Kanokajakcenter Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi er lige kommet hjem fra vores årlige kanotur med en gruppe drenge på 9 styks. Vi bruger dem hvert år pga. deres super service og gode priser💪🏻 i år fik vi endda brugt en projektor og så England v... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Utrolig god oplevelse, og tusind tak til Villads derude, som fik fyret en fed stemning op inden vi sejlede afsted, kommer helt sikkert tilbage!!!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super nemt at booke og en virkelig hyggelig tur på Furesø! Super søde og venlige personale. Kommer helt sikkert tilbage🤩 Eneste minus er at parkeringspladserne bliver hurtigt proppet på sådan en somm... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kæmpe anbefaling herfra! Vi er en større gruppe, der nu har lejet kajakker hos Frederiksdal Kano- og Kajakudlejning to år i træk, og begge gange har det fungeret virkelig godt. De er super fle... Ver mais

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Loja de Canoas e Caiaques
  2. Serviço de Aluguel de Canoas e Caiaques
  3. Agência de Passeios de Canoas e Caiaques

Escrito pela empresa

Hyggelig kano- og kajakbutik samt kanoudlejning. Stort udvalg af kanoer, kajakker, havkajakker og surfski til salg. I kajakbutikken finder du al slags udstyr til kano og kajak, herunder pagajer, grønlandsårer, padler, kajakveste, neoprensko, sikkerhedsudstyr, vandtæt opbevaring, sprayskirts, og meget mere. I kanoudlejningen kan du leje kanoer, robåde, havkajakker og SUP (paddle boards). Tag på kanotur på Lyngby sø, Bagsværd Sø og Mølleåen. Lej havkajakker og kanoer i flere dage - mulighed for overnatning i naturen. Lej kano til skoleudflugt, firmaudflugt, lej kajak til polterabend, og meget mere.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

46 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Utrolig god oplevelse

11 de julho de 2026

Mega fed oplevelse!

Mega fed oplevelse! De unge gutter var gode til at besvare alle spørgsmålene og komme med gode tips og tricks. Det hele var nemt og kørte bare på skinner. Kæmpe anbefaling!

12 de julho de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super nemt at booke og en virkelig…

Super nemt at booke og en virkelig hyggelig tur på Furesø! Super søde og venlige personale. Kommer helt sikkert tilbage🤩 Eneste minus er at parkeringspladserne bliver hurtigt proppet på sådan en sommerdag…

4 de julho de 2026

Resposta da Kanokajakcenter

Tak for din anmeldelse Philip - vi glæder os til at se dig igen :-)
Husk at der er P-pladser på Kulhusvej lige ved siden af udlejningen!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meget fin ekspedition og rådgivning

Meget fin ekspedition og rådgivning. Fik det rette sværd med kabel - altid venligt og positivt personale.

4 de maio de 2026

Godt at høre at du fik den rette vare :-) Vh Kim, Kanokajakcenter

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jeg er nu den lykkelige ejer af et…

Jeg er nu den lykkelige ejer af et sprayskirt, der passer perfekt til mig og de kajakker, jeg sejler i, nemlig Frej504. Og så er det udstyret med et stort, solidt håndtag.

1 de maio de 2026

Resposta da Kanokajakcenter

Tak for anmeldelsen Mette :-)

Kæmpe anbefaling herfra!

Kæmpe anbefaling herfra!

De er super fleksible og nemme at lave aftaler med på forhånd, og på selve dagen møder man et hjælpsomt team med højt humør, god energi og styr på tingene. Det gør bare en forskel, når man kommer som gruppe og gerne vil have en god og ukompliceret dag på vandet.

Hvis man leder efter en fed dag på Mølleåen, kan jeg klart anbefale at leje kano eller kajak her. Det er et virkelig godt sted at starte turen.

18 de abril de 2026

Resposta da Kanokajakcenter

Tusind tak for stjernerne Peder - det glæder mig at i havde en super dag hos os :-) Villads

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais