jouwMaatkast.nl Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Let op! bedrijf achter deze site heeft een faillissementsaanvraag gedaan. Dit heeft voor mij tot extra kosten geleid van EUR 266. Im Zuge dessen müssen wir Sie darüber informieren, dass die deinSch... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Móveis
  2. também em
  3. Fabricante de Móveis
  4. Fornecedor de Armários Embutidos
  5. Loja de Armários
  6. Loja de Móveis Infantis
  7. Loja de Móveis para Quartos

Je configureert je individuele meubels op maat gemakkelijk online - 100% volgens je eigen wensen - en wij produceren in Duitsland volledig volgens jouw ideeën.

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

122 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 85% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Todas as avaliações

50 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mooi zelf te ontwerpen kast

Mooi zelf te ontwerpen kast op de website naar eigen maten en indelingen. Kwaliteit is ook heel mooi. Montage handleiding is aanwezig maar zou wat duidelijker mogen zijn want vereist wel enig denkwerk om tot een goede bouw te komen. Wat wel voor verbetering vatbaar is de lever tijd. 3 maanden wachten is wel heel lang voor gewoon een rechte kleine kast. Kast wordt verder wel netjes en goed verpakt afgeleverd.

26 de setembro de 2026

Geachte heer Doorenbosch,

Hartelijk dank voor uw feedback!

We zijn erg blij dat u de mogelijkheid tot individuele inrichting op prijs stelde en dat we u van onze kwaliteit hebben kunnen overtuigen.

Ik zal uw opmerkingen over de montagehandleiding graag doorgeven, want alleen dankzij de feedback van onze klanten kunnen we ons voortdurend blijven verbeteren.

We hopen dat u nog lang plezier zult hebben van uw kast en bedanken u hartelijk voor uw geduld en uw vertrouwen.

Jouwmaatkast goede kwaliteit

Jouwmaatkast heeft een mooi en kwalitatief goede kast geleverd. Duidelijk betere materialen dan bijvoorbeeld ikea en perfect op maat.

22 de setembro de 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw geweldige feedback!

We zijn erg blij te horen dat u zo tevreden bent over de kwaliteit en het maatwerk van uw kast. We hechten veel waarde aan hoogwaardige materialen en een nauwkeurige afwerking – des te mooier dat u het verschil met andere meubels opmerkt.

We wensen u veel plezier met uw nieuwe meubelstuk en staan te allen tijde graag tot uw beschikking voor verdere projecten!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Lots of customizations possible

Lots of customizations possible and definitely recommend to get a sample package for the final decision. Customer service is helpful.

Only drawback is the long lead time after ordering. But I guess then I should have gone for expedited delivery...

11 de agosto de 2026

Geachte klant,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling!

We zijn erg blij dat u de vele ontwerpmogelijkheden en onze klantenservice positief benadrukt en dat ons proefpakket u ook heeft geholpen bij uw beslissing.

De langere productietijd hangt samen met de maatwerkproductie van uw meubel – we begrijpen dat dit soms een uitdaging kan zijn. Voor toekomstige bestellingen raden we onze expreslevering aan, zodat u uw producten nog sneller ontvangt.

We wensen u veel plezier met uw nieuwe meubel!

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit. Om te monteren moet je zeker met twee zijn en een beetje verstand hebben van kasten. De uitleg klopt niet 100%, wat soms aan vertaalfouten te wijten is. Zo was een vijsje met een bepaalde naam op blad A, niet te vinden op blad B omdat het daar een andere naam had. Eer je dat doorhebt is er wel wat puzzelwerk. Kwalitatief gezien is het wel heel goed materiaal met een vrij hoge afwerkingsgraad. Dus krijgen ze toch vijf sterren van mij, omdat je als koper je op voorhand bewust moet zijn dat je een goeie doe-het-zelver moet zijn. De leveringstijd vond ik iets wat aan de hoge kant, vooral omdat ik vooruit betaald had.

16 de setembro de 2026

Geachte klant,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling.

