Alles is goed geregeld door King polis. Vanaf bellen na de ongeluk t/m aflevering van de nieuwe fiets is door verschillende bedrijven in opdracht van King polis perfect geregeld. Mijn nieuwe fiets... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
De verzekering afgesloten bij de fietsenwinkel " De Drait " in Drachten. Zij fungeren ook als tussenpersoon en hebben het gehele verzekeringsverhaal uithanden genomen. Jullie hebben hier kortstondig p... Ver mais
Bedrijf is telefonisch slecht bereikbaar. Het indienen van een diefstal kost veel moeite met formulieren en als het via NFP gaat dan houdt NFP ook nog marge in waardoor er weinig marge overblijft voor... Ver mais
Prima verzekering. Afhandeling gestolen fiets binnen een week! Minpuntje: oude fietsenwinkel was geen Gazelle dealer meer (winkel overgenomen), maar ik wilde wel een Gazelle fiets terug. Moest daar z... Ver mais
Detalhes da empresa
- Seguradora de Bicicletas
- Loja de Bicicleta
- Corretora de seguros
- Companhia de seguros
- Ciclismo de estrada
Zeven keer op rij de best geteste fietsverzekering! Welkom bij Kingpolis! Wij bieden een groot scala van uiteenlopende verzekeringen voor verschillende nieuwe en gebruikte fietsen aan. Niet alleen voor uw fiets, uw e-bike, uw bakfiets maar ook voor uw racefiets of mountainbike! Onze verzekeringen zijn zeer compleet, zo is diefstal, cascoschade, ongevallendekking, persoonlijke eigendommen en Europese pechhulp, inbegrepen. In de Test van de Consumentenbond voor de beste fietsverzekering voor E-bikes en de gewone fiets kwam de doorlopende verzekering van Kingpolis in 2023 wederom met een 8,5 als beste uit deze jaarlijkse test. Dat is zeven keer op rij, en daar zijn we trots op!
Informações de contato
Businesspark Friesland-West 47, 8447 SL, Heerenveen, Holanda
- 085-7441650
- info@kingpolis.nl
- kingpolis.nl
Sem histórico de pedidos de avaliações
Respondeu a 81% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Heel tevreden over KingPolis
Heel tevreden over KingPolis. Afgesloten bij de aankoop van mijn e-bike. Helaas is al twee keer mijn e-bike gestolen, ondanks 3 sloten, aan iets vastgemaakt en het eraf halen van mijn display en batterij en fietstassen. Kennelijk is niets meer veilig. Godzijdank goed verzekerd via KingPolis. Binnen een paar dagen had ik eenzelfde fiets van vergelijkbare waarde plus alle accessoires. Ook heb ik een paar keer gebruik moeten maken van de pechservice. Keurig opgehaald met fiets en al, fiets naar fietsenmaker gebracht waar ik een leenfiets kreeg en ik door de pechservice ook thuis gebracht werd, indien fietsenmaker gesloten (pech buiten openingstijden). Al met al: het geld dubbel en dwars waard!

Resposta da Kingpolis
Heel blij met deze verzekering 🥳
Ik kan niet anders zeggen dat ik echt heel tevreden ben met de verzekering van Kingpolis ! Heb jammergenoeg meerder keren gebruik moeten maken van de verzekering en heb alles vlot vergoed gekregen want een bewaakte fietsenstalling is blijkbaar niet echt goed bewaakt 🤨 Ook geven ze duidelijk aan wat je moet aanleveren en ook telefonisch zijn ze behulpzaam. Na boosheid 😤om de diefstal eindigde het gelukkig positief en kan ik er weer met de fiets op uit🤩

Resposta da Kingpolis
super mijn motor was kapot van mijn …
super mijn motor was kapot van mijn fiets en hep het vergoed gekregen super goed ik heb nooit problemen gehad

Best snell alles goed geregeld
Best snell alles goed geregeld

Helaas was mijn accu gestolen
Helaas was mijn accu gestolen
Via rijwielhandelaar keurig nieuwe vergoed. Prima dus

Slechte communicatie
Slechte communicatie
2 Jaar geleden (2023) een elektrische fiets gekocht, via de winkel waar ik deze kocht de fietsverzekering bij Kingpolis afgesloten voor 5 jaar.
Deze verzekering werd jaarlijks betaald en was na 3 jaar stop te zetten indien ik deze vroegtijden zou opzeggen.
Ik wilde deze verzekering dus opgaan zeggen met ingang vanaf volgend jaar 2026 zoals dat tegen mij verteld is.
Ik heb het gedaan via de mail zoals het hoort, vrij snel een mailtje terug ontvangen en daarin werd mij verteld dat mijn verzekering per dit jaar 2025 is opgezegt.
Ik heb daar een terugkoppeling op gegeven met de vraag hoe dit nu wel mogelijk is na 2 jaar omdat het eerder niet mogelijk bleek te zijn?
Helaas tot op heden niets meer vernomen, zij hebben mijn fiets gewoon uit de verzekering gezet.

Resposta da Kingpolis
Na versturen van reparatie-factuur van mijn E-Bike s…
Na versturen van reparatie-factuur van mijn fietsreparateur naar King-polis, omtrent bekabeling reparatie en herstellen van accu-slede, werd de betaling door King-polis snel afgehandeld - zonder vraagstellingen.

Accudiefstal
Op zaterdagavond in de openbare ruimte zowel van mijn echtgenote als van mij de accu's ontvreemd. Op dinsdag via de rijwielhandelaar al bericht dat claim wordt vergoed

Display van mijn Stella
De display van mijn Stella was gestolen. Gelukkig kon mijn fietsenmaker een nieuwe voor me bestellen, en King polis vergoedde het grootste deel van de schade. Ik heb ook al eerder prettige ervaringen met Kingpolis gehad, zoals de vervanging van een gestolen fiets.

Resposta da Kingpolis
Snelle afhandeling zeer te vrede.
Snelle afhandeling zeer te vrede.

Resposta da Kingpolis
Snelle en accurate afhandeling van…
Snelle en accurate afhandeling van schade aan mijn fiets.

Resposta da Kingpolis
Goede ervaring met de klantenservice.
Goede ervaring met de klantenservice.
Snel en makkelijk contact.
Wij zouden het nog leuker vinden als de voorwaarden nog soepeler waren! =)

Resposta da Kingpolis
communicatie na diefstal fiets…
De communicatie nadat mijn fiets gestolen was, vond ik niet pro-actief. Moest zelf een aantal keer vragen om informatie

Disappointing Experience with Kingpolis – Unfair Claim Handling
My experience with Kingpolis has been extremely frustrating. As a foreigner living in the Netherlands for a limited time, I purchased my first e-bike in October 2024, and at the store, I was also sold an insurance policy through Kingpolis. Unfortunately, my bike was stolen in front of my home during daylight hours—what I believed to be a safe place.
To my shock, my claim was denied because I supposedly needed a second lock, something that was never mentioned at the time of purchase. My bike was properly locked as always, yet neither the bike shop nor the insurer informed me of this additional requirement.
This situation has left me feeling not only like a victim of theft but also let down by both the store and Kingpolis. I trusted them when purchasing and insuring my bike, only to be misled when I needed their support the most. I strongly believe I deserve at least partial compensation, but Kingpolis has shown no willingness to reconsider. This lack of transparency and fairness is unacceptable. If you're looking for reliable bike insurance, I do not recommend Kingpolis!

Fietsongeval
Door een éénzijdig ongeval mijn fiets beschadigd, laten maken en rekening ingediend en werd snel goedgekeurd en betaald.
Dus ben zeer tevreden.

Resposta da Kingpolis
Werd snel en zorgeloos geholpen
Werd snel en zorgeloos geholpen, heb een nieuwe e-bike. Bedankt Kingpolis
Alkan, E.

Geen gehandicapten vriendelijke/…
Geen gehandicapten vriendelijke/ coulante organisatie. Mijn bakfiets twv 4600 is gestolen. Kings Polis heeft 0,00 uitgekeerd. Dus gehandicapten blijft daar weg!

Resposta da Kingpolis
Mijn fiets was omgevallen en het…
Mijn fiets was omgevallen en het displaytje was kapot.
De fietsenmaker maakte mij er attent op dat dit ook onder de fietsverzekering viel. Echt top!

Prettige afhandeling
Makkelijk contact, snelle terugkoppeling en uiteindelijk weer ontzettend blij om mijn fiets in perfecte staat terug te hebben!

Resposta da Kingpolis
Een prima service,en snelle uitbetaling…
Een prima service,en snelle uitbetaling van de door mijzelf ingediende schadeclaim van mijn door een val ernstig beschadigde E-bike.

Resposta da Kingpolis
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.