Wir würden sofort wieder da buchen - noch schöner als auf der Internetseite. Saubere Wohnung gut ausgestattet und sehr nettes Personal
Veja o que dizem as avaliações
Via hun een huisje geboekt in Winterberg.Moest een week van te voren contact opnemen met de eigenaar maar naar meerdere keren nog geen contact gehad.Krijg wel een email over hoe we binnen moesten kom... Ver mais
Wir haben zum ersten Mal bei Heerlijke Huisjes gebucht und waren begeistert! Die Webseite ist übersichtlich gestaltet, die Buchung war unkompliziert und schnell erledigt. Besonders gefallen hat uns di... Ver mais
Een heerlijk huisje in een fantastische omgeving. Fietsen ( flink klimmen, maar met een goede e bike of sterke benen wel te doen), wandelen, leuke eettentjes overal. Het huisje is niet geschikt vo... Ver mais
Detalhes da empresa
Hallo, wij zijn Heerlijke Huisjes, de specialist in vakantiehuizen in Nederland, België en Duitsland. Gewoon dichtbij maar ver weg van het alledaagse. Met onze zorgvuldig samengestelde selectie van vakantiehuizen, kunt u er even heerlijk tussenuit. Zo is uw volgende vakantie verrassend dichtbij.
Informações de contato
Ruxveenseweg 4, 8331 TR, Steenwijk, Holanda
- 0521-587300
- info@heerlijkehuisjes.nl
- heerlijkehuisjes.nl
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 73% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Betaling vi Trusly faalt Fakuur onduidelijk
Betalingsmethodes onduidelijk
Betaling via Trusly AB loopt mis
Betaling afgeschreven naar Rabo bank account van Trusly
Komt niet aan bij Heerlijke Huisjes.
Belt mo d’r niet betaald is.
Stuur mij naar Trusly , die geen info geeft
Kasje naar de muur.
Op de faktuur staat 1 e termijn , terwijl het het hele bedrag betreft
Commentaar dien we altijd zo
Wi je bankbetaling doen wordt je wet naar Trusly verwezen via de link.
Telefonisch geen enkel begrip getoond voor verbeteringssugesties
Telefoongesprek wordt voortijdig beëindigd ( erop gegooid)

Resposta da Heerlijke Huisjes
Ik ben al jaren super tevreden over heerlijke huisjeser…
Ik ben al jaren super tevreden over heerlijke huisjes.
Altijd is alles prima geregeld.
En is er soms iets er word altijd naar je geluisterd . En ook keurig geholpen
Wie hatten über den Anbieter ein tolles…
Wie hatten über den Anbieter ein tolles Ferienhaus.
Einfach toll
Die Buchung war unkompliziert und…
Die Buchung war unkompliziert und freundlich am Telefon möglich.
Prima ondersteuning voor vinden vakantiewoning.
Het vinden van onze vakantiewoning verliep prima door het gebruik van filters. Vervolgens was het ook eenvoudig om te boeken en was er tijdige communicatie over het betaalproces en de route naar de bestemming.
Bedlinnen
Het was een goede ervaring alles zag er netjes en schoon uit een minpuntje het bedlinnen moest op een ander adres opgehaald worden. Dit is als je dan met 15 personen gaat wel heel veel sjouwen. Ook kregen we een sleutel en kregen toen we die inleverde te horen dat we nog om een sleutel hadden kunnen vragen.
Schlechte Unterkunft
Hab eine Unterkunft erhalten, die unbewohnbar war. Es hat nach Chemikalien gerochen, So dass man sich nicht darin aufhalten konnte.
Leider gab es nur teilweise das Geld zurück (nicht mal die Hälfte) und das auch nur nach langem hin und her. 3 Urlaubstage nur mit telefonieren vergeudet

Resposta da Heerlijke Huisjes
Alles precies zoals omschreven was in de informatie
Informatie was correct
Mooi huis, afstand zee en centrum klopte. Zeer tevreden
Eine echte Empfehlung
Es war von Anfang bis Ende einfach perfekt. Das Haus, die Außenanlagen, die Lage und die Umgebung. Die Küche ist mit allem ausgestattet, was man so braucht.
Het was een zeer compleet huis
Het was een zeer compleet huis, met prachtige tuin. Mooi gelegen en ook geschikt voor verblijf met kinderen. Aardige gastvrouw.
Gewoon doen wat je mag belooft en wat…
Gewoon doen wat je mag belooft en wat je dan ook doet.
Je boekt iets en het klopt.
Misschien is dat het bijzondere.
Alles super und unkompliziert
Alles super! Nichts zu beanstanden. Super für Max 4 Personen, als für 6 Personen, da es nur 1 WC im Erdgeschoss gibt und leider ohne Fenster.
Goede informatie duidelijk.
Goede informatie duidelijk.
Goede prijskwaliteit vakantiewoning
supersnel en goed gereageerd op onze vraag
Er werd supersnel gereageerd en heel creatief meegedacht over een passende oplossing voor onze speciale situatie!
Nu 5x geboekt en uitsluitend positieve ervaring.