iconbeauty.no Avaliações

1.900
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Her har jeg funnet utrolig gode tilbud på hudpleie jeg ærlig talt har blitt avhengig av. Og de har gode tilbud flere ganger i året hvor du får kjøpt alt du trenger til under halv pris. De sender ordre... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nettbutikken og produktene er elsk elsk elsk. Superkjappe til og behandle bestillingene og få di avgårde. Eeeelske produktene🫶🫶🫶 Desverre er det helt hjem som skal levere og jeg må sitte oppe eller... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fikk det jeg hadde bestilt. Raskt! Gaven (krem) var veldig god, og normal size, ikke pitteliten.. Så jeg er veldig fornøyd! Handler gjerne her igjen 👍

Detalhes da empresa

1. Loja de Cosméticos
  2. Centro de Saúde e Beleza

Escrito pela empresa

Iconbeauty.no - dine Beauty favoritter på nett

Iconbeauty.no - dine Beauty favoritter på nett

Escrito pela empresa

Norsk nettbutikk med lager i Oslo
Vi ønsker fornøyde kunder, og derfor benytter vi oss av gode samarbeidspartnere med høy kvalitet. Hos oss finner du kjente merkevarer som Glöd Sophie Elise og Camilla Pihl Cosmetics. Velg mellom levering med HeltHjem eller PostNord.

Gave ved kjøp over 199,- og fri frakt ved kjøp over 299,-

Få en hyggelig overraskelse når du handler for mer enn 199,-

Få en hyggelig overraskelse når du handler for mer enn 199,-
Vi produserer alle produktene selv og har full kontroll på kvaliteten hele veien.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 62% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(1.900)

234 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Alt gikk så fint.

Alt gikk så fint.

1 de dezembro de 2025

Hej Oddgunn,

Takk for anmeldelsen. Fint å høre at alt gikk som det skulle og at opplevelsen var god.

Håper vi kan levere like bra neste gang også.

Veldig rask levering

Veldig rask levering, og produktene er som forventet

Hej Tone,

Takk for anmeldelsen. Hyggelig å høre at leveringen var rask, og at produktene lever opp til forventningene.

Vi håper du får glede av dem fremover også.

Fornøyd

Gode priser, gode produkter og rask service 👍👍

Hej Ingvild,

Takk for anmeldelsen. Så hyggelig å høre at du er fornøyd med prisene, produktene og servicen.

Vi håper du får like god opplevelse neste gang du handler hos oss.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg er veldig glad i advent calendar

Jeg er veldig glad i advent calendar.
Alle de andre ting også.
Takk
Kirsten

Hei Kirsten

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! 💜
Så godt å høre at du er veldig glad i adventskalenderen – og at de andre produktene også faller i smak.

Takk for at du tok deg tid til å skrive.

Vennlig hilsen
Chalotte

Bra varer og rask levering

Bra varer og rask levering

Hej Terje,

Takk for anmeldelsen. Hyggelig å høre at du er fornøyd med varene og den raske leveringen.

Vi håper du får glede av produktene fremover også.

Ryddig nettbutikl

Kun handlet her en gang. Det gav god erfaring. Fine tilbud før jul , men har enda ilke blitt kjent med produktene.

Hej Hege,

Takk for anmeldelsen. Så fint å høre at du fikk en god erfaring med din første bestilling, og at du satte pris på tilbudene før jul.

Vi håper du blir kjent med produktene og får glede av dem fremover.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Enkelt å bestille og rask levering

Enkelt å bestille og rask levering, det man så var det man fikk

14 de novembro de 2025

Hej Maria,

Takk for anmeldelsen. Hyggelig å høre at bestillingen gikk enkelt, leveringen var rask, og at produktene svarte til forventningene.

Vi håper du får glede av produktene fremover.

Fine produkter

Veldig gode produkter til rimelig pris. Rask leveranse.

14 de novembro de 2025

Hej MG,

Takk for anmeldelsen. Hyggelig å høre at du er fornøyd med både produktene, prisen og den raske leveransen.

Vi håper du får like gode opplevelser neste gang du handler hos oss.

Billig

Billig. Rask levering

Hej Anette,

Takk for anmeldelsen. Hyggelig å høre at du synes produktene er rimelige, og at leveringen var rask.

Vi håper du blir like fornøyd neste gang du handler hos oss.

Gode produkter og rask levering

Gode produkter og rask levering

13 de novembro de 2025

Hej Birthe,

Takk for anmeldelsen. Hyggelig å høre at du er fornøyd med både produktene og den raske leveringen.

Vi håper du får glede av neste bestilling også.

Gode priser og rask levering

Gode priser og rask levering

13 de novembro de 2025

Hej Wenche,

Takk for anmeldelsen. Hyggelig å høre at du er fornøyd med prisene og den raske leveringen.

Vi håper du blir like fornøyd med neste bestilling.

Rask levering

Ingen problemer. Et godt tilbud og rask levering.

Hej Eiril,

Takk for anmeldelsen. Hyggelig å høre at alt gikk problemfritt, og at du fikk glede av både tilbudet og den raske leveringen.

Vi håper du blir like fornøyd med neste bestilling.

Lettvint å bestille

Lettvint å bestille . Bra utvalg og god service

Hej Eli,

Takk for anmeldelsen. Så hyggelig å høre at du synes bestillingen går lett, og at både utvalget og servicen faller i smak.

Vi håper du får like god opplevelse neste gang du handler hos oss.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Icon Beauty har alltid veldig god…

Icon Beauty har alltid veldig god service og mange gode tilbud! Men dessverre så synes jeg et av produktene jeg fikk virket kjip. En Camilla Pihl leppestift. Kvaliteten på beholderen knirket og virket billig, samt produktet. Får derfor en stjerne i minus. Mye av de andre merkene er gode!

Hej Hanne,

Takk for anmeldelsen. Hyggelig å høre at du er fornøyd med servicen og tilbudene våre.

Beklager at Camilla Pihl-leppestiften ikke levde opp til forventningene dine – vi setter pris på tilbakemeldingen, og tar den med oss videre. Vi er glade for at du har hatt gode erfaringer med de andre merkene.

Veldig bra levert

Hej Rita,

Takk for anmeldelsen. Hyggelig å høre at leveransen gikk veldig bra.

Vi håper du blir like fornøyd neste gang du bestiller.

Rask levering

Rask levering, fornøyd m varene.

Hej Anne-Marit,

Takk for anmeldelsen. Hyggelig å høre at leveringen var rask, og at du er fornøyd med varene.

Vi håper du blir like fornøyd neste gang du handler hos oss.

Hilsen Freja

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais