Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Na een eerdere bestelling en goede ervaring hier weer besteld. Bestelling was nog niet bezorgd binnen 3-5 werkdagen, zelf contact opgenomen over hoe en wat. Prima te woord gestaan via de mail. Zou... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Het klopt inderdaad dat de verzending even op zich laat wachten. In mijn geval kreeg ik per mail een kortingscode, waarmee ik dezelfde producten goedkoper kon bestellen. Ik heb daarom een tweede beste... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Samen met een vriendin op een vrijdagochtend in de Outlet geshopt en heel goed geslaagd. Fijn om ook even de items te kunnen passen en in mijn beleving was er voldoende ruimte om je leuke items te vin... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hele leuke kleding. 2 shirts besteld, waarvan 1 een pre order item was. Na enkele dagen ontving ik een mail van HYPE dat het item helaas niet meer beschikbaar was. Er werd een foto van een vergelijk... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Roupas

HYPE! Mode – De nieuwste trends, wekelijks voor jou geselecteerd! Bij HYPE! Mode vind je wekelijks nieuwe mode-items van ons eigen label en topmerken zoals Colourful Rebel, Dr. Denim en Moss Copenhagen. We bieden een breed assortiment kleding en accessoires, geselecteerd met oog voor de nieuwste trends. Bestel vandaag en profiteer van een snelle levering binnen 3-5 werkdagen. Bezoek ook onze fysieke winkel in de Koningshoek in Maassluis voor een persoonlijk advies. Ontdek de nieuwste stijlen bij HYPE! Mode en geef je garderobe een upgrade!

Informações de contato

4,3

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

701 avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

De verzending liet even op zich…

De verzending liet even op zich wachten. Maar uiteindelijk het pakketje wel gekregen (nadat het verzonden werd wel snel geleverd) helaas moest ik het paketje toch terugsturen. Het zou fijn zijn als de verzending gewoon verekend zou worden met de eerdere betaalde kosten of natuurlijk nog beter gratis. €7,5 voor 1 kledingstuk terugsturen is dan best prijzig.

16 de julho de 2025

Bedankt voor je review!

Fijn om te horen dat het pakketje uiteindelijk goed is aangekomen, onze excuses dat het iets langer heeft geduurd. Jammer dat het item toch niet helemaal naar wens was.

Wat betreft de retourkosten: we kiezen ervoor deze apart te rekenen, zodat we de reguliere verzendkosten en productprijzen voor al onze klanten zo laag mogelijk kunnen houden. We begrijpen dat dit vervelend is, maar we hopen op je begrip hiervoor.

Mocht je in de toekomst ergens over twijfelen of vragen hebben, neem gerust contact met ons op, we denken altijd graag met je mee!

Tevreden

Kleedjes zijn heel mooi. Niet de hoogste kwaliteit, maar de prijs is ook navenant.
Alleen jammer dat ik na 10 dagen moest mailen waar mijn kleren bleven. Daarna zijn ze wel direct verzonden!
Dus tevreden!

16 de julho de 2025

Resposta de HYPE! Mode

Dankjewel voor je eerlijke en fijne review! Wat leuk om te horen dat je blij bent met je bestelling!

Onze excuses dat je je bestelling pas na je navraag ontving maar fijn dat het daarna alsnog snel is opgepakt en je tevreden bent met je bestelling.

We hopen je snel weer terug te zien bij HYPE! Mode!

Super leuke kledingwinkel.

Ik heb nu een paar keer via deze site besteld en de service is super.
Snelle levering en goede communicatie over je bestelling.
De laatste keer was mijn bestelling helaas niet compleet.
Daar heb ik een mailtje over gestuurd en 1 dag later kreeg ik al antwoord met een excuus en het missende item is dezelfde nog nagestuurd en die had ik 2 dgn later alsnog in huis.
Ik beveel deze site zeker aan.

15 de julho de 2025

Resposta de HYPE! Mode

Wat superleuk om te lezen, dankjewel voor je fijne review en je vertrouwen in ons!

We vinden het belangrijk om bestellingen niet alleen snel, maar ook zorgvuldig af te handelen en als er dan toch eens iets misgaat, doen we er alles aan om dat netjes op te lossen. Fijn om te horen dat je je bestelling alsnog snel hebt ontvangen!

We hopen je snel weer terug te zien in de shop!

Zeer slechte ervaring.

Zeer slechte ervaring, levering duurde langer dan beloofd. Kleding van goedkope kwaliteit. Toen ik het retour wilde sturen, moest ik eerst op goedkeuring wachten, nog nooit eerder mee gemaakt.Er was een jurk waarbij de naad niet goed gestikt was, moest ik foto's van sturen. Uiteindelijk duurde alles weer heel lang, communicatie (die erg onproffesioneel is) kan alleen via mail, maar hier wordt niet of heel laat op gereageerd. Uiteindelijk het hele pakket maar aangetekend verstuurd, omdat ik weinig vertrouwen meer had in dit bedrijf. Heb nog nooit eerder zo'n slechte ervaring gehad met een online bestelling.

14 de julho de 2025

Resposta de HYPE! Mode

Bedankt voor het delen van je ervaring, wat ontzettend jammer om te horen dat jouw bestelling en de afhandeling daarvan niet naar verwachting zijn verlopen. We begrijpen dat dit teleurstellend is.

Wat betreft de langere levertijd: dit is helaas ontstaan door een vertraging bij onze leverancier. Soms worden wij hier ook pas laat van op de hoogte gesteld, waardoor we klanten helaas niet altijd direct kunnen informeren. Onze excuses daarvoor.

Je opmerking over de kwaliteit nemen we serieus en geven we intern door aan ons productieteam. We vinden het belangrijk dat onze items met zorg worden gekozen en geproduceerd en jouw feedback helpt ons hierbij.

Dat je retour eerst goedgekeurd moest worden, klopt. Dit proces hanteren we alleen in specifieke gevallen, bijvoorbeeld bij pre-orders of wanneer er sprake is van een melding van schade. In die gevallen vragen we vooraf extra informatie, zodat we jouw retour correct kunnen verwerken. Dit doen we juist om misverstanden te voorkomen en de afhandeling zo goed mogelijk te laten verlopen.

Wat betreft de communicatie: we streven ernaar om altijd binnen 1–3 werkdagen te reageren op e-mails. Mocht je het gevoel hebben gehad dat je geen reactie kreeg, dan is er mogelijk iets misgegaan. Je mag ons in dat geval altijd even opnieuw mailen, we kijken dan graag met je mee.

Het spijt ons oprecht dat jouw ervaring niet is geweest zoals je had gehoopt. We hopen dat we je in de toekomst alsnog kunnen verrassen met een betere service en beleving.

Zeer slechte kwaliteit

2 items besteld. Al eerder getwijfeld (door een onaardige reactie op een mail) maar toch de gok genomen. Dit is hele slechte kwaliteit kleding. Goedkoop inkopen en voor veel te veel verkopen. 1 trui retour (stof zo dun dat er na 1x fijne was al gaatjes in zaten).
Bestelling liet lang op zich wachten en antwoord voor retour ook.
Positief: nemen wel de retour kosten op zich.
Voor mij 1x en nooit meer!

Verwerken retour duurt lang! Nog steeds niet verwerkt. Jammer

2 de julho de 2025

Resposta de HYPE! Mode

Hartelijk dank voor het delen van je ervaring. Het spijt ons te horen dat je bestelling en het contact met onze klantenservice niet aan je verwachtingen hebben voldaan. We streven er altijd naar om onze klanten op een vriendelijke en zorgvuldige manier te helpen, dus we nemen de feedback over de toon van eerdere communicatie serieus en zullen dit ook zeker doorgeven.

Wat betreft de kwaliteit van de ontvangen items: we selecteren onze collecties met zorg, maar begrijpen dat een artikel in de praktijk soms anders kan uitvallen dan gehoopt. We waarderen het dat je dit bij ons hebt gemeld, zodat wij dit intern kunnen evalueren.

