Veja o que dizem as avaliações

A empresa respondeu

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

M-au bucurat cadourile din partea Lentiamo și cred că prețurile sunt foarte competitive. Singura problemă a fost aceea că lentilele au ajuns mai târziu decât fusesem anunțată (pe 29 în loc de 26). Nu-... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Sunt multumita de timpul de livrare (2 zile lucratoare). Am vazut aici recenzii negative de la oameni care nu inteleg ca in weekend curierul nu lucreaza. Eu am pus comanda vineri seara si am primit-... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fornecedor de Lentes de Contato
  2. Loja de óculos de sol

Informação fornecida por fontes externas variadas

Magazin online specializat în lentile de contact, ochelari de soare, soluții, picături oftalmice, casete și alte accesorii. Sfaturi și alte informații doar pe www.lentiamo.ro

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente leva mais de 1 mês para responder

Como esta empresa usa o Trustpilot

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Scam pe față

Scam pe față, s-a promovat ca firmă din București, m-a înșelat cu marketing dezinformant: livrare în 2 zile. Astazi după 6 zile calendaristice lentilele cu 5 dioptrii pentru mine indispensabile pentru a vedea bine, nu au ajuns: dacă știam că nu ajunge in 2 zile și că livrează din afara țării dădeam comanda la alt magazin care întradevăr livrează din București. Din aceste motive nu racomand și dau 1 stea.

20 de agosto de 2025

Buna ziua,

Multumim ca ati impartasit experienta dvs cu noi. Pe site este afisat ca livrarea dureaza doua zile lucratoare din momentul expedierii si ca expediem din Republica Ceha.
Daca intre expediere si livrare este weekend este posibil ca livrarea sa fie 5 zile calendaristice, asa cum mentionati, dar nu 5 zile lucratoare.
Din pacate neavand numarul comenzii dvs nu putem verifica in amanunt ce s-a intamplat cu aceasta comanda.
Daca doriti ne puteti contacta direct telefonic sau pe email-ul nostru: info@lentiamo.com si vom analiza cazul dvs.

Zi frumoasa va doresc!

Great service...

I've ordered from here for a while. Excellent customer service, always happy to help if any issues. Delivery is always super quick too, usually before the date you are told! Fab!

22 de abril de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

lentile de contact air optix

comand aceste lentile de 6 ani. nu am avut niciodata probleme cu ele. atunci cand le-am comandat prin lentiamo, atrasa de pretul ceva mai mic nu le-am putut folosi. una s-a crapat de la prima folosire. urmatoarea era moale, inutilizabila. alta, alunecase si nu o mai puteam scoate ... produse mizerabila la lentiamo ! protectia consumatorului ar trebui sa verifice produsele livrate de ei.

15 de fevereiro de 2017

Bună ziua,

Vă mulțumim mult pentru timpul acordat acestei recenzii.

Ne pare sincer rău pentru cele întâmplate și vă înțelegem. Așa cum am discutat și astăzi la telefon, vă scriu în răspuns acestui review că de la prima lentilă găsită deteriorată, deformată sau crăpată dvs. trebuia să ne anunțați. Prezentând dovezi sau pur și simplu contactându-ne puteam să vă ajutăm. Întotdeauna, când au fost cazuri de acest gen, noi am încercat restituirea costurilor sau a produsului fără nici o problemă. Lentilele nu sunt făcute manual și spre urmare pot exista uneori erori de fabricație, indiferent de unde veți achiziționa lentile sau orice alt produs, suntem siguri că măcar odată ați întâmpinat o asemenea inconveniență.

Oricând, ne puteți apela din nou pentru a vă restitui costul lentilelor, vă vom ajuta cu drag. Avem totuși rugămintea de a modifica această recenzie pentru a nu confuza următorii noștri clienți, ar fi incorect pentru ei întâi cât și pentru noi. Aceasta este prima noastră recenzie negativă de când suntem pe piața românească, și anume de mai bine de doi ani de zile.

Cu speranța că sănătatea ochilor dvs a rămas neschimbată, vă mulțumim anticipat pentru revizuirea recenziei.

Voi fi încântat să rămân la dispoziția dvs.

Alexandru Gurău
Country Manager Lentiamo România.
Tel: 0800 400 156
Email: alexandru.gurau@maternia.cz

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Este sursa mea de lentile de contact si zemurile pentru ele :)

Am dioptrii care nu sunt in mod uzual comercializate deci, brandurile faimoase si care sunt prin malluri, nu mi le pot aduce (nici nu le au de fapt). Am gasit acest site si este deja cred a patra comanda care imi vine in timp, totdeauna cu promotii pe langa, exact ce vreau,pret de pret, calitate de calitate si pana acum, niciodata mai tarziu decat mi s-a promis (adica doua zile lucratoare, adica de vis !!! :)

Cam asta vreau sa share-uiesc, scris simplu, onest si bucuros ca pe tema "lentile de contact la pret bun+zemurile necesare", am furnizor de incredere :)

De ar fi toate firmele online asa, am fi tari de tot la capitolul e-comert . Deci, felicitari Domnilor ! Sa vedeti bine ! ;)

10 de janeiro de 2017

Bună ziua,

Mulțumim tare mult pentru timpul acordat acestei recenzii Dle Taban. Suntem fericiți să auzim că vă plac serviciile noastre. Am încertat mereu să mulțumim fiecare client și chiar suntem mândri să vă zicem că o facem!

Vom fi încântați să vă avem client și pe viitor. Mulțumim încă o dată pentru felicitările acordate.

CC Romania

alexandru.gurau@maternia.cz

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Foarte bune preturi, foarte bun serviciul clienti.

Lentilele comqmdate sunt super, la un pret cu mult mai mic decat la magazinele de optica din oras. Serviciul clienti a fost foarte ok-Petru si Alex-au raspuns la toate intrebarile.
Singura problema e cea a livrarii cu Urgent Cargus care sunt f neseriosi si intarzie livrarile, dar asta nu tine de Lentiamo.

5 de janeiro de 2017

Dragă Cristina,

Mulțumim tare mult pentru timpul acordat acestei recenzii. Suntem tare încântați să auzim că sunteți mulțumită de serviciile noastre.

Partenerii noștri de la Urgent Cargus au fost tare ocupați pe această perioadă, atât traficul cât și volumul considerabil crescut de colete au întârziat livrarea la data promisă. Vă rugăm acceptați scuzele noastre pentru această inconveniență. Pe viitor vom avea și o a doua firmă pentru livrarea coletelor noastre.

Vom rămâne cu drag la dispoziția dvs. și pe viitor.

CC Romania

alexandru.gurau@maternia.cz

Multumita

Sunt multumita pentru ca livrarea a fost foarte rapida fata de alte magazine online de la care am mai comandat acelasi produs, am primit un discount maricel datorita faptului ca am completat un chestionar pe care l-am primit pe e-mail si am avut si posibilitatea sa imi aleg un mic cadou datorita punctelor acumulate in urma comenzii. De asemenea si persoana care m-a sunat pentru confirmarea comenzii a fost foarte amabila. Voi mai comanda cu siguranta.

28 de dezembro de 2016

Foarte buni. Recomand

Am achizitionat Lentile de contact de 2 ori pana acum de pe site-ul Lentiamo si am fost multumita. Optiunea de "Comanda din nou" foarte utila, precum si faptul ca poti sa iti setezi un reminder pt a fi notificat cand e timpul sa mai comanzi (Marketing sau nu, e f util). Bonusarea prin puncte cu care poti achizitiona diverse produse, f ok. Proactivitate si eco-friendly prin faptul ca atata factura cat si prospectele celorlalte produse, sunt trimise pe e-mail, si nu tiparite. Livrare rapida.
In concluzie: recomand site-ul cu caldura.

15 de dezembro de 2016

Un produs minunat!

E pe gustul meu produsul. De calitate, design modern, pretul pe masura brandului - nimic de comentat. De asemenea apreciez foarte mult promptitudinea cu care se raspunde la mail-uri si se ofera raspunsuri, persoane foarte amabile la relatii cu clientii. Tineti-o tot asa voi mai reveni si pe viitor.

12 de dezembro de 2016

Dragă Andreea,

Vă mulțumim tare mult pentru recenzia dumneavoastră cât și pentru cuvintele frumoase.

Ne bucurăm să știm că ați avut o experiență plăcută cu noi. Deasemenea, suntem încântați să auzim că sunteți mulțumită de serviciile noastre.

Vom rămâne la dispoziția dumneavoastră și pentru următoarele comenzi. Vă așteptăm cu drag.

Country Manager RO
info@lentiamo.ro

Perfect

A fost totul absolut perfect,fara nici un dubiu.Am sa mai comand pentru ca am cautat Optive(recomandat de medic) in toate farmaciile posibile din Bucuresti
Cu stima

7 de dezembro de 2016

Bună ziua,

Vă mulțumim tare mult pentru recenzia dumneavoastră.
Deasemenea, ne bucurăm să auzim că sunteți mulțumită de serviciile noastre.

Vom rămâne la dispoziția dumneavoastră și pentru următoarele comenzi.

Cu respect,

Country Manager RO

A Experiência Trustpilot

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais