Jag köpte en begagnad iPad , fick den dagen efter jag tyckte leveransen var jätte och Ipaden var bättre än mina förväntningar. Rekommenderar starkt att köpa din nästa begagnade produkt från ixpress.
Veja o que dizem as avaliações
Otrolig kundservice som känns äkta. Har både köpt begagnade telefoner här och bytt batteri vid flera tillfällen. Men det var efter besöket idag som jag kände att det var dags att lägga upp ett omdöme... Ver mais
Jag köpte en begagnad Iphone i helgen. Trevligt bemötande där på mitt första besök. När jag installerat Bank Id kunde telefonen inte läsa av QR koder och jag gick tillbaka, personalen ansträngde si... Ver mais
Köpt två mobiler totalt härifrån. Den senaste mobilen (iPhone 13 Pro Max) som köptes i augusti 2024 fick problem med samtalshögtalaren 4 månader senare. Jag fick skicka tillbaka den och få den r... Ver mais
Detalhes da empresa
iXpress är det ledande återförsäljarföretaget som säljer begagnad konsumentelektronik. Vi inspekterar, certifierar och säljer sedan till konsumenter som letar efter ett kostnadseffektivt alternativ.
Informações de contato
Föreningsgatan 70, 21214, Malmö, Suécia
- +46103306400
- info@ixpress.se
- ixpress.se
Respondeu a 66% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Usel kommunikation
Usel kommunikation, evigheter för deras kundservice att svara, kan inte konsumentköplagarna! Köp inte härifrån om ni vill ha en god upplevelse. Om ni gillar icke fungerande telefoner och inte få någon hjälp med reklamation, då är iXpress.se hemsidan du inte får missa!

Resposta de iXpress
Snabb leverans och bra ytligt skick på mobiltelefonen. Hade dock förväntat mig bättre batteristatus än 87% när mobiltelefonen beskrivs som ”utmärkt skick”.
Att de har begagnade mobiler som är…
Att de har begagnade mobiler som är nästan helt nya. Är jättenöjd med mobilen.
Mvh
Leonora
Nöjd kund
Köpte en Apple Watch 9 och skicket motsvarade mina förväntningar. Så baserat på min upplevelse att handla på ixpress kan jag rekommendera dom.
Lite långsam leverans annars allt…
Lite långsam leverans annars allt kanon!!! 🌟
Skickade snabbt telefonen
Skickade snabbt telefonen. Telefonen va i nyskick precis som det stod i beskrivningen. Jag är jättenöjd med mitt köp
Fungerade perfekt och varan var i rätt…
Fungerade perfekt och varan var i rätt skick.
Snabb och bra hantering av…
Snabb och bra hantering av beställningen. Varan överensstämmer med våra förväntningar.
Fin produkt
Fin produkt, snabb leverans.
Dålig batteritid på min produkt, det framgick inte i någon beskrivning av varan.
Seriöst företag med bra service
Produkten var levererat i god tid samt fungerade som det skulle.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.