Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bpost kon ons pak niet leveren door omstandigheden en 4 uur later werd ons pakket afgeleverd door Goparcel. Zeer vriendelijke en behulpzame bezorger die ons pakket netjes binnen zette. We zijn zeer te... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

het is dat ik geen nul kan geven want 1 is zelfs teveel zeggen dat bezorger is langs geweest en kaartje heeft achter gelaten. bezorger heeft nooit aangebeld en geen kaartje achter gelaten en d... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Alles al 2 keer zou er een pakket afgeleverd worden maar helaas nog steeds niks ontvangen, om droevig van te worden. ZOEK EEN ANDERE BEZORGDIENST DIT IS WAARDELOOS!!!!!!!!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Goedemorgen, Zojuist pakketje ontvangen ZONDER de buitenbanden. En deze staan wel op de pakbon. Graag met spoed uw reactie/actie. Mvrg, S. Op za 21 aug. 2021 11:17 schreef Fietson... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Transportadora
  2. Serviço de frete e correio

Welkom bij GoParcel, dé schakel tussen jouw online aankoop en vooraanstaande vervoerders zoals DHL, PostNL, DPD, FedEx, en meer. Laat het duidelijk zijn: wij zijn géén vervoerder. In plaats daarvan fungeren wij als een innovatief trackingplatform dat de brug slaat tussen jou en de logistieke experts die jouw pakketten bezorgen. Bij GoParcel draait alles om het optimaliseren van jouw winkelervaring zonder zelf pakketjes te bezorgen. Op ons platform kun je de actuele track & trace-status van je pakketje volgen, zodat je altijd op de hoogte bent van waar je zending zich bevindt. Maar dat is niet het enige voordeel. Wij geven jou de controle over jouw bezorgmomenten, waardoor je indien mogelijk een alternatief bezorgmoment kunt kiezen dat beter bij jou past. Wil je een product retourneren? Ook daarvoor kun je bij GoParcel terecht. Via ons platform regel je eenvoudig en snel retourzendingen, waardoor jouw online winkelervaring nog flexibeler wordt. Voor alle inhoudelijke vragen met betrekking tot je bestelling adviseren we je contact op te nemen met de desbetreffende webwinkel. Bij GoParcel staan we klaar om jouw bezorgervaring te verbeteren, zonder zelf de verantwoordelijkheid voor pakketbezorging op ons te nemen. Kies voor gemak, kies voor GoParcel!

Informações de contato

1,7

Muito Ruim

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

344 avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Waardeloos

Waardeloos. GoParcel geeft aan het pakket te hebben bezorgd op een dag en tijdstip dat ik thuis was. Er is thuis niet aangebeld…
GoParcel blijft aangeven dat het pakket bezorgd is terwijl dit niet het geval is. Belachelijk. Als ik 0 sterren kon geven had ik dit gedaan.

29 de dezembro de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prima bezorging

Na hier allerlei slechte kritieken te hebben gelezen vreesde ik het ergste voor de verzending via goparcel. Echter dit bleek volkomen ten onrechte. Status werd keurig weergegeven en binnen het bezorgtijdvak van 2 uur netjes afgeleverd door........een DHL-bezorger....
Prima bezorging dus !

22 de dezembro de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Pakket ergens in de wijk bezorgd

Ben nooit gebeld dat ze voor de deur stonden. Hebben het gewoon willekeurig ergens in de wijk bezorgd en ik mocht maar even gaan zoeken waar. Ik woon in een wijk met grote appartementen complexen.. uiteindelijk gevonden. Pakket was aan de bovenkant open…

21 de dezembro de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Geen tracking en geen afhaalpunt

1) Geen Track & Trace. 2) Te kleine organisatie om ‘ongewone’ adressen te leren vinden i.t.t. PostNL en DHL. 3) Het allerergste: geen afhaalpunt. Echt? Ja echt.
Enige plus: de backoffice is vriendelijk en behulpzaam. Maar ja, als de bezorgers het adres niet vinden helpt het ook niet als je een pakketje opnieuw langs brengt.

20 de dezembro de 2021

Huisnummer lezen moeilijk??

Pakketje zou vandaag geleverd zijn...zou in de brievenbus gedaan zijn ...weet niet in welke maar niet in de mijne...er zitten maar 65 appartementen in mijn flat dus ja welke buur is de gelukkige...huisnummer staat goed op het etiket....misschien is de bezorger niet zo goed met cijfers! Zal mij benieuwen of pakket boven water komt en hoe snel er gereageerd wordt op mijn mail.

2 de dezembro de 2021

Slechter dan slecht

Zeggen dat ze zijn langs geweest en staat ook zo op de track en trace, nou mooi niet dus. Geen pakketje en ook niks bij de buren, moet je zelf achteraan gaan. En daar betaal je dan 6 eu bezorgkosten voor!!!

25 de novembro de 2021

Slechte bezorgservice

Slechte bezorgservice, was gewoon thuis en krijg mail dat ze me gemist hebben. Is niet de eerste keer dat dit gebeurd. Morgen maar afwachten of de chauffeur wel zin heeft om uit zijn auto te stappen en mijn pakket te bezorgen

23 de novembro de 2021

Wat een slechte bezorgdienst

Wat een slechte bezorgdienst! Ik was gewoon thuis, in afwachting van het pakket op het door hen aangegeven tijdstip van bezorging... niemand gezien of gehoord. Ontvang ik een berichtje dat ze mij gemist hebben!??? Ze hebben gewoon direct mijn pakket bij het afleverpunt afgegeven. Kan ik er alsnog zelf achteraan én duurt het weer minimaal een dag langer voordat ik mijn spullen heb. Super slechte service!

4 de novembro de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Onbetrouwbare pakketdienst, zeggen dat ze zijn langsgeweest, niet dus

Er was een tijdvak waarin ze aangaven langs te komen, ik heb al die tijd gewacht en opgelet, de postbode is niet langsgeweest, er is ook geen briefje in de brievenbus gedaan... Eerst stond bij de track/trace dat het pakket het sorteercentrum nog niet had verlaten.. en later ineens een tijdak. Hoe dan ook, ze zijn niet langsgeweest! Waardeloze service. En aan de diverse klachten te zien, ben ik niet de enige!

27 de outubro de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Im so done with this delivery company

Im so done with this delivery company. They let you pay a pricey fee to get it delivered the same day, only for it to get canceled hours before the promised delivery time, even tho it was supposedly "underway" with the delivery guy.
This happens nearly every time.

5 de outubro de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Na 10 dagen nog geen levering!

Elke dag wordt de leveringsdatum opgeschort. Nu,10 dagen later heb ik het pakketje nog niet! Ik ben inmiddels in overleg met de leverancier. Misschien kan ik mijn geld terugkrijgen. waarschijnlijk is het pakket zoek en geeft goparcel het niet toe. Het is wel frustrerend, want ik heb de goederen dringend nodig.

2 de outubro de 2021

Insanely frustrating

Insanely frustrating,

Date of delivery changes on the day of delivery, again and again, one of, if not the worst parcel service ive encountered.

30 de setembro de 2021

Wat een waardeloos bedrijf

Volgens mij kunnen de bezorgers van dit bedrijf niet lezen. Heb verschillende keren via een webshop iets besteld waarbij het pakket door GoParcel werd bezorgd. Bijna alle keren in de verkeerde brievenbus gedaan! Hoe moeilijk is het om een huisnummer af te lezen van een pakket?

29 de setembro de 2021
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.