Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg må sige, jeg er dybt imponeret over Labellab's tebakke og krydderipodie. Først og fremmest er kvaliteten virkelig god. Materialerne føles robuste og holdbare, hvilket giver mig tillid til, at... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg købte krydderiglas og en masse forskellige labels til min mor i indflyttergave, og det store smil på min mors læber, var priceless. Glassene var super fine og pakket godt ind, samt de mange labels... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Så fine og lækre ting på hjemmesiden, som lever op til ens forventninger når de kommer hjem. De sender varerne hurtigt, godt pakket ind og har nogle helt geniale løsninger til organisering på deres hj... Ver mais

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Loja de decoração de design de interiores

Escrito pela empresa

Omfavn hverdagen med Labellab, uanset om du er her for at forvandle dine køkkenskabe eller forkæle en du holder af, har Labellab en løsning til ethvert rum, hylde eller livsstil. Vores samling af etiketter og opbevaringsløsninger er designet til at hjælpe dig med at få styr på livets små nuancer. Hos os finder du kreative, unikke og personlige gaver. Vores formål er at være der i de øjeblikke, der betyder noget, i hjertet af enhver vigtig lejlighed.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Lækker kvalitet

Lækre labels af god kvalitet - dog 2 stk hvor blækket ikke var helt tydelig på et enkelt af bogstaverne, så det lever jeg nok med. Altid et kæmpe plus for mig at varen hurtigt bliver pakket og afsendt. Vil bestemt anbefale produkterne til andre!

18 de agosto de 2022

Hej Maria,

Tusind tak for de pæne ord og din anmeldelse! ⭐️

Vi er glade for at høre, at du generelt er tilfreds med vores labels. Vi beklager dog, at der var et problem med blækket på et af bogstaverne i to af dine labels. Det skal altid være en god og glad oplevelse at handle hos os. Du må meget gerne så snart du ser denne besked sende os en mail på sales@labellab.dk og gøre os opmærksomme på de etiketter med utydelig blæk og vi vil sende dig nyt med det samme!

Det er dejligt at høre, at du værdsætter den hurtige pakning og afsendelse af varerne. Vi stræber altid efter at levere en effektiv service til vores kunder 📦

Tusind tak for din anbefaling. Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden! 🛍

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering, fin kvalitet.

Jeg har købt runde etiketter til krydderier og der er rigtig mange.
Jeg har ikke manglet en eneste og har masser til overs.
Hurtig levering og rigtig fin kvalitet.

21 de julho de 2022

Hej Susanne,

Tusind tak for de skønne ord og din anmeldelse, det værdsætter vi virkelig! ⭐️
Det glæder os at du har haft så god en oplevelse hos os og at du er glad for dine nye etiketter 🏷

Vi glæder os til at se dig på shoppen en anden god gang 🛍

KANON OPLEVELSE! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

KANON OPLEVELSE! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg har haft en fantastisk oplevelse hos Labellab fra start til slut.
Jeg vil ligge ud med at påpege, at de har SÅ mange fine ting og at jeg nærmest har købt mig fattig på deres side 😅
Hold kæft hvor har vi bare manglet konceptet her hjemme. Min organiserings sjæl ELSKER det!!!
Jeg havde lidt bøvl med hvilke størrelse etiketter jeg skulle vælge til de krydderiglas jeg havde valgt og skrev til dem på deres chat og blev mødt af så mega fed en service hvor jeg blev guidet til døren, hvilket virkelig gjorde hele oplevelsen for mig ⭐️
Hurtig levering og simpelthen de fineste produkter. Det er ikke sidste gang jeg køber mig fattig hos dem.
KÆMPE anbefaling herfra 🤗👏🏻

18 de julho de 2022

Hej Sofie,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de flotte stjerner! ⭐️
Det glæder os virkelig at høre, at du havde en så fantastisk oplevelse hos os fra start til slut. Vi er glade for at kunne tilbyde et bredt udvalg af fine produkter, og det varmer vores hjerter at høre, at du næsten har købt dig fattig på vores side! 🫣

Det er dejligt at vide, at vores koncept har været en mangel derhjemme for dig, og at din organiserings sjæl elsker det. Vi er glade for at kunne støtte dig i at skabe orden og skønhed i dit hjem 🏠

Det er dejligt at høre, at vores kundeservice kunne hjælpe dig med at vælge de rette størrelser til dine krydderiglas, og at du blev mødt med en så positiv oplevelse på vores chat. Vi stræber altid efter at yde den bedste service og vejledning til vores kunder, så det glæder os virkelig at høre, at det gjorde hele forskellen for dig 👩🏼‍💻

Endvidere er vi glade for at høre, at du værdsatte den hurtige levering og de fine produkter, og vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage igen. Tak for den kæmpe anbefaling, og vi glæder os til at betjene dig igen i fremtiden! 🥰👏🏻

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Fedt koncept - mangler lidt for at nå helt i mål

Super fed hjemmeside med mega mange gode og kreative løsninger til de der kedelige hverdagsting, som står fremme på hhv. badeværelse eller i køkkenet, og som lige er det eneste der står ud i boligindretningen (hos mig, mine shampoo flasker). Elsker konceptet. Den eneste grund til at jeg ikke kan give 5 stjerne, er fordi jeg synes det er åndssvagt at jeg, med mine fumlefingre, selv skal montere etiketterne. For det første bliver det skævt. For det andet er der overskud fra anden etikette, som blot er en lille tynd streg, men den klistrer sig med det samme fast på den etikette jeg skal til at sætte på og det er jo bare endnu mere træls fordi det kan ses igennem etiketten. For det tredje, så er der luftbobler under etiketterne når de først er monteret, hvilket kunne være undgået, hvis producenten klistrede det på.
Så et godt råd herfra - klister etiketterne på for jeres kunder, hvis I vil have en 5 stjernet anmeldelse en anden gang. Havde gerne vedhæftet billeder, men det lader ikke til at være en mulighed :)

Edit:
Tak for jeres svar. Jeg har sidenhen fundet en anden løsning, men havde helt sikkert været glad for at få tilbuddet dengang jeg anvendte jeres produkt.

9 de julho de 2022

Hej Anne,

Først og fremmest skal du have tusinde tak for de rosende ord! 🤗

Vi kan desværre ikke sætte dem på for vores kunder, da alle ordre er meget forskellige.
Nogen bestiller to flasker, samt et helt etiketark på 12 etiketter, ved siden af. Vi ved ikke hvad kunden vil bruge af arket. Det samme er gældende med krydderiglas, der bestiller kunder 36 glas med 72 etiketter til. Nogen bestiller samtidigt personaliserede etiketter ved siden af.

Vi har derudover i starten selv påsat ved køb af et par flasker, men der har vi haft kunder der har ønsket at påsætte dem anerledes og derfor giver vi jer fri mulighed for selv at sætte jeres præg på jeres produkter. Grundet dette kan vi desværre ikke sætte dem på for vores kunder 😕

Det lyder lidt som om at du har fået en ordre med fejl i dine etiketter. Der burde ikke komme bobler hvis man gør som vi har vejledt i det takkekort vi sender med.
I forhold til streger der ryger med, lyder det mærkeligt og derfor tænker vi at du har fået et fejlprodukt. Vi plejer altid at dobbelttjekke.
Det beklager vi mange gange! Det skal selvfølgelig ikke være en øv oplevelse. Det er ihvertfald ikke det vi stræber efter 🥰

Hvis du sender os en mail med dit ordre nr. så finder vi på en løsning til dig 🫶🏼
Du kan sende en mail til sales@labellab.dk

Fantastisk god oplevelse

Fantastisk god oplevelse. Produkter og kundeservice i top!

5 de julho de 2022

Hej Tiiffany,

Det er fantastisk at høre! Vi er glade for, at du havde en fremragende oplevelse med både vores produkter og kundeservice ✨

Vi ser frem til forhåbenligt at betjene dig igen i fremtiden! 🛍

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service, hurtig levering og lækre labels! Jeg er så tilfreds med mit køb og glæder mig allerede til at bestille derfra igen

23 de junho de 2022

Hej Laura,

Vi glæder os til at se dig på shoppen en anden god gang 🛍

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service. Og hurtigt levering anbefaldes.

17 de junho de 2022

Hej Gry,

Tusind tak for de skønne ord og din anmeldelse, det værdsætter vi virkelig! ⭐️
Det glæder os at du har haft så god en oplevelse hos os 🤗

Flotte etiketter

Flotte etiketter, er blevet glade for dem, god forsendelse :))

14 de junho de 2022

Hej Rabbia,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super lækkert kvalitet og hurtig…

Super lækkert kvalitet og hurtig levering hsr haft en dejlig oplevelse

14 de junho de 2022

Hej Karina,

Tusind tak for de skønne ord og din anmeldelse, det værdsætter vi virkelig! ⭐️
Det glæder os at du har haft så god en oplevelse hos os og at du er glad for dit nye produkt 🥰

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bedste kundeservice - kæmpe anbefaling herfra.

Labellab kan klart anbefales!
Ingen problemer overhovedet, nemt at bestille derfra, produkterne lever op til min forventning og kom hurtigt.
Udover det har labellab en kundeservice udover det sædvanlige, deres team sidder klar med hurtig og professionel hjælp, ligemeget tidpunkt og dag.
Jeg er meget positiv over min oplevelse som kunde hos dem! 🌸

Hej Thea,

Tusind tak for din skønne anmeldelse og de 5 stjerner! ⭐️
Vi sætter stor pris på din anbefaling og din positive feedback. Det glæder os at høre, at du havde en problemfri oplevelse med at bestille hos os, og at vores produkter levede op til dine forventninger og blev leveret hurtigt 🥰

Vores dedikerede kundeserviceteam er altid klar til at hjælpe dig og det glæder os at høre, at du værdsatte deres professionelle og hurtige hjælp 👩🏼‍💻

Tak for at vælge Labellab, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden! 🛍

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har købt etiketter til krydderiglas som…

Har købt etiketter til krydderiglas som lever fuld ud til mine forventninger og en service der er helt i top - kan klart anbefale dem til andre.

Hej Hanne,

Tusind tak for de skønne ord og din anmeldelse, det værdsætter vi virkelig! ⭐️

Tak for at anbefale os til andre, der ønsker at organisere derhjemme 🏠

Lækre produkter! 10/10

Jeg bestilte krydderi glas og etiketter til krydderier og tørvarer, og jeg er så tilfreds med det jeg har modtaget.
Glassene er super flotte og etiketterne er så stilfulde, og det ser mere organiseret og luksuriøst ud.
Derudover er kundeservicen i top.
Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg køber herfra.

Hej Pernille,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! ⭐️
Det glæder os virkelig at høre, at du er så tilfreds med de krydderiglas og etiketter til krydderier og tørvarer, som du har modtaget 🏷

Det betyder meget for os at vide, at vores produkter har tilføjet det strejf af luksus til dit hjem og at vores kundeservice har levet op til dine forventninger ✨

Vi sætter pris på din støtte og ser frem til at kunne betjene dig igen i fremtiden 🛍

Fine labels til krydderier

Jeg bestilte krydderi labels og de er så fine. Meget tilfreds. Leveringen gik langsomt men det er ikke butikkens skyld med DAO der var 5 dage om det. Bortset fra det var alt perfekt.

9 de junho de 2022

Hej Mette,

Tak for din fine anmeldelse! ⭐️
Det glæder os at høre, at du er tilfreds med dine krydderietiketter og finder dem fine 🏷

Vi beklager naturligvis forsinkelsen ift. leveringen, selvom det desværre var uden for vores kontrol på grund af DAO's håndtering. Vi sætter pris på din forståelse i denne situation!

