LuxreadersAvaliações

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jag fick mail från Luxreaders där de hoppades att jag skulle vara nöjd och att jag skulle skriva en recension. Problemet är bara det att det var länge sedan jag beställde! Har ännu inte fått något! P... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Produkten, glasögonen var jättebra Hög kvalitet och bra glas Det som inte va bra var leverans möjligheterna. Nu fick jag vänta i nästan en vecka och fick inte välja hur jag ville få dom levererad... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helt fantastiska glasögon! Köpte både ett par terminalglasögon och solglasögon, och båda är otroligt sköna. Lätta på ansiktet, supersnygga, och känns mycket dyrare än de är! Kan ha på de 8 timmar i s... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag har beställs glasögon av er förut, till mig och min man. Glasögonen är lätta, snygga. Lärt mig även att forma till dem smidigt, dom sitter som klippt och skuret på min smala huvudform. Även min ma... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Distribuidora de óculos

Luxreaders är ett danskt företag med rötter i Köpenhamn. Företaget är grundat med ambitionen att digitalisera inköp av läsglasögon och sluta med tanken att läsglasögon är en nödvändig ondska som måste vara tråkigt utformad och dålig i kvalitet. Därför har vi gjort vårt yttersta för att producera några läsglasögon, där både design och kvalitet är toppklassiga medan de fortfarande är prisvärda. Vi har många års erfarenhet från den optiska industrin och har därför noggrant övervakat hur marknaden för glasögon i stor utsträckning drivs av bensinstationer, stormarknader och liknande. Dessa företag fokuserar i stor utsträckning på låga priser, höga marginaler och helst en hög frekvens av återköp när kundens vision måste åtgärdas. Resultatet är dåliga och fula läsglasögon i dålig kvalitet. Vi vill ändra det! Köp 3 par för 699 kr. inkl. frakt och fri retur.

Informações de contato

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

390 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Todas as avaliações

18 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Sköna, hållbara och snygga läsglasögon!

Beställde nyss läsglasögon för sjätte gången hos Luxreaders och de är ojämförbart bra och snygga, med mycket flexibla skalmar dessutom som klarar barnbarnets tuffa test!

24 de janeiro de 2024

Kära,

Tack så mycket för denna underbara recension!
Vi uppskattar verkligen din lojalitet och ditt stöd! Vi är glada att höra att du gillar våra glasögon och tycker att de är bra och snygga.

Nöjda kunder är precis vad vi strävar efter, så tack för att du delar med dig av din erfarenhet.

Vi hoppas att vi får nöjet att förse dig med många fler snygga glasögon i framtiden.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Ganska hård och stel

Ganska hård och stel. Inga flexibla skalmar som utlovades. Skarpa kanter på metallen överallt.
Fyller sin funktion men skulle inte beställa igen

18 de fevereiro de 2024

Kære Seb B,

Tak for din anmeldelse.
Vi er kede af at høre, at brillerne har været stive og med skarpe kanter. Glade og tilfredse kunder er vores første prioritet og derfor finder vi selvfølgelig en god løsning til dig!

Vi har forskellige materialer som bruges til vores forskellige brillemodeller. Vores modeller med metalstel har ikke fleksible hængsler og er af et mere robust stel. Dog har vi andre modeller, som kommer med fleksible hængsler og med en gummibelægning, som ikke burde give skarpe kanter.

Jeg har anmodet om at få yderligere oplysninger fra dig, så vi kan finde en god løsning til dig, og så du kan modtage nogle briller, som du er glad og tilfredse med!

Jeg ser frem til at høre fra dig!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Gjorde skillnad

Gjorde viss skillnad och kunde se mer på tv/ mobil med min hjärntrötthet. Glad jag provade.

14 de fevereiro de 2024

Kære Annika,

Tak for din fantastiske anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at du er glad for, at du prøvede vores briller og at dette hjalp dig!

