Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bpost kon ons pak niet leveren door omstandigheden en 4 uur later werd ons pakket afgeleverd door Goparcel. Zeer vriendelijke en behulpzame bezorger die ons pakket netjes binnen zette. We zijn zeer te... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

het is dat ik geen nul kan geven want 1 is zelfs teveel zeggen dat bezorger is langs geweest en kaartje heeft achter gelaten. bezorger heeft nooit aangebeld en geen kaartje achter gelaten en d... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Alles al 2 keer zou er een pakket afgeleverd worden maar helaas nog steeds niks ontvangen, om droevig van te worden. ZOEK EEN ANDERE BEZORGDIENST DIT IS WAARDELOOS!!!!!!!!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Goedemorgen, Zojuist pakketje ontvangen ZONDER de buitenbanden. En deze staan wel op de pakbon. Graag met spoed uw reactie/actie. Mvrg, S. Op za 21 aug. 2021 11:17 schreef Fietson... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Transportadora
  2. Serviço de frete e correio

Welkom bij GoParcel, dé schakel tussen jouw online aankoop en vooraanstaande vervoerders zoals DHL, PostNL, DPD, FedEx, en meer. Laat het duidelijk zijn: wij zijn géén vervoerder. In plaats daarvan fungeren wij als een innovatief trackingplatform dat de brug slaat tussen jou en de logistieke experts die jouw pakketten bezorgen. Bij GoParcel draait alles om het optimaliseren van jouw winkelervaring zonder zelf pakketjes te bezorgen. Op ons platform kun je de actuele track & trace-status van je pakketje volgen, zodat je altijd op de hoogte bent van waar je zending zich bevindt. Maar dat is niet het enige voordeel. Wij geven jou de controle over jouw bezorgmomenten, waardoor je indien mogelijk een alternatief bezorgmoment kunt kiezen dat beter bij jou past. Wil je een product retourneren? Ook daarvoor kun je bij GoParcel terecht. Via ons platform regel je eenvoudig en snel retourzendingen, waardoor jouw online winkelervaring nog flexibeler wordt. Voor alle inhoudelijke vragen met betrekking tot je bestelling adviseren we je contact op te nemen met de desbetreffende webwinkel. Bij GoParcel staan we klaar om jouw bezorgervaring te verbeteren, zonder zelf de verantwoordelijkheid voor pakketbezorging op ons te nemen. Kies voor gemak, kies voor GoParcel!

Informações de contato

1,7

Muito Ruim

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

344 avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Niks ontvangen!

Op 25 mei is er bij mij om 11:10 een pakketje bezorgd. Ik was aan het werk. Bij thuiskomst geen briefje waar mijn pakket was, dus zelf maar naar de buren gegaan. Buurman had een pakje voor mn deur zien staan...maar dat stond er niet meer toen ik thuis kwam!
Go Parcel gemaild en kreeg als antwoord dat het pakje was afgeleverd maar ze gingen een onderzoek doen... nou ben benieuwd!

28 de maio de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

2dagen thuis zitten van 1400 tm 1800 en…

2dagen thuis zitten van 1400 tm 1800 en dan een mail krijgen dat ik niet thuis was, de deurbel is niet gegaan en mijn niet thuis kaartje is niet in mijn brievenbus gestuurd. Nu sturen ze mijn pakje terug naar de verzender omdat dhl beroerd personeel in dienst neemt die mijn voordeur en brievenbus niet kan vinden, schandalig.

19 de maio de 2022

Niet eens 1 ster waardig

Niet eens 1 ster waardig. Voor de 5 keer bezorgdag veranderd. Ik geloof niet meer dat mijn pakket bezorgd wordt. Ik begrijp niet dat de webshops zaken met deze bedrijf doen!!!
Met één woord zeer SLECHT en ONBETROUWBAAR!

9 de maio de 2022

Slecht

Slecht, heel slecht, slechtste bezorg bedrijf die er is, ik wacht de hele dag THUIS op mijn pakketje, eindstand komt die niet, nu heb ik die pakketje niet waar ik al sinds vrijdag erop wacht! En ik ben de hele dag thuis gebleven voor niets.

2 de maio de 2022

Heel slecht

Heel slecht, pakket zou geleverd worden, ik was de hele dag thuis, geen bel gehoord, pakket ook niet geleverd maar via track en tracé stond er bezorgd. Contact opgenomen met de klantenservice en ze zeiden dat ze een onderzoek zouden starten daar kwam uit dat de bezorger het op de juiste adres heeft geleverd, daarna nog een paar keer gemaild met vragen maar geen gehoor ! Ik ben zeer ontevreden.
De webshop daar in tegen heel begripvol en namen mij wel serieus en hebben dit probleem voor mij opgelost ondertussen heeft de webshop een onderzoek gestart.

11 de março de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bericht dat we niet thuis waren

Bericht dat we niet thuis waren. Hele middag thuis gewacht. Klopt van geen kant. Waren gewoon thuis. 1 ster is al veel te veel. Superslecht bezorgdienst.

5 de março de 2022

Ik heb gelijke ervaringen

Ik heb gelijke ervaringen opgedaan bij het gebruiken van de Parcel dienst. Ik zag de bezorger aankomen op de aangegeven tijd, aankijken en uitstappen. Het pakket zou in de brievenbus moeten passen en aldus ging ik gewoon verder met mijn werk thuis. Terwijl de bezorger er weer vandoor ging zag ik een update van de track & trace veranderen naar morgen (Neehoor niet verdacht). Ergens zag de bezorger er ook uit alsof die morgenavond in AVtros Opgelicht zou verschijnen mijn god zeg.

Misschien kunnen we gezamelijk iets hieraan doen als collectief dat GoParcel een betaalde service aanbiedt die ze totaal niet nakomen of kunnen nakomen. Dat is namelijk tegen de wet.

18 de fevereiro de 2022

Weer slecht

Weer slecht. Zeggen weer dat ze mij gemist hebben. Ben gewoon thuis. Is al de 3 de keer dat ze dit doen. Echt een slecht bedrijf. Dit was echt de laatste keer.

16 de fevereiro de 2022

Vreselijke bezorgdienst

Vreselijke bezorgdienst, mijn pakket staat als bezorgd terwijl ik niks ontvangen heb, dit terwijl ik en meerdere mensen aanwezig waren. Er is nooit aangebeld en heb ook geen kaartje in de brievenbus ontvangen .ik snap niet hoe een bezorger iets mag afvinken wat nooit bezorgd is! Het zet mij als klant in een hele vervelende situatie voortaan zal ik beter op letten van welke bezorgdienst waar ik ook bestel gebruik van maakt. Als het parcel is zal ik er nooit bestellen!

5 de fevereiro de 2022
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Tussenpersoon

Tussenpersoon

goparcel.nl is een website die tussen de webshop en de vervoerder instaat.
Wij bezorgen zelf dus geen pakjes.

Op deze website kun je wél zien wat de actuele track & trace status van je pakje is, indien mogelijk een ander bezorgmoment kiezen, een retourzending aanvragen en kun je contact opnemen als je een klacht hebt.

Het kan voorkomen dat jouw pakje later wordt afgeleverd dan dat je verwacht. De webshop en de vervoerder doen er alles aan om jouw pakje zo snel mogelijk af te leveren.

komt van hun website.

14 de janeiro de 2022

Niets ontvangen. SLECHT!

Zeggen pakketje bezorgd te hebben, maar hebben niets ontvangen. Waren thuis, is niet aangebeld.
Balen dit en super slecht!!!
Erg benieuwd hoe dit wordt opgelost, alleen te bereiken met een formulier op hun website.

13 de janeiro de 2022
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

No customer service whatsoever.

By some accident that was my own fault, my package was sent to the wrong address. I noticed this quite early in the process and tried to get in contact with Go Parcel. This seemed impossible. Their website is only a disclaimer stating that they are not the deliverer of packages, but only a intermediary between stores and deliverers. The only way I could get in contact is through a standardized contact form, which is not even on their website and only to be found through emails you receive from them.

I did get an answer back, but that stated the exact same as was given on their website: "No, we cannot change the address, but we can deliver it at a pick-up point". There is indeed the option to change the delivery from your home address to a pick-up point, but when clicking that option it did not show me any possible pick-up points. When I contacted Go Parcel about this I never received any reply.

I understand that this was my own mistake, but there is not customer service whatsoever, nor any flexibility in this organization to get any help on this.

30 de dezembro de 2021
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.