Jeg besøgte den fysiske butik og de var meget hjælpsomme og brugte tid på at hjælpe mig. Stor kontrast til mit forsøg på at anvende webshoppen tidligere.
Veja o que dizem as avaliações
Jeg bestilte 3 par snørrebånd. I starten får jeg ikke nogen ordre bekræftelse men kan se at pengene er reseveret. Tænker ikke mere over det. Senere ser jeg at de reseverede penge ikke er reserveret læ... Ver mais
A empresa respondeu
Bestilite et par uggs Tasman slipper i den sorte farve og selvom der stod 5-12 dages levering, blev jeg kontaktet af en medarbejder i karlskicks som fortalte de lige havde fået nyt parti hjem af den... Ver mais
A empresa respondeu
Bestilte Jordan 4 til en julegave, og på siden stod der, at det var forudbestilling 5-12 hverdages leveringstid. De blev sendt 6 dage efter bestilling :-) Havde lige kort skrevet til kundeservice o... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
KarlsKicks® er et dansk sneaker brand etableret 2015 i København af Karl Faurholt. Før KarlsKicks® ville Karl restaurere sine egne gamle beat-up sneakers. Da han offentliggjorde det første resultat på sociale medier, blev han mødt med så meget positiv energi og respons, at han besluttede at starte sin egen virksomhed. Målet var at tænke bæredygtigt og kreativt, ved at forvandle gode gamle slidte sneakers til nye lækre og personlige sneakers. Den vision holder vi fortsat fast i. KarlsKicks® åbnede fysisk kælderbutik i Københavns centrum i 2018, hvor fra der sælges alt fra de mest hypede high-end sneakers til nogle af de mest spektakulære custom sneakers i Europa, enten som nye eller brugte, skræddersyede, deadstock (DS) eller originaler (OG). KarlsKicks® er i dag leverandør af førende produkter fra Saphir® KAPS® Iwata® SneakerFreaker® Angelus® og Molotow®. I 2021 overtog vi forretningerne skorens.dk og CleanSneaks, hvor vi med sidstnævnte nu tilbyder en udvidet renseri service med mulighed for indlevering i hele landet. I 2023 flyttede vi til hjørnet af Studiestræde og Lars Bjørnsstræde hvor vi har åbnet ny butik med binavnet Copenhagen Sneaker Concept Store. For at se de største trends og følge det daglige arbejde fra KarlsKicks®, se med på vores YouTube, Facebook, TikTok eller Instagram @KarlsKicks. /Karl Faurholt, Founder /Martin Glarvig, CEO
Informações de contato
Studiestræde 25, 1455, Copenhagen S, Dinamarca
- +45 3210 6666
- Karl@karlskicks.com
- karlskicks.com
Respondeu a 86% das avaliações negativas
Normalmente leva mais de 1 mês para responder
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Anden og sidste gang jeg bestiller herfra
Første gang jeg modtog en pakke herfra, var det blot anti-creasing kittet jeg havde købt. Jeg havde lidt irritation over jeg havde skrevet min skostørrelse og stadig modtog et alt for stort skotræ, men tænkte jeg måske havde overset noget eller lign. Jeg lagde her for nylig en lidt større ordre som også indholdte anti-creasing kittet og en del andre ting. Da jeg modtager pakken mangler både nano protectoren og cleaning foam prop, og alt er generelt bare blevet kylet ned i kassen… og endnu engang.. på trods af jeg igen skrev hvilken størrelse mit skohorn skulle være, har jeg modtaget det største. Udover det, nu hvor jeg forsøgte at bruge nano protectoren fungerer den ikke engang 30% af tiden fordi produktet kommer ud under “spray hovedet” i stedet for rent faktisk at spraye.. nok grundet det at alle vare har været kastet ned i pakken..
Hurtig levering👍
Hurtig levering og god service er…
Hurtig levering og god service er samlet på et sted vil klart anbefale Karls Kicks
Bestilte et produkt for en uge siden
Bestilte et produkt for en uge siden, fredag. 27. aug., og har kun fået en ordrebekræftelse…
Har skrevet en mail for at høre om der var en opdatering, men har heller intet svar fået.
Synes ærlig talt det er lidt ringe :(
Dybt utilfredsstillende arbejde resulterer i ødelagte Lanvin sko.
D. 10. august sendte jeg et par af mine hvide Lanvin sko til rens, da de var blevet meget beskidte.
Desværre må jeg konstatere, da jeg modtager skoene igen, at de er blevet ødelagt af Clean Sneaks.
(Jeg laver anmeldelsen her, fordi KarlsKicks ejer Clean Sneaks).
Mine sko er ikke længere hvide, men de er i stedet grå og ruskindet på skoene er ødelagt.
Skoene er blevet indleveret i Rezet Store i Aarhus, og det er ekspedienterne i Rezet Store i Aarhus, der tager skoene ud af posen i butikken. Begge ekspedienter konstaterer med det samme, at skoene er blevet ødelagt under rensningen.
Jeg har været i dialog med med ejeren af Clean Sneaks. Han har gjort det klart, at de selv er meget tilfredse med arbejdet, der er lavet.
Det arbejde der er blevet lavet er under al kritik.
Jeg indleverer et par beskidte hvide sko. Jeg modtager et par grå sko med ødelagt russkind.
Jeg har flere gange forklaret, at hvis Clean Sneaks ikke mente, at de kunne rense skoene med et tilfredsstillende resultat, så burde de have kontaktet mig i stedet før de foretager en rensning, der ændrer skoene markant.
Jeg er blevet mødt med argumentet om, at skoene kommer retur i samme stand, som da jeg indleverede dem.
Jeg vil slå fast, at jeg indleverer et par beskidte hvide sko til en rensning, som jeg betaler for. Derfor vil jeg selvfølgelig ikke have dem tilbage i samme stand.
Det er jo derfor, at jeg sender dem til rens. Så jeg kan få mine HVIDE sko tilbage. Ikke en grå sko.
Jeg har afkrævet erstatning fra Clean Sneaks, men er blevet mødt med svaret om, at jeg må tage fat i Forbrugerklagenævnet, hvis jeg er utilfreds.
Ps. Arbejde er så sjusket lavet, at selv snørebåndene på skoene stadig er beskidte.
Jeg kan på ingen måde anbefale Clean Sneaks, og jeg vil nu tage dialogen med Rezet Store i stedet.
De selvsamme ekspedienter forklarede mig ved afhentningen, at de får gentagne klager over Clean Sneaks.
Hold jer væk fra Clean Sneaks, hvis I værdsætter jeres sko.
SOM SVAR TIL KARLS KICKS:
Jeg kan tilsyneladende ikke svare på jeres besvarelse. Derfor må jeg redigere mit opslag.
Mine sko var IKKE ødelagt. De var beskidte. Det er jo derfor, at jeg sender dem til rens. Hvorfor i alverden skulle jeg ellers gøre det?
Min sko var hvide originalt, og ja, de var beskidte. Men det ændrer ikke på, at min sko nu er bemærkelsværdigt grå i samme nuance på hele ruskindsstykket.
I har ændret farven på mine sko markant ved jeres rensning og det er kritisabelt.
I vores mail erkender I også, at ruskindet IKKE var i tilfredsstillende stand, da I leverede skoene tilbage.

