Twee keer eerder heb ik zonder problemen een aankoop gedaan en toen ging alles goed. De derde keer heb ik echter een Cashlib-code van €100 gekocht en tot op vandaag heb ik nog steeds geen code on... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ik vind in leuke ervaring dat online een herlaad kaart kan kopen. De hoef niet om naar winkel te gaan herlaad te kopen met slechts weer of winkel niet dichtbij maar klik op mobiel telefoon paar minute... Ver mais
Ik had per ongeluk bij de Belgische site besteld daardoor werkte mijn code niet. Vervolgens nam ik contact op en werdt ik echt enorm goed geholpen en kreeg ik mijn geld terug en kocht ik bij de Nederl... Ver mais
Detalhes da empresa
Wij verkopen giftcards. Binnen 30 seconden op je scherm. Dit wil je. Scoor jouw favoriete cadeaukaart met korting op Ikwiltegoed.be!
Informações de contato
Oudenoord 285b, 3513EP, Utrecht, Holanda
- support@ikwiltegoed.be
- ikwiltegoed.be
Pede aos clientes que avaliem
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
koop via startselect “tegoeden”
na mijn 5de paysafecard te proberen kopen bleef er na de betaling maar staan “code aan het ophalen” en na alles te refreshen en mn rekening nagekeken te hebben zie ik dat het bedrag van mn rekening is maar geen mail of code ontvangen, dit is pas scam…

Resposta da Ikwiltegoed.be
I lose my money like 200€ by this site…
I lose my money like 200€ by this site they toke my money en they didn’t sent me the code

Heel snelle afhandeling
Zogezegd direct code op het scherm en…
Zogezegd direct code op het scherm en in mailbox. Die is nu al 5 min aant laden, nog geen code, ni op scherm, ni in mailbox.

Aankoop belwaarde orange
Vlot in aankoop en je kan meer beltegoed opladen dan op de site van orange zelf, enkel de code die je via mail aan krijgt zou duidelijker kunnen verwerkt worden in de mail door er vb een kader rond te zetten.

Resposta da Ikwiltegoed.be
code was not working for Recharching my…
code was not working for Recharching my Lycamobile and I try many times to contact for my problem but No Response.

Resposta da Ikwiltegoed.be
Dat je punten kunt opsparen voor een…
Dat je punten kunt opsparen voor een volgende aankoop met korting.
Er mogen ook altijd x aantal speciale acties zijn met 10% of meer korting per jaar.
Op feestdagen of de verjaardag van de klant.

Très sérieux merci
Heel eenvoudige site
Het is een heel eenvoudige site die echt geen uitleg vraagt. Dus,probleemloos.
Snelle service
De marketing is on point daarom ben ik hier terechtgekomen. Ook heel snelle service.
le code envoyé ne fonctionne pas .
le code envoyé ne fonctionne pas .
Pas de reaction de votre part non plus.
Je veux etre rembourser au plus vite.
Bien à vous

controle snel geantwoord
Ik heb al meerdere keren aangekocht bij Ikwiltegoed en alles ging vrij vlot. Deze keer was er een klein probeelmje, maar de klantendienst antwoordde zeer snel. Ik ben zeer tevreden van hun. Props dat de site zo goed onderhouden en snel gecontroleerd wordt. Indien je een “controle” hebt, even een mailtje sturen en ik had dezelfde dag nog een respons. Echt tevreden, dankuwel uit België. 😅