Fik en meget positiv overraskelse når jeg trådte ind i deres butik i Løkken. Flot indrettet, lækkert tøj og helt utroligt overkommelige priser! Supersød gravhund lå på tæppet indenfor døren til stor g... Ver mais
A empresa respondeu
Elendig kvalitet og dårlig kundeservice. Butikken ser udefra ufatteligt smuk ud med virkelig smukt og lækkert tøj, dette er dog ikke sådan det er. Kvaliteten på tøjet er virkelig dårlig og allered... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg besøgte for første gang butikken i Løkken, et par dage siden. Blev mødt af et virkelig sødt personale og deres behårede hjælpere. Fik en introduktion til brand og værdier, hvilket gjorde jeg ko... Ver mais
Veldig god kundeservice og rask hjelp, fikk en skjorte som raknet og da var det god hjelp for å komme opp med en løsning jeg ble fornøyd med. Klærne er litt dyre men betaler virkelig for kvalitets klæ... Ver mais
Salg af tøj og accessories til piger online
Vrenstedvej 496, 9480, Løkken, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 mês
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Dejlig butik
Jeg har købt en trøje til min kæreste, der var hurtig levering og tøjet er i god kvalitet
Min mor købte en strik fra dette firma og desværre har hun haft en virkelig dårlig oplevelse. Kvaliteten lever slet ikke op til prisen - stoffet føles billigt, og syningerne var allerede begyndt at løsne sig efter få ganges brug.
Derudover var kundeservicen ikke imponerende. Da vi forsøgte at kontakte dem, tog det en evighed at få svar, og den respons, vi endelig fik, var ikke særlig hjælpsom eller venlig. Vi havde forventet noget langt bedre, især til den pris, de tager for deres produkter. Desværre kan vi ikke anbefale at handle her.

Resposta da LE MAGDA
Virkelig dårlig returpolitik. Kan ikke anbefales!

Resposta da LE MAGDA
Rigtig god kundeservice, og virkelig fin bluse!🫶 kæmpe anbefaling✨
Meget hurtig levering og mega fin og behagelig trøje.
Jeg modtog en uldfrakke som gave, og selvom virksomheden tilbyder 14 dages returret, havde jeg først modtaget gaven efter de 14 dage er gået. De tilbyder så, at julegaver kan byttes til andre varer, men da dette ikke er en julegave, men blot en gave modtaget efter 14 dage, ønsker jeg at returnere den.
Jeg kan ikke tilgå returneringsportalen på deres hjemmeside, og derfor sendte jeg en e-mail den 26. december for at få vejledning i, hvordan jeg kunne returnere varerne. Desværre har jeg ikke fået svar på min henvendelse – og i dag, d. 12. januar, har jeg stadig ikke hørt noget.
Det er virkelig skuffende, især når de tydeligvis er aktive her på Trustpilot og beder kunder kontakte dem på samme mailadresse, som jeg allerede har brugt. Det er ikke en god kundeservice, og jeg føler mig meget frustreret over manglende kommunikation.
Jeg håber virkelig, at Lemagda kan forbedre deres kundeservice og reaktionshastighed.

Resposta da LE MAGDA
Super oplevelse, og hurtig levering af en cardigan i høj kvalitet. Kan varmt anbefales 😄
Fantastisk webshop!
Flot tøj og gode priser 👍
Super fin service, købte en jakke til min mor i gave, og den er hun meget glad for.
Hurtig levering.
Ni höjer ju priserna när ni ”säger” att det är januarirea. En tröja som kostade 299 igår och kostar 471 dagen efter, samma med flera produkter. Skulle gärna vilja se ”lägsta pris senaste 30 dagar” som alla andra riktiga företag har.

