A empresa respondeu
M-au bucurat cadourile din partea Lentiamo și cred că prețurile sunt foarte competitive. Singura problemă a fost aceea că lentilele au ajuns mai târziu decât fusesem anunțată (pe 29 în loc de 26). Nu-... Ver mais
A empresa respondeu
Sunt multumita de timpul de livrare (2 zile lucratoare). Am vazut aici recenzii negative de la oameni care nu inteleg ca in weekend curierul nu lucreaza. Eu am pus comanda vineri seara si am primit-... Ver mais
Magazin online specializat în lentile de contact, ochelari de soare, soluții, picături oftalmice, casete și alte accesorii. Sfaturi și alte informații doar pe www.lentiamo.ro
Piata Montreal, no 10F,, 011469, Bucharest, Romênia
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente leva mais de 1 mês para responder
Como esta empresa usa o Trustpilot
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Experienta foarte buna! Voi reveni curand cu drag!
Scam pe față, s-a promovat ca firmă din București, m-a înșelat cu marketing dezinformant: livrare în 2 zile. Astazi după 6 zile calendaristice lentilele cu 5 dioptrii pentru mine indispensabile pentru a vedea bine, nu au ajuns: dacă știam că nu ajunge in 2 zile și că livrează din afara țării dădeam comanda la alt magazin care întradevăr livrează din București. Din aceste motive nu racomand și dau 1 stea.

Resposta da Lentiamo
I've ordered from here for a while. Excellent customer service, always happy to help if any issues. Delivery is always super quick too, usually before the date you are told! Fab!
Altid fantastisk service.
Kan varmt anbefale Lentiamo til køb af linser.
Rigtig god oplevelse med Lentiamo. Super kundeservice. Vil helt klart handle her igen.
Great choice of products excellent prices and service
comand aceste lentile de 6 ani. nu am avut niciodata probleme cu ele. atunci cand le-am comandat prin lentiamo, atrasa de pretul ceva mai mic nu le-am putut folosi. una s-a crapat de la prima folosire. urmatoarea era moale, inutilizabila. alta, alunecase si nu o mai puteam scoate ... produse mizerabila la lentiamo ! protectia consumatorului ar trebui sa verifice produsele livrate de ei.

Resposta da Lentiamo
Serviciu optim sunteți de încredere
Am dioptrii care nu sunt in mod uzual comercializate deci, brandurile faimoase si care sunt prin malluri, nu mi le pot aduce (nici nu le au de fapt). Am gasit acest site si este deja cred a patra comanda care imi vine in timp, totdeauna cu promotii pe langa, exact ce vreau,pret de pret, calitate de calitate si pana acum, niciodata mai tarziu decat mi s-a promis (adica doua zile lucratoare, adica de vis !!! :)
Cam asta vreau sa share-uiesc, scris simplu, onest si bucuros ca pe tema "lentile de contact la pret bun+zemurile necesare", am furnizor de incredere :)
De ar fi toate firmele online asa, am fi tari de tot la capitolul e-comert . Deci, felicitari Domnilor ! Sa vedeti bine ! ;)

Resposta da Lentiamo
Lentilele comqmdate sunt super, la un pret cu mult mai mic decat la magazinele de optica din oras. Serviciul clienti a fost foarte ok-Petru si Alex-au raspuns la toate intrebarile.
Singura problema e cea a livrarii cu Urgent Cargus care sunt f neseriosi si intarzie livrarile, dar asta nu tine de Lentiamo.

Resposta da Lentiamo
Sunt multumita pentru ca livrarea a fost foarte rapida fata de alte magazine online de la care am mai comandat acelasi produs, am primit un discount maricel datorita faptului ca am completat un chestionar pe care l-am primit pe e-mail si am avut si posibilitatea sa imi aleg un mic cadou datorita punctelor acumulate in urma comenzii. De asemenea si persoana care m-a sunat pentru confirmarea comenzii a fost foarte amabila. Voi mai comanda cu siguranta.
Am achizitionat Lentile de contact de 2 ori pana acum de pe site-ul Lentiamo si am fost multumita. Optiunea de "Comanda din nou" foarte utila, precum si faptul ca poti sa iti setezi un reminder pt a fi notificat cand e timpul sa mai comanzi (Marketing sau nu, e f util). Bonusarea prin puncte cu care poti achizitiona diverse produse, f ok. Proactivitate si eco-friendly prin faptul ca atata factura cat si prospectele celorlalte produse, sunt trimise pe e-mail, si nu tiparite. Livrare rapida.
In concluzie: recomand site-ul cu caldura.
E pe gustul meu produsul. De calitate, design modern, pretul pe masura brandului - nimic de comentat. De asemenea apreciez foarte mult promptitudinea cu care se raspunde la mail-uri si se ofera raspunsuri, persoane foarte amabile la relatii cu clientii. Tineti-o tot asa voi mai reveni si pe viitor.

Resposta da Lentiamo
Great shopping experience and large selection of contact lenses at fair prices.
Produse foarte bune, raport pret/calitate ok, livrare rapida a produselor.
A fost totul absolut perfect,fara nici un dubiu.Am sa mai comand pentru ca am cautat Optive(recomandat de medic) in toate farmaciile posibile din Bucuresti
Cu stima

Resposta da Lentiamo
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.