Na een eerdere bestelling en goede ervaring hier weer besteld. Bestelling was nog niet bezorgd binnen 3-5 werkdagen, zelf contact opgenomen over hoe en wat. Prima te woord gestaan via de mail. Zou... Ver mais
Het klopt inderdaad dat de verzending even op zich laat wachten. In mijn geval kreeg ik per mail een kortingscode, waarmee ik dezelfde producten goedkoper kon bestellen. Ik heb daarom een tweede beste... Ver mais
Samen met een vriendin op een vrijdagochtend in de Outlet geshopt en heel goed geslaagd. Fijn om ook even de items te kunnen passen en in mijn beleving was er voldoende ruimte om je leuke items te vin... Ver mais
Hele leuke kleding. 2 shirts besteld, waarvan 1 een pre order item was. Na enkele dagen ontving ik een mail van HYPE dat het item helaas niet meer beschikbaar was. Er werd een foto van een vergelijk... Ver mais
HYPE! Mode – De nieuwste trends, wekelijks voor jou geselecteerd! Bij HYPE! Mode vind je wekelijks nieuwe mode-items van ons eigen label en topmerken zoals Colourful Rebel, Dr. Denim en Moss Copenhagen. We bieden een breed assortiment kleding en accessoires, geselecteerd met oog voor de nieuwste trends. Bestel vandaag en profiteer van een snelle levering binnen 3-5 werkdagen. Bezoek ook onze fysieke winkel in de Koningshoek in Maassluis voor een persoonlijk advies. Ontdek de nieuwste stijlen bij HYPE! Mode en geef je garderobe een upgrade!
Koningshoek 92344, 3145BA, Maassluis, Holanda
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Kwalitatieve kledij. Vlotte levering. Enkel de broek lengte van de jumpsuit was veel te lang maar daar kan hype! Mode niet veel aan doen.

Resposta de HYPE! Mode
Vind deze winkel echt top! Leuke, goede kleding, snelle verzending en alle kleding wordt op een leuke manier getoond. Ik bestel hier vaak en blijf dat ook doen!

Resposta de HYPE! Mode
Goeie kwaliteit kleding. Netjes verpakt!

Resposta de HYPE! Mode
De website en Instagram van Hype! sprak mij meteen enorm aan.
Ik ben fan van felle kleurtjes en de laatste trends.
Het is kwalitatief goede kleding en ook nog eens zeer betaalbaar.
Ik zal hier nog vaker gaan shoppen :)

Resposta de HYPE! Mode
Mooie jurk en co-ord set en snel geleverd. Heel blij mee!

Resposta de HYPE! Mode
Allereerst vind ik de website super leuk,leuke items en betaalbaar!
Al verschillende keren wat besteld en krijg complimenten van ik gekocht hebt.
Ik had een probleem ,gemaild en kort daarna antwoord gehad, en het is gelijk opgelost.
Ik blijf jullie volgen.

Resposta de HYPE! Mode
Blij met mijn bestelling. De bestelling was snel verzonden.

Resposta de HYPE! Mode
Kleren zitten precies zoals omschreven, fijne stof! Alleen met mijn 1,58 de broek en pak ( Bo pants, mijn nieuwe favo en Jennifer jumpsuit❤️) wel korter moeten maken, maar dat ben ik gewend. Helemaal happy!

Resposta de HYPE! Mode
Meedere keren besteld op deze webshop en iedere keer ontzettend blij met wat ik heb ontvangen! Snelle verzending en een goede klantenservice

Resposta de HYPE! Mode
Leuke site met té leuke artikelen. Snel te bestellen en snelle levering. Aan te raden.

Resposta de HYPE! Mode
Jurk besteld. Was na 1 x gedragen en gewassen zoals aangegeven in de was instructies kapot. Groot gat in de voering. Dit direct gemaild, nog binnen een week na ontvangst van de jurk.
Kreeg als antwoord dat ik 30 procent terug kon krijgen van de aankoopprijs of dat de kosten van de kleermaker vergoed worden.
Was het hier absoluut niet mee eens gezien de kwaliteit van de jurk gewoon niet goed is en je als consument recht hebt op een nieuwe jurk of geld terug. Als net bevallen moeder van kindjes lukt het mij niet ergens de tijd te vinden ook nog langs een kleermaker te moeten.
Vervolgens een voucher aangeboden gekregen een van het aankoopbedrag wat mij verplicht hier weer opnieuw te moeten bestellen.
Al met al had ik naar de mensen in mijn omgeving moeten luisteren die precies tegen hetzelfde probleem zijn aangelopen bij dit bedrijf. Meerdere verhalen gehoord over kleding wat vrij snel stuk was na wassen of 1 x dragen.

Resposta de HYPE! Mode
Een super mooi bedrijf, altijd tevreden 🌸

Resposta de HYPE! Mode
Snelle verzending, goede communicatie, leuke kleding.

Resposta de HYPE! Mode
Kortingscode vergeten, maar kunnen ze niet verrekenen. Gevraagd om 2 bestellingen samen te voegen, maar kan ook niet, dus 2x verzendkosten betalen.
Artikelen retour gestuurd. Terugbetaling duurde erg lang, dus gemaild. Zou 14 dagen duren. Na 18 dagen nog steeds niet terugbetaald. Terwijl het gewoon bij ze binnen is. Zeer slechte service! Triest! Hoe moeilijk kan het zijn...

Resposta de HYPE! Mode
Super leuke webshop! Verslavend doordat er iedere week een nieuwe drop is. Contact is fijn. Retouren gaat ook makkelijk. Mijn nieuwe favo webshop!

Resposta de HYPE! Mode
Contente de mon achat, de bonne qualité. Envoi rapide.

Resposta de HYPE! Mode
Met enige regelmaat bestel ik wat van deze winkel.
Hele leuke items voor een interessant prijsje.
Ook redelijk snel in huis, dus tot nu toe erg tevreden.
Ga zo door!

Resposta de HYPE! Mode
Zeer slechte klantenservice! T-shirt besteld, de kleur kwam echter totaal niet overeen met die van de foto en daarom geretourneerd. Na lange tijd kreeg ik te horen dat mijn retour is afgewezen, er zou parfum te ruiken zijn op het artikel. De geur van parfum beschouwen zij als teken van “dragen” en het is volgens hen niet wederverkoopbaar op deze manier. Ik vind dit bizar… het artikel is teruggestuurd met kaartjes en in de orginele verpakking. Ik heb het gepast en draag altijd standaard wat parfum. Geprobeerd om tot oplossing te komen door de klantenservice te contacteren, waarna zij 3x hetzelfde bericht sturen op mijn uitleg. Het enige wat ze als oplossing aandragen is het t-shirt terugsturen, maar dan moet ik wel voor de 3e keer een verzendlabel kopen voor 7,95 euro. Ik wil het t-shirt niet omdat de kleur mij niet staat. 🤯

Resposta de HYPE! Mode
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.