Purchased my ex demo cla electric 250+ from Mercedes Dartford England Sept 2026 Sale executive Billy Epps was exceptional from start to finish with sale. He was very professional, friendly and went ov... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
12 augustus was ik, zonder afspraak, bij deze Hedin vestiging om een EQA te bekijken. De bewuste auto bleek nog niet aanwezig, zou over 2 weken arriveren aldus de verkoper welke geen visitekaartje afg... Ver mais
Panoramadak E450 All Terrain 2025 werkte niet meer. Onaangekondigd in vakantietijd op vrijdagmiddag naar Hedin Veenendaal gereden. Daar door Ben Elbertsen geholpen. Geen gedoe over u heeft geen afsp... Ver mais
Bij Hedin, voorheen Stern, staat service voorop. Bij binnenkomst word ik altijd vriendelijk ontvangen en wil men weten of er nog bijzonderheden zijn. Als er speciale dingen zijn word ik gebeld en geïn... Ver mais
Detalhes da empresa
Sobre Mercedes Benz-dealer Hedin Automotive
Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.
Informações de contato
Pede aos clientes que avaliem
De eindcontrole op mijn auto beurt was…
De eindcontrole op mijn auto beurt was helaas slecht.

Resposta da Mercedes Benz-dealer Hedin Automotive
Sinds mijn auto een grote beurt heeft…
Sinds mijn auto een grote beurt heeft gehad augustus jl., zijn er problemen gekomen.
Diverse ‘reparaties’ zijn gedaan, maar de auto toont elke keer weer mankementen.
Natuurlijk is de auto op leeftijd, maar dit heb ik nog nooit meegemaakt. Dit is mn derde mercedes en een vierde gaat er zo niet komen. Heel jammer.

Resposta da Mercedes Benz-dealer Hedin Automotive
Ik werd vriendelijk ontvangen en…
Ik werd vriendelijk ontvangen en geholpen. De auto is goed nagekeken en daar waar nodig gerepareerd. Wel viel me tegen de antwoorden op een eventuele revisie motor in de toekomst. Men kon ( nog ) geen concreet antwoord geven over de mogelijkheden en indicatie over de kosten.

Resposta da Mercedes Benz-dealer Hedin Automotive
Vriendelijk en kundig te woord gestaan
Vriendelijk en kundig te woord gestaan, afspraken worden goed nagekomen. Te verwachten kosten worden goed en begrijpelijk doorgenomen.

Werkplaats Amstelveen: vriendelijk / behulpzaam / goede service
De medewerkers in Amstelveen zijn zeer vriendelijke en behulpzaam. Zeer goede service.

Goed en snel geholpen ! ☺️
Heel goed geholpen , ze luisteren goed naar wat er gezegd word !
Snelle en goed afgehandelde afspraak
Snelle afspraak, mooi op tijd en meteen op eigen initiatief een terugroepactie meegenomen

Resposta da Mercedes Benz-dealer Hedin Automotive
Even met de auto langs Mercedes garage…
Even met de auto langs Mercedes garage Hedin in Hilversum , waar we door Sander snel, deskundig en zeer vriendelijk zijn geholpen.
Bedankt voor de goede service.
Leo de Vroet.

Onderhoudsbeurt EQA
Op 9 maart onderhoudsbeurt voor Mercedes EQA laten doen. Zeer prettig ontvangen door receptiemedewerker Ayhan. Keurig uitgelegd wat ik kon verwachten (basiskosten en werkzaamheden). Ik kon zelf ook aangeven wat ik gecheckt wilde hebben. Ayhan had oor voor al mijn vragen. Ik kreeg een leenfiets omdat er geen leenauto beschikbaar was. Keurige oplossing. Naderhand belde Ayhan om terug te koppelen wat de bijkomende zaken en kosten zouden zijn. Zeer professioneel de standaard en bijkomende werkzaamheden toegelicht. Bij het ophalen is dit wederom uitgelegd en liet Ayhan het ook zien. Prettige, professionele medewerker die zeker een pluim verdient. Ik kom hier zeker terug. Aanrader.

Resposta da Mercedes Benz-dealer Hedin Automotive
Geen vertrouwen meer bij hedin Nieuwegein
Sinds mijn aangeschafte auto kom ik bij hedin in Nieuwegein. Voorheen ging het altijd goed netjes geholpen. Maar de laatste keer ben ik zwaar in de zeik genomen. Voordat ik mijn auto bracht om koel vloeistof bij te vullen, heb ik eerst mijn auto laten checken op alles door een onafhankelijke bedrijf. Daaruit blijkt alles in order te zijn. Ik met een goed gevoel naar de dealer om alleen de vloeistof bij te laten vullen komen ze dat ik mijn thermostaat moet vervangen en poelie van de krukas. Heb vaker ook het gevoel gehad dat zij expres dingen aan het rommelen zijn. Vandaar dat zij mijn vertrouwen kwijt zijn en denken alleen in het belang van geld en niet aan de klant. P.S. koelvloeistof bijvullen kost 22,50 bij ze. Dacht dat het een service vanuit hun is aangezien je altijd je auto daar heen brengt. Dan maak zelf koelvloeistof gehaald voor 7 euro en zelf bij vullen.

Resposta da Mercedes Benz-dealer Hedin Automotive
Ik ben bij uw bedrijf geweest voor de…
Ik ben bij uw bedrijf geweest voor de APK en voor de algemene periodieke onderhoud. Bij de telefonische afspraak en toen ik daar aankwam, dus twee keer hun gevraagd, ook naar de remmen te kijken en een lamp die foute melding gaaf weg te werken.
Toen het klaar was zag ik dat alles gedaan was behalve de twee punten die ik aangaf.
Ik ben een van de oudste klanten van Mercedes garage en voor het eerst met een grote teleurstelling de garage verlaten.
Met vriendelijke groeten,
M.n.Kayhan

Redelijk contact
Het was best een redelijk goede auto onderhoud, ondanks dat het toch niet 100% goed was.

Resposta da Mercedes Benz-dealer Hedin Automotive
Slechte werkplaats of opzettelijk dingen doen
Elke keer dat ik mijn auto naar uw werkplaats breng voor APK, banden vervangen of andere onderhoud gaat behoorlijk iets mis. Het lijkt erop dat dit opzettelijk gebeurt. Niet een of twee keer maar regelmatig. Een keer de banden werden vervangen maar een band hadden ze vergaten om de vast te zetten. krasje of een deukje op de auto staat na de service.
Ik overweeg om mijn auto in de toekomst niet meer naar uw werkplaats te brengen. Heel jammer.

Top service
Top service! Wil graag vooral Nabil, Martin en Frank bedanken voor hun professionele werkwijze.

Altijd prettige ervaring
Altijd prettige ervaring, vriendelijk, vakbekwaam. Kom er al jaren!