En fantastisk oplevelse at købe vores første el-bil hos Theis fra Green Garage. Han svarede tålmodigt på alle vores spørgsmål og fik os alle 3 installeret på bilens infotainment .. Vi var super glade... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Særligt tak til Julius og Theis for en nem og hurtig handel. Jeg vil klart anbefale Green Garage⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Super, super tilfreds kunde. Jeg har købt min første elbil - Mercedes EQA250. Bekymret for alt det "nye" - men William fra Green Garage førte mig trygt igennem ALT. Jeg har fået en fuldstændig f... Ver mais
Vi har købt to biler af Frederik hos Green Garage, og begge gange har vi fået fantastisk service. Udvalget af biler er stort og Frederik har været virkelig hjælpsom og ærlig i forhold til at find... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Hos Green Garage er vi dedikerede til at levere en mærkeneutral service, der tager udgangspunkt i dine behov som kunde. Vi handler udelukkende med elbiler og tilbyder modeller fra alle mærker. Har vi ikke den bil, du søger i Garagen, kan vi altid skaffe den hjem til dig. Vi er eksperter i elbiler og stræber konstant efter at udvide vores viden for at kunne besvare alle de spørgsmål, du måtte have som ny elbilejer.
Informações de contato
Birkerød Kongevej 74, 3460, Birkerød, Dinamarca
- mail@greengarage.dk
- greengarage.dk
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 60% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 mês
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Fantastisk god service!
Har købt elbil hos Green Garage, hvilket var en rigtig god og behagelig købsoplevelse.
Andreas var venlig, opmærksom og professionel - og gav god og grundig vejledning.
Virkelig god og kompetent service - vi kan varmt anbefale Green Garage og kommer gerne igen.
L. Bille

Resposta da Green Garage
Rigtig god oplevelse på trods af fejl på bilen
Vi har købt en fin VW ID.3 hos Green Garage. Vi blev godt behandlet, og de er rigtig gode til at sætte folk, der er nye i elbilverdenen, ind i det hele og tager sig god tid til det. Vi havde kontakt med flere sælgere, som alle var meget venlige og hjælpsomme.
Efter overtagelse opstod desværre et par fejl på bilen, som Green Garage dog ikke kunne have forudset, men håndteringen foregik rigtig fint, og vi har nu fået alt udbedret hos vores lokale VW værksted dækket af deres 1 års fulde garanti.
Vi vil helt sikkert kigge forbi Green Garage en anden gang, hvis det skulle blive aktuelt.

Ekstrem dårlig kundeservice!
Ekstrem dårlig kundeservice!
Vi havde indgået en købsaftale på 2 nye El biler, søndag d. 23.3.25. Tirsdag d. 25.3.25 modtager vi en slutseddel på begge biler, jeg underskriver slutsedlen på mit køb onsdag d. 26.3.2025. Min hustru som skal købe den anden læser slutsedlen igennem d. 25.3.2025 om aftenen efter arbejde, men underskriver den ikke da hun har spørgsmål til denne.
Jeg skriver til salgsleder Andreas Terp som vi har indgået aftalen med d. 28.3.2025 at vi gerne vil hente bilerne d. 11.4.2025 da det passer bedst.
Jeg bliver efterfølgende ringet op af Andreas som oplyser at de har solgt min hustrus bil om torsdagen d. 27.3.2025, hvor han påstår at han havde fri, årsagen til dette var at slutsedlen ikke var underskrevet om onsdagen. Her kunne Andreas have ringet til min hustru op om den manglende signering, men det vælger han ikke, han oplyser heller ikke til hans kolleger at bilen er i salg. Da jeg taler med han fortæller han at det er først til mølle og at de sælger 12 biler om ugen, og at de ikke vente et nogle dage på at en slutseddel bliver under skrevet, i dette tilfælde 3 dage efter modtaget slutseddel. Jeg annullerer så hele handlen på begge biler.
Det er dybt skuffende at et firma som Green Garage behandler deres kunder på den måde og ikke mindst håndteringen fra salgslederen af.

Resposta da Green Garage
God hjælp og en god handel
Vi har handlet bil med Frederik, hvilke må siges at have været en rigtig god oplevelse. Vi har kigget os omkring, da vi er nye på elbils markedet. Hos Green Garage fandt vi den nødvendige tålmodighed til at forklare os om alt det nye, men også en tilpas frækhed til at give os en skarp pris, da vi nok ikke selv var klar over, at vi var parate til at købe. En handel, som vi bestem ikke har fortrudt. Efterfølgende har vi været forbi med en række spørgsmål, som alle er blevet tålmodig besvaret. Green Garage hjalp også med at finde den rigtige ladeløsning.

