Eerste pakket kwam kapot aan, mail gestuurd en er werd direct een nieuwe verzonden, dit pakket is zoekgeraakt bij DPD, dus weer mail gestuurd en weer opnieuw werd het kosteloos verzonden waarna het du... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Mooie producten tegen lage prijzen. Vaak kun je niet precies kiezen welk van de verschillende opties je wilt, maar als je bij de bestelling een voorkeur opgeeft in het opmerkingenveld wordt daar vaak... Ver mais
Ik had een artikel dat het niet deed en die ik kado wilde geven aan mijn kleinzoon binnen een paar dagen. Aangezien ik het niet terug kon sturen en een nieuwe bestellen hebben ze met spoed en zonder e... Ver mais
Leuke site met veel knutselspullen: altijd leuk om dingen voor de kinderen te bestellen en helemaal voor een knutselactiviteit op een kinderfeestje. De verzenddoos is ook een hit: er zijn al meerder... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Het grootste aanbod speelgoed van Nederland vind je bij Lobbes. Neem een kijkje in de webshop en laat je verrassen door de grote keus uit binnen- en buitenspeelgoed, hoogkwaliteit houten speelgoed, LEGO, Playmobil en nog veel meer! Kleine uitdeelcadeautjes, creatief speelgoed, spellen, maar ook voor (kinder)boeken en woondecoratie slaag je bij Lobbes! Voor 21:45 uur besteld, volgende werkdag in huis. Gratis retourneren en achteraf betalen.
Informações de contato
Galvanistraat 8, 6716 AE, Ede, Holanda
- 0318 - 43 97 97
- info@lobbes.nl
- lobbes.nl
Respondeu a 15% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Goed verpakt en snel bezorgd
Goed verpakt en snel bezorgd. De spullen onbeschadigd ontvangen.
Ik heb telefonisch contact gehad met…
Ik heb telefonisch contact gehad met Lobbes over de bestelling. Deze was niet compleet en er was een artikel beschadigd. Hierover heb ik niets terug gehoord.
16 missende dino lampen
Er miste 16 dino lampen. Twee jaar geleden ook onze 5 dec bestelling bij jullie besteld en toen miste er ook producten. Toen waren ze ook uitverkocht.
Als je belt naar de klantenservice weten ze van niks, ze weten niet waar het fout ging, ze weten niet of het product nog op voorraad is, ze weten niet waarom de factuur naar een ander adres verzonden wordt...
Er zat geen paklijst in de dozen.
De dozen worden in de hal van het wijkgebouw gegooid zonder aan te geven bij de school. Zitten bij een BSO, en 2 andere scholen. Niet handig
Daarnaast wordt de factuur naar de RVKO gestuurd zonder dat wij daar om gevraagd hebben. Het factuur adres was ook gewoon naar mij en de school ingevuld.
Vorig jaar om deze redenen niet bij jullie besteld en nu dachten we wel dat jullie aan deze punten gewerkt zouden hebben. Helaas blijkt dit niet zo te zijn.

Resposta da Lobbes.nl
Online makkelijk bestellen en afhalen…
Online makkelijk bestellen en afhalen verloop ook zeer soepel.
Jet enige minpuntje vind ik dat de verpakking veel te groot is voor de inhoud. Dit is zonde van het karton en dus niet duurzaam.
Sinterklaas bestelling
Jammer dat sommige artikelen uitverkocht zijn en dan niet meer in het assortiment komen. De levering was erg snel.
Erg veel keus
Erg veel keus, overzichtelijke website, vlotte levering in een leuke doos waar een kind weer iets moois van kan maken
Lobbes
Als ik bestel ligt het snel klaar.
Ik woon in Ede en haal het zelf op.
Een ding is jammer dat ik niet aan de balie kan pinnen,dan kon eerder wel.
Verder prima service.
alles naar wens top
Mooie producten echt kwaliteit
Mooie producten echt kwaliteit. Snelle levering.
Jammer dat er niet bij vermeld staat hierbij heb je...... extra nodig. In ons geval textielstiften.
Veel keuze met leuke aanbiedingen
Veel keuze met leuke aanbiedingen
Goede service, snelle levering
Goed geholpen door de klantenservice bij een grote bestelling en razendsnel geleverd.
snel betrouwbaar kwalitatief
snelle levering. via track and trace t pakket te volgen. producten zijn goed van kwaliteit. ik ben tevreden.
goede kwaliteit
goede kwaliteit, snelle levering, goed verpakt en leuke artikelen voor de decembermaand
Superservice en snelle levering!
top! zoals altijd!
makkelijk te bestellen, voldoende keuze en leuke vriendelijke prijzen.
Mooie spullen voor redelijke prijzen
Mooie spullen voor redelijke prijzen
vlotte levering
Super fijne site waar je speelgoed kunt…
Super fijne site waar je speelgoed kunt kopen voor een mooie prijs!
Top artikelen en service
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.