Na een eerdere bestelling en goede ervaring hier weer besteld. Bestelling was nog niet bezorgd binnen 3-5 werkdagen, zelf contact opgenomen over hoe en wat. Prima te woord gestaan via de mail. Zou... Ver mais
Het klopt inderdaad dat de verzending even op zich laat wachten. In mijn geval kreeg ik per mail een kortingscode, waarmee ik dezelfde producten goedkoper kon bestellen. Ik heb daarom een tweede beste... Ver mais
Samen met een vriendin op een vrijdagochtend in de Outlet geshopt en heel goed geslaagd. Fijn om ook even de items te kunnen passen en in mijn beleving was er voldoende ruimte om je leuke items te vin... Ver mais
Hele leuke kleding. 2 shirts besteld, waarvan 1 een pre order item was. Na enkele dagen ontving ik een mail van HYPE dat het item helaas niet meer beschikbaar was. Er werd een foto van een vergelijk... Ver mais
HYPE! Mode – De nieuwste trends, wekelijks voor jou geselecteerd! Bij HYPE! Mode vind je wekelijks nieuwe mode-items van ons eigen label en topmerken zoals Colourful Rebel, Dr. Denim en Moss Copenhagen. We bieden een breed assortiment kleding en accessoires, geselecteerd met oog voor de nieuwste trends. Bestel vandaag en profiteer van een snelle levering binnen 3-5 werkdagen. Bezoek ook onze fysieke winkel in de Koningshoek in Maassluis voor een persoonlijk advies. Ontdek de nieuwste stijlen bij HYPE! Mode en geef je garderobe een upgrade!
Koningshoek 92344, 3145BA, Maassluis, Holanda
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Inmiddels 2 weken geleden besteld en nog mijn artikelen niet binnen.

Resposta de HYPE! Mode
Leuke producten, en fijne communicatie!

Resposta de HYPE! Mode
Snel en netjes geleverd, fijne broek past perfect.

Resposta de HYPE! Mode
Hele fijne service. Snel geholpen en naar tevredenheid. Echt top!

Resposta de HYPE! Mode
Mijn rokje was na 2x wassen kapot gegaan en ze hebben gelijk een nieuwe opgestuurd.
Super fijne service en het was snel opgelost
Een super fijne winkel

Resposta de HYPE! Mode
Erg blij met mijn bestelling. De kleding zit heerlijk en wordt enorm blij van de vrolijke kleuren. Ik heb mijn bestelling opgehaald in de winkel en de service was heel fijn!

Resposta de HYPE! Mode
Altijd goede service en hele leuke kleding! Op de socials worden we leuk meegenomen in de verschillende collecties!

Resposta de HYPE! Mode
Dit bedrijf liegt en bedriegt. Er wordt 7,95 aan retourkosten gevraagd, dit mag niet. De dame die de mails beantwoordt weer het verschil tussen verzendkosten en retourkosten niet, wat de communicatie heel erg ingewikkeld maakt.
Ga niet akkoord met de retourkosten van 7,95 en de verzendkosten a 5,95 die ze niet terugbetalen als je volledig retourneert en denk goed na voor je hier bestelt.

Resposta de HYPE! Mode
Al vaker besteld én naar de winkel gereden omdat ik het toch fijner vind het te voelen en te passen.
Vriendelijke meiden die er werken en helpen me keer op keer netjes - zowel in de winkel als via de mail.

Resposta de HYPE! Mode
Als je hier bestelt en (volledig) retourneert, let dan goed op: zij rekenen retourkosten die hoger zijn dan wat zij zelf aan PostNL betalen, en dat is juridisch niet toegestaan.
Daarnaast hebben ze bij mij de verzendkosten van de oorspronkelijke bestelling niet terugbetaald, met als reden “een wijziging in het retourproces”, terwijl je daar als consument gewoon recht op hebt wanneer je de hele bestelling retourneert.
Kortom: als je hier iets terugstuurt, sta op je strepen. Deze gang van zaken is juridisch niet correct.Ze geven in de reactie aan dat het een fout is en ze het hebben rechtgezet, maar dat klopt niet. Het is hun standaardprocedure en het is niet rechtgezet.
Tip na hun reactie: Volgens het consumentenrecht mag een webshop alleen de rechtstreekse kosten van het terugzenden doorberekenen. Dat betekent: de daadwerkelijke verzendkosten die een consument redelijkerwijs zou moeten maken om het pakket terug te sturen, niet een verdienmodel of opslag. Als jij dus ook de 7,95 betaald hebt die ze vragen, vraag dit dan terug want dat klopt niet of ze het nu wel of niet van tevoren communiceren.

Goeie communicatie,
Snl opgestuurd.
Ziet er uit zoals op de foto
Leuke kleding

Resposta de HYPE! Mode
Leuke dames kledingwinkel met lief en behulpzaam personeel. Winkel zit ook in een leuk winkelcentrum dus kom er graag!

Resposta de HYPE! Mode
Super leuke kleding met een ruime keuze. En extra voor de feestdagen mega snel verzonden.

Resposta de HYPE! Mode
Meerdere keren hier wat besteld en altijd tevreden.
Helaas door een productie fout was het artikel niet zoals gewenst. Na een mail hebben ze gelijk een nieuw product toegestuurd. Snelle handeling en communicatie. Dikke prima!

Resposta de HYPE! Mode
Op insta ziet elke outfit er fantastisch uit, maar de kwaliteit valt vaak enorm tegen! Zeker voor de prijzen die ervoor durven vragen. Nu had ik ruim op tijd, voor de kerst, een outfit besteld. Op de socials stond overal: voor 15u besteld, morgen in huis. Ik was toen al een week op mijn bestelling aan het wachten. Contact met de klantenservice gehad en ze hadden goed nieuws: mijn bestelling zou onderweg zijn. Toen deze eindelijk onderweg was, ruim een week later, bleek het topje in nalevering te zijn. Om vervolgens 2 dagen voor kerst te horen: het blijkt toch niet op voorraad te zijn dus we hebben dit item voor je geannuleerd. Excuses voor het ongemak, ten compensatie krijg je dan 10% korting.. dit krijg je ook als nieuwe klant. Ik baal enorm van deze service en na meerdere teleurstellingen ben ik er wel klaar mee. Ontvolgt op insta en op zoek naar betere kwaliteit/ prijsverhouding/ service.

Resposta de HYPE! Mode
Mooie items, duidelijke communicatie, goede prijs/kwaliteit

Super snelle service om 15u besteld, volgende dag in huis 🤗

Resposta de HYPE! Mode
Top service en een prachtige trui ontvangen!

Resposta de HYPE! Mode
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.