Resposta da Green Garage
Green Garage – Frederik er DK’s bedste bilsælger!
Vi har endnu en gang haft en fantastisk oplevelse hos Green Garage i Birkerød, og det skyldes i høj grad Frederik. Han er uden tvivl Danmarks bedste bilsælger – han ved, hvad han taler om, og hans service er helt i top. Man mærker, at han brænder for sit arbejde, og han gør hele købsoplevelsen til en fornøjelse.
Selvom man ikke burde skifte bil så ofte, så vender vi altid tilbage til Green Garage, når det sker. Hvis man kan være stamkunde som bilkøber, så er vi det!
Tak for en professionel, tryg og smilende oplevelse – vi kommer igen!

our first electric car
We bought our first electric car and we are very happy to have Andreas as a seller. Electric cars are completely new to you, it is a pleasure and safe to come to Green Garage and get good and understandable instructions - thanks to Andreas for the training and relevant support for beginners, He explained everything to us and helped us understand both the advantages and "disadvantages" of buying. We can only be grateful to have Andreas as a seller and to Green Garage as a place to buy your electric car. Top stars for this place and him from here!

En rigtig god oplevelse😊
Jeg var forbi Green Garage, da dieselbilen trængte til udskiftning, fik en rigtig god information omkring elbiler - jeg kom med nogle ønsker og forventninger til min “nye” brugte elbil, kort tid efter blev jeg kontaktet - nu var der en passende bil til mig -og den ros skal i have hos Green Garage, jeg har fået mig en super lækker bil og en rigtig god oplevelse hos jer😉

Resposta da Green Garage
Vi har købt vores første elbil
Vi har købt vores første elbil, og er ovenud tilfredse med at have gjort det her og med Theis som sælger, det kunne ikke have været et bedre valg. Theis har været så nede på jorden og imødekommende lige fra start. Han har forklaret os alt og hjulpet os med at forstå købet med både fordele og “ulemper”. Vi kan kun være taknemlige med Theis som sælger og greengarage som et sted at købe sin el bil. Top stjerner herfra både til sted og ham!

God vejledning.
Når el-bil verdenen er ganske ny for én, er det rart og trygt at kunne komme til Green Garage og få en god og forståelig vejledning - leveret på et niveau selv jeg kan forstå. Tak til Julius for god og relevant bistand, jeg kommer til dig, når jeg er klar til springet.

Resposta da Green Garage
Rigtig god oplevelse at købe bil hos…
Rigtig god oplevelse at købe bil hos Green Garage, noget af det bedste jeg nogensinde har oplevet hos en bil forhandler..

Resposta da Green Garage
Vi har købt en ID.3 af Theis fra Green…
Vi har købt en ID.3 af Theis fra Green Garage, det har været et yderst professionelt forløb, hvor alle aftaler har været overholdt.
Kan kun varmt anbefale Green Garage til andre.
Venlig hilsen Jannie og Klaus.

Behagelig oplevelse!
Vi har købt vores første bil hos Green Garage, og vi kunne ikke være mere tilfredse. Vi er blevet mødt i øjenhøjde, og har følt os set og hørt i vores behov. Theis har været tålmodig, og været virkelig god til at vejlede og svare på spørgsmål når de opstod. 10/10 oplevelse, 5 stjerner herfra!

Perfekt oplevelse
Personalet er professionelt og venligt. Handlen gik hurtigt og nemt. Jeg anbefaler Julius – en meget klog, kompetent og behagelig sælger. Servicen er virkelig god.

Resposta da Green Garage
Vi har været ude og prøve et par biler…
Vi har været ude og prøve et par biler og de er meget hjælpsomme. Julies er specielt en sød og hjælpsom fyr og det går stærkt når man beder om noget. Vi købte en Polestar 2 og ville gerne have anhængertræk på som den ikke var blevet født med. Efter en uge stod den klar.

Resposta da Green Garage
Køb af Mini hos Green Garage…
Har købt min nye Mini i Green Garage Birkerød. Fået en god og grundig introduktion til køb af el bil som er min første. Jeg har været meget tilfreds med købs oplevelsen og ikke mindst glad for min nye bil.

God oplevelse
Jeg var lige forbi med min kone i dag for at prøvekøre en bil. Den stod klar da vi kom præcis som forudgående aftalt per telefon og alt i alt en god serviceoplevelse selvom bilen desværre ikke opfyldte vores kravspecifikation. Vi vender helt sikkert tilbage en anden gang.

Resposta da Green Garage
Meget behagelig service vil kun sælge…
Meget behagelig service vil kun sælge en bil efter mine behov selvom de sagtens kunne have solgt mig en dyre bil- meget tilfreds med den tid der er sat til mig i forbindelse med overtagelsen af bilen - brugt bil men den stod som ny- det gør alle deres biler. Meget tilfreds kan kun anbefale Green garage til andre.

Har handlet 2 biler på 3 mdr
Har handlet 2 biler på 3 mdr. Virkelig god kundeservice. Kan varmt anbefale Green Garage/Birkerød

Hurtig levering på 12 dage og kundeservice i top
Vi havde brug for endnu en elbil og valgte at købe en Mini Cooper SE hos Green Garage. De er specialiserede i elbiler, har et stort udvalg, god og pålidelig kundeservice, stor viden og mega hurtig levering på kun 12 dage fra første prøvetur til levering.

Resposta da Green Garage
Rigtig god oplevelse at købe elbil hos…
Rigtig god oplevelse at købe elbil hos Green Garage for mit vedkommende.
Kompetent og behagelig service.

Resposta da Green Garage
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.