Resposta da KarlsKicks
Bestilte et par off white snørebånd til…
Bestilte et par off white snørebånd til 90kr. De er nu efter cirka 3 uger stadigvæk ikke kommet!? Jeg har kigget flere gange i min postkasse bga de siger pakken er leveret jeg kan slet ikke finne rundt i alt det her. Men vis de ikke kommer så er det jo en kæmpe scam.. Men uanset hvad er fragten alt for dårlig.

Resposta da KarlsKicks
Jeg bestilte d.6 juni et par stiched…
Jeg bestilte d.6 juni et par stiched Air Force 1’s fra Karlskick. Det var første gang jeg havde bestilt er par custom
sneaks fra dem. Efter 4-5 mails og 2 opkald til butikken fik jeg hver gang at vide at der var udsolgt på airforce, og de ikke kunne fortælle mig andet end at skoene blev arbejdet på.
Da jeg så endelig modtog skoene efter næsten 2 måneder fik jeg så et par sko der var direkte misvisende ift. det billede jeg så på deres hjemmeside og så i en næsten helt anden farve. Sygningen af Dior var meget rodet og endda steder hvor o’et i Dior lignede et deformt o. På siden kan man slet ikke læse ‘dior’ Det er nok sidste gang jeg bestiller er par sko fra dem. Jeg må håbe at modtageren af gaven i det mindste bliver glad for at jeg havde gjordt et forsøg på at finde en fed gave til ham. Hvis man havde muligheden for at uploade billeder af skoene ville jeg gøre det så folk kan se hvor sjusket et job der er blevet udført på siden af skoene.
Lor*e kvalitet
Dårligt produkt
Har brugt 100kr på 3 par anti crease, og de virker ikke engang, skoen bøjer stadig i enden som om der intet var i. Mega dårligt produkt, kan slet ikke anbefales!
Super hurtigt svar på spørgsmål pr
Super hurtigt svar på spørgsmål pr. mail og hurtig levering!
Det virkede bare
Jeg bestilte tre pakker med sneaker shields i og havde ingen problemer super god oplevelse. Jeg handlet her 100% igen
100% legit
100% legit. Jeg kan klart
anbefale KarlsKicks🤟🏽
God service og en let overkommelig…
God service og en let overkommelig hjemmeside, jeg handler med glæde hos karlskicks igen
Karlskick påstår at de har mere end 10års erfaring…
Karlskick påstår at de har mere end 10 års erfaring indenfor restore af sko 😂 kan slet ikke anbefale dem!
Jeg har lige været forbi en anden skomager og fik ordret fortalt "din tidligere skomager har "ødelagt dine læder sko" man limer altså ikke læder sko understregede han. Jeg kan derfor varm anbefale at gøre brug af alle andre skomager fremfor Karlsshit!
Jeg betalte 150kr for alt det arbejde, som Karlskick havde lavet hos en anden... og karlsshit tog 4 gange prisen altså 700kr! sløv service og sløv restore fra Karlskick. Det bliver sidste gang jeg tager forbi karlskick.

Anbefales :)
Købte et ekstra sæt Off White snørebånd, da dem jeg havde tidligere var gået i stykker. Varen blev sendt hurtigt afsted og er i fin kvalitet ift. de originale :)
Nemt køb, hurtig behandling, alle varer (mindst) OK
Modtog en ønskeseddel fra mit barnebarn MEGET sent og frygtede derfor, at varerne ikke ville kunne nå frem i tide, men :Det kunne de!
Nemt køb, hurtig behandling, alle varerne som ønsket.
Jeg handler her gerne igen.
Super
Købte et sæt sneaker sheilds, et sæt sko træ og en skide fed nøglering! Super billigt, men samtidig god kvalitet! Jeg bestilte søndag og kunne afhente tirsdag, så hurtig levering.
Har intet dårligt at sige :)
Super
Super, hurtig levering og varen er i top, ville gerne købe hos dem igen😄🤩
Flot håndmalet Nike Air Force 1…
Flot håndmalet Nike Air Force 1 sneakers og hurtig levering.
Always excellent service and fast…
Always excellent service and fast delivery :)
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.