Efter två års studerande med Inredningskurser.se har jag nu nått slutet på min utbildning och kan nog inte var nöjdare! Har haft en otroligt bra studietid, med lärorika, kreativa lektioner och underba... Ver mais
Sååå glad för att ha gjort Inredningskurser.se! Kan varmt rekommendera!! Så proffsiga lärare och hjälpsamma längst hela vägen! Utbildningen gick verkligen hand i hand med mitt jobb vid sidan av och... Ver mais
Super nöjd med hela upplägget och alla underbara människor man får träffa ! Även fast det är på distans så finns det en sammanhållning och en ”klasskänsla”. Material och lektioner har hög nivå där frå... Ver mais
Jag är supernöjd med min utbildning hos inredningskurser. Jag har både studerat på heltid och studerat upp till ett heltidsjobb. Lärarna är förstående och har alltid ett varmt och trevligt bemötande.... Ver mais
Grimsbygatan 24, 211 20, Malmö, Suécia
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Super nöjd med lärarna där dem försöker verkligen förklara och är pedagogiska alltid snabba på svara. Super nöjd och värmt rekommenderar.

Resposta da Inredningskurser.se
Tycker ni svarar snabbt, trevligt och man får den hjälp man vill ha :) supernöjd!

Resposta da Inredningskurser.se
Väldigt trevlig kontakt och snabba återkoppling. Proffsig och personligt.

Resposta da Inredningskurser.se
Proffsigt trevligt och service minded bemötande med mig som funderande kursdeltagare som sen bokade in en kurs efter samtalet 🤗😍

Resposta da Inredningskurser.se
Omfattande lärorik och grundlig distansutbildning. Projekten är inspirerande, vidsträckta i alla bitar av inredningsprocessen och tar in härliga utmaningar med fiktiva kunder. Djupgående utbildning inom färgsättning och hur du kan med hjälp av olika presentations boards presentera inredningsförslag till kunden. Uppgifterna är välbalanserade, med bra blandning av digitalt och att skapa för hand. Att ta och känna på material ger en sådan härlig boost. Snabba svar på elev mejlen och väldigt roliga kursträffar, med guest speakers som inspirerar. Du knyter kontakter och träffar andra som brinner för interiör design. Personlig utförlig feedback på alla inlämnade uppgifter. 5 utav 5 från mig. Rekommenderas varmt. Jag är supernöjd och kommer dyka in i nästa kurs med hög energi.

Resposta da Inredningskurser.se
En super bra utbildning med engagerade lärare. Bra material och uppgifter. Här får du en bred kunskap inom inredning och du får efter varje lektion testa på din kunskap i form av roliga och utmanande uppgifter.

Resposta da Inredningskurser.se
Snabb, vänlig och jättefin service. Personliga, kunniga och trevliga vid alla tillfällen av kontakt både via mail och telefon😊

Resposta da Inredningskurser.se
Mycket bra och givande kurs. Både stora och små projekt. Alltid fin och bra feedback ifrån lärarna.

Resposta da Inredningskurser.se
Bra utbildning som är upplagt på ett lätt och organiserat sätt. Massa tummar upp !

Resposta da Inredningskurser.se
Fantastiskt rolig och givande utbildning. Jag har lärt mig så mycket och lärarna får toppbetyg av mig. Alltid stöttande och med bra och konstruktiv kritik.

Resposta da Inredningskurser.se
Flexibel studietakt och bra feedback samt riktigt roliga och lärorika lektioner!

Resposta da Inredningskurser.se
En väldigt bra och rolig utbildning som har gett mig en gedigen grund och start mot mitt nya arbetsliv. <3 Ser fram emot nästa kapitel.

Resposta da Inredningskurser.se
Tycker att jag fått den informationen jag behövt när jag behövt den.

Resposta da Inredningskurser.se
Jag är ny i utbildningen, men personligen tycker jag att det funkar bra än så länge. Personalen har varit snabba på att svara vilket jätte bra. Det skulle vara bra om ljud lektionerna hade också videos, men det funkar också att läsa. Det är mer för att kunna hänga med litte enklare när man lysnar. Annar är det jätte bra, lätt att förstå texterna.

Resposta da Inredningskurser.se
Tydliga instruktioner för att vägleda en rätt i starten av kursen, känd pedagogiskt och lättillgängligt för fortsättningen

Resposta da Inredningskurser.se
Kursen var intressant och lärorik. Företaget har många olika kurser att välja på, beroende på vad man är mer intresserad av.

Resposta da Inredningskurser.se
Har precis börjar studera men av det jag har upplevt har det varit fantastiskt!