Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Na een eerdere bestelling en goede ervaring hier weer besteld. Bestelling was nog niet bezorgd binnen 3-5 werkdagen, zelf contact opgenomen over hoe en wat. Prima te woord gestaan via de mail. Zou... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Het klopt inderdaad dat de verzending even op zich laat wachten. In mijn geval kreeg ik per mail een kortingscode, waarmee ik dezelfde producten goedkoper kon bestellen. Ik heb daarom een tweede beste... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Samen met een vriendin op een vrijdagochtend in de Outlet geshopt en heel goed geslaagd. Fijn om ook even de items te kunnen passen en in mijn beleving was er voldoende ruimte om je leuke items te vin... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hele leuke kleding. 2 shirts besteld, waarvan 1 een pre order item was. Na enkele dagen ontving ik een mail van HYPE dat het item helaas niet meer beschikbaar was. Er werd een foto van een vergelijk... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Roupas

HYPE! Mode – De nieuwste trends, wekelijks voor jou geselecteerd! Bij HYPE! Mode vind je wekelijks nieuwe mode-items van ons eigen label en topmerken zoals Colourful Rebel, Dr. Denim en Moss Copenhagen. We bieden een breed assortiment kleding en accessoires, geselecteerd met oog voor de nieuwste trends. Bestel vandaag en profiteer van een snelle levering binnen 3-5 werkdagen. Bezoek ook onze fysieke winkel in de Koningshoek in Maassluis voor een persoonlijk advies. Ontdek de nieuwste stijlen bij HYPE! Mode en geef je garderobe een upgrade!

Informações de contato

4,3

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

701 avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Inmiddels 2 weken geleden besteld en…

Inmiddels 2 weken geleden besteld en nog mijn artikelen niet binnen.

31 de janeiro de 2026

Resposta de HYPE! Mode

Bedankt voor het delen van je ervaring. We begrijpen heel goed dat het vervelend is als je bestelling langer op zich laat wachten.

We willen je graag laten weten dat we je hierover al hebben gemaild. In die mail hebben we aangegeven dat de trui helaas vertraging had, maar inmiddels wel is meegegeven aan de post. Het kan zijn dat ons bericht per ongeluk in je spambox is terechtgekomen.

Zodra het pakket is afgeleverd, hopen we natuurlijk dat je alsnog blij bent met je bestelling. Mocht je onze mail niet kunnen terugvinden of nog vragen hebben, stuur ons gerust even een berichtje, we kijken graag met je mee.

Vriendelijk en vlot!

Leuke producten, en fijne communicatie!

30 de janeiro de 2026

Bedankt voor je review.

Wat leuk dat je zo tevreden bent en dat alles goed is verlopen! Tot bij de volgende bestelling!

Snel en netjes geleverd

Snel en netjes geleverd, fijne broek past perfect.

22 de janeiro de 2026

Bedankt voor je review!

Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent, tot de volgende aankoop!

Hele fijne service

Hele fijne service. Snel geholpen en naar tevredenheid. Echt top!

28 de janeiro de 2026

Dankjewel voor je fijne review!

Wat leuk om te horen dat je zo goed en snel bent geholpen. Dat waarderen we enorm.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mijn rokje was na 2x wassen kapot…

Mijn rokje was na 2x wassen kapot gegaan en ze hebben gelijk een nieuwe opgestuurd.
Super fijne service en het was snel opgelost
Een super fijne winkel

27 de janeiro de 2026

Resposta de HYPE! Mode

Dankjewel voor je lieve review!

Fijn dat we het snel voor je hebben kunnen oplossen. We waarderen je vertrouwen enorm en hopen je snel weer te mogen verwelkomen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Erg blij met mijn bestelling

Erg blij met mijn bestelling. De kleding zit heerlijk en wordt enorm blij van de vrolijke kleuren. Ik heb mijn bestelling opgehaald in de winkel en de service was heel fijn!

17 de janeiro de 2026

Resposta de HYPE! Mode

Wat leuk om te lezen, dankjewel!

Fijn dat je zo blij bent met je bestelling én dat het ophalen in de winkel zo prettig is verlopen. Daar worden wij ook blij van!

