Mooi zelf te ontwerpen kast op de website naar eigen maten en indelingen. Kwaliteit is ook heel mooi. Montage handleiding is aanwezig maar zou wat duidelijker mogen zijn want vereist wel enig denkwerk... Ver mais
Die Website ist übersichtlich und informativ, und insbesondere der Kundenservice nach dem Kauf ist hervorragend. Ein Mitarbeiter prüfte freundlicherweise, ob alles in Ordnung war, bevor der Schrank in... Ver mais
Goede kwaliteit. Om te monteren moet je zeker met twee zijn en een beetje verstand hebben van kasten. De uitleg klopt niet 100%, wat soms aan vertaalfouten te wijten is. Zo was een vijsje met een bepa... Ver mais
Let op! bedrijf achter deze site heeft een faillissementsaanvraag gedaan. Dit heeft voor mij tot extra kosten geleid van EUR 266. Im Zuge dessen müssen wir Sie darüber informieren, dass die deinSch... Ver mais
Je configureert je individuele meubels op maat gemakkelijk online - 100% volgens je eigen wensen - en wij produceren in Duitsland volledig volgens jouw ideeën.
Industriestr. 2, 53359, Rheinbach, Alemanha
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 85% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Het was makkelijk om de kast samen te stellen en na het ontwerp kregen we nog advies hoe het ontwerp steviger gemaakt kon worden. We zijn heel tevreden met de kast.

Resposta da jouwMaatkast.nl
Geleverd wat we besteld hebben.
Netjes contact op genomen om te checken of alles goed was.

Resposta da jouwMaatkast.nl
Voor de tweede keer hebben wij een kast besteld bij jouwMaatkast.nl. Bij ons laatste ontwerp kregen wij feedback van de klantenservice over de breedte van de lades, deze waren zo breed dat de stabiliteit minder zou zijn. Zij stelden een kleine aanpassing voor en werkten deze voor ons uit. Heel fijn! Zoals eerder werden de onderdelen uitstekend verpakt bezorgd. Dankzij de duidelijke nummering van alle onderdelen hebben we de kast vlot in elkaar gezet. Een paar weken na levering belde de klantenservice om te vragen of alles goed was verlopen, keurige service.

Resposta da jouwMaatkast.nl
Wij hebben een kast voor de in hal gebouwd met behulp van de Maatkast configurator. Die is makkelijk in te vullen, en maten tot op de millimeter vast te leggen. Aangezien het een krappe ruimte was, is ook de uitvoering/productie enorm belangrijk. Bij montage bleek dat Jouwmaatkast zeer accuraat heeft geproduceerd, met een perfect passend resultaat tot gevolg, daar wordt een mens blij van!
Complimenten voor de kwaliteit van de aflevering. Alles is goed verpakt en zonder beschadiging aangekomen! De beschrijving van de samenstelling is duidelijk en goed te volgen.
De contacten met Jouwmaatkast waren steeds zeer vriendelijk en behulpzaam, evenals die met hun vervoerder.

Resposta da jouwMaatkast.nl
Kwaliteit van de kast was naar wens.
Levering had wat obstakels door onjuiste interne communicatie bij de bezorger, maar dit is uiteindelijk goed opgelost.

Alles was mooi gemaakt
Netjes afgewerkt
Gemakkelijk in elkaar te zetten
Mooie kwaliteit

Resposta da jouwMaatkast.nl
Prima boekenkast met exact de juiste maten keurig afgeleverd, prima beschrijving en nu nog altijd nagenieten van de kast met inhoud!

Resposta da jouwMaatkast.nl
Gebruik van goede materialen (kwaliteit spaanplaat, Blum scharnieren en ladegeleiders), erg accuraat geproduceerd, goed verpakt, heldere installatiehandleiding, goede communicatie met adviseur. En dus een zeer tevredenstellend eindresultaat (kasten voor in de hal).