Glade og tilfredse kunder er præcis, hvad vi stræber efter, så tak, fordi du delte din oplevelse med os.

Vi håber at få fornøjelsen af at tilbyde dig mange flere briller i fremtiden!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jag betalade de glasögon jag beställt…

Jag betalade de glasögon jag beställt den 8/2, men har ännu inte, 16/2, fått någon info om när de kommer.

16 de fevereiro de 2024

Kære Thomas,

Tak for din anmeldelse.
Jeg er ked af at høre, at du ikke har modtaget dine briller eller modtaget nærmere information om dette. Vores leveringstid er 2-6 hverdage, så du burde havde modtaget dem senest den 16/2.

Du burde have modtaget et sporingslink via mail fra os, da vi afsendte din ordre fra vores lager. Gennem dette link er det muligt at spore pakken via PostNord.

Jeg har anmodet om at modtage yderligere oplysninger fra dig, så jeg kan undersøge nærmere, hvor din ordre er henne og hvornår du kan forvente at den bliver leveret!

Jeg ser frem til at høre fra dig og finde en god løsning til dig, så du kan modtage dine briller.

Köpte 3 par

Köpte 3 par, 2 var intakta, ett par hade glas gått ur från själva bågen, den gick inte att sätta in.
Nu har jag bara 2 glasögon

9 de fevereiro de 2024

Kære Paolo,

Tak for din anmeldelse.
Vi er kede af at høre om denne oplevelse du har haft med vores briller. Det er bestemt ikke den kvalitet vi stræber efter eller den oplevelse vi ønsker du har med os! Jeg beklager meget ulejligheden!

Jeg har anmodet om yderligere information fra dig, så vi kan få sendt et par erstatningsbriller af sted til dig!

Jeg ser frem til at gøre fra dig.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kundtjänst som ej svarar sina kunder

Jag har försökt att komma i kontakt med kundtjänst som ej svarat. Jag beställde fyra par läsglasögon i styrka +2 men fick två glasögon i styrka +1. Vill retunera dess och beställa nya men får inget svar från kundtjänst, uselt!

16 de janeiro de 2024

Kære Camilla,

Tak for din anmeldelse.
Vi er kede af at høre om denne oplevelse. Dette er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder har med os.

Jeg kan se, at vi har besvaret din henvendelse den 16. januar samt 19. januar - men måske vores mails er havnet i spam mail?
Jeg kan ydermere se, at der er bestilt to par briller med +2 styrke og to par briller med +1 styrke på din ordre. Jeg har netop prøvet at sende dig en ny mail og håber meget, at du modtager denne!

Jeg ser frem til at høre fra dig og finde en god løsning til dig.

Väldigt bra service👍

Väldigt bra service👍
Jag fick ett par glasögon som var trasiga och efter att ha påtalat det så tog det bara ett par dagar så fick jag hem ett nytt par.

12 de janeiro de 2024

Kære David,

Tak for din fantastiske anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores kundeservice!

Vi håber at få fornøjelsen af at tilbyde dig mange flere stilfulde briller i fremtiden.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Urusel kundservice

Har köpt tre par glasögon varav det ena paret måste reklameras. Har utan framgång försökt nå kundservice via mail ett flertal gånger. Ingen återkoppling sker. Känns inte trovärdiga!

10 de agosto de 2023

Hej Kristina,

Vi är verkligen ledsna att höra om denna upplevelse. Du ska veta att detta inte är den ideala situation som vi vill att du ska ha.

Vi vill försäkra dig om att vi svarar flitigt på alla e-postmeddelanden vi får. Skulle du ha något emot att kontakta oss igen på hej@luxreaders.se? Kanske använda en annan e-post eller kontrollera din spam / skräppostmappar?

Vi har också vår chattfunktion öppen från mån - fre: 9:00-15:00, besök bara vår webbplats och klicka på "chattikonen" som finns i det nedre högra hörnet på sidan.

Vi ser fram emot att höra från dig. Tack så mycket!

Med vänliga hälsningar

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Trots flera mail från olika konton har…

Trots flera mail från olika konton har företaget inte återkommit, nu ger jag upp. Det är väl det de hoppas på!!!
När de fått betalt är de som bortblåsta.
!!!UNDVIK DETTA FÖRETAG!!!

25 augusti
Som sagt jag har gett upp med detta företag...

24 de agosto de 2023

Hej Claes,

Vi är väldigt ledsna att höra att du fortfarande inte har fått något av våra svar även efter att ha använt en annan e-post.

Vi skulle uppskatta om du kunde kontakta oss via vår chatt istället. Vänligen besök vår hemsida på https://luxreaders.se/ och klicka på "chat box icon" som finns i det nedre högra hörnet av sidan. Vi har öppet från mån - fre: 9:00 till 15:00 och vi skulle verkligen älska att lösa detta problem för dig.

Vi ber om ursäkt för besväret och hoppas att du hör av dig snart igen!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Good concept, lack of service

I liked the concept, the shipping was quick and well packaged and the price is fair. However it is to be expected with glasses that returns and switches of products are common. When I asked for help with customer service to switch out two of the models I ordered, I never received an answer. I sent requests multiple times over the course of 5 days and never got any reaction.

In the end I had to return all three pairs that I had bought, to get my money back. I might repurchase from Luxreaders, but only once I know which glasses fit my face perfectly. A lot of the models are very large, and the blue tint on them is very strong (distracts if you are talking to colleagues).

3 de agosto de 2023

Hi Liv,

We’re extremely sad to hear about your bad experience regarding our customer service. You must know that we take your feedback seriously.

We tried to locate your previous contact with us using your full name, but were unable to pull up any.

We would be glad to straighten this out for you and would appreciate if you could reach out to us via email at hej@luxreaders.se or via chat. Simply visit our website at https://luxreaders.se/ then click the "chat icon" located in the lower right corner of the page.

We apologize again for the inconvenience caused and we hope to hear from you soon!

Best regards,

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Har köpt tre läsglasögon två i stål ett…

Har köpt tre läsglasögon två i stål ett i plast. Otroligt snygga. Har även köpt ett par tidigare som var bra. Tyvärr rasar glaset ut ur dom i stål. Har skrivit flera mejl utan feedback. Order 35137.

27 de julho de 2023

Kära Tomas,

Vi är så ledsna att höra om denna upplevelse. Du måste veta att vi tar din feedback på allvar. Vänligen kontakta oss via e-post så att vi kan ta itu med ditt problem på rätt sätt.

Vänligen kontakta hej@luxreaders.se

Tack så mycket!

Long time waiting

Hello! After two weeks, I still haven't received my order....??

21 de julho de 2023

Hello Anders,

Thank you for reaching out to us, and we apologize for the delay in receiving your order.

We understand how frustrating it can be to wait for your purchase, and we sincerely apologize for any inconvenience this has caused. Shipping delays can sometimes occur due to unforeseen circumstances, and we are actively working with our shipping partners to expedite the delivery process.

To address this issue, could you please contact us via email so we can look into your order and see which glasses it concerns? Please contact at hej@luxreaders.se

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra och snygga prisvärda glasögon

Bra och snygga prisvärda glasögon. Men ni har inte en användarvänlig hemsida

17 de junho de 2023

Kära Robert,

Tack för din feedback. Vi är glada att du gillar våra prisvärda och snygga glasögon. Det är givande att veta att våra ansträngningar uppmärksammas!

Vi förstår vikten av att förbättra användarvänligheten på vår webbplats, och vi arbetar aktivt med att förbättra den. Din feedback är värdefull, och vi kommer noggrant att överväga dina kommentarer när vi strävar efter att förbättra funktionaliteten och navigeringen på vår webbplats.

Än en gång, vi uppskattar verkligen din feedback och möjligheten att förbättra oss. Vi värdesätter ditt företag och hoppas att vi får nöjet att betjäna dig igen i framtiden.

Dålig kvalité på bågarna

Beställt i omgångar. Tyvärr ingen bra kvalitet, alla bågar lossnar/går sönder i de rörliga delarna.

12 de junho de 2023

Kära Tony,

Tack för din feedback. Kan du kontakta oss via e-post så att vi kan titta på din beställning och se vilka glasögon det gäller? Vänligen kontakta oss på hej@luxreaders.se

Negativ upplevelse av kundtjänst

Fina solglasögon med relativt snabb leverans. Dock mycket negativt att de inte ersätter trasigt par utan extra kostnad (fri retur men måste lägga ny beställning och betala frakt för den). Dåligt.

25 de abril de 2023

Kära NS,

Tack för att du tog dig tid att lämna en recension om din senaste upplevelse hos oss. Vi är glada att höra att du fick dina solglasögon snabbt och att du är nöjd med produktens kvalitet.

När det gäller din oro för trasiga par ber vi om ursäkt för de olägenheter som orsakats. Kan du kontakta oss via e-post så att vi kan titta på din beställning och se om vilka glasögon det rör sig om. Vänligen kontakta oss på hej@luxreaders.se

Tack och vi hoppas att få höra av dig!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Quite fast delivery and good products…

Quite fast delivery and good products for the price!

10 de abril de 2023

Hey Jonathan,

Thank you so much for your wonderful review.

We are so happy to hear that you are satisfied with us and our products all round! Happy customers are exactly what we aim for, so thanks again for sharing your experience

We hope to have the pleasure of providing you with many more cool glasses in the future.

Bästa läsglasögon jag haft

Bästa läsglasögon jag haft, har testat många olika.. jag valde en modell som reducerar blått ljus och ögonen verkligen slappnar av på ett sätt som jag inte upplevt på länge, kan varmt rekommendera :)

16 de março de 2023

Hej Mattias,

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din positiva erfarenhet av våra läsglasögon! Vi är glada att höra att våra glasögon har uppfyllt dina förväntningar och gett dig den lättnad du sökte.

På Luxreaders är vi stolta över att erbjuda högkvalitativa produkter som uppfyller våra kunders behov. Det gläder oss att höra att du har tyckt att våra glasögon är de bästa du någonsin har haft och att den modell du valde, som reducerar blått ljus, har hjälpt dig att slappna av i ögonen på ett sätt som du inte har upplevt på länge.

Din rekommendation betyder mycket för oss och vi uppskattar ditt förtroende för vårt varumärke. Om du har ytterligare feedback eller frågor är du välkommen att kontakta oss.

Tack än en gång för att du valde Luxreaders och vi ser fram emot att betjäna dig igen i framtiden.

Emellia | Luxreaders

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Love the blue light glasses

Love the blue light glasses, they work wonderfully even though they're a bit too long behind the ears.

24 de fevereiro de 2023

Hi Sofie,

We are so happy to read your review. This is what makes us happy.

Excellent service and product

Excellent service. Return policy worked well. They replaced glasses I didn’t like with a full refund. And sent me the code to repeat the rebate from
My previous order.
Glasses are excellent quality for the price. I will buy them again and I will only buy from luxreaders. They are that good.

26 de dezembro de 2022

Hello Jaypee,

We are so happy to know that our product and service meet your expectations. That is our goal - to offer you the best!

We hope to be able to offer you cool glasses in the future!

Thanks again for being the best part of Luxreaders!

from the Luxreaders team

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nice design on the glasses and fast…

Nice design on the glasses and fast delivery time.
I am satisfied with the purchase.

20 de outubro de 2022

Hi Dennis

Thank you for your review and kind words 🌟
We are super happy to hear that you are satisfied with your purchase! 🙏

Have a great day.

Team Luxreaders

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.