Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg besøgte den fysiske butik og de var meget hjælpsomme og brugte tid på at hjælpe mig. Stor kontrast til mit forsøg på at anvende webshoppen tidligere.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jeg bestilte 3 par snørrebånd. I starten får jeg ikke nogen ordre bekræftelse men kan se at pengene er reseveret. Tænker ikke mere over det. Senere ser jeg at de reseverede penge ikke er reserveret læ... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestilite et par uggs Tasman slipper i den sorte farve og selvom der stod 5-12 dages levering, blev jeg kontaktet af en medarbejder i karlskicks som fortalte de lige havde fået nyt parti hjem af den... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestilte Jordan 4 til en julegave, og på siden stod der, at det var forudbestilling 5-12 hverdages leveringstid. De blev sendt 6 dage efter bestilling :-) Havde lige kort skrevet til kundeservice o... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Calçados
  2. Lavagem a Seco
  3. Loja de Acessórios de Moda
  4. Design de Moda
  5. Sapateiro
  6. Serviço de engraxate

Escrito pela empresa

KarlsKicks® er et dansk sneaker brand etableret 2015 i København af Karl Faurholt. Før KarlsKicks® ville Karl restaurere sine egne gamle beat-up sneakers. Da han offentliggjorde det første resultat på sociale medier, blev han mødt med så meget positiv energi og respons, at han besluttede at starte sin egen virksomhed. Målet var at tænke bæredygtigt og kreativt, ved at forvandle gode gamle slidte sneakers til nye lækre og personlige sneakers. Den vision holder vi fortsat fast i. KarlsKicks® åbnede fysisk kælderbutik i Københavns centrum i 2018, hvor fra der sælges alt fra de mest hypede high-end sneakers til nogle af de mest spektakulære custom sneakers i Europa, enten som nye eller brugte, skræddersyede, deadstock (DS) eller originaler (OG). KarlsKicks® er i dag leverandør af førende produkter fra Saphir® KAPS® Iwata® SneakerFreaker® Angelus® og Molotow®. I 2021 overtog vi forretningerne skorens.dk og CleanSneaks, hvor vi med sidstnævnte nu tilbyder en udvidet renseri service med mulighed for indlevering i hele landet. I 2023 flyttede vi til hjørnet af Studiestræde og Lars Bjørnsstræde hvor vi har åbnet ny butik med binavnet Copenhagen Sneaker Concept Store. For at se de største trends og følge det daglige arbejde fra KarlsKicks®, se med på vores YouTube, Facebook, TikTok eller Instagram @KarlsKicks. /Karl Faurholt, Founder /Martin Glarvig, CEO

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 86% das avaliações negativas

Normalmente leva mais de 1 mês para responder

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

De snyder kunderne

De snyder kunderne, du får ikke de ting du bestiller og de nærmest beskylder dig for at snyde. Det er mega dårlig stil.

5 de dezembro de 2023

Resposta da KarlsKicks

Hej Alexia, ærgerligt at du har haft en dårlig oplevelse. Vi ved at det er længe siden nu, men skriv gerne til os på info@karlskicks.com så vil vi gøre vores bedste for at rette op på eventuelle fejl eller misforståelser.

Fantastisk service.

Havde ved en fejl fået et par skotræ, hvor begge hørte til venstre sko, skrev til KarlsKicks og de sendte uden tøven og på deres regning et nyt og korrekt skotræ. Service helt som man forventer det, men ikke desto mindre helt i top! 👍

11 de julho de 2023

Er der åbent

Er der åbent? Ifølge web siden er der åbent men når man står foran forretningen den 4/1-23 er der lukket - telefon nummeret virker heller ikke - mailen svares heller ikke - nogen som kan opklarer mysteriet?

3 de janeiro de 2023

Resposta da KarlsKicks

Hej Katrine, beklager et sent svar. Vi havde i denne periode desværre udfordringer med fast personale og der var dage hvor vi ikke fik åbnet til tiden, eller måtte lukke før tid.
Dette er der nu rettet op på efter vi har fået udvidet vores stab af dygtige medarbejdere og åbnet vores nye store concept store på Studiestræde 25. Men nye ejere og ny energi. Håber at se dig glad tilbage en dag.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Super god service!