Resposta da jouwMaatkast.nl
Wij waren op zoek naar een maatkast, precies naar onze wensen. Ideaal om hier te bestellen. Met de configurator, konden we alles zo inrichten als we wilden. Daarna is het spannend of het ook daadwerkelijk zo komt. We kunnen zeggen dat het 100% klopt met wat we hadden berekend en besteld waardoor de kast perfect past. Er was een kleinigheid in de afwerking waar nog vragen over waren en dit is super opgelost door de klantenservice. We kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen. Van ontwerpen, bestellen, afleveren en service, perfect

Resposta da jouwMaatkast.nl
Ik ben ontzettend tevreden met de op maat gemaakte kast die jullie hebben geleverd. Vanaf het eerste contact tot de uiteindelijke levering verliep alles professioneel. Jullie luisterden écht naar mijn wensen en gaven waardevol advies over indeling, materiaalkeuze en afwerking.
Het resultaat is prachtig: de kast past perfect in de ruimte, is stevig gebouwd en straalt kwaliteit uit. De afwerking is tot in de kleinste details verzorgd. Ook de montage was zeer goed gedocumenteerd in het Nederlands en was zeer makkelijk.
Kortom: een absolute aanrader voor wie op zoek is naar maatwerk met oog voor detail en klantgerichtheid. Bedankt voor het vakwerk!
Ich bin unglaublich zufrieden mit dem von Ihnen gelieferten maßgefertigten Schrank. Vom ersten Kontakt bis zur Lieferung lief alles sehr professionell. Sie sind auf meine Wünsche eingegangen und haben mich bei der Gestaltung, der Materialauswahl und der Verarbeitung beraten.
Das Ergebnis kann sich sehen lassen: Der Schrank passt perfekt in den Raum, ist stabil gebaut und strahlt Qualität aus. Die Verarbeitung ist sorgfältig ausgeführt. Auch der Montageprozess war auf Niederländisch sehr gut dokumentiert und sehr einfach.
Kurz gesagt: Sehr empfehlenswert für alle, die eine maßgefertigte Arbeit mit Liebe zum Detail und Kundenorientierung suchen. Vielen Dank für Ihre Handwerkskunst!

Resposta da jouwMaatkast.nl
It was exactly what I how I thought it would be. And the fitting was perfect. Took sometime to receive it, but it was worth waiting for it.

Resposta da jouwMaatkast.nl
Sehr gute Beratung und Qualität der Schrank.
Einfache zusammen bau und gute Anleitung
Die kleine probleme die es gab wurden schnell und kostenlos behoben.

Resposta da jouwMaatkast.nl
Produkt nach MAss und Farbe Perfekt.
Die Kommunikation könnte aber besser im Bezug zur 'Kontrolle' und Lieferungsabstimmung.

Resposta da jouwMaatkast.nl
Goed geholpen door mnr. Dornhofer, toen ik wat vragen had.
We are a couple from Amsterdam who contacted the company because we wanted to develop a custom-made L-shaped corner bookshelf/TV & media piece of furniture with a lot of storage space.
During the development process, we received help from Florian Dornhöfer, who is a very experienced, extraordinarily helpful advisor. Not only is he good in what he does, but he actively thought along with us and suggested several useful changes to our design, as well as discussed technical details with us and his colleagues, to ensure he is able to give the best advice. The result is a wonderful custom-made furniture design, which we were not able to find elsewhere (despite in-depth searches).
100% recommend using this company, and then specifically ask for Florian Dornhöfer - very experienced, helpful and reliable. Thank you so much for your help!
Alles is snel geregeld en een fijne terugkoppeling intern waarbij ze ook graag meedenken.
Kasten nog niet ontvangen, kwaliteit etc. is dus nog even afwachten, maar ga er vanuit dat dat ook goed zit.
Mogelijkheden voor eigen ontwerp waren top! Erg tevreden met het resultaat tegen prima prijs. Levering was alleen nogal chaotisch. Ook kan de handleiding veel beter. Bij een grote kast die op voetjes staat is bijvoorbeeld de afbeelding bij de toelichting ‘plaats de voetjes’ er een van een kleine onderplaat met vier voetjes, terwijl een grote kast er wel tien nodig heeft. De handleiding wijst daar niet op, dus gaat dit mis als iemand alleen de vier gaten in de hoeken zoekt die op de afbeelding staan.