Resposta da LE MAGDA
Havde bestilt julegave til min datter. Står der er udvidet returnering af julegaver. Finder så ud af man ikke kan få penge retur, men kun et gavekort, der holder 2 mdr 😳😳 Ville have været rigtig rart at vide at penge ikke gives retur, det ville ha gjort en kæmpe forskel, idet jeg aldrig ville ha turde bestille derfra :0(
Det gør man ikke tør bestille derfra igen :0(

DÅRLIG RETUR PÅ JULEGAVE
Jeg har handlet julegaver fra Le Magda, og det viser sig så, at man ikke kan få pengene retur.
Ikke nok med det, så har jeg fået et tilgodebevis, som skal bruges inden 3 mdr.
Helt ekstremt dårlig service… nu står vi med et tilgodebevis vi ikke kan bruge til noget. Det kunne være rart, hvis det var blevet gjort tydeligt, at man ikke kunne få pengene retur, for så havde jeg med sikkerhed ikke handlet her.
Virkelig ikke en anbefaling.

Resposta da LE MAGDA
Har handlet mine julegaver hos LE MAGDA, der er god returret da de bytter julegaver til d. 2 jan. 2025.
Det viser sig så at de bukser jeg har købt til min datter er for korte i ben længden, og derfor ønsker min datter at få refunderet pengene, så hun kan købe nogle andre bukser et andet sted, da størrelserne er for små til hende.
Vi sender bukserne retur INDEN d 2 jan. men kan ikke bruge deres retur portal på deres hjemmeside, da ordren er mere end 14 dage for gammel. Det er den jo så ikke, da den går under deres juleretur. Jeg vælger så at sende pakken udenom deres retur portal.
De modtager da også bukserne, men til min store skuffelse, får jeg et tilgodebevis på bukse beløbet og som skal bruges inden 3 mdr. det synes jeg virkelig er dårlig service, og står nu med et tilgodebevis vi ikke kan bruge til en dyt.
Jeg vil godt ha været varslet om at pengene ikke gives retur, da det for mig gør, at jeg ikke vil handle der.
Opdateret- efter deres kommentar her skriver jeg en mail til dem, da de jo oplyser om en løsning her på sitet. Jeg kan dog oplyse om, at der ikke findes en tilfredsstillende løsning, da de påpeger at bukserne skulle tilbage sendes senest d. 25 dec. Trods de har bytte ordning af julegaver til 7 jan.

Resposta da LE MAGDA
Rigtig fin cardigan, men den lugter lidt mærkeligt/indelukket.
Tøjet var som sådan fint, meget mindre end forventet. Men det havde den inderligste lugt. Måtte vaske den flere gange for at få lugtet væk. Ved ikke hvor de opholder deres ting henne…
Hurtig levering:)

Resposta da LE MAGDA
Kunne jeg give 0 stjerner så gjorde jeg det!!
Får en bluse i fødselsdagsgave. Købt den 11, bliver givet som gave den 25.8.. den passer ikke rigtig og vi skal lige finde ud af hvordan og hvorledes med retur. Men desværre er det for sent. 14 dages returret..Medarbejderen beder om ordrenummer og vil prøve at finde ud af noget - men vender aldrig tilbage. 16 dage endnu senere skriver jeg igen til dem… Nu håber de på vores forståelse - nej tak!!

Resposta da LE MAGDA
Jeg bestilte en af deres hvide toppe og betalte ekstra oven i prisen af selve toppen for at få den leveret. Jeg modtager så en top med to meget tydelige brune pletter på, som helt klart ikke skulle være der. Alligevel skulle jeg selv købe og betale for en returneringslabel for at sende den beskidte top retur, da de nægtede at dække både kosten af returneringen og fragten, selvom det var dem, som lavede en fejl. Det brugte jeg næsten 100kr på, som jeg ikke får tilbage igen. Det er ikke i orden!!

Resposta da LE MAGDA
Mega flot og stilrent tøj
Har købt flere gange til min kæreste og det er en sikker vinder v’er gang🤙🏽
fedt at vide at indpakning og kvaliteten altid er i top
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.