Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Na een eerdere bestelling en goede ervaring hier weer besteld. Bestelling was nog niet bezorgd binnen 3-5 werkdagen, zelf contact opgenomen over hoe en wat. Prima te woord gestaan via de mail. Zou... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Het klopt inderdaad dat de verzending even op zich laat wachten. In mijn geval kreeg ik per mail een kortingscode, waarmee ik dezelfde producten goedkoper kon bestellen. Ik heb daarom een tweede beste... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Samen met een vriendin op een vrijdagochtend in de Outlet geshopt en heel goed geslaagd. Fijn om ook even de items te kunnen passen en in mijn beleving was er voldoende ruimte om je leuke items te vin... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hele leuke kleding. 2 shirts besteld, waarvan 1 een pre order item was. Na enkele dagen ontving ik een mail van HYPE dat het item helaas niet meer beschikbaar was. Er werd een foto van een vergelijk... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Roupas

HYPE! Mode – De nieuwste trends, wekelijks voor jou geselecteerd! Bij HYPE! Mode vind je wekelijks nieuwe mode-items van ons eigen label en topmerken zoals Colourful Rebel, Dr. Denim en Moss Copenhagen. We bieden een breed assortiment kleding en accessoires, geselecteerd met oog voor de nieuwste trends. Bestel vandaag en profiteer van een snelle levering binnen 3-5 werkdagen. Bezoek ook onze fysieke winkel in de Koningshoek in Maassluis voor een persoonlijk advies. Ontdek de nieuwste stijlen bij HYPE! Mode en geef je garderobe een upgrade!

Informações de contato

4,3

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

701 avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gave webshop! Helaas was de kwaliteit van een jasje niet zoals gehoopt. Het is direct opgelost door een kortingscode (van het bedrag van het jasje) te ontvangen. Nu kan ik iets anders leuks uitzoeken!

26 de fevereiro de 2026

Resposta de HYPE! Mode

Dankjewel voor je fijne review!

Jammer dat het jasje niet helemaal was wat je ervan verwachtte, maar superfijn dat we het direct voor je hebben kunnen oplossen.

Heel veel plezier met het uitzoeken van iets nieuws!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het product is super mooi

Het product is super mooi, zoals omschreven op de website. Ik heb al eerder dingen besteld hier en ik ben echt nog steeds heel blij dat ik Hype gevonden heb :)

12 de fevereiro de 2026

Resposta de HYPE! Mode

Wat een lieve review, dankjewel!

Wat leuk dat je ons hebt gevonden en dat je nog steeds zo blij bent met je bestellingen. Daar doen we het voor!

Hopelijk mogen we je nog vaak blij maken met mooie items.

Super!!

Al jaren ben ik ontzettend enthousiast over Hype Mode! Ik ontdekte de winkel via Instagram en heb sindsdien al veel leuke outfits gescoord. De verzending is altijd snel, de pakketjes zijn mooi verpakt en de collectie wordt steeds weer aangevuld met geweldige nieuwe items. Echt een aanrader! 🥰

22 de fevereiro de 2026

Resposta de HYPE! Mode

Wat een leuke review, dankjewel!

We doen dit met heel veel plezier en het is zó leuk om te lezen dat dat wordt gezien en gewaardeerd.

Hopelijk mogen we je nog heel lang blijven verrassen!

Leuke kleding

Leuke kleding, snel verzonden.

12 de fevereiro de 2026

Dankjewel voor je review.

Wat goed om te horen dat alles goed verlopen is en dat je tevreden bent!

Tot de volgende bestelling!

Mooie collectie en snel geleverd

Mooie collectie en snel geleverd

19 de fevereiro de 2026

Bedankt voor je review!

Wat goed om te horen dat alles naar wens is, tot de volgende bestelling!

Dikke aanrader

Hele fijne kledingwinkel, prachtige kleding en voor een mooie prijs. Erg blij mee!

17 de fevereiro de 2026

Wat leuk om te horen, dankjewel!

Fijn dat je zo blij bent, daar doen we het voor! Hopelijk zien we je snel weer terug bij HYPE MODE!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kleuren van mijn pak weken net af van…

Kleuren van mijn pak weken net af van elkaar, ik heb een foto opgestuurd en had super snel reactie en een goede oplossing. Heel blij mee!

13 de fevereiro de 2026

Resposta de HYPE! Mode

Wat fijn om te lezen, dankjewel!

Fijn dat we het snel voor je hebben kunnen oplossen.

Blij dat je tevreden bent, daar doen we het voor!

Super leuke trui/sweater gekocht

Super leuke trui/sweater gekocht.
Had al een paar keer gekeken maar kreeg ineens een berichtje dat hij in de uitverkoop was en heb hem toen gelijk gekocht.

7 de fevereiro de 2026

Wat leuk om te horen, dankjewel!

Wat goed dat je hem in de sale hebt kunnen scoren!

