Lubi gjorde er godt forsøg på at finde en medarbejder til os (Maskinarbejder, CNC). Indledende dialog var god og de viste godt hvad CNC mm. var for noget. De fremsendte kandidater til stillingen... Ver mais
A empresa respondeu
Vi er et lille salgsteam, som skulle ansætte og valgte derfor at ansætte vikar med mulighed for fast ansættelse for rette vedkommende. Her har Lubijob udført opgaven til UG. Fik hurtigt 3 kandidater o... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg blev kontaktet af Lubi, angående et vikar job, efter de havde fundet mit cv på jobindex. Min kontakt person var rar at snakke med, professionel, og god til at sætte mig ind i, hvad jobbet gik ud... Ver mais
A empresa respondeu
I vores lille salgsafdeling var vi meget presset arbejdsmæssigt og kunne ikke overskue at skulle finde en ny medarbejder. Valgte derfor en vikarordning med henblik på fast ansættelse. Både vi og vikar... Ver mais
A empresa respondeu
Vi er et rekrutteringsbureau, som tilbyder dygtige medarbejdere og arbejde indenfor bl.a. følgende brancher: Smede Lager og Produktion Maskinfører Elektriker Entreprenører Rengøring Administration
Søndre Stationsvej 28A, 4200, Slagelse, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
God kontakt og hurtig kompetent tilbage melding. Jeg er godt tilfreds

Resposta da lubijob.dk
Meget hjælpsomme og venlige men samtidigt yderst professionelle!

Resposta da lubijob.dk
Jeg kan jo kun give jer det nævnte antal stjerner, da jeg kun har været til en indledende samtale hos Iman - men regner da med at kunne give jer mere, når der, forhåbentlig snart, viser sig noget godt

Resposta da lubijob.dk
Min korte men beskeden anmeldelse skal lyde sådan her lubi er et fantastisk firma de både gode til og tage hensyn til en krav muligheder og færdigheder de er kort sagt super gmdygtige til sit og deres arbejde. Jeg kan helt klart varmt anbefale dem til alle jeg kender og ikke kender endda... det er helt klart kun et firma du skal kontakte hvis du enter søger arbejde eller søger arbejds kræft de er så dygtige til det at jeg kun kan give den 5 stjerner og fra mig personligt 6 hjerter ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Resposta da lubijob.dk
5 stjerner til hele holdet, specielt til Iman.
God og praktisk system, tålmodige og service mindede medarbejdere.
Mvh Mihail

Resposta da lubijob.dk
Følte med det samme kontakt og venlig interesse

Resposta da lubijob.dk
helt fantastisk firma og fantastisk mennesker der arbejder gode til at hjælpe med at finde jobs der passer perfekt til dig og har din ryg uanset hvad

Resposta da lubijob.dk
Objektiv og informativ + usædvanlig dygtig til at modtage diverse information. Det både værende kontra..
Godt gået 🙏😉

Resposta da lubijob.dk
Hurtig og behjælpelig Louise de har derinde. Som altid er glad og klar til give svare på spørgsmålene 💥 100% god service fra hende

Resposta da lubijob.dk
Danmarks absolut bedste rekruttering virksomhed. Dygtige, imødekommende og lyttende konsulenter. Jeg kunne ikke være mere tilfreds. Stor ros herfra, til hele teamet.
Mvh Jannik Jensen

Resposta da lubijob.dk
Er så tilfreds med ders hjælp og kan varmt anbefale dem.

Resposta da lubijob.dk
I keep giving Lubi Transport aps 5 stars . They are just super fantastic, Louise Castillo is and exemple , because she is super sweet and very professional in the same time, I feel safe and happy with Lubi Transport aps.Thank you and best regards Julio Cesar Verginie 😊

Resposta da lubijob.dk
Virkelig søde mennesker, dygtige til sit arbejde og sætter sig ind i ens situation. De er meget lyttende og positive.
Kan helt klart anbefales 😏 herfra.

Resposta da lubijob.dk
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.