Let op! bedrijf achter deze site heeft een faillissementsaanvraag gedaan. Dit heeft voor mij tot extra kosten geleid van EUR 266. Im Zuge dessen müssen wir Sie darüber informieren, dass die deinSch... Ver mais
Je configureert je individuele meubels op maat gemakkelijk online - 100% volgens je eigen wensen - en wij produceren in Duitsland volledig volgens jouw ideeën.
Industriestr. 2, 53359, Rheinbach, Alemanha
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 85% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Mooi zelf te ontwerpen kast op de website naar eigen maten en indelingen. Kwaliteit is ook heel mooi. Montage handleiding is aanwezig maar zou wat duidelijker mogen zijn want vereist wel enig denkwerk om tot een goede bouw te komen. Wat wel voor verbetering vatbaar is de lever tijd. 3 maanden wachten is wel heel lang voor gewoon een rechte kleine kast. Kast wordt verder wel netjes en goed verpakt afgeleverd.

Resposta da jouwMaatkast.nl
Jouwmaatkast heeft een mooi en kwalitatief goede kast geleverd. Duidelijk betere materialen dan bijvoorbeeld ikea en perfect op maat.

Resposta da jouwMaatkast.nl
Lots of customizations possible and definitely recommend to get a sample package for the final decision. Customer service is helpful.
Only drawback is the long lead time after ordering. But I guess then I should have gone for expedited delivery...

Resposta da jouwMaatkast.nl
Goede kwaliteit. Om te monteren moet je zeker met twee zijn en een beetje verstand hebben van kasten. De uitleg klopt niet 100%, wat soms aan vertaalfouten te wijten is. Zo was een vijsje met een bepaalde naam op blad A, niet te vinden op blad B omdat het daar een andere naam had. Eer je dat doorhebt is er wel wat puzzelwerk. Kwalitatief gezien is het wel heel goed materiaal met een vrij hoge afwerkingsgraad. Dus krijgen ze toch vijf sterren van mij, omdat je als koper je op voorhand bewust moet zijn dat je een goeie doe-het-zelver moet zijn. De leveringstijd vond ik iets wat aan de hoge kant, vooral omdat ik vooruit betaald had.

Resposta da jouwMaatkast.nl
Ondanks de lange levertijd dan aangegeven ben ik erg tevreden met de volledige levering en kwaliteit. Ook fijn dat ze toch even een verificatie doen op de configuratie.

Resposta da jouwMaatkast.nl
Vlotte levering van stalen waardoor ik een beter beeld heb hoe de kast er in mijn interieur zal uitzien.

Resposta da jouwMaatkast.nl
Via de website hebben wij een tweetal commodes ontworpen en betaald. De levertijd bedroeg 5-8 weken.
De eerste negatieve ervaring ontstond al bij de levertijd. Na 7 weken lang niks gehoord te hebben hebben we navraag gedaan over wanneer we de kasten tegemoet kunnen zien. De reactie was de 8 weken zijn nog niet voorbij. Uiteraard nadat de 8 weken wel voorbij waren weer navraag gedaan. Er was vertraging en het zou 3 weken langer duren. Na 11 weken werden de kasten verzonden en in week 12 uiteindelijk geleverd. Wij hebben hier zef steeds achteraan moeten zitten, communicatie vanuit Jouwmaatkast bleef uit.
Na levering gingen wij de eerste kast in elkaar zetten. Al snel was de conclusiedat de kwaliteit ronduit slecht was. De handleiding was gebrekkig Nederlands en slechts de helft van de stappen stond beschreven. In de bodemplaat was bij het voorboren door hun een heel stuk gespleten, en dus beschadigd. Vele kapotte schroeven. Bovenkant welke krom was getrokken waardoor deze er niet op kon. Voorgeboorde gaten van de poten die niet gelijkmatig waren.
We hebben contact gezocht met Jouwmaatkast over onze bevindingen. Per E-mail geen reactie. Per vhat geen reactie. Telefonisch werd hele dag niet opgenomen. Op terugbelverzoeken werd niet gereageerd. Uiteindelijk na x pogingen en een dag verder kregen we een niet Nederlands sprekend iemand aan de lijn. Die zou onze klacht neerleggen bij de reclammatie afdeling. Inmiddels zijn we nu weer 10 dagen verder. Geen enkele reactie, ondanks meerdere pogingen vanuit ons om contact te krijgen.
Ik raad iedereen af om met deze partij in zee te gaan. Als het goed gaat mooi maar bij problemen ben je aan je lot overgeleverd. Kies liever voor een betrouwbare lokale partij. Net zo duur, maar veelal een betere service. Wij hebben geen vertrouwen meer in Jouwmaatkast, hoeven ook geen herstelpoging meer (die kans is verkeken) en willen ons geld terug.

Resposta da jouwMaatkast.nl
Die Website ist übersichtlich und informativ, und insbesondere der Kundenservice nach dem Kauf ist hervorragend. Ein Mitarbeiter prüfte freundlicherweise, ob alles in Ordnung war, bevor der Schrank in die Fertigung ging. Kleinere Anpassungen wurden zügig vorgenommen, und ich bin zuversichtlich, dass ich genau den Schrank erhalten werde, den ich mir wünsche.

Resposta da jouwMaatkast.nl
De kast was volledig conform verwachting. Duidelijke handleiding. Vriendelijke bezorging.

Resposta da jouwMaatkast.nl
Wij zijn wekenlang bezig geweest samen met de zeer kundige en klantgerichte adviseur Florian Dornhöfer. Het was een ingewikkeld ontwerp met een schuine achterwand en elementen in verschillende maten. De ruimte was door POS ingemeten, maar het was best lastig om alles passend te krijgen en naar de wensen van ons. Zeer goed geholpen! Nu nog 6-8 weken wachten op de levering van de kast, maar dat komt vast goed.!

Resposta da jouwMaatkast.nl
Gebruiksvriendelijke website waarmee je heel makkelijk een maatkast ontwerpt. Ook de levering van het kleurstaal was erg snel.

Resposta da jouwMaatkast.nl
We hadden een aantal wat moeilijke vragen waarop erg snel werd gereageerd met voorstellen van nieuwe tekeningen.
De levering van de samples voor het bepalen van de kleuren ging snel.
We hebben alleen nog niets besteld omdat onze dochter het moeilijk vind om de kleuren te kiezen...

Resposta da jouwMaatkast.nl
De Levertijd was extreem lang ruim 4 maanden en communicatie bleef volledig uit, na een aantal keer navraag en telkens een loze belofte kwam eindelijk onze kast, helaas niet in overeenstemming met de tekeningen, contact met klantenservice verloopt meer dan moeizaam en na een paar keer bellen kwam er eindelijk een voorstel, zelf de aanpassingen maken en een tegoedbon van 60 euro (ik heb 60 euro bij betaald voor de aanpassing dus dat is een sigaar uit eigen doos) of een nieuwe bodemplaat maar die moet dan wel gemaakt worden wat weer een paar weken gaat duren. Wij zullen hier nooit meer iets kopen en iedereen aanraden weg te blijven van dit bedrijf!
Update 16-9-2026
Na contact met het bedrijf hebben ze een bedrag terugbetaald om zelf de uitsparing te maken, het is hiermee voor ons goed opgelost.

Resposta da jouwMaatkast.nl
Wij zijn zeer tevreden over de service, levering en kwaliteit van onze kast. Communicatie ging goed, en levering op 1e verdieping!

Resposta da jouwMaatkast.nl
Teleurstellende ervaring – onbetrouwbare levertijden en slechte communicatie
We hebben voor deze leverancier gekozen op basis van een beloofde levertijd van 5 tot 8 weken, zoals expliciet vermeld stond in onze orderbevestiging. Inmiddels zijn we 11 weken verder en hebben we nog steeds helemaal geen update ontvangen over onze levering.
De klantenservice reageert bijzonder slecht. Ondanks dat we meerdere keren contact hebben opgenomen om simpelweg een statusupdate te krijgen, werden onze vragen genegeerd of niet afgehandeld. Een bijzonder frustrerende ervaring.

Resposta da jouwMaatkast.nl
Enorm gefrustreerd: betaald voor express-levering, maandenlang gedoe en nul serviceW at een ongelooflijk frustrerende ervaring met jouwMaatkast.nl.. We hebben op 18 april 2026 een hoekkast op maat besteld en 129 euro extra betaald voor een express-levering binnen 21 werkdagen. Vanaf de levering op 18 mei 2026 ging werkelijk alles mis:Productfouten: Er miste een groef in de bodemplaat en twee kasten hadden geen extra diepe legplanken voor het 'Push-to-open'-systeem. Dat laatste hebben we zelf opgelost om niet nóg eens wekenlang te hoeven wachten.Slechte handleiding: De linkerkant van de kast lukte goed, maar voor de rechterkant ontbrak de montagehandleiding volledig. Na drie telefoontjes hielp medewerker Dimitri ons verder via FaceTime. Daarbij ontdekten we dat de geleverde bodemplaat simpelweg verkeerd was.Lange levertijd van vervangende onderdelen: Het duurde meer dan drie weken voordat het nieuwe onderdeel er eindelijk was (geleverd op 16 juni 2026).Onbereikbare klantenservice: Inmiddels zijn we 22 telefoontjes en talloze e-mails verder. Elke keer wordt er beloofd dat we worden teruggebeld, maar er gebeurt niets. Onze laatste 5 dringende terugbelverzoeken zijn volledig genegeerd; de status blijft op "in behandeling" staan.Geen flexibiliteit: We hebben meerdere keren gevraagd of er bij de nalevering een monteur kon meekomen om de fout te herstellen. Daar kregen we gewoon geen antwoord op. De kast is speciaal op maat gemaakt omdat er een airconditioning in geplaatst moet worden. Deze airco wordt vandaag (maandag) geïnstalleerd, maar onze kast staat er nog steeds niet.De druppel die de emmer deed overlopen was het volgende:Pas toen ik aankondigde een negatieve beoordeling te gaan plaatsen, kreeg ik op 18 juni ineens een telefoontje. De aangeboden "oplossing"? Er kon een monteur komen, maar daar moest ik dan wel even 900 euro voor betalen. Dit is niet alleen een volstrekt belachelijk bedrag voor het oplossen van hun eigen fouten, maar de monteur zou daardoor ook veel te laat komen voor de geplande installatie van de airco. Absoluut klantonvriendelijk.T. Akkers
Nu wordt het helemaal mooi! Wij komen er niet uit omdat er geen volledige montage beschrijving bij zat.
Na enkele tel daarover kregen we hulp. Bleek dat we niet verder konden omdat er een deel verkeerd geproduceerd was. Daardoor moesten wij 3,5 weken wachten op nieuw onderdeel. Me dunkt dat dit gratis geleverd werd!! Zou helemaal het toppunt zijn als jullie dat ons hadden laten betalen! Terwijl wij betaald hadden voor snelle levering!

Resposta da jouwMaatkast.nl
Het is heerlijk om een kast te kunnen samenstellen in je eigen persoonlijke maten en wensen. Daarnaast is de klantenservice vriendelijk en meedenkend. Ook het monsterpakket samen met de folder maakt alle mogelijkheden tastbaar en duidelijk. We gaan zeker een order plaatsen