Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Lubi gjorde er godt forsøg på at finde en medarbejder til os (Maskinarbejder, CNC). Indledende dialog var god og de viste godt hvad CNC mm. var for noget. De fremsendte kandidater til stillingen... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi er et lille salgsteam, som skulle ansætte og valgte derfor at ansætte vikar med mulighed for fast ansættelse for rette vedkommende. Her har Lubijob udført opgaven til UG. Fik hurtigt 3 kandidater o... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg blev kontaktet af Lubi, angående et vikar job, efter de havde fundet mit cv på jobindex. Min kontakt person var rar at snakke med, professionel, og god til at sætte mig ind i, hvad jobbet gik ud... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I vores lille salgsafdeling var vi meget presset arbejdsmæssigt og kunne ikke overskue at skulle finde en ny medarbejder. Valgte derfor en vikarordning med henblik på fast ansættelse. Både vi og vikar... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Recrutamento
  2. Agência de empregos temporários

Escrito pela empresa

Vi er et rekrutteringsbureau, som tilbyder dygtige medarbejdere og arbejde indenfor bl.a. følgende brancher: Smede Lager og Produktion Maskinfører Elektriker Entreprenører Rengøring Administration

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meget hjælpsomme og venlige men…

Meget hjælpsomme og venlige men samtidigt yderst professionelle!

25 de outubro de 2024

Hej Sune,

Vi er glade for at høre, at du har været godt tilfreds med os - det er det vi stræber efter at levere hver gang.

Ha' en god dag!

Mvh.
Jonas, lubijob.dk

Kære Nicklas,

Mange tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice. Det betyder meget for os, og vi ser frem til at fortsætte med at levere den samme høje standard fremover.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Fremtiden

Jeg kan jo kun give jer det nævnte antal stjerner, da jeg kun har været til en indledende samtale hos Iman - men regner da med at kunne give jer mere, når der, forhåbentlig snart, viser sig noget godt

2 de setembro de 2024

Kære Susanne,

Tak for din feedback og for din tid til den indledende samtale med Iman. Vi er glade for at høre, at du ser frem til at fortsætte samarbejdet med os. Vi arbejder på at finde den rette mulighed til dig og håber, at vi snart kan præsentere noget godt for dig.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere information.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det bedste vikar bureau man kan finde overhoved

Min korte men beskeden anmeldelse skal lyde sådan her lubi er et fantastisk firma de både gode til og tage hensyn til en krav muligheder og færdigheder de er kort sagt super gmdygtige til sit og deres arbejde. Jeg kan helt klart varmt anbefale dem til alle jeg kender og ikke kender endda... det er helt klart kun et firma du skal kontakte hvis du enter søger arbejde eller søger arbejds kræft de er så dygtige til det at jeg kun kan give den 5 stjerner og fra mig personligt 6 hjerter ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

9 de setembro de 2024

Kære Timo,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er utroligt glade for at høre, at du er tilfreds med vores arbejde og føler, at vi tager hensyn til dine krav, muligheder og færdigheder. Det betyder meget for os, at du vil anbefale os til både dem du kender og dem du ikke kender. Din støtte og tillid betyder alverden for os.

Vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde med dig!

Personlig

Personlig, engageret og kompetent!

15 de agosto de 2024

Kære Camilla,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplever os som personlige, engagerede og kompetente. Din feedback betyder meget for os og motiverer os til at fortsætte med at levere den bedste service.

5 stjerner til hele holdet

5 stjerner til hele holdet, specielt til Iman.
God og praktisk system, tålmodige og service mindede medarbejdere.

Mvh Mihail

28 de agosto de 2024

Kære Mihail,

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse! Vi er utroligt glade for at høre, at du er tilfreds med vores system og vores tålmodige og servicemindede medarbejdere. Det betyder meget for os, at du fremhæver hele holdet og specielt Iman. Din feedback motiverer os til at fortsætte med at levere den bedste service til vores kunder.

Hvis du har brug for hjælp i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Følte med det samme kontakt og venlig…

Følte med det samme kontakt og venlig interesse

7 de agosto de 2024

Kære Tina,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du med det samme følte kontakt og venlig interesse. Din feedback betyder meget for os, og vi vil fortsat gøre vores bedste for at leve op til dine forventninger.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

helt fantastisk firma og fantastisk…

helt fantastisk firma og fantastisk mennesker der arbejder gode til at hjælpe med at finde jobs der passer perfekt til dig og har din ryg uanset hvad

5 de julho de 2024

Kære Oliver,

Tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord om vores firma og medarbejdere! Vi er glade for at høre, at vi har kunnet hjælpe dig med at finde det perfekte job og støtte dig hele vejen. Din feedback betyder meget for os, og vi vil sørge for, at hele teamet hører om din positive oplevelse.

Vi står altid klar til at hjælpe dig.

Bedste hilsner,

Peter og teamet hos lubijob.dk

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Objektiv og informativ + usædvanlig…

Objektiv og informativ + usædvanlig dygtig til at modtage diverse information. Det både værende kontra..
Godt gået 🙏😉

11 de julho de 2024

Kære Søren,

Tak for din objektive og informative anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du sætter pris på vores evne til at modtage og håndtere diverse informationer. Din ros motiverer os til at fortsætte det gode arbejde.

Godt gået selv, og mange tak for dine venlige ord! 🙏😉

Bedste hilsner,

Peter og teamet hos lubijob.dk

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig og behjælpelig Louise de har…

Hurtig og behjælpelig Louise de har derinde. Som altid er glad og klar til give svare på spørgsmålene 💥 100% god service fra hende

20 de junho de 2024

Resposta da lubijob.dk

Tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med Louise.

Vi sætter stor pris på din feedback og vil sørge for at dele dine venlige ord med hende. Din tilfredshed er vores højeste prioritet, og vores dør er altid åben, hvis du har brug for hjælp i fremtiden.

Hilsen Peter, Marketing, lubijob.dk

God kontakt

God kontakt, service og en god tilbydelse af job tilbud

10 de junho de 2024

Resposta da lubijob.dk

Tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores kontakt og service, samt at du er tilfreds med vores jobtilbud.

Vi sætter stor pris på din feedback. Din tilfredshed er vores højeste prioritet, og vores dør er altid åben, hvis du har brug for hjælp i fremtiden.

Hilsen Peter, Marketing, lubijob.dk

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Danmarks absolut bedste rekruttering…

Danmarks absolut bedste rekruttering virksomhed. Dygtige, imødekommende og lyttende konsulenter. Jeg kunne ikke være mere tilfreds. Stor ros herfra, til hele teamet.

Mvh Jannik Jensen

29 de maio de 2024

Resposta da lubijob.dk

Tak for din flotte anmeldelse, Jannik! Vi er meget glade for at høre, at du mener, vi er Danmarks absolut bedste rekrutteringsvirksomhed.

Det betyder meget for os at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores dygtige, imødekommende og lyttende konsulenter.

Vi sætter stor pris på din feedback og de rosende ord til hele teamet. Din tilfredshed er vores højeste prioritet, og vi ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden.

Mvh Peter, Marketing, lubijob.dk

fint behandling

Er altid blevet behandlet fint

22 de maio de 2024

Kære Ole,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du altid er blevet behandlet fint hos os. Din tilfredshed betyder meget for os.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Er så tilfreds med ders hjælp og kan…

Er så tilfreds med ders hjælp og kan varmt anbefale dem.

7 de maio de 2024

Kære Thomas,

Mange tak for din dejlige anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores hjælp, og vi sætter stor pris på din anbefaling.

Hvis der er noget, vi kan gøre for dig fremover, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at fortsætte med at levere god service til dig.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I keep giving Lubi Transport aps 5…

I keep giving Lubi Transport aps 5 stars . They are just super fantastic, Louise Castillo is and exemple , because she is super sweet and very professional in the same time, I feel safe and happy with Lubi Transport aps.Thank you and best regards Julio Cesar Verginie 😊

2 de abril de 2024

Dear Julio,

Thank you so much for your continued support and for taking the time to share another fantastic review! We are thrilled to hear that you are consistently pleased with our services at LUBI.

Thank you once again for your kind words and trust in us. We look forward to serving you again soon.

Best regards,
Peter and the rest of the LUBI Team

Virkelig søde mennesker

Virkelig søde mennesker, dygtige til sit arbejde og sætter sig ind i ens situation. De er meget lyttende og positive.
Kan helt klart anbefales 😏 herfra.

Kære Mehmet,

Tak fra hjertet for din fantastiske anmeldelse og de fem stjerner på Trustpilot! Det betyder alt for os at høre, at du har haft en så positiv oplevelse med vores team. At sætte os ind i hver enkelt persons situation, lytte aktivt og møde alle med en positiv indstilling er kernen i vores arbejde, og vi er utroligt glade for at vide, at dette har gjort en forskel for dig.

Godt behandlet Fik job

Godt behandlet Fik job

Resposta da lubijob.dk

Hjertelig tak for din fremragende bedømmelse og de fem stjerner! Det glæder os utroligt meget at høre, at du følte dig godt behandlet af vores team og endnu mere, at vi kunne hjælpe dig med at finde et job.

Husk, at vi er her for dig, skulle du have brug for yderligere assistance eller rådgivning i fremtiden.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De er super søde og hjælper en fem…

De er super søde og hjælper en fem stjerner

Kære Tony,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse på Trustpilot og for de fem stjerner! Det varmer vores hjerter at høre, at du har haft en positiv oplevelse med os. Vi stræber altid efter at yde den bedste service og hjælp til alle, der søger det perfekte jobmatch, og det glæder os, at vi har kunnet gøre en forskel for dig.

Peter og hele teamet hos lubijob.dk

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais