jouwMaatkast.nl Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mooi zelf te ontwerpen kast op de website naar eigen maten en indelingen. Kwaliteit is ook heel mooi. Montage handleiding is aanwezig maar zou wat duidelijker mogen zijn want vereist wel enig denkwerk... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Die Website ist übersichtlich und informativ, und insbesondere der Kundenservice nach dem Kauf ist hervorragend. Ein Mitarbeiter prüfte freundlicherweise, ob alles in Ordnung war, bevor der Schrank in... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede kwaliteit. Om te monteren moet je zeker met twee zijn en een beetje verstand hebben van kasten. De uitleg klopt niet 100%, wat soms aan vertaalfouten te wijten is. Zo was een vijsje met een bepa... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Let op! bedrijf achter deze site heeft een faillissementsaanvraag gedaan. Dit heeft voor mij tot extra kosten geleid van EUR 266. Im Zuge dessen müssen wir Sie darüber informieren, dass die deinSch... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Móveis
  2. também em
  3. Fabricante de Móveis
  4. Fornecedor de Armários Embutidos
  5. Loja de Armários
  6. Loja de Móveis Infantis
  7. Loja de Móveis para Quartos

Je configureert je individuele meubels op maat gemakkelijk online - 100% volgens je eigen wensen - en wij produceren in Duitsland volledig volgens jouw ideeën.

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

122 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 85% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Todas as avaliações

50 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Maatkast gekocht omdat de prijzen hier…

Maatkast gekocht omdat de prijzen hier toch wel een pak goedkoper zijn dan andere winkels.
Bestellen gaat vlot, en na een paar weken staat de kast bij u!
Zeer degelijke kwaliteit en makkelijk te maken met de duidelijke handleiding.

Bedankt,
Oliver

11 de setembro de 2024

Dag Oliver,

dankjewel voor deze review!

Ik ben blij te horen dat je zo tevreden bent met ons, en natuurlijk ook met je droommeubel ;-)

Vriendelijke groeten vanuit Rheinbach,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het was een hele goede service

Het was een hele goede service, en we kunnen niet wachten totdat de bank en stoel geleverd wordt. Persoon die ons geholpen heeft gaf zeer goede advies en tips.

27 de fevereiro de 2025

Beste Franka,

wat geweldig dat je zo enthousiast bent!
Ik hoop dat je je bestelling snel in huis hebt en zal ook zeker je feedback doorgeven aan mijn collega's.

Laat het ons weten wanneer we nog eens iets voor je mogen betekenen!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede kwaliteit, degelijke constructie Past perfect maar super Duitse degelijkheid.

Gemakkelijk te bestellen, Wat langer tijdsverloop, Uitstekende bezorging tot in de kamer op de eerste verdieping! Eenvoudig te monteren, het moeilijkst waren de laden vangers en druksysteem, maar op You Tube was een duidelijke handleiding.
De laden zijn zelfs wat zwaar uitgevallen voor zo'n kleine kast, maar daardoor super degelijk.
De kast staat op de (eigen aangebrachte, zelfde als de kast ernaast) pootjes stevig en past precies met de kast ernaast in de deuropening.
Vrij duur voor zo'n kleine kast, maar daar krijg je wel top kwaliteit voor.
Dick Bronk
Dokkum
Nederland

26 de fevereiro de 2025

Beste Dick,

dankjewel voor dit fantastische feedback!

We helpen je graag bij al je toekomstige configuraties.
Laat ons weten wanneer we je weer een keer van dienst mogen zijn.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

'Gratis stalen' zijn niet allemaal gratis

Op hun website staat dat ze gratis stalen opsturen.
In werkelijkheid zijn sommigen gratis, anderen niet. Voor mij was dat niet duidelijk. Ik kreeg aanmaningsmailtjes om de stalen terug op te sturen en indien ik dit niet deed moest ik de factuur ervan betalen. Ik ben afgeknapt op deze misleidende communicatie. En als ik de reacties hier lees ben ik blij dat ik niet met hen in zee ging. Nadien belden ze me meermaals op. Ze zouden de factuur laten vallen als ik de review weghaalde...

24 de fevereiro de 2025

Resposta da jouwMaatkast.nl

Beste Catherine, Zoals telefonisch besproken is nu de zaak opgehelderd dat de staaltjes gratis zijn.

Goede service en kast

In december een bestelling geplaatst na fijn en goed telefonisch contact.

Er was iets fout gegaan bij de laden (verkeerde kleur spacer blokjes en na een voorstel vanuit mij om de ruimte te bedekken achter panelen hebben ze deze kostenloos voor mij gemaakt en verstuurd. Helaas ik bij 1 paneel een foute maat doorgegeven en ze hebben alsnog de juiste maat kostenloos opgestuurd. Dat hadden ze niet hoeven te doen aangezien het mijn fout was

De kast zelf is heel stevig en erg mooi. Ook de bezorging is netjes (aardige bezorgers die de pakketten zonder klagen naar de 1e verdieping brengen. De onderdelen zijn ook heel goed verpakt.

10 de janeiro de 2025

Beste Edwin,

bedankt dat je je positieve ervaring hebt gedeeld.
Dat stellen we zeer op prijs!
Ik zal je feedback ook doorgeven aan de bezorgerss.

Graag helpen we je bij je toekomstige configuraties!

Good experience

The quality of the wardrobes is very good, which makes the price paid a fair one.

A less positive point was the waiting time, it took about 2 months to receive the products. But the most important thing is the quality of the products received.

27 de novembro de 2024

Beste klant,

bedankt voor dit geweldige feedback!

We zijn er ook in de toekomst graag voor u om te ondersteunen bij het plannen van uw droommeubelen.

Hartelijke groeten vanuit Rheinbach,

Onbereikbaar

Ik probeer al dagen lang het nummer te bellen voor een vraag alvorens ik mijn bestelling kan plaatsen maar dat nummer is gewoon niet bereikbaar en gaat ook niet over. Je krijg meteen melding dat het nummer niet bereikbaar is zonder dat het overgaat. Daarnaast per mail ook geen reactie.
Dit geeft weinig vertrouwen om een order te plaatsen want als er problemen zijn, hoe krijg je dan iemand te pakken om iets op te lossen..?

3 de fevereiro de 2025

Beste Calvin,
Het spijt ons zeer dat u ons niet heeft kunnen bereiken! Door een defecte technische instelling in ons telefoonsysteem werden sommige gesprekken, vooral vanuit Nederland, helaas korte tijd niet succesvol naar ons doorverbonden.
Zodra we ons dit realiseerden, konden we de bereikbaarheid herstellen. Het probleem is nu volledig opgelost en we zijn zoals gewoonlijk voor u beschikbaar en helpen u graag met uw planning en bestellingen. Als je nog vragen hebt, laat het ons dan weten - we zullen er onmiddellijk voor zorgen.
Hartelijk dank voor uw begrip.

Met vriendelijke groeten,

Not reachable

Unfortunate, we designed 3 cupboards and were ready to order, but customer service remains unreachable (telephone / email). Not a good sign if you are looking to wire 10K to a company to order goods.

3 de fevereiro de 2025

Beste Simon,

Het spijt ons zeer dat u ons niet heeft kunnen bereiken! Door een foutieve technische instelling in ons telefoonsysteem werden sommige oproepen, vooral vanuit Nederland, helaas korte tijd niet goed doorverbonden.
Zodra we ons dit realiseerden, konden we de bereikbaarheid herstellen. Het probleem is nu volledig opgelost en we zijn zoals gewoonlijk voor u beschikbaar en helpen u graag met uw planning en bestellingen.Als u nog vragen heeft, laat het ons dan weten - we gaan direct voor u aan de slag. Bedankt voor uw begrip.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De kast was keurig ingepakt en zonder…

De kast was keurig ingepakt en zonder schade geleverd. Hij was erg makkelijk te monteren. Mooi degelijk materiaal. Ben er erg blij mee

27 de janeiro de 2025

Beste Anton,

wat fijn om te horen dat je zo blij bent met je bestelling!
We zijn er ook in de toekomst graag voor je wanneer het gaat om een nieuw droommeubel.

Hartelijke groeten vanuit Rheinbach,

Bedrijf Failliet?

Blijkbaar is dit bedrijf kopje onder aan het gaan. Voor zowel Nederland als in Belgie zitten de telefoonboxen vol. Ik probeer ze al dagen te bereiken via de mail en via de telefoon maar krijg helemaal niks terug. Aan de andere recenties te zien kan ik zowat de conclusie wel trekken dat dit bedrijf failliet is en ze klanten niet meer te woord staan.

