Vadima heeft mij zo fijn geholpen! Ze heeft mij overzicht en inzicht gegeven En de beste optie voor ons uitgezocht! Fijn dat ik ook nog persoonlijk contact kan krijgen bij Innova! En net zo’n fijn... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Sima Solak is ontzettend goed in haar werk. Ze is zeer professioneel, behulpzaam en tegelijkertijd bijzonder vriendelijk. Ze neemt de tijd om alles duidelijk uit te leggen en zorgt ervoor dat je je al... Ver mais
Innova denkt mee. Ik kreeg een brief van Liander dat ze mijn stroom gingen afsluiten omdat ik geen energiecontract had. Dat had ik wel, maar het leek in de verhuizing te zijn misgegaan. De klantenserv... Ver mais
Altijd goed geholpen. Tot nu toe weinig contact hoeven leggen behalve voor mijn aansluiting zonnepanelen en verlening contract. Probleemloos energie!
Detalhes da empresa
Informações de contato
Oude Middenweg 85, 2491 AC, Den Haag, Holanda
- 070-301 66 10
- klantenservice@innovaenergie.nl
- innovaenergie.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 87% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Nooit geen problemen gehad.
Nooit geen problemen gehad.
Werkt goed.
Altijd op tijd af rekening

Resposta da Innova Energie
Vriendelijk en vakkundig geholpen.
Vriendelijk en vakkundig geholpen.

Resposta da Innova Energie
Sima is a helpful person and she helped…
Sima is a helpful person and she helped me with all info I needed to know. I give her 5 star ⭐

Resposta da Innova Energie
Duidelijke en vriendelijke uitleg op de…
Duidelijke en vriendelijke uitleg op de vragen die ik had👍

Ik had vandaag contact
Ik had vandaag contact, vlot aan de beurt wat ik erg waardeer, een vriendelijke medewerker aan de lijn, hoewel van Turkse afkomst sprak ze prima Nederlands. Ze heeft me prima geholpen. Vorige week had ik een minder vriendelijke dame aan de lijn, maar ik beveel deze klantenservice aan als gemiddeld "goed". Gr R. Mensink

Resposta da Innova Energie
Bij betalen half jaar na eindafrekening
Na mijn jaarcontract over was eindafrekening gehad , loyaliteitsbonus verrekend.
In de winter de thermostaat graadje minder gezet uit bezuiniging, nu rekening na half jaar, bij betalen omdat ik minder heb verbruikt dan vooraf aangegeven, wat is dit ?
Ga nooit een contract aan met Innova !

Resposta da Innova Energie
Liever 0 sterren gegeven aan dit…
Liever 0 sterren gegeven aan dit klantonvriendelijke bedrijf. Net als zoveel andere kreeg ik een factuur om een gedeelte van mijn loyaliteit bonus terug te storten omdat ik (blijkbaar) te zuinig ben omgegaan met gas. Te gek voor woorden. Voor ik mijn contract afsloot heb ik via hun site een berekening gemaakt. Dus beste mensen ga niet in zee met deze oplichters.

Snel en duidelijk
Snel geholpen.
Goede informatie gegeven op heldere wijze.
Prettige bejegening

Resposta da Innova Energie
Heldere en adequate uitleg door zeer…
Heldere en adequate uitleg door zeer vriendelijke medewerker

Resposta da Innova Energie
Ik ben heel fijn geholpen en de dame…
Ik ben heel fijn geholpen en de dame gaf mij op juiste en correcte manier antwoord op mijn vragen.

Resposta da Innova Energie
Wat een eerlijk en oprecht bedrijf…
Wat een eerlijk en oprecht bedrijf vragen over een thuis accu en mijn lopende contract nog 3 jaar. Boete bedrag en waarom van het gas af en handel met accu elektrische tijd. Ik kreeg duidelijk opties met bedragen enz. Ze weten bij ennova waar ze het over hebben. ook al zeg ik mijn contracten op. warmte pomp en accu ik weet waar ik aan toe ben en dat is mooi met deze lastige materie zo goed bedankt voor de duidelijkheid ennova.

Hele aardige medewerker
Hele aardige medewerker. Heeft alles netjes , snel en correct afgehandeld.

Klantenservice on point
Altijd makkelijk en snel te bereiken, heb nooit telefonish in de wachtrij gestaan. Mijn vraag werd goed en duidelijk uitgelegd

Resposta da Innova Energie
Snel geholpen en duidelijk antwoord

Super geholpen…
Legde duidelijk uit hoe en wat ik gevraagd had

Resposta da Innova Energie
Geen lange wachttijden aan de telefoon
Geen lange wachttijden aan de telefoon. Direct goed en vriendelijk geholpen.

Resposta da Innova Energie
Ben erg te vrede over innova Energie.
Ben erg tevrede over innova Energie.