Innova Energie Avaliações

5.334
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vadima heeft mij zo fijn geholpen! Ze heeft mij overzicht en inzicht gegeven En de beste optie voor ons uitgezocht! Fijn dat ik ook nog persoonlijk contact kan krijgen bij Innova! En net zo’n fijn... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Sima Solak is ontzettend goed in haar werk. Ze is zeer professioneel, behulpzaam en tegelijkertijd bijzonder vriendelijk. Ze neemt de tijd om alles duidelijk uit te leggen en zorgt ervoor dat je je al... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Innova denkt mee. Ik kreeg een brief van Liander dat ze mijn stroom gingen afsluiten omdat ik geen energiecontract had. Dat had ik wel, maar het leek in de verhuizing te zijn misgegaan. De klantenserv... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altijd goed geholpen. Tot nu toe weinig contact hoeven leggen behalve voor mijn aansluiting zonnepanelen en verlening contract. Probleemloos energie!

Detalhes da empresa

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

5 mil avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 87% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(5.334)

1.351 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snel iemand aan de lijn en goed en…

Snel iemand aan de lijn en goed en deskundig geholpen

Beste Kees,

Hartelijk dank voor het positieve bericht en de 5 sterren!

Wij zijn blij te vernemen dat u het contact met onze klantenservice als zeer kundig ervaart!

Vriendelijke medewerkster

Vriendelijke en rustige medewerkster.
Denk mee, is begripvol en duidelijk.
Fijn gesprek, dank!

Beste Sandra,

Hartelijk dank voor uw positieve review en de 5 sterren!

Wij zijn erg blij om te vernemen dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen, vernemen wij dat graag van u.

Geen klachten

Geen klachten

Beste Suze Macquine,

Ilona klantvriendelijk en professioneel

Ilona is een aardige vrouw. Legt het goed uit en is helder, klantvriendelijk en duidelijk.

Beste Marc Liebregts,

Hartelijk dank voor het delen van uw mening!
Wat fijn om te vernemen dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Wij waarderen het enorm dat u de tijd en moeite neemt om hier een review over te plaatsen.

Vriendelijk

Vriendelijk, duidelijk, snel!

Beste Tanya,

Hartelijk dank voor uw positieve review!

Wij zijn erg blij dat u uw mening met ons deelt en dat u een positieve ervaring heeft.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Innova is niet fair

Helaas blijkt dat Innova aanvullende actievoorwaarden hanteert voor de loyaliteitsbonus. Deze voorwaarden worden pas duidelijk nadat het contract is afgesloten en lijken bovendien uitsluitend in het voordeel van Innova uit te pakken. Daarom raad ik af om met Innova in zee te gaan.

2 de julho de 2026

Beste Thomas Dautzenberg,

Hartelijk dank voor uw review.

We begrijpen dat het vervelend en verwarrend kan zijn om na het beëindigen van uw contract een aanvullende factuur te ontvangen, zeker wanneer uw werkelijke verbruik lager was dan vooraf ingeschat.

Graag leggen we kort uit waarom u deze factuur heeft gekregen. In de Actievoorwaarden van de Loyaliteitsbonus staat dat de hoogte van de bonus wordt gebaseerd op het door u opgegeven verbruik. Als het daadwerkelijke verbruik hiervan afwijkt, mag de bonus evenredig worden aangepast op de jaar- of eindnota. Wanneer dit verschil pas na de eindafrekening duidelijk wordt, kan dit via een aanvullende factuur worden gecorrigeerd.

De correctie werkt eenvoudig: we berekenen het percentage waarmee uw werkelijke verbruik lager was dan uw opgegeven verbruik, en datzelfde percentage wordt toegepast op de ontvangen loyaliteitsbonus. Het te veel uitgekeerde deel wordt dan teruggevorderd.

Omdat er in uw review helaas te weinig informatie staat om uw situatie te controleren, kijken we dit graag persoonlijk voor u na. U kunt ons op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur bereiken op 070 301 66 10.

Gianna

heel vriendelijke dame

heel vriendelijke dame, die weet waar ze het over heeft. zeer vakkundig, goed geholpen door gulden sahin

Beste mark,

Hartelijk dank voor de positieve review en de 5 sterren!

Wij waarderen het enorm dat u de tijd en moeite neemt om een review te plaatsen.

Aardig contact

Aardig contact met medewerkster, gaf veel en juiste informatie!

Beste Klant,

Zeer vriendelijk

Zeer vriendelijke, hulpbereide en kundige medewerkster die mij te woord stond.

Beste Ron L,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De medewerkster is duidelijk en…

De medewerkster is duidelijk en vriendelijk. Maar de info van Innova vooral naar nieuwe klant is slecht.

ik ben per 1 juli nieuwe klant maar heb tot heden geen info ontvangen.

Beste Sytze Pars,

Hartelijk dank voor het positieve bericht en de 5 sterren!

Wat fijn om te horen dat u het contact met onze klantenservice als positief heeft ervaren.
Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen dan vernemen wij het graag.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Toch maar niet.....

Er wordt bij Innova heel erg veel met tarieven en welkomstpremie geschoven. Per dag wijzigen die bijna. De ene dag krijg je bij 3 jarig contract nog € 675,- volgende dag is dat € 525,- erg vreemd dus wel. Ik heb mijn voorlopige contract beëindigd en heb voor een andere energie maatschappij gekozen.

29 de junho de 2026

Beste Maarten,

Bedankt voor uw feedback.

Wij begrijpen dat het verwarrend kan zijn wanneer tarieven en welkomstpremies verschillen ten opzichte van een eerder gezien aanbod. Onze tarieven en acties zijn afhankelijk van de ontwikkelingen op de energiemarkt en kunnen daardoor wijzigen. Daarnaast worden onze tarieven in veel gevallen aan het begin van een nieuwe maand ook opnieuw vastgesteld.

Het kan daarom voorkomen dat een aanbod dat op een bepaald moment beschikbaar is, op een later moment niet meer geldt of is aangepast. Wij streven er altijd naar om hierover zo transparant mogelijk te communiceren.

Jammer om te horen dat u uiteindelijk heeft besloten voor een andere energieleverancier te kiezen. Wij respecteren uiteraard uw keuze en danken u voor uw interesse in Innova Energie.

Mocht u in de toekomst opnieuw op zoek zijn naar een energieleverancier, dan bent u van harte welkom om ons aanbod nogmaals te bekijken.

Gianna

Correcte behandeling

Zoals altijd, vriendelijk, duidelijk en helder betreffend antwoorden op vragen. Beschaafd en al jaren meer dan tevreden.

Beste Pip,

Uitstekende en vriendelijke service

De medewerker heeft mij vriendelijk en duidelijk geholpen. Alles verliep vlot en mijn vragen werden goed beantwoord.

Beste Muhammet Boz,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik was prima geholpen door een zeer…

Ik was prima geholpen door een zeer vriendelijke medewerkster, blij mee!

Beste John Venema

Hartelijk dank voor het positieve bericht en de 5 sterren!

Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen dan vernemen wij het graag.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Duidelijk geholpen door vriendelijke…

Duidelijk geholpen door vriendelijke mevrouw

Beste Rita van der Woude,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vriendelijk en goed geholpen !

Beste de Ruijter,

Fijn geholpen aan de telefoon

Fijn geholpen aan de telefoon

Beste Tamara Beukelman,

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Keurig en netjes geholpen door de dame…

Keurig en netjes geholpen door de dame aan de lijn.

Beste Pierre P.,

Hartelijk dank voor het delen van uw mening!

Vriendelijke behulpzame mevrouw

Vriendelijke behulpzame mevrouw . Uitstekend geholpen