27 de janeiro de 2025

Geachte heer Eybergen,

we hebben uw feedback in een aantal telefoongesprekken en e-mails besproken.

U heeft mij tijdens de gesprekken laten weten dat u tevreden bent met mijn uitleg en alles naar tevredenheid kon worden opgelost.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Moeilijk om te kunnen bestellen

Graag zou ik mijn kast(en) willen afronden en betalen, zodat ze geleverd kunnen worden onder mijn (maatwerk) wasbak, maar vooralsnog is er weinig progressie. Inmiddels zijn enkele verkopers kort in de lucht gekomen, maar de opvolging blijft steeds uit. Erg vermoeiend, omdat ik wel uitkijk naar hun mooie kasten (weet ik uit ervaring van anderen). Het zou fijn zijn als een verkoper van het bedrijf met mij de bestelling ook daadwerkelijk kan voltooien, want ik heb al eind November besteld (en toen was de benoemde levertijd nog 2-4 weken).

EDIT: inmiddels 1-2 nog steeds mijn kast niet kunnen bestellen, max. eens per week een teken van communicatie. Bij een terugvraag kan je weer een week wachten. Toch houd ik hoop, want mn buurvrouw heeft haar kast ontvangen!

17 de janeiro de 2025

Beste Mandy,

bedankt voor je reactie.

We hebben inmiddels al contact via de mail gehad waar eea in is uitgelegd.
Ik ga hier nogmaals voor je achteraan.

Met vriendelijke groeten,

Niemand bereikbaar!

Vanuit het verleden weet ik dat ze prachtige spullen leveren. En daarom vorige week weer 2 kasten bij dit bedrijf besteld. Omdat we nog 2 vragen hebben over de kleurstelling en de hangrepen vooraleer we de bestelling definitief maken, probeer ik hen al 1,5 week te bereiken via diverse mailadressen en telefoonnummers. Helaas ontvang ik via geen enkel kanaal een reactie! Totaal niet klantgericht!

5 de janeiro de 2025

Beste familie Huveneers,

we hebben samen met jullie al jullie vragen op kunnen lossen.
Langs deze weg hartelijk dank voor jullie bestelling, die inmiddels bij jullie binnen zou moeten zijn.
Laat ons even weten of nu echt alles naar tevredenheid is opgelost.

Met vriendelijke groeten

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Product is goed klachtafhandeling duidelijk onder de maat

het geleverd product is goed van kwaliteit en met de instructie redelijk eenvoudig in elkaar te zetten. Echter 2 deurtjes zijn verkeerd om geproduceerd waardoor het knopje om het deurtje vast te pakken aan de onderkant zit. Dit tot 2 x per e-mail gereclameerd en ook een aantal keren gebeld maar tot op heden geen enkele reactie

28 de outubro de 2024

Beste Germ,

bedankt dat je de tijd hebt genomen je ervaring te delen.

Je klacht is binnengekomen en ook in behandeling.
De collega's uit de klachtenafdeling zullen binnenkort contact met je opnemen om samen met jou een passende oplossing te vinden.

Mijn excuses dat dit wat langer duurt dan verwacht.

Groetjes vanuit Rheinbach,

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Der Schrank ist von sehr guter Qualität…

Der Schrank ist von sehr guter Qualität (viele Male besser als IKEA, zum Beispiel) und leicht zusammen zu setzen. Das einzige negative Element war dass es nicht so einfach war die Lieferung zu verabreden. Wer wie ich vollzeitig arbeitet und dabei auch privat besetzt ist, kann nicht unbedingt "ja" sagen zu einem kurzfristigen Lieferungsvorschlag - also am selben Tag.

19 de julho de 2024

Dag Evert,

dankjewel voor je feedback!
Hier zijn wij erg blij mee.
Wanneer je ons een e-mail met je bestelnummer stuurt kan ik contact met de logistieke partner opnemen om uit te zoeken waarom de levering zo ad hoc is medegedeeld.

Vriendelijke groeten vanuit Rheinbach,

Goede ervaring met klantendienst

Goede ervaring met klantendienst. We hebben in onze slaapkamer een prachtige kast staan. Het was best tricky, want de helft van de kast staat onder een schuine wand. We hadden wel wat hulp nodig bij het opmeten, maar na 2-3 mailtjes en een belletje waren we klaar. Helemaal blij.

