De verkoper Veli is zeer kundig en heel vriendelijk dit was de tweede keer dat ik bij hem een auto gekocht heb ben zeer tevreden over hem groetjes van Hans
Europalaan 2, 5623 LJ Eindhoven, NL
Hoewel het probleem niet direct verholpen kon worden, ben ik toch zeer tevreden. Er werd gelijk een vervolg afspraak gemaakt, nadat er precies en eerlijk werd uitgelegd wat er aan de hand is. Omdat de... Ver mais
12v accu zeer vroeg vervangen van EV, geen akkoord gevraagd alvorens vervangen accu... 2 dagen later kijk ik toevallig onder de motorkap en ik zie meteen dat de dop van de Remvloeistof mist de... Ver mais
Fijn bedrijf. Hele vriendelijke jongen die ons hielp. Steeds dezelfde ook. Nam steeds alle tijd als we kwamen met vragen enz. Gaf goed de verschillen aan vd diverse uitvoeringen. Bij ophalen vd aut... Ver mais
Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.
Europalaan 2, 5623 LJ, Eindhoven, Holanda
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Vanaf het eerste telefonisch contact meteen een goed gevoel bij deze Dacia dealer.
Een nieuwe Dacia Stepway gekocht: het samenstellen van de auto, bespreken van de specificaties, kijken naar een match met een ruime voorraad nieuwe auto's, de proefrit, mijn order en de oplevering.. alles vlekkeloos verlopen.
Heel veel dank aan verkoper Dion Sol !

Resposta da Dacia-dealer Hedin Automotive - Eindhoven
Ik moest de auto brengen om de radio te vervangen onder garantie. Er stond een auto klaar voor die dag. Het heeft helaas geen verbetering gebracht maar Dacia werkt verder aan een oplossing.

Resposta da Dacia-dealer Hedin Automotive - Eindhoven
Service vooraf en tijdens aankoop prima, zeker ook het enthousiasme van de verkoper.
Het zou wel mooi zijn al er wat meer mogelijkheden 'out of the box' zouden kunnen (oftewel, niet afwijken van standaard, want dat kan niet). Vreemd dat Dacia (Hedin) zelfs niet de mogelijkheid had om een diesel te leveren, die zit niet standaard in het NL programma (bpm kwestie) maar daar ik 'grijs' zou willen rijden was dat voor mij geen probleem, daarnaast vind ik 'financiën' niet de zaak van de verkopende partij (als ik meer wil betalen dan is dat mijn beslissing).
De aftersales kan een stuk beter: slechte bereikbaarheid, late of geen antwoorden/reacties.
De auto bevalt tot nu toe prima!

Resposta da Dacia-dealer Hedin Automotive - Eindhoven
Ik kreeg een schatting van 1.5 uur en ze waren in 50 min. al klaar.
Ruime en goed voorziene wacht ruimte, en behulpzaam personeel.

Goede behandeling door medewerkers
Afspraak word goed aangenomen
Ben zeer tevreden over dit bedrijf
zal zeker nog jaren klant blijven

Resposta da Dacia-dealer Hedin Automotive - Eindhoven
Bij ophalen vd auto duidelijke en uitgebreide uitleg gehad. Auto was ingepakt wat erg leuk was.
We zijn erg tevreden.

Resposta da Dacia-dealer Hedin Automotive - Eindhoven
Fijn geholpen bij Hedin Eindhoven.
Zeer professioneel en accuraat geholpen door verkoper Veli Desdemir.
Nu met heel veel plezier rijden in een Dacia Jogger Extreme..

Resposta da Dacia-dealer Hedin Automotive - Eindhoven
Nadat mijn auto zijn jaarlijkse onderhoud heeft gehad en daarvoor €545 heb betaald, rijdt hij niet meer op LPG. Nu ben ik teruggegaan en wordt niet meteen geholpen. Heb weer een nieuwe afspraak moeten maken. Ik wil een compensatie hiervoor in geld. De fout is in de werkplaats gemaakt

Resposta da Dacia-dealer Hedin Automotive - Eindhoven
Prima service en de oorzaak van het probleem verholpen.

Goed snel geholpen
Personeel snapt dte klant
Eerlijk net personeel

Vriendelijk personeel.
Werd direct gebeld toen de auto klaar was.

Resposta da Dacia-dealer Hedin Automotive - Eindhoven
Vriendelijk geholpen en snelle levering van onze nieuwe auto.

Resposta da Dacia-dealer Hedin Automotive - Eindhoven
We werden rustig en ontspannen geholpen en duidelijk alles uitgelegd, zeker bij de aflevering werd de tijd genomen. Super!!