Goed om te horen dat het retourproces uiteindelijk correct is verlopen en dat de retourkosten zijn komen te vervallen. Mocht je toch nog behoefte hebben aan een nadere toelichting of verdere opvolging, dan kun je ons altijd bereiken via de mail.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Reageert snel en kleding ook snel verzonden. What you see is what you get! Blij mee!

7 de julho de 2025

Resposta de HYPE! Mode

Wat leuk om te horen, dankjewel! We vinden het belangrijk dat onze klanten snel geholpen worden en precies krijgen wat ze verwachten. Heel fijn dat je zo tevreden bent!

Geniet van je items & hopelijk tot snel weer!

Onwijs leuke kleding

Onwijs leuke spullen te koop. Ook echt eens iets anders dan je in de standaard winkels vindt. Snelle bezorging en goede foto’s en filmpjes.

1 de julho de 2025

Resposta de HYPE! Mode

Wat een ontzettend leuke review, dankjewel! We doen ons best om unieke items te blijven aanbieden en alles zo duidelijk mogelijk te laten zien via foto’s en video’s, dus superfijn dat je dat zo waardeert!

Heel veel plezier met je aankoop en hopelijk tot snel weer!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Leuke kleding van goede kwaliteit

Leuke kleding van goede kwaliteit. Snelle levering ook!

23 de junho de 2025

Resposta de HYPE! Mode

Wat ontzettend fijn om te horen, dankjewel voor je mooie review! We vinden het belangrijk dat onze klanten blij zijn met zowel de kwaliteit als de service.

Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot snel weer!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jurkje retour gestuurd maar deze wordt…

Jurkje retour gestuurd maar deze wordt niet verwerkt omdat ze zeggen dat de ceintuur ontbreekt. Terwijl ik deze gewoon retour heb gestuurd. Het is een stoffen band. Zou niet weten wat het ik daar mee moet. Nu moet ik het volledige bedrag van de jurk betalen. Voor iets wat ik niet heb.
Echt schandalig. Al twee keer gemaild en een keer via het portaal bericht, maar geen antwoord. Nog nooit zo iets meegemaakt. Zal hier dan ook nooit meer iets bestellen

2 de julho de 2025

Resposta de HYPE! Mode

Dankjewel voor je bericht. We begrijpen dat dit ontzettend frustrerend voor je is, maar willen hierin ook eerlijk en duidelijk zijn: het jurkje is bij ons retour ontvangen zonder ceintuur en daarom helaas niet volledig. We keuren een retour alleen af als er aantoonbaar iets ontbreekt.

Wel willen we graag benadrukken dat het niet onze intentie is om klanten met een vervelend gevoel achter te laten, integendeel. We kijken altijd graag mee als er twijfels zijn. Het is op dit moment erg druk, waardoor onze reactietijd 1–3 werkdagen kan zijn. Het kan dus zijn dat je nog antwoord ontvangt op eerdere mails.

Stuur ons gerust nog een mailtje met je ordernummer en toelichting, dan kijken we het nogmaals zorgvuldig voor je na.

Super webshop!

Blij met de artikelen, goede service en super toffe producten. Nu voor de 3x bestelling gedaan! Heel blij jullie ontdekt te hebben!

28 de junho de 2025

Resposta de HYPE! Mode

Zó leuk om te lezen en wat tof dat je al voor de derde keer hebt besteld! We zijn superblij dat je ons hebt ontdekt en dat je zo enthousiast bent over de items en service. Bedankt voor je vertrouwen, we kunnen niet wachten om je weer blij te maken met je volgende bestelling!

Toffe collecties!

Mooie kleding, goede kwaliteit en iedere week nieuwe toffe collectie. Verzending gaat super snel. En klantenservice is ook top!

21 de junho de 2025

Resposta de HYPE! Mode

Dankjewel voor je fijne review! Zo leuk om te horen dat je blij bent met de kleding, kwaliteit én onze service. We werken hard aan een toffe collectie en snelle verzending, dus dit waarderen we enorm. Tot snel bij een volgende bestelling!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Superleuke winkel met een top service!

Superleuke winkel met een top service!