We zijn erg blij dat we u hebben kunnen overtuigen van de kwaliteit van onze meubels en dat ook de montage goed is verlopen. Ik zal uw suggesties hierover doorgeven aan de betreffende afdelingen, want alleen dankzij de feedback van onze klanten kunnen we ons voortdurend verbeteren.

We wensen u vele jaren plezier met uw nieuwe maatmeubels en hopen dat u ons graag aanbeveelt bij anderen.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ondanks de lange levertijd dan…

Ondanks de lange levertijd dan aangegeven ben ik erg tevreden met de volledige levering en kwaliteit. Ook fijn dat ze toch even een verificatie doen op de configuratie.

18 de agosto de 2026

Geachte klant,

Hartelijk dank voor uw geweldige feedback!

We zijn erg blij te horen dat u zo tevreden bent over de kwaliteit en de afhandeling van uw levering.

De extra controle van de configuratie is voor ons bijzonder belangrijk om ervoor te zorgen dat alles perfect past.
Onze excuses dat dit, of om andere redenen, tot een langere levertijd heeft geleid. Des te meer zijn we blij dat het resultaat u heeft kunnen overtuigen.

We wensen u veel plezier met uw bestelling en hopen u binnenkort weer bij ons te mogen verwelkomen!

Snel en uitgebreid

Snel en uitgebreid

10 de setembro de 2026

Geachte klant,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vlotte levering van stalen waardoor ik…

Vlotte levering van stalen waardoor ik een beter beeld heb hoe de kast er in mijn interieur zal uitzien.

10 de setembro de 2026

Geachte klant,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback!

We zijn erg blij dat we u met onze gratis stalen hebben kunnen helpen bij het kiezen van het juiste decor voor u.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Niet doen! Lange levertijd, slechte kwaliteit, onbereikbaar.

Via de website hebben wij een tweetal commodes ontworpen en betaald. De levertijd bedroeg 5-8 weken.

De eerste negatieve ervaring ontstond al bij de levertijd. Na 7 weken lang niks gehoord te hebben hebben we navraag gedaan over wanneer we de kasten tegemoet kunnen zien. De reactie was de 8 weken zijn nog niet voorbij. Uiteraard nadat de 8 weken wel voorbij waren weer navraag gedaan. Er was vertraging en het zou 3 weken langer duren. Na 11 weken werden de kasten verzonden en in week 12 uiteindelijk geleverd. Wij hebben hier zef steeds achteraan moeten zitten, communicatie vanuit Jouwmaatkast bleef uit.

Na levering gingen wij de eerste kast in elkaar zetten. Al snel was de conclusiedat de kwaliteit ronduit slecht was. De handleiding was gebrekkig Nederlands en slechts de helft van de stappen stond beschreven. In de bodemplaat was bij het voorboren door hun een heel stuk gespleten, en dus beschadigd. Vele kapotte schroeven. Bovenkant welke krom was getrokken waardoor deze er niet op kon. Voorgeboorde gaten van de poten die niet gelijkmatig waren.

We hebben contact gezocht met Jouwmaatkast over onze bevindingen. Per E-mail geen reactie. Per vhat geen reactie. Telefonisch werd hele dag niet opgenomen. Op terugbelverzoeken werd niet gereageerd. Uiteindelijk na x pogingen en een dag verder kregen we een niet Nederlands sprekend iemand aan de lijn. Die zou onze klacht neerleggen bij de reclammatie afdeling. Inmiddels zijn we nu weer 10 dagen verder. Geen enkele reactie, ondanks meerdere pogingen vanuit ons om contact te krijgen.

Ik raad iedereen af om met deze partij in zee te gaan. Als het goed gaat mooi maar bij problemen ben je aan je lot overgeleverd. Kies liever voor een betrouwbare lokale partij. Net zo duur, maar veelal een betere service. Wij hebben geen vertrouwen meer in Jouwmaatkast, hoeven ook geen herstelpoging meer (die kans is verkeken) en willen ons geld terug.