Tot de volgende bestelling!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altijd goede service en hele leuke…

Altijd goede service en hele leuke kleding! Op de socials worden we leuk meegenomen in de verschillende collecties!

16 de janeiro de 2026

Resposta de HYPE! Mode

Dankjewel voor je mooie review!

Wat fijn om te horen dat je onze service en kleding zo waardeert en dat je het leuk vindt om ons te volgen op social media.

Hopelijk tot snel!

Top!

Mooie kleding voor een betaalbare prijs!

6 de janeiro de 2026

Dankjewel voor je fijne review!

Wat leuk om te horen dat je onze kleding mooi vindt en de prijzen waardeert.

Hopelijk tot snel!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dit bedrijf liegt en bedriegt

Dit bedrijf liegt en bedriegt. Er wordt 7,95 aan retourkosten gevraagd, dit mag niet. De dame die de mails beantwoordt weer het verschil tussen verzendkosten en retourkosten niet, wat de communicatie heel erg ingewikkeld maakt.
Ga niet akkoord met de retourkosten van 7,95 en de verzendkosten a 5,95 die ze niet terugbetalen als je volledig retourneert en denk goed na voor je hier bestelt.

12 de janeiro de 2026

Resposta de HYPE! Mode

We vinden het vervelend om te lezen dat je dit zo hebt ervaren. Dit klinkt niet zoals het hoort te verlopen. We willen hier graag nogmaals samen naar kijken en dit zorgvuldig met je doornemen.

We vragen je om contact op te nemen met onze klantenservice, zodat we je specifieke situatie opnieuw kunnen bekijken en waar nodig kunnen toelichten of corrigeren.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Al vaker besteld én naar de winkel…

Al vaker besteld én naar de winkel gereden omdat ik het toch fijner vind het te voelen en te passen.
Vriendelijke meiden die er werken en helpen me keer op keer netjes - zowel in de winkel als via de mail.

Resposta de HYPE! Mode

Dankjewel voor je leuke review!

Wat fijn om te horen dat je zowel online als in de winkel zo goed geholpen wordt en dat je onze meiden als vriendelijk en behulpzaam ervaart. Daar worden we heel blij van.

Hopelijk zien we je snel weer!

Retourkosten - niet conform wet

Als je hier bestelt en (volledig) retourneert, let dan goed op: zij rekenen retourkosten die hoger zijn dan wat zij zelf aan PostNL betalen, en dat is juridisch niet toegestaan.

Daarnaast hebben ze bij mij de verzendkosten van de oorspronkelijke bestelling niet terugbetaald, met als reden “een wijziging in het retourproces”, terwijl je daar als consument gewoon recht op hebt wanneer je de hele bestelling retourneert.

Kortom: als je hier iets terugstuurt, sta op je strepen. Deze gang van zaken is juridisch niet correct.Ze geven in de reactie aan dat het een fout is en ze het hebben rechtgezet, maar dat klopt niet. Het is hun standaardprocedure en het is niet rechtgezet.

Tip na hun reactie: Volgens het consumentenrecht mag een webshop alleen de rechtstreekse kosten van het terugzenden doorberekenen. Dat betekent: de daadwerkelijke verzendkosten die een consument redelijkerwijs zou moeten maken om het pakket terug te sturen, niet een verdienmodel of opslag. Als jij dus ook de 7,95 betaald hebt die ze vragen, vraag dit dan terug want dat klopt niet of ze het nu wel of niet van tevoren communiceren.

Bedankt voor je review.

Deze situatie is inmiddels via onze klantenservice volledig opgepakt en afgerond. Het bedrag is volledig aan je teruggestort en daarmee is de afhandeling voltooid.

Leuke kleding

Goeie communicatie,
Snl opgestuurd.
Ziet er uit zoals op de foto
Leuke kleding

Dankjewel voor je fijne review!

Wat goed om te horen dat alles duidelijk verliep en dat je blij bent met je bestelling. Hopelijk tot snel weer!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Leuke dames kledingwinkel met lief en…

Leuke dames kledingwinkel met lief en behulpzaam personeel. Winkel zit ook in een leuk winkelcentrum dus kom er graag!