23 de julho de 2024

Beste Klaas,

dankjewel voor je voortreffelijke beoordeling!
Ik ben blij dat we je konden helpen bij de configuratie van je slaapkamerkast. Als je wil, stuur ons dan graag wat foto's toe.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Die bestellten Schränke hatten genau gepast

Sehr zufrieden
Die Schränke, die ich bestellt habe, hatten genau die richtige Größe. Die Schränke mussten genau unter eine Dachschräge passen, ohne Lücken, und das ist perfekt gelungen.
Die Schrankteile wurden von 2 Personen ordentlich auf den Dachboden geliefert. Super Service! Die Pakete waren alle beschriftet und alles war sehr gut verpackt. Erwarten Sie eine gute Menge an Verpackungsmaterial, wenn Sie fertig sind.
Der Zusammenbau war einfach (fast wie bei Ikea), leider war die mitgelieferte gedruckte Bauanleitung etwas streifig und nicht in der richtigen Farbqualität gedruckt, was das Ganze etwas komplizierter machte als nötig.
Insgesamt Bauqualität und Materialeinsatz ist definitiv höher als die zuvor genannten Marke mit gelben Buchstaben aus Schweden.

25 de maio de 2024

Hallo Simon,

vielen Dank für Deine tolle Bewertung!

Ich freue mich, dass wir Dich so begeistern konnten.
Teile Deine Begeisterung gern mit Freunden und Bekannten ;-)

Viele Grüße,
Alexandra von jouwMaatkast.nl

Mooie maatkast

Super dit! Ik heb een kast op maat besteld, om precies tussen mijn bestaand schuifdeurkasten te plaatsen.

Het duurt wel even, maar ik heb uiteindelijk een degelijke kast binnengekregen. Het was even puzzelen, maar hij is goed in elkaar te zetten ook.

Ik heb gekozen voor laden met push-to-open met ook softclose. Werkt super!

Iedereen neigt waarschijnlijk naar super matte folie, maar ik zou ook zeker kijken naar de matte lak kleuren. Wordt er zeer netjes opgebracht zonder vegen of naadjes of wat dan ook. Zeer tevreden mee!

2 de abril de 2024

Dag Dennis,

bedankt voor deze prachtige beoordeling!
We zouden het erg leuk vinden wanneer je ons een foto toe kan sturen van "ervoor" en "erna"

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Mooie kast, goede voortgangsberichten

De website is helder en goed te volgen bij het ontwerpen van de kast. Na het bestellen is er goede terugkoppeling over de voortgang en wanneer geleverd zal worden. Ook de levering verliep prima. We zijn heel tevreden over de kast.
Het enige verbeterpuntje is dat de montage-instructie redelijk beknopt/summier is. We hebben even moeten puzzelen om de kast in elkaar te zetten. Maar uiteindelijk is het gelukt en hebben wij een fijne kast die voldoet aan de verwachtingen die we hadden oop basis van ons ontwerp op de website.

6 de julho de 2024
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Voorlopig geef ik slechts twee sterren…

Voorlopig geef ik slechts twee sterren omdat ik stalen aangevraagd heb en ik deze moet betalen of terug zenden nochtans staat er op de site dat dit gratis zou zijn,ik heb hierover een mail gestuurd maar tot op heden geen antwoord ontvangen
Mvg,
Op 29/06 werd er een retourlabel aangevraagd en vandaag 01/07 een rappel gestuurd

28 de junho de 2024

Beste Linda,
bedankt voor je feedback.
Zoals ik kan zien heb je van onze klantenservice op 28 juni een antwoord ontvangen.
We berekenen alleen een vergoeding voor een klein aantal stalen, wanneer je deze niet retourneert.

Op het moment dat je zo een staaltje kiest en klikt op "nu stalen ontvangen" verschijnt er onmiddellijk de volgende informatie:
"Jouw selectie bevat stalen die we slechts in beperkte hoeveelheden kunnen leveren. Voor glas-, massief hout-, fineer- en lakstalen en de RAL-kleurenwaaier rekenen wij daarom een borg aan (€ 20). Uiteraard worden deze kosten niet in rekening gebracht als je de stalen aan ons terugstuurt. U kunt het retourlabel per mail bij ons aanvragen, we sturen u deze dan per mail toe. Je bent welkom om alle andere stalen te bewaren."

Onze klantenservice helpt je graag verder, mochten er nog vragen zijn.

Groetjes uit Rheinbach,
Alexandra