27 de junho de 2025

Resposta de HYPE! Mode

Wat onwijs leuk om te lezen, dankjewel voor je lieve woorden!
We doen elke dag ons best om je blij te maken met onze items én service, dus dit soort feedback maakt ons helemaal trots. Tot snel bij een volgende bestelling!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik wil aan mijn vorige review toevoegen…

Ik wil aan mijn vorige review toevoegen na jullie antwoord hier, dat ik al heb gemaild ( vandaag opnieuw maar laatste mail was al van 19 juni zonder antwoord) naar jullie klantendienst maar hier geen antwoord op krijg… de verzendkosten bij klarna staan nog steeds open en moeten ten laatste 27 juni betaald zijn. Ik vind niet dat ik verzendkosten moet betalen wanneer ik een kapot artikel ontvangen heb
#142207

2 de junho de 2025

Hi Inge,

Dankjewel voor je bericht. We willen graag wat helderheid geven, want er klopt een aantal dingen niet.

We hebben al je berichten ontvangen én beantwoord:
– We hebben via het retourportaal gereageerd op je melding over het kapotte artikel.
– Daarna heb je opnieuw contact opgenomen over de retour status en verzendkosten, waarop we ook hebben gereageerd.

Dat je zegt niets van ons te horen, klopt dus niet. We hebben steeds netjes gereageerd.

Je retour is inmiddels goedgekeurd en de terugbetaling is vandaag afgerond. Normaal gesproken verloopt dit automatisch via ons systeem, maar in dit geval bleef de terugbetaling steken doordat bij het aanmelden van je retour de gewenste oplossing niet was geselecteerd. Een terugbetaling of tegoedbon. Daardoor kon het systeem de terugbetaling niet automatisch verwerken. Dit is nu handmatig rechtgezet.

De correctie is inmiddels ook direct doorgevoerd bij Klarna — je zult daar zien dat de verzendkosten zijn verwijderd.

We vinden het jammer dat je ondanks onze inspanningen een 1-sterrenreview hebt geplaatst. Natuurlijk mag je kritisch zijn, maar we hopen dat je ook inziet dat we er alles aan gedaan hebben om dit netjes op te lossen.

Team HYPE! Mode

Leuke winkel

Leuke winkel
Gezellig personeel
Geweldig aanbod

26 de junho de 2025

Resposta de HYPE! Mode

Wat een leuke review, dankjewel! 🛍️ We vinden het fijn om te horen dat je tevreden bent!

Dat is precies waar we het voor doen. Hopelijk zien we je snel weer terug!

Team HYPE! 💌

Supertoffe producten

Supertoffe producten, snelle verzending, goede kwaliteit

16 de junho de 2025

Resposta de HYPE! Mode

Wat een leuke review, dankjewel! We zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent over onze producten, de kwaliteit én de snelle verzending.

Namens het hele team: bedankt voor het vertrouwen en we hopen je snel weer terug te zien in de shop!

Team HYPE! 💌

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kwaliteit, levertijd en klantenservice onvoldoende

De levertijd vind ik niet passend bij de huidige tijd. De belofte van 3 tot 5 werkdagen is allerminst behaald. Wanneer ik vroeg de bestelling te annuleren was de bestelling ineens ' al ingepakt en verstuurd'.

Dan de kwaliteit van de producten zijn niet allemaal behorende bij de prijs maar eerder wat ik van partijen als Shein verwacht. De one size items zijn gemaakt voor dames van 2 meter lang. Ik met mijn 1,65 had nog een halve meter stof over in lengte.

Voor de vervelende situatie mocht ik een kortingscode ontvangen op mijn volgende bestelling... ik verwacht niet dat ik deze ga gebruiken.

Tot overmaat van ramp kan ik nu de bestelling niet retourneren door, voor mij nog, onbekende redenen. De klantenservice laat ook op zich wachten. Telefonisch niet bereikbaar.

17 de junho de 2025

Hi Sanne,

Wat jammer dat je eerste ervaring met HYPE! zo tegenviel, dat is absoluut niet wat we voor ogen hebben. We begrijpen dat de levertijd teleurstellend was en dat het frustrerend is als je bestelling niet binnen de verwachte periode geleverd wordt. In jouw geval ging het om een item dat vertraging had bij onze externe leverancier, iets waar we helaas niet altijd directe invloed op hebben.

We hebben ons best gedaan om je tussentijds te informeren en je een passende compensatie aan te bieden in de vorm van een korting. Toen je aangaf de bestelling niet meer te willen ontvangen, is dit op hetzelfde moment verzonden. Dit komt omdat we de vertraagde items zo snel mogelijk willen opsturen. Helaas lopen hierdoor de klantenservice mailtjes en de verzending wel eens langs elkaar heen. Onze excuses hiervoor.

Wat betreft de status van je retouraanvraag, deze werd automatisch tegengehouden omdat de bestelling een pre-order bevatte en dus buiten de retourtermijn viel. Deze is dan ook meteen goedgekeurd.

Onze klantenservice werkt op volgorde van binnenkomst en ontvangt dagelijks veel berichten via meerdere kanalen. We doen er alles aan om iedereen zo snel mogelijk te helpen, maar wel in een eerlijke volgorde.

Wat betreft je feedback over de kwaliteit en pasvorm: we nemen dit uiteraard serieus en geven het intern door aan de juiste afdeling. Onze one size items passen niet ieder lichaam even goed, maar we proberen daar via maatadvies wel zo transparant mogelijk over te zijn.

Hopelijk mogen we je in de toekomst alsnog een fijnere ervaring bieden. Mocht je nog vragen hebben: onze deur staat altijd open 💌

Kleur

Leuke, kleurrijke kleding voor een goede prijs. Duidelijke site en snelle levering. :)

10 de junho de 2025

Resposta de HYPE! Mode

Wat leuk om te horen! Dankjewel voor je lieve review, we worden helemaal blij van je enthousiasme.

Fijn dat je onze site en service als duidelijk en snel ervaart en dat je blij bent met onze kleurrijke collectie ✨

Tot de volgende bestelling!

Jammer

Behoorlijk prijzige kleding voor mindere kwaliteit. Ziet er online leuk uit. In het echt zitten er veel losse draadjes aan de stof, voelt deze dun en goedkoop aan. Retourneren kost flink wat geld.
In de zaak is de eigenaresse niet zo gezellig en vrolijk zoals zij zich voordoet op de socials.
Er zijn leukere kledingboetiekjes.

1 de maio de 2025

Resposta de HYPE! Mode

Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. We vinden het oprecht jammer om te horen dat je niet tevreden bent, dat is natuurlijk niet wat we willen.

We begrijpen dat het teleurstellend is als een item in het echt anders aanvoelt dan verwacht. We doen ons best om onze collecties met zorg samen te stellen én eerlijk in beeld te brengen, dus we nemen je feedback zeker mee.

Wat betreft je ervaring in de winkel, ook dat vinden we vervelend om te horen. We willen dat elke klant zich welkom voelt, dus dit nemen we mee als waardevolle feedback voor ons team.

Mocht je toch nog iets kwijt willen, dan staan we daar zeker voor open 💌

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De bestelling gaan altijd heel vlot en…

De bestelling gaan altijd heel vlot en je krijgt altijd netjes de status van je order.
In de winkel zijn de dames altijd vriendelijk en behulpzaam.

3 de junho de 2025

Resposta de HYPE! Mode

Superlief, dankjewel voor je fijne woorden! 💕

We doen elke dag ons best om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen, zowel online als in de winkel. Zó fijn om te horen dat je dat zo ervaart! 💌

Hopelijk tot snel voor een nieuwe HYPE outfit!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altijd blij met de bestelling van Hype

Altijd blij met de bestelling van Hype! Super leuke items en erg leuke content!

6 de junho de 2025

Resposta de HYPE! Mode

Dankjewel voor de superleuke review! We doen erg ons best om leuke content te maken voor de socials en onze items te laten stralen!

Tot snel bij de volgende bestelling 💌

Team HYPE

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.