog kan.

luisterende oor en begripvol
toont empathie en inlevingsvermogen.
komt gelijk in actie en is oplossingsgericht. is duidelijk.
staat je vriendelijk te woord en is behulpzaam.
was een fijne gesprek!

Resposta da Gewoon Energie
Gesprekspartner was informatief en vriendelijk.

Resposta da Gewoon Energie
Het probleem werd opgespoord en snel was het opgelost door een vriendelijke man.
Prima geregeld!

Resposta da Gewoon Energie
Goed en prettig te woord gestaan en geholpen.

Resposta da Gewoon Energie
meter standen door geven kom niet online, website moet beter.

Resposta da Gewoon Energie
Mijn aanvraag voor een energiecontract verliep erg goed en effectief. Al mijn vragen werden netjes en geduldig beantwoord en alle details duidelijk uitgelegd. Er werd met me meegedacht, altijd prettig! Zo voel ik me welkom en gewaardeerd als klant.

Resposta da Gewoon Energie
Vriendelijk, direct, lekker kort en duidelijk. Gelukkig geen contact met een robot maar persoonlijk!

Resposta da Gewoon Energie
Fijn als er onzekerheid omtrent het abonnement om iemand aan de telefoon te krijgen die de dingen bevestigt. Alleen digitaal ls mondeling voor mij niet genoeg

Resposta da Gewoon Energie
Wat ging er mis wat niet.
Totaal niet te bereiken.
Reageren niet op contact formulier wat je moet invullen.
2x brief gehad van Liander dat ik afgesloten zou worden.
Dus moeten kiezen voor ander energie bedrijf.
Omdat ik maar niet mijn verhuizing kon door geven.
Omdat mijn gewoon app niet werkte.
En met hoge overstap kosten kwam te zitten.
Wat een slecht bedrijf is dit.
Daarna nog geprobeerd te bellen met een telefoonnummer wat via een ander bedrijf kreeg.
Moet bellen tussen 9 en 12.30 uur.
En constant in gesprek.
Zijn dan zoveel klachten ??
En denk erom je moet in 1 maand al 2 x je energie kosten betalen.
En als je stopt betaal je nog een maand door.
Maar je kan niet bellen of je komt er niet door.
Om verhaal te halen.
Dus kijk echt uit waar je aan begint.
Ik dacht goedkoper uit te zijn.
Maar door gedoe bij hun ben ik veel meer geld kwijt geraakt.
En in de schulden ben gekomen.

Resposta da Gewoon Energie
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.