17 de dezembro de 2025

Resposta de HYPE! Mode

Dankjewel voor je leuke review! Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met de winkel, het personeel en de locatie. We vinden het super dat je graag bij ons langskomt en hopen je snel weer te zien.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super leuke kleding met een ruime…

Super leuke kleding met een ruime keuze. En extra voor de feestdagen mega snel verzonden.

26 de dezembro de 2025

Resposta de HYPE! Mode

Dankjewel voor je leuke review! Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met de ruime keuze en de snelle verzending, helemaal in de drukke feestdagen. We hopen je snel weer terug te zien!

Retour

Meerdere keren hier wat besteld en altijd tevreden.
Helaas door een productie fout was het artikel niet zoals gewenst. Na een mail hebben ze gelijk een nieuw product toegestuurd. Snelle handeling en communicatie. Dikke prima!

24 de dezembro de 2025

Resposta de HYPE! Mode

Dankjewel voor je fijne review! We waarderen het enorm dat je al vaker bij ons shopt en blij bent met je bestellingen. Natuurlijk balen als er iets misgaat, maar fijn dat we het snel hebben kunnen oppakken.

Bedankt voor je vertrouwen en je leuke woorden, daar doen we het voor.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Op de foto lijkt het heel mooi, kwaliteit is slecht

Op insta ziet elke outfit er fantastisch uit, maar de kwaliteit valt vaak enorm tegen! Zeker voor de prijzen die ervoor durven vragen. Nu had ik ruim op tijd, voor de kerst, een outfit besteld. Op de socials stond overal: voor 15u besteld, morgen in huis. Ik was toen al een week op mijn bestelling aan het wachten. Contact met de klantenservice gehad en ze hadden goed nieuws: mijn bestelling zou onderweg zijn. Toen deze eindelijk onderweg was, ruim een week later, bleek het topje in nalevering te zijn. Om vervolgens 2 dagen voor kerst te horen: het blijkt toch niet op voorraad te zijn dus we hebben dit item voor je geannuleerd. Excuses voor het ongemak, ten compensatie krijg je dan 10% korting.. dit krijg je ook als nieuwe klant. Ik baal enorm van deze service en na meerdere teleurstellingen ben ik er wel klaar mee. Ontvolgt op insta en op zoek naar betere kwaliteit/ prijsverhouding/ service.

22 de dezembro de 2025

Resposta de HYPE! Mode

Bedankt voor je review en je open feedback.

We begrijpen heel goed dat deze situatie voor teleurstelling heeft gezorgd, zeker omdat je bewust rond de feestdagen hebt besteld.

We willen graag nog één belangrijk punt verduidelijken. De melding “voor 15:00 besteld, morgen in huis” betrof een tijdelijke actie die alleen die dag gold. Onze standaard levertijd is 3–5 werkdagen, wat ook altijd op de website wordt vermeld. Helaas heeft dit in jouw geval voor verwarring gezorgd en dat is uiteraard niet de bedoeling geweest.

Daarnaast hebben we in deze periode helaas te maken gehad met een voorraadfout, waardoor een item uiteindelijk niet geleverd kon worden. Dat dit pas later duidelijk werd en uiteindelijk tot annulering heeft geleid, begrijpen we dat dit extra frustrerend voor je was.

We nemen je feedback serieus en gebruiken dit om onze communicatie rondom acties en levertijden duidelijker te maken, zodat dit in de toekomst niet opnieuw gebeurt.

Dankjewel voor het delen van je ervaring.

Mooie items

Mooie items, duidelijke communicatie, goede prijs/kwaliteit

12 de dezembro de 2025

Resposta de HYPE! Mode

Dankjewel voor je fijne review! Goed om te horen dat je tevreden bent. Daar doen we het voor!

Team HYPE MODE

Super snelle service om 15u besteld

Super snelle service om 15u besteld, volgende dag in huis 🤗

18 de dezembro de 2025

Resposta de HYPE! Mode

Wat fijn om te horen, dankjewel! Superleuk dat je bestelling zo snel binnen was, daar doen we het voor!

Team HYPE MODE

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Top service en een prachtige trui…

Top service en een prachtige trui ontvangen!

16 de dezembro de 2025

Bedankt voor je review.

Fijn dat je zo blij bent met onze service en je bestelling! Heel veel plezier met je nieuwe outfit en tot de volgende keer bij HYPE!

Team HYPE!

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.