Heel veel plezier met je nieuwe sweater!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Een product kon niet worden geleverd

Een product kon niet worden geleverd, kan gebeuren ik kreeg daarom 10%korting op een volgende aankoop (die zou ik zowieso krijgen). Maar geen optie om meteen iets toe te voegen aan de huidige bestelling scheelt toch verzendkosten.
Wat niet netjes is, twee keer verzendkosten betalen bij kopen, maar ook bij event retour sturen, zo worden kleren erg duur.
De trui was veel te groot (one size past echt niet bij een s/m). Terugsturen zou met 2x verzendkosten (bezorgen en retour) net zo duur zijn als de trui die ik kocht dus ik verkoop hem wel elders. Voor mij eens maar nooit weer dat ik hier iets koop.

14 de fevereiro de 2026

Resposta de HYPE! Mode

Bedankt dat je je ervaring met ons deelt. We begrijpen dat dit voor jou geen fijne ervaring is geweest.

In sommige gevallen kan het helaas wel eens voorkomen dat een item toch niet meer leverbaar blijkt. We begrijpen dat dit teleurstellend kan zijn.

Ons systeem schakelt bestellingen direct door in het proces, waardoor het achteraf toevoegen of wijzigen van items helaas niet altijd meer mogelijk is. We proberen hierin vaak nog mee te denken, maar in dit geval was dat technisch niet meer haalbaar.

Wat betreft de verzend- en retourkosten: we begrijpen dat dit kan oplopen wanneer je besluit te retourneren. We bieden ook de optie om te kiezen voor een tegoedbon, waarbij de retourkosten niet voor eigen rekening zijn.

Het spijt ons dat de pasvorm van de trui niet aansloot bij je verwachting. One size kan inderdaad verschillend uitvallen per item.

Wil je ons nogmaals mailen met je bestelnummer? Dan kijken we graag opnieuw of we alsnog iets voor je kunnen betekenen.

Super goede service

Super goede service! Had de bestelling nét even wat sneller nodig voor een feestje. Was geen enkel probleem en de bestelling werd dezelfde dag nog verzonden, heel fijn!!

13 de fevereiro de 2026

Resposta de HYPE! Mode

Wat superleuk om te lezen, dankjewel!

Fijn dat we je op tijd hebben kunnen helpen voor je feestje, daar doen we het voor!

Hopelijk heb je gestraald in je outfit!

Fijne klantenservice!

In januari twee sweaters besteld. Zelf een foutje gemaakt bij het invullen in plaats van versturen ophalen in winkel ingevuld, dat was wat ver. Via de mail contact gehad met D. Fijne en snelle communicatie. Sweaters werden alsnog verstuurd, moest wel even geduld hebben. Sweaters uiteindelijk netjes aangekomen, zag ik dezelfde dag dat de sweaters die ik had besteld nu verkocht werden met 50% korting.. Retour sturen en opnieuw bestellen was niet echt een optie, dus wederom contact met de klantenservice, gevraagd of men iets kon betekenen. Gemaild met S, weer vriendelijk en snel geholpen. Er werd een mooie oplossing geboden.

Verzend en retourkosten vind ik wel prijzig.

Neemt niet weg dat ik een zeer prettige ervaring heb met Hype.

11 de fevereiro de 2026

Resposta de HYPE! Mode

Wat fijn dat je zo'n leuke review hebt achtergelaten, dankjewel!

Fijn om te lezen dat je prettig contact hebt gehad met onze klantenservice en dat alles uiteindelijk netjes is opgelost. We denken altijd graag mee als er iets speelt, dus heel leuk dat je dat zo hebt ervaren.

Hopelijk zien we je snel weer terug bij HYPE MODE!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Matige kwaliteit, hoge verzend- en retourkosten en lange levering

Het duurde 11 dagen voor de bestelling binnen was. Pas 8 dagen na het plaatsen van de bestelling ontving ik een e-mail dat een van de artikelen vanuit de leverancier in de verkeerde kleur ontvangen was, terwijl op de website niet aangegeven werd dat de artikelen niet op voorraad waren.
Ik heb 3 artikelen besteld, waarvan 2 longsleeves waar op de site werd aangegeven dat het materiaal voor 90% uit katoen en 10% elastaan bestond. Ik twijfel of dit overeenkomt met het materiaal van de shirts die ik ontving, dit wil ik graag in het midden laten maar ze voelden heel erg synthetisch aan. Ik vond de kwaliteit erg tegenvallen en heb het idee dat ik de shirts net zo goed via een Chinese website had kunnen bestellen (voor een fractie van de prijs).
De verzending kost €5,95 en de retourzending zijn €7,95, dus uiteindelijk ben je voor een bestelling die je niet wenst te houden €13,90 kwijt.
Hoewel ik alles op hun website er leuk uit vind zien, zou ik met deze kennis niet aanraden hier te bestellen.

30 de janeiro de 2026

Resposta de HYPE! Mode

Bedankt dat je je ervaring hebt gedeelt.

We begrijpen dat dit voor jou geen fijne ervaring is geweest, zeker als je langer op je bestelling hebt moeten wachten en de kwaliteit niet aan je verwachting voldeed. Dat is natuurlijk niet wat we willen.

Wat betreft de vertraging: soms krijgen wij inderdaad te maken met een onverwachte levering vanuit de leverancier, zoals in jouw geval met een verkeerde kleur. We proberen dit altijd zo snel mogelijk te communiceren zodra het bij ons bekend is.

Over de kwaliteit en het materiaal willen we graag nog eens goed met je meekijken. Als je twijfelt of het ontvangen item overeenkomt met wat op de website staat vermeld, dan zoeken we dat uiteraard graag zorgvuldig voor je uit.

Zou je ons daarom nogmaals een mail willen sturen met je bestelnummer en eventueel foto’s van de labels? Dan kijken we alles opnieuw voor je na en bekijken we graag of we hierin nog iets voor je kunnen betekenen.

Eigenlijk helemaal niet tevreden

Eigenlijk helemaal niet tevreden. Ik had het laten verzenden naar de winkel, maar door lange verzending was ik er zelf ook niet meer helemaal scherp op. Uiteindelijk maar 1x een mail gekregen dat de bestelling onderweg was en daarin stond dan dat de bestelling er de volgende werkdag zou zijn. Nooit meer daarna een herinnering. Toen ik het pakketje 3 weken later ging ophalen, kreeg ik in de winkel te horen dat ik het ook niet meer kon retouren, omdat hier 2 weken voor staat nadat het pakket is binnengekomen. Dit vind ik heel gek, dat er dan nooit een mail of belletje is geweest dat mijn pakketje er al zo lang was.. Ik belande in een discussie met de vrouw van de winkel, echt heel naar. Daarna maakte ze een vergelijking met een pakketpunt, wat nergens op slaat want bij een pakketpunt wordt het na een aantal dagen teruggestuurd en krijg je je geld terug. + je krijgt meerdere herinneringsmails.. Ik koop hier echt nooit meer wat!

26 de janeiro de 2026

Resposta de HYPE! Mode

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. We vinden het jammer dat dit zo voor je is gelopen en dat het ophalen van je bestelling tot frustratie heeft geleid.

Wanneer een bestelling naar de winkel wordt verzonden, ontvang je een mail zodra deze onderweg is en gereed ligt om afgehaald te worden. Vanaf dat moment ligt de verantwoordelijkheid bij de klant om de bestelling binnen de aangegeven termijn op te halen. Ook voor afhalen in de winkel geldt ons retourbeleid, waarbij retouren binnen 14 dagen na binnenkomst aangemeld moeten worden.

We begrijpen dat het vervelend is als je dit zelf niet scherp hebt gehad, maar het is helaas niet mogelijk om hier uitzonderingen op te maken. Dit beleid hanteren we voor iedereen, zodat we hierin duidelijk en consequent blijven.

We vinden het jammer dat dit heeft geleid tot een vervelende ervaring in de winkel, dat is uiteraard niet onze intentie geweest.

Alles was prima

3 de fevereiro de 2026

Resposta de HYPE! Mode

Fijn om te horen, dankjewel!

We zijn blij dat alles naar wens was. Hopelijk zien we je snel weer bij HYPE MODE!

Snelle verzending

Snelle verzending. Leuke artikelen en mooie overzichtelijke website. Alleen jammer dat het pak wat ik heb besteld al na 1x dragen gaat pillen.

2 de fevereiro de 2026

Resposta de HYPE! Mode

Dankjewel voor je review en je eerlijke feedback!

Fijn om te horen dat je tevreden bent. Wel ontzettend jammer om te lezen dat het pak al na één keer dragen is gaan pillen, dat begrijpen we heel goed en dat is natuurlijk niet de bedoeling.

We kijken hier graag samen met je naar om tot een passende oplossing te komen. Wil je ons even een mailtje sturen met je ordernummer en een foto? Dan helpen we je graag verder.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Deze winkel raad ik zeker aan

Al ruimte tijd fan! Mooie kleding en vaak nieuwe items. Daarnaast is hun communicatie ook top.

Resposta de HYPE! Mode

Wat superleuk om te lezen, dankjewel!

Fijn dat je al zo’n tijd fan bent! We doen ons best om steeds weer nieuwe leuke items te brengen, dus hopelijk blijf je nog lang genieten!

Super!!

Super leuke kleding!!!

Dankjewel voor je review.

Superleuk om te horen dat je zo enthousiast bent over onze kleding! Tot de volgende bestelling.

Hele leuke winkel

Hele leuke winkel met de laatste trends. Snelle verzending!

Wat leuk om te horen, dankjewel!

Fijn dat je zo enthousiast bent ! We hopen je snel weer terug te zien bij HYPE!

TOP!

Heel blij met de super mooie en leuke kleding

Resposta de HYPE! Mode

Wat fijn om te horen, dankjewel!

Superleuk dat je zo blij bent met onze kleding, daar worden wij ook blij van!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle levering van het product

Snelle levering van het product.
Mooie trui.

31 de janeiro de 2026

Dankjewel voor je review.

Fijn om te horen dat je bestelling snel binnen was en dat je blij bent met de trui. Veel plezier ermee!

Team HYPE!

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.