1 de setembro de 2026

Geachte klant,

Het spijt ons dat u deze ervaring heeft gehad. We nemen uw kritiek op de levertijd, communicatie en de door u beschreven gebreken zeer serieus en willen de situatie graag verder onderzoeken.

Wilt u nogmaals contact opnemen met onze klantenservice en daarbij uw bestelgegevens vermelden? Dan kunnen we het eerdere contact en de huidige stand van uw klacht bekijken en samen naar een passende oplossing zoeken.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kundenservice wie es sein soll

Die Website ist übersichtlich und informativ, und insbesondere der Kundenservice nach dem Kauf ist hervorragend. Ein Mitarbeiter prüfte freundlicherweise, ob alles in Ordnung war, bevor der Schrank in die Fertigung ging. Kleinere Anpassungen wurden zügig vorgenommen, und ich bin zuversichtlich, dass ich genau den Schrank erhalten werde, den ich mir wünsche.

2 de setembro de 2026

Geachte klant,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback.

We zijn erg blij dat we u hebben kunnen overtuigen met onze klantgerichte service en dat onze website indruk op u heeft gemaakt.

We wensen u nog vele jaren plezier met uw nieuwe maatmeubels.

Sehr gute service!

Sehr gute service!

10 de agosto de 2026

Lieber Kunde,

vielen Dank für Ihr positives Feedback!

Guter und kundenorientierter Service ist uns sehr wichtig.

Herzliche Grüße aus Rheinbach,
Inga von jouwmaatkast.nl

Beter kan niet!

De kast was volledig conform verwachting. Duidelijke handleiding. Vriendelijke bezorging.

10 de agosto de 2026

Geachte klant,

Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling!

We zijn erg blij dat de kast precies naar uw wensen is geworden en dat alles in alle opzichten goed is verlopen.

We wensen u vele jaren plezier met uw nieuwe maatwerkmeubel!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kast met schuine achterzijde, passend in nis, afgewerkt in RAL kleur.

Wij zijn wekenlang bezig geweest samen met de zeer kundige en klantgerichte adviseur Florian Dornhöfer. Het was een ingewikkeld ontwerp met een schuine achterwand en elementen in verschillende maten. De ruimte was door POS ingemeten, maar het was best lastig om alles passend te krijgen en naar de wensen van ons. Zeer goed geholpen! Nu nog 6-8 weken wachten op de levering van de kast, maar dat komt vast goed.!

28 de julho de 2026

Geachte meneer Buis,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en geweldige beoordeling!

We zijn erg blij dat we u hebben kunnen overtuigen van onze klantgerichte, individuele adviesdienst en dat ook de opmeting ter plaatse vlekkeloos is verlopen.
Ik zal uw lovende woorden graag doorgeven aan de heer Dörnhöfer.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gebruiksvriendelijke website waarmee je…

Gebruiksvriendelijke website waarmee je heel makkelijk een maatkast ontwerpt. Ook de levering van het kleurstaal was erg snel.

23 de julho de 2026

Geachte klant,

Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling!

We zijn erg blij dat u onze configurator en onze website zo waardeert en dat de kleurstalen zo snel bij u zijn aangekomen.

Beveel ons gerust aan bij anderen.

Goede ontwerp service

We hadden een aantal wat moeilijke vragen waarop erg snel werd gereageerd met voorstellen van nieuwe tekeningen.
De levering van de samples voor het bepalen van de kleuren ging snel.
We hebben alleen nog niets besteld omdat onze dochter het moeilijk vind om de kleuren te kiezen...

23 de julho de 2026

Geachte klant,

Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling en de positieve feedback over onze service en de snelle levering van de monsters!