Super god service!
Bestilte et par sneakersheilds, efter 1 uge skrev jeg og spurgte om jeg var blevet glemt i systemet. Rigtigt nok, var jeg blevet glemt men samme dag jeg skrev, kunne jeg afhente min pakke. Ikke nok med det fik jeg også et par ekstra sheilds med.

28 de setembro de 2022

Rigtig dårlig start Karl

Rigtig dårlig start Karl. Der reklameres med 1-2 dages levering, jeg har bestilt en blandet boks den 2/9 - og det er den 11 nu. jeg sku’ faktisk bruge de ting hurtigt.

Hvis man skriver 1-2 hverdage; er det 1-2 hverdage, ikke en uge - så hver ærlig med dit crew.

11 de setembro de 2022
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Jeg har haft en lidt dårlig oplevelse…

Jeg har haft en lidt dårlig oplevelse med Karls kicks, da jeg sendte mine 2 par sko ind til en rens. Da jeg leveret skoene sagde karls kicks der vil gå cirka 4 dage max, da jeg så Ik høre noget på de 4 dage, hennvender jeg mig til dem på 7 dagen og spørger om de har glemt mig, og jeg får afvide at de snart er klar men de har travlt. Jeg siger så det helt i orden og venter tålmodigt, der går cirka 2 uger og 3 dage før jeg får min sko, og da jeg kommer ind til butikken og skal hente min sko, får jeg Ik nogen af mine skoæsker med mig, jeg får dem i en pose. Så de har beholdt æsken, og det kommer jeg først i tanke om på dagen jeg henter skoene, og ringer til dem dagen efter en fredag, og spørg om de har glemt og give mig mine skoæsker med, de siger de vil kigge og de vil vende tilbage mandag, selvom de havde åbent i weekenden. Men de fandt så min skoæsker, og da jeg hentede dem var der hvid maling på min ene sko æske og jeg spørg fyren der står bag disken hvad der er sket, og han siger han Ik ved det, fair nok men jeg forklarer ham så at jeg synes det har været en lidt haltende service man har fået, og han står enlig bare og smiler lidt og siger okay. Synes Ik det var en fed service hos dem og kan ikke anbefale dem til en rens på dine sko,men ud over det var de flinke og beklagede selvfølgelig.

21 de junho de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Sendte to par sko til rens.

Sendte to par sko til rens.
Den ene skulle sendes igennem en maskine for at fjerne farven på sålen og den anden skulle renses for kaffe.
Jeg forstår godt at de ikke kunne få kaffen væk, men føler mig snydt for at fodsålen på min airforce ikke er renset.
Der var gået 2 måneder og efter at have ringet til dem adskillige gange kunne jeg hente mine sko. Modtog dem i samme stand som jeg havde afleveret…

11 de junho de 2022

sidste gang

Efter at have handlet hos Karlskicks i mange år, og altid valgt ham og hans teams service og set bort fra prisen. Er jeg nu ked af at sige at mit seneste besøg også bliver det sidste.

Det omhandler et par jordan 4, det var et par gamle sko, som jeg havde som en form for samlerobjekt. Grundet deres alder på næsten 7 år, var de blevet lidt gule på sålen, Karl siger at det ikke er noget problem, og at de nok skal blive flotte.

Der går så lang tid efter jeg har indleveret skoene, at jeg vælger selv at ringe ned til butikken. Jeg får så fortalt at jeg gerne skulle have modtaget en besked for næsten 3 uger siden. Jeg tjekker mine beskeder igennem mens jeg stadig har butikken i røret, og kan konkludere at jeg ingen besked har modtaget. Vi blev enige om at det var meget mærkeligt, men det var ikke noget problem, og jeg kunne bare komme så snart jeg havde tid.

Da jeg så kom for at hente skoene, må jeg indrømme at jeg ikke var helt tilfreds med resultatet. Jeg synes helt ærligt ikke der var den store forskel, jeg siger ikke at det er deres skyld, men jeg fik det forklaret som om de ville se rigtigt flotte ud efter. Og 750,- er mange penge at bruge på, stort set ingen forskel.