Vi værdsætter din støtte og ser frem til at kunne betjene dig igen i fremtiden 🛍

Fantastiske produkter

Jeg bestilte en masse etiketter og olie flasker, og jeg havde den allerede indenfor 2 dage hverdage.
De produkter jeg fik hjem var fantastiske og jeg elskede jeg kunne selv bestemme skriften på mine etiketter.
Jeg vil helt klart anbefale labellab, hvis man vil organisere sig hjem.

7 de junho de 2022

Hej Heidi,

Tak for din skønne anmeldelse! ⭐️
Vi er glade for at høre, at du modtog dine etiketter og olieflasker så hurtigt og at du var tilfreds med produkterne 😀

Hos Labellab stræber vi efter at give vores kunder mulighed for at tilpasse deres produkter, så de passer perfekt til deres behov, og det er fantastisk at høre, at du nød muligheden for at vælge skriften på dine etiketter 🏷

Tak for at anbefale os til andre, der ønsker at organisere derhjemme. Vi sætter pris på din støtte, og vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage til Labellab igen i fremtiden! 🛍

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lidt over midnat natten til onsdag bestilte jeg tre glasflasker til olie. Allerede klokken 14 om onsdagen fik jeg besked om, at pakken var afsendt fra lageret. Da jeg havde bestilt varerne, blev jeg i tvivl om leveringstiden, hvorfor jeg skrev til Labellabs Instagram med spørgsmål herom. Allerede onsdag morgen fik jeg svar, hvilket var en stor lettelse, da pakken var til en fødselsdagsgave.
Flaskerne var pakket meget forsvarligt og pænt ind med superfint papir og en lille hilsen.
Jeg er meget glad for mit køb hos Labellab, og deres hurtige og venlige kundeservice er prikken over i’et. Ikke sidste gang at jeg handler der :-)

Hej Sophie,

Tusind tak for din fantastiske feedback! ⭐️
Det glæder os meget at høre, at du oplevede en så hurtig og effektiv levering af dine olieglasflasker. Vi bestræber os altid på at sikre, at vores kunder får svar på deres spørgsmål og bekymringer så hurtigt som muligt, og det er dejligt at høre, at vores kundeservice kunne hjælpe dig med din bekymring om leveringstiden ✨

Vi er glade for at høre, at pakken var til en fødselsdagsgave og håber, at modtageren blev lige så begejstret som du var for de flotte flasker og den fine indpakning. Din tilfredshed er vores fornøjelse, og vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage til Labellab igen. Endnu engang tusind tak, og vi sætter stor pris på din støtte! 🥰

Fantastisk lækkert produkt

Fantastisk lækkert produkt! Hurtig levering

Hej Martine,

Mega flotte produkter

Hej Victoria,

Tusind tak for de skønne ord og din anmeldelse, det værdsætter vi virkelig! ⭐️
Det glæder os at du er glad for dine nye produkter 🥰

Vi ser frem til at se dig på shoppen igen næste gang! 🛍

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

High quality product and fast deliver…

High quality product and fast deliver with a very nice and secured packaging.
I highly recommend it ☺️.

10 de maio de 2022

Hello Mohammad,

Thank you for your feedback! ⭐️
We're thrilled to hear that you're satisfied with the quality of our product, our fast delivery service, and our attention to secure packaging. Ensuring a positive customer experience is our top priority, and we appreciate your recommendation 😁

We hope to see you on the shop soon again 🛒

Kind regards,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig, korrekt levering af mine flotte krydderiglas, der var pakket sikkert ind. Jeg handler gerne her igen :O)

19 de abril de 2022

Hej Erik,

Tusind tak for de skønne ord og din anmeldelse, det værdsætter vi virkelig! ⭐️

Det glæder os at du har haft så god en oplevelse hos os og at du er glad for dine nye produkter 😁

Vi ser frem til at se dig på shoppen igen næste gang! 🛒

Hej Mona,

Tusind tak for de skønne ord og din anmeldelse, det værdsætter vi virkelig! ⭐️
Det glæder os at du har haft så god en oplevelse hos os og at du er glad for dine nye produkter 🥰

Vi ser frem til at se dig på shoppen igen næste gang! 🛍

Line & Team Labellab

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais