Fik en meget positiv overraskelse når jeg trådte ind i deres butik i Løkken. Flot indrettet, lækkert tøj og helt utroligt overkommelige priser! Supersød gravhund lå på tæppet indenfor døren til stor g... Ver mais
A empresa respondeu
Elendig kvalitet og dårlig kundeservice. Butikken ser udefra ufatteligt smuk ud med virkelig smukt og lækkert tøj, dette er dog ikke sådan det er. Kvaliteten på tøjet er virkelig dårlig og allered... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg besøgte for første gang butikken i Løkken, et par dage siden. Blev mødt af et virkelig sødt personale og deres behårede hjælpere. Fik en introduktion til brand og værdier, hvilket gjorde jeg ko... Ver mais
Veldig god kundeservice og rask hjelp, fikk en skjorte som raknet og da var det god hjelp for å komme opp med en løsning jeg ble fornøyd med. Klærne er litt dyre men betaler virkelig for kvalitets klæ... Ver mais
Salg af tøj og accessories til piger online
Vrenstedvej 496, 9480, Løkken, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 mês
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
LeMagda var super hurtige og effektive ed mit køb. Og jeg fik hurtigt svar på mine spørgsmål. KÆMPE anbefaling herfra❤️
Bestilte 2 stykker tøj til min kæreste, som hun blev meget glad for. En god og tryg oplevelse hos Le Magda!
Rigtig flot tøj! Til gode priser☺️
Klar ANBEFALING!
Elsker at købe tøj fra Le Magda! Super god kundeservice og hurtig levering! Jeg har købt derfra flere gange med stor succes. Kan helt klart anbefales👏🏼😍
Jeg købte to mohair-cardigans til min kæreste som var af rigtig god kvalitet. Dog bestilte jeg også et par shorts som var for store til hende, men LeMagda var hurtig til at få sendt et par andre i en anden størrelse - kæmpe anbefaling herfra!
Mega lækkert tøj og hurtig levering! Jeg har handlet hos le magda flere gange og er meget tilfreds med deres udvalg og gode kvalitet. Især deres mohair cardigan er et af mine favorit køb.
Tøjet er så kvalitet og sidder perfekt! Vil
Stærkt anbefale at købe ved le magda. Bliver bestemt ikke sidste gang jeg bestiller fra le magda!!
Virkelig god service, troværdig og lækre produkter der svarer til det der loves. Kan ANBEFALES🌟
Le Magda kan varmt anbefales herfra. Købte en Celina skjorte til min kæreste og den var som den skulle være, og af lækkert kvalitet. Køber helt sikkert herfra igen.
Kan kun anbefale Le Magda.
Super flot og stilrent tøj! Intet at sætte en finger på i hele købsprocessen og har været rigtig glad for mine køb. Vender helt sikkert tilbage 🙌
Virkelig noget lækkert tøj!🥰 kvaliteten er helt i top og er tilsvarende med billederne på hjemmesiden. Hurtig levering og god service. Man kan trygt handle hos LE MAGDA, og det er bestemt ikke sidste gang for mit vedkommende!😍
Klar anbefaling herfra - virkeligt gode billeder af tøjet og hurtig besvarelse ved mangler eller spørgsmål.
Lækkert tøj og stil, god kvalitet og hurtig levering - et godt sted at handle sit tøj.
Kan især anbefale de flotte skjorter, som er fyldt med lækre detaljer og i en god kvalitet.
Aldrig haft problemer med at returnere købte varer.
Min varmeste anbefaling 🤩
Jeg har fået alle mine ting, hvor str. passede mig og kvaliteten var perfekt. Kan virkelig anbefale lemagda!!!!
Bestilte en kjole og modtog den allerede dagen efter. Kan klart anbefales 🤩
Jeg bestilte deres korte trenchcoat i en størrelse S/M. Jeg er normalt en størrelse S i overdele og jakker og i nogle tilfælde endda en XS men denne her jakke er for lille. Jeg synes det er ekstremt dårlig kundeservice at man ikke har til at stå at varen er lille i størrelsen. Jeg ville da aldrig bare gå ud fra at jeg skulle bruge en M/L når jeg normalt er en Xs/S. Synes det her er super irriterende især fordi jeg står og skal bruge jakken. Det kan da heller ikke passe at man skal sende retur og bestille flere ordre for at finde sin størrelse bare fordi de ikke informere ordentligt om størrelserne.

Resposta da LE MAGDA
Det en stor fortrydelse at bestille fra La magda, jeg er en pige på 164 og bruger en størrelse Small normalt i tøj. Jeg bestillende en sort maxi satin nederdel fra la magda, og læste i beskrivelsen at modellen var 170 og brugte en størrelse Small. Så tænkte at så kunne jeg sagtens bestille en størrelse Small. Jeg fik nederdelen og den kunne ikke komme længere op end til mine lår, jeg prøvede derefter at tag den over hovedet hvilket lykkes men den sad virkelige high rise, og hvis du går ind og kigger på modellen sidder den tydeligvis nede på hendes hofte/talje, og slet ik på nogen måder som den sad på mig. Plus de sælger deres varer for dobbelt af prisen, end det de får dem for, man kunne lige så godt have købt på Shein eller temu, der prisen fair i det mindste og man får præcisss det samme, man får nok også noget meget bedre fra Shein eller temu osv.

Resposta da LE MAGDA
Super god oplevelse at handle hos LeMagda. Min kæreste blev rigtig glad for den cardigan jeg gav hende. Så jeg skal da helt klar have fat i noget mere tøj herinde. Kan varmt anbefales!
Dårlig kundeservice
Bestille en trøje, hvor jeg modtog den forkert. De tager flere dage om at svare på deres mails

Resposta da LE MAGDA
Købte to trøjer derfra, som er så rare i kvaliteten og er så flotte! Hurtig levering, intet at klage over
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.