We zijn erg blij dat we u goed hebben kunnen helpen met uw vragen en u zo hebben kunnen ondersteunen bij het ontwerpen van uw meubels op maat.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Blijf weg extreem waardeloos

De Levertijd was extreem lang ruim 4 maanden en communicatie bleef volledig uit, na een aantal keer navraag en telkens een loze belofte kwam eindelijk onze kast, helaas niet in overeenstemming met de tekeningen, contact met klantenservice verloopt meer dan moeizaam en na een paar keer bellen kwam er eindelijk een voorstel, zelf de aanpassingen maken en een tegoedbon van 60 euro (ik heb 60 euro bij betaald voor de aanpassing dus dat is een sigaar uit eigen doos) of een nieuwe bodemplaat maar die moet dan wel gemaakt worden wat weer een paar weken gaat duren. Wij zullen hier nooit meer iets kopen en iedereen aanraden weg te blijven van dit bedrijf!

Update 16-9-2026

Na contact met het bedrijf hebben ze een bedrag terugbetaald om zelf de uitsparing te maken, het is hiermee voor ons goed opgelost.

14 de julho de 2026

Geachte heer Jansen,

Hartelijk dank voor uw reactie. Wij willen ons nogmaals oprecht bij u verontschuldigen voor de aanzienlijk langere levertijd, de moeizame communicatie en het ontstane ongemak.

Des te meer zijn wij blij dat we inmiddels samen een oplossing hebben kunnen vinden. We hopen van harte dat alles nu naar uw tevredenheid is opgelost en dat u, ondanks de aanvankelijke problemen, veel plezier zult hebben van uw kast.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij zijn zeer tevreden over de service

Wij zijn zeer tevreden over de service, levering en kwaliteit van onze kast. Communicatie ging goed, en levering op 1e verdieping!

13 de julho de 2026

Geachte meneer Oudshoom,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling!

We zijn erg blij dat alles vlekkeloos is verlopen en dat u volledig tevreden bent.

We wensen u nog vele jaren plezier met uw nieuwe maatmeubel en hopen dat u ons graag aanbeveelt bij anderen.

Met vriendelijke groeten uit Rheinbach,
Inga van jouwmaat

Teleurstellende ervaring – onbetrouwbare levertijden en slechte communicatie

Teleurstellende ervaring – onbetrouwbare levertijden en slechte communicatie
We hebben voor deze leverancier gekozen op basis van een beloofde levertijd van 5 tot 8 weken, zoals expliciet vermeld stond in onze orderbevestiging. Inmiddels zijn we 11 weken verder en hebben we nog steeds helemaal geen update ontvangen over onze levering.

De klantenservice reageert bijzonder slecht. Ondanks dat we meerdere keren contact hebben opgenomen om simpelweg een statusupdate te krijgen, werden onze vragen genegeerd of niet afgehandeld. Een bijzonder frustrerende ervaring.

7 de julho de 2026

Resposta da jouwMaatkast.nl

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

Het spijt ons zeer dat uw bestelling zoveel vertraging heeft opgelopen en dat u daarnaast geen duidelijke informatie heeft ontvangen over de actuele status. Wij begrijpen heel goed hoe teleurstellend en frustrerend dit voor u is, zeker wanneer u mocht vertrouwen op de oorspronkelijk gecommuniceerde levertijd.

Wij nemen persoonlijk contact met u op om uw bestelling te controleren, de actuele status met u te bespreken en samen tot een passende oplossing te komen.

Hartelijk dank voor uw feedback. Deze helpt ons om onze processen en communicatie verder te verbeteren.