Ikke nok med det, så får jeg ikke boksen tilbage efter “rensningen”.
Vi bliver enige om at jeg skal kigge en extra gang derhjemme, og så skrive tilbage hvis ikke jeg selv finder den. For så vil de gå igennem alle deres ting for at lede. Jeg kan så konkludere med 100% sikkerhed at jeg ikke har den herhjemme.
Jeg ringer ned, og får så fortalt at de vil gå igang med at lede efter kassen i starten af den kommende uge.
Jeg bliver så ringet op mandag, og får den kedelige besked. “Vi kan ikke finde kassen, og derfor tror vi at den er smidt ud”, jeg bliver chokeret, og for så fortalt at grunden til at den nok er blevet smidt ud, og fordi de ikke har nok plads til at have alle skoene med deres kasser i så mange uger. Men jeg kan simpelthen ikke se hvordan det er min skyld nu når jeg ikke havde modtaget den besked og heller ikke blevet ringet op.

Rigtigt dårlig oplevelse da kassen havde alt originalt fra 2015, inkl. kvittering, og derfor var kassen en stor del af værdien for mig.

Hvis 0 stjerner var en mulighed, havde karlskicks fået det, da jeg har mistet noget af stor betydning, 750 kroner og ikke fået et forventet resultat. Jeg føler derfor at jeg har betalt 750 kroner for at give min kasse væk.

30 de maio de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg har netop modtaget mine sko

Jeg har netop modtaget mine sko, efter at have ventet i over 1 mdr. skrevet flere gange for status, men først efter min 3 mail, får jeg svar. Sidste onsdag skrev de dine sko er blevet sendt hurtigst muligt. Har så fået dem og må indrømme føler mig godt snydt😡Kvaliteten er så ringe. Stigningerne er så ringe lavet, den ene sko har en helt forkert pasform. Mega skæv. Jeg vil ALDRIG handle eller anbefale dette sted.

14 de maio de 2022

Mere doven findes ikke

Bestilte mine vare for nu 5 dage siden, label blev oprettet dagen efter, dermed 4 dage siden, og min ordre har ikke forladt forhandler endnu…. Første og sidste gang jeg bestiller her.

2 de março de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg havde bestilt nogle Air force 1’s…

Jeg havde bestilt nogle Air force 1’s med custom gucci paint, jeg havde specificeret jeg ønskede skoen i sort, men da de ankom var de sendt i hvid.. Jeg fik ringet ind og snakket med Karl hvor han stilte nogle muligheder op som var, at beholde de hvide og få noget pris afslag, returnere dem og få pengene retur, eller sende skoen tilbage og så ville de sende de sorte istedet, jeg snakkede med ham og fandt en endnu bedre løsning, den holder jeg så hemmelig. Men virkelig god service af Karl, kan varmt anbefale at handle her, alle kan lave fejl, men at rette op på dem, der stråler drengene for Karls kicks!

23 de fevereiro de 2022
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

i have a question

i have a question, i see 2 people said the shop is in denmark, i live in greece. both countries are in European union. is there any chance my order to get confiscated by the customs service ? and on top of that, in your web site it says the shops location is in china. thank you in advance !

8 de janeiro de 2022

Hi

We have a shop in Danmark. Your ordre Will not be take in the customs
We ship everything from Danmark and we do not State that our warehouse is located in China on our website.

Please send us an email next time.
Info@karlskicks.com

Best regards

KarksKicks

Kanon Service!!!!

Kanon Service!!!!
Jeg har bestilt cleaning foam og nano protection til mine Jordans, jeg er dog lidt i tvivl om der er andet man eller kan hører så skoen bliver mere ren.
Jeg skriver til deres mail og spørger om tips, jeg når ikke engang og slukke min computer før jeg modtager en mail fra dem med fantastisk service og vejledning til hvad der ville være bedst for min sko.
Det er ihverfald ikke sidste gang jeg handler der.
Kan klart anbefale at købe hos dem eller hvis du har spørgsmål så skriv til deres mail.
BEDSTE SERVICE jeg længe har oplevet.

10 de dezembro de 2021
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Langsom levering...

Jeg bestilte et par sko, hvor der stod de ville komme indenfor 1 til 2 hverdage.. Har cirka ventet 8 dage nu og de er ikke engang blevet sendt endnu. Prøvede dermed og ringe ind til ham, hvor han bare sagde at der var lidt forsinkelse pga. juletravlhed.. Synes bare det er vildt det kan tage så lang tid at sende et par skide sko.

8 de dezembro de 2021
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais