iconbeauty.no Avaliações

1.900
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Her har jeg funnet utrolig gode tilbud på hudpleie jeg ærlig talt har blitt avhengig av. Og de har gode tilbud flere ganger i året hvor du får kjøpt alt du trenger til under halv pris. De sender ordre... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nettbutikken og produktene er elsk elsk elsk. Superkjappe til og behandle bestillingene og få di avgårde. Eeeelske produktene🫶🫶🫶 Desverre er det helt hjem som skal levere og jeg må sitte oppe eller... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Icon Beauty har alltid veldig god service og mange gode tilbud! Men dessverre så synes jeg et av produktene jeg fikk virket kjip. En Camilla Pihl leppestift. Kvaliteten på beholderen knirket og virket... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fikk det jeg hadde bestilt. Raskt! Gaven (krem) var veldig god, og normal size, ikke pitteliten.. Så jeg er veldig fornøyd! Handler gjerne her igjen 👍

Detalhes da empresa

1. Loja de Cosméticos
  2. Centro de Saúde e Beleza

Escrito pela empresa

Iconbeauty.no - dine Beauty favoritter på nett

Iconbeauty.no - dine Beauty favoritter på nett

Escrito pela empresa

Norsk nettbutikk med lager i Oslo
Vi ønsker fornøyde kunder, og derfor benytter vi oss av gode samarbeidspartnere med høy kvalitet. Hos oss finner du kjente merkevarer som Glöd Sophie Elise og Camilla Pihl Cosmetics. Velg mellom levering med HeltHjem eller PostNord.

Gave ved kjøp over 199,- og fri frakt ved kjøp over 299,-

Få en hyggelig overraskelse når du handler for mer enn 199,-

Få en hyggelig overraskelse når du handler for mer enn 199,-
Vi produserer alle produktene selv og har full kontroll på kvaliteten hele veien.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 70% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(1.900)

256 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Love love love ❤️ en av de beste…

Love love love ❤️ en av de beste nettside og handle fra, masse produkter og RASK levering 📦 og billig ikke minst… føler alltid jeg får masse for pengene ✨💫

19 de dezembro de 2025

Hej Deniza,

Takk for anmeldelsen! Så hyggelig å høre at du elsker nettsiden vår, og at du setter pris på både utvalget, den raske leveringen og prisene.

Vi håper du fortsetter å få gode opplevelser med produktene dine fremover.

Kjemperask levering

Bestilte varene og dagen etter lå de i postkassa. Kjemperaskt levering uten ekstra kostnad.

19 de dezembro de 2025

Hej Solfrid,

Takk for anmeldelsen! Hyggelig å høre at leveringen var så rask og at alt kom på plass uten ekstra kostnad.

Vi håper du blir like fornøyd med produktene neste gang også.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rask levering👍 Godt fornøyd med…

Rask levering👍 Godt fornøyd med produktene. Fine priser😊

16 de dezembro de 2025

Hej Renate,

Takk for anmeldelsen. Hyggelig å høre at leveringen var rask, og at du er godt fornøyd med produktene og prisene.

Vi håper produktene fortsetter å leve opp til forventningene dine.

Veldig raskt levert

15 de dezembro de 2025

Hej Frank,

Takk for anmeldelsen. Godt å høre at leveringen gikk veldig raskt denne gangen.

Vi håper alt var som forventet da pakken kom frem.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Hei,

Jeg vil gjerne vite hva som var i luke 24. min var tom. Det kan godt hende at jeg har åpnet ved feil men veldig rart å ha gjort det. Kan dere si hva som var i luke 24? Slik at jeg kan se om jeg har produktet? Åpnet den og den var tom. Er det andre som har opplevd det?

30 de novembro de 2025

Hei,

Det skal vi helt klart få undersøkt.
Jeg vil derfor be deg om å sende oss en e-post til kundeservice@iconbeauty.no, så tar vi det derfra :-)

Hilsen

Gode tilbud

Gode tilbud, kom raskt. Bra produkter

29 de novembro de 2025

Hej Tobias,

Takk for anmeldelsen. Fint å høre at du fikk glede av gode tilbud, rask levering og produkter som lever opp til forventningene.

Vi håper du får god bruk for det du har bestilt.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Såpe hadde lekket under sending

Kjapt svar fra kundeservice og nytt produkt på plass etter få dager.

28 de novembro de 2025

Hej AK,

Takk for anmeldelsen. Godt å høre at kundeservice svarte raskt, og at nytt produkt var på plass etter bare noen få dager.

Vi er glade for at saken ble løst på en god måte.

Varene kom raskt.

Varene kom raskt.

27 de novembro de 2025

Hej Janicke,

Takk for anmeldelsen. Hyggelig å høre at varene kom raskt frem, og at leveringen fungerte som den skulle.

Vi håper produktene lever opp til forventningene dine.

Bra greier

Ting er bra billig og blir kjapt levert

27 de novembro de 2025

Hej,

Takk for anmeldelsen. Hyggelig å høre at du synes produktene er bra, rimelige og at leveringen gikk raskt.

Vi håper du får like gode opplevelser neste gang du handler hos oss.

Veldig enkel bestilling

Veldig enkel bestilling, og varene kom raskt. Anbefales fra a til å!

26 de novembro de 2025

Hej Berit,

Takk for anmeldelsen. Så hyggelig å høre at bestillingen var enkel og at varene kom raskt frem.

Vi håper du får like gode opplevelser med dine neste produkter også.

Kjapp og grei handel

Kjapp og grei handel. Og et veldig bra tilbud.

25 de novembro de 2025

Hej Jannicke,

Takk for anmeldelsen. Hyggelig å høre at handelen gikk raskt og greit, og at du fikk glede av et godt tilbud.

Vi håper du blir like fornøyd neste gang du handler hos oss.

21 de novembro de 2025

Tusen takk for tilbakemeldingen! 💜
Så godt å høre at leveringen var rask.

Rask forsendelse

Rask forsendelse , grei betalingsløsning , gode produkt

1 de julho de 2025

Hei

Tusen takk for anmeldelsen din! 💜
Så hyggelig å høre at du er fornøyd med både rask forsendelse, betalingsløsningen og produktene.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Til de som er usikre om dette er gode produkt, prøv dem.

Gode produkter, kommer fort etter bestilling, får fort svar hvis du sende m og har spørsmål knytta til produktene.

19 de novembro de 2025

Hei

Tusen takk for den fine og anbefalende tilbakemeldingen! 💜
Så hyggelig å høre at du er fornøyd med både produktene, leveringstiden og hjelpen du får når du har spørsmål.

Det setter vi stor pris på – og takk for at du anbefaler oss videre til andre som er usikre.

Rask levering, gode produkter

1 de dezembro de 2025

Tusen takk for tilbakemeldingen! 💜
Så godt å høre at du er fornøyd både med rask levering og produktene.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

dere må skifte…

dere må skifte leverandøren!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
første gang jeg bestilte noe- og det blir den siste !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 de dezembro de 2025

Hej

Tak for din besked – og undskyld, at din første oplevelse har været så frustrerende. Det er bestemt ikke sådan, vi ønsker, at nye kunder skal have det.

Når noget går galt med leveringen, forstår jeg godt, at det kan give lyst til helt at give op. Vi samarbejder med flere leverandører, og selvom langt de fleste leveringer går problemfrit, kan der desværre opstå fejl, som vi tager meget alvorligt.

Venlig hilsen
Chalott

Rask og god service

Rask og god service

18 de novembro de 2025

Hej Mona,

Takk for anmeldelsen. Godt å høre at du opplevde både rask og god service.

Vi setter stor pris på det og håper du får like god opplevelse videre.

Meget rask levering👍🏻

2 de dezembro de 2025

Hej Yvonne,

Takk for anmeldelsen. Fint å høre at leveringen gikk veldig raskt denne gangen.

Håper alt sto til forventningene når pakken kom frem.

Hilsen Freja

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais