Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik gebruik de Kymo stoomreiniger nu een paar weken en ben oprecht verrast hoe goed hij werkt. Vooral in de keuken merk ik het verschil. Vet rond het fornuis laat veel sneller los en ik hoef nauwelijks... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik had een vraag over welk model het beste bij mijn vloer past. De klantenservice reageerde dezelfde dag nog en gaf duidelijk advies. Dat gaf mij genoeg vertrouwen om te bestellen. Inmiddels gebruik i... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Superapparaat voor het stomen en reinigen van bankbekleding, kussens, matrassen, vachten, plavuizenetc. De naden van onze houten vloer èn van onze houten salon tafel zijn stralend schoon geworden.... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hele fijne stoommop, gekocht voor de vloer. Maar zitten genoeg onderdelen bij om te stoomreinigen. Voor de vloer ideaal. Zeer wendbaar, stoom te regelen dus vloer word niet te niet nat. Lekker lan... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fornecedor de Produtos de Limpeza
  2. Serviços Diarista
  3. Remodelador de cozinhas
  4. Atacadista de artigos para casa

Kymo Online is dé toonaangevende leverancier van hoogwaardige schoonmaakproducten, die uitblinken in zowel kwaliteit als klantenservice. Met een breed assortiment aan professionele reinigingsmiddelen en innovatieve schoonmaakhulpmiddelen, streven we ernaar om aan de behoeften van zowel particulieren als bedrijven te voldoen. Ons deskundige team staat altijd klaar om advies te geven en vragen te beantwoorden, terwijl onze gebruiksvriendelijke website en snelle levering zorgen voor een naadloze winkelervaring. Bij Kymo Online kunnen klanten vertrouwen op producten van topkwaliteit en een service die het schoonmaken eenvoudig en effectief maakt voor iedereen.

Informações de contato

4,9

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

169 avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Super handig

Super ding! Licht dus voor iedereen hanteerbaar. Lang snoer is erg handig. Alles makkelijk te reinigen na gebruik. Even in sprayen, 2 minuten laten intrekken en dan schoonzuigen. Ik heb een kleinbeetje wasmiddel in het warer gedaan. Dat werkt prima.

13 de maio de 2024

Compacte reiniger

De reiniger is compact en heeft een sterke zuigkracht en is zeer makkelijk in gebruik.

3 de maio de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mensen gaan nu denken dat ik voor de…

Mensen gaan nu denken dat ik voor de cashback een 5 sterren review ga achterlaten; heeft er totaal niets mee te maken!! Waanzinnig goed toestel! Meer dan verwacht! Voor degenen die aarzelen; go for it!! Heel praktisch, lichtgewicht, en leuk om te gebruiken!

30 de março de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Omdat ik een hele lichte kleur bank…

Omdat ik een hele lichte kleur bank heb, heb ik dit apparaat aangeschaft. Het werkt echt meer dan prima!
Het apparaat is handzaam en toch krachtig. Mijn bank ziet er weer uit als nieuw!
Nu ga ik ook m'n autobekleding nog schoonmaken.
Ik ga ervan uit dat ook dit heel erg op zal knappen.

20 de abril de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Oude kwarkvlek verwijderd uit autobekleding

Een pot kwark was kapot gegaan op mijn autostoel op weg naar Schiphol. Geen tijd/middelen om het goed schoon te maken dus de kwark kon 2 weken intrekken in de bekleding in een warme auto.
Na thuiskomst heb ik de Kymo vlekkenreiniger gekocht, die gelukkig snel geleverd werd. Tegen mijn verwachting in heb ik binnen een paar minuten alle vlekken eruit te gekregen!
Simpel en effectief. Zó blij mee!

25 de janeiro de 2024
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.