Het team van deinSchrank.de

Enorm gefrustreerd

Enorm gefrustreerd: betaald voor express-levering, maandenlang gedoe en nul serviceW at een ongelooflijk frustrerende ervaring met jouwMaatkast.nl.. We hebben op 18 april 2026 een hoekkast op maat besteld en 129 euro extra betaald voor een express-levering binnen 21 werkdagen. Vanaf de levering op 18 mei 2026 ging werkelijk alles mis:Productfouten: Er miste een groef in de bodemplaat en twee kasten hadden geen extra diepe legplanken voor het 'Push-to-open'-systeem. Dat laatste hebben we zelf opgelost om niet nóg eens wekenlang te hoeven wachten.Slechte handleiding: De linkerkant van de kast lukte goed, maar voor de rechterkant ontbrak de montagehandleiding volledig. Na drie telefoontjes hielp medewerker Dimitri ons verder via FaceTime. Daarbij ontdekten we dat de geleverde bodemplaat simpelweg verkeerd was.Lange levertijd van vervangende onderdelen: Het duurde meer dan drie weken voordat het nieuwe onderdeel er eindelijk was (geleverd op 16 juni 2026).Onbereikbare klantenservice: Inmiddels zijn we 22 telefoontjes en talloze e-mails verder. Elke keer wordt er beloofd dat we worden teruggebeld, maar er gebeurt niets. Onze laatste 5 dringende terugbelverzoeken zijn volledig genegeerd; de status blijft op "in behandeling" staan.Geen flexibiliteit: We hebben meerdere keren gevraagd of er bij de nalevering een monteur kon meekomen om de fout te herstellen. Daar kregen we gewoon geen antwoord op. De kast is speciaal op maat gemaakt omdat er een airconditioning in geplaatst moet worden. Deze airco wordt vandaag (maandag) geïnstalleerd, maar onze kast staat er nog steeds niet.De druppel die de emmer deed overlopen was het volgende:Pas toen ik aankondigde een negatieve beoordeling te gaan plaatsen, kreeg ik op 18 juni ineens een telefoontje. De aangeboden "oplossing"? Er kon een monteur komen, maar daar moest ik dan wel even 900 euro voor betalen. Dit is niet alleen een volstrekt belachelijk bedrag voor het oplossen van hun eigen fouten, maar de monteur zou daardoor ook veel te laat komen voor de geplande installatie van de airco. Absoluut klantonvriendelijk.T. Akkers

Nu wordt het helemaal mooi! Wij komen er niet uit omdat er geen volledige montage beschrijving bij zat.
Na enkele tel daarover kregen we hulp. Bleek dat we niet verder konden omdat er een deel verkeerd geproduceerd was. Daardoor moesten wij 3,5 weken wachten op nieuw onderdeel. Me dunkt dat dit gratis geleverd werd!! Zou helemaal het toppunt zijn als jullie dat ons hadden laten betalen! Terwijl wij betaald hadden voor snelle levering!

18 de junho de 2026

Geachte mevrouw Akkers,

Hartelijk dank voor uw feedback.

Het spijt ons dat uw bestelling niet vlekkeloos is verlopen en dat u niet tevreden bent over de afhandeling van uw melding. Nadat de productiefout was vastgesteld, hebben wij het betreffende onderdeel opnieuw geproduceerd en kosteloos aan u nageleverd.

Daarnaast hebben wij meerdere keren telefonisch contact met u gehad. Ook heeft een technisch specialist u telefonisch ondersteund bij de montage.

Een montageservice maakte geen onderdeel uit van uw bestelling. Wij vragen hiervoor uw begrip, aangezien wij deze dienstverlening niet kosteloos kunnen aanbieden.

Wij betreuren het dat de communicatie en de doorlooptijd niet aan uw verwachtingen hebben voldaan. Uw feedback nemen wij serieus en gebruiken wij om onze processen verder te verbeteren.

Onze excuses voor het ontstane ongemak.

Zoveel mogelijkheden!

Het is heerlijk om een kast te kunnen samenstellen in je eigen persoonlijke maten en wensen. Daarnaast is de klantenservice vriendelijk en meedenkend. Ook het monsterpakket samen met de folder maakt alle mogelijkheden tastbaar en duidelijk. We gaan zeker een order plaatsen

18 de junho de 2026

Beste Henriette,

bedankt voor deze geweldige beoordeling.

We zijn erg blij dat onze configurator u goed bevalt en dat we u hebben kunnen overtuigen van onze klantenservice.

Mocht u vragen hebben of hulp nodig hebben bij het ontwerpen, neem dan gerust contact met ons op.

Met vriendelijke groeten uit Rheinbach,
Inga van jouwmaat