Veja o que dizem as avaliações
Zeer goed en accuraat geholpen door Daan. Zowel bij de onderhandeling als bij de aflevering erg goed geholpen. Er is ook alle tijd genomen bij aflevering en de afgesproken kleine details zijn keur... Ver mais
Plus: goede communicatie per telefoon en mail. Mooie showroom en werkplaats Min: zijn niet snel genoeg bij het helpen van inloop (personeelstekort??), er wordt geen drinken aangeboden aan wachtenden,... Ver mais
Detalhes da empresa
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Informações de contato
Holanda
- vanmossel.nl/mercedes-benz
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Men luistert naar een klant en komt met…
Men luistert naar een klant en komt met een oplossing
Pode usar a ajuda de IA para as respostasVer mais
Super Service
Ik ben erg goed geholpen door Lola. De communicatie was duidelijk, vriendelijk en professioneel. Ze nam de tijd om al mijn vragen te beantwoorden en hield me goed op de hoogte gedurende het hele proces. Dankzij haar fijne service heb ik een zeer positieve ervaring gehad bij Mercedes Dordrecht. Zeker een aanrader!

Resposta da Van Mossel Mercedes-Benz
Top chef en gemiste kans
Na mijn review van 7 mei jl werd ik gebeld door Martijn van de werkplaatsreceptie mbt het onopgeloste probleem na uitlijnen.
Afspraak gemaakt want ik ben van mening dat bedrijven en medewerkers de kans moeten krijgen hun fouten te corrigeren.
Sinds 2 maanden is er in Oud-Beijerland een nieuwe werkplaatschef aangesteld en ik moet zeggen deze man verdient alle lof. Is echt bezig met zijn vak en doet er alles aan de klant van dienst te zijn. Na 3x uitlijnen en proefrijden is een deel van het probleem (blijft maar naar rechts trekken) opgelost door de stuurhoek sensor opnieuw in te lezen waardoor bij een rechte stuurstand de auto ook rechtuit blijft rijden. Maar bij stuur loslaten de auto sterk naar rechts blijft gaan ondanks dat alle waardes volgens fabrieksgegevens zijn ingesteld.
Het advies van van Mossel blijft andere banden aan te schaffen. Jammer dat ondanks mijn verzoek vooraf het hernieuwde garagebezoek geen ander ste banden/wielen beschikbaar was bij wijze van test. Nu kon wederom niet worden vastgesteld of de banden inderdaad de oorzaak zijn.
Maar goed zodra er over enige tijd een nieuwe setje banden onder gaat gaan we het wel zien. Tot die tijd neem ik het trekken van de auto maar voor lief.
De gemiste kans bij dit bezoek gaat naar de dame van de werkplaatsreceptie welke mij vorige keer nogal klantonvriendelijk behandelde.
Geen groet of blik richting mij kon er vanaf.
Excuses waren minimaal op zijn plaats geweest waardoor ik wellicht klant zou blijven maar de cursus klantgericht werken staat voor haar waarschijnlijk later dit jaar pas op de agenda.
Ik zou zeggen “DOEN”
Mij zijn ze iIg kwijt als klant maar of ze daar überhaupt slechter van slapen….
Met de MB app is het eenvoudig om…
Met de MB app is het eenvoudig om afspraken in te plannen voor onderhoud en evt. reparatie / softwareupdate. Dit werkt prima en de auto was aan het eind vd middag gereed.
Personeel is erg vriendelijk en…
Personeel is erg vriendelijk en deskundig, service is uitstekend.
prima geholpen
prima geholpen, en goede terugkoppeling van wat er gebeurd is aan de auto. En auto word schoon opgeleverd.

Resposta da Van Mossel Mercedes-Benz
Zeer goed en accuraat geholpen door…Daan
Zeer goed en accuraat geholpen door Daan.
Zowel bij de onderhandeling als bij de aflevering erg goed geholpen.
Er is ook alle tijd genomen bij aflevering en de afgesproken kleine details zijn keurig in orde gemaakt.
Er waren zelfs zonder dat we dat hadden afgesproken 2 nieuwe achterbanden gemonteerd.
Al met al een prettige ervaring bij dit bedrijf in Dordrecht.

Klantvriendelijkheid behulpzaam op…
Klantvriendelijkheid behulpzaam op lossingen zoeken is goed gelult
Voor mij de beste in de regio.
In tegenstelling met ervaringen die ik had met andere vestigingen in mijn regio van "van Mossel Mercedes"
werd ik hier vriendelijk en correct geholpen
Netjes en vlot geholpen
Netjes en vlot geholpen. Kundig en behulpzaam personeel. Wij gingen tevreden naar huis
Service en klantgerichtheid staan op hoog niveau.
Vriendelijk te woord gestaan. Wordt goed geluisterd naar wensen van de klant. Service en klantgerichtheid staan op een hoog niveau.
Super team Gouda!
Auto weer keurig in orde, schoon en nette bruikleen auto. Ga zo door super team Gouda!

Resposta da Van Mossel Mercedes-Benz
Zeer goed en vriendelijk geholpen!
Wir waren in Gouda im Parkhaus und…
Wir waren in Gouda im Parkhaus und hatten einen platten Reifen. Van Mossel hat alle Möglichkeiten ausgeschöpft, um uns eine Reparatur noch am gleichen Nachmittag zu realisieren. Vielen lieben Dank und wir kommen aus Deutschland und haben ein paar Tage in Gorinchem verbracht. Nochmals Danke an das gesamte Team!
Perfecte service en snel gerealiseerd…
Perfecte service en snel gerealiseerd door vakkundig personeel. Ook een aardige man bij de receptie.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.