LuxreadersAvaliações

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jag fick mail från Luxreaders där de hoppades att jag skulle vara nöjd och att jag skulle skriva en recension. Problemet är bara det att det var länge sedan jag beställde! Har ännu inte fått något! P... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Produkten, glasögonen var jättebra Hög kvalitet och bra glas Det som inte va bra var leverans möjligheterna. Nu fick jag vänta i nästan en vecka och fick inte välja hur jag ville få dom levererad... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helt fantastiska glasögon! Köpte både ett par terminalglasögon och solglasögon, och båda är otroligt sköna. Lätta på ansiktet, supersnygga, och känns mycket dyrare än de är! Kan ha på de 8 timmar i s... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag har beställs glasögon av er förut, till mig och min man. Glasögonen är lätta, snygga. Lärt mig även att forma till dem smidigt, dom sitter som klippt och skuret på min smala huvudform. Även min ma... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Distribuidora de óculos

Luxreaders är ett danskt företag med rötter i Köpenhamn. Företaget är grundat med ambitionen att digitalisera inköp av läsglasögon och sluta med tanken att läsglasögon är en nödvändig ondska som måste vara tråkigt utformad och dålig i kvalitet. Därför har vi gjort vårt yttersta för att producera några läsglasögon, där både design och kvalitet är toppklassiga medan de fortfarande är prisvärda. Vi har många års erfarenhet från den optiska industrin och har därför noggrant övervakat hur marknaden för glasögon i stor utsträckning drivs av bensinstationer, stormarknader och liknande. Dessa företag fokuserar i stor utsträckning på låga priser, höga marginaler och helst en hög frekvens av återköp när kundens vision måste åtgärdas. Resultatet är dåliga och fula läsglasögon i dålig kvalitet. Vi vill ändra det! Köp 3 par för 699 kr. inkl. frakt och fri retur.

Informações de contato

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

390 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Todas as avaliações

18 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Ingen leverans

Glasögonen har jag ingen uppfattning om eftersom jag inte fått dem. Trots direktbetalning.
Får bara märkliga meddelanden från Postnord. Att det inte går att leverera.
Besviken o irriterad.
Köp inget från danskt företag är mitt råd.

1 de novembro de 2022

Hej Eva

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at du ikke har modtaget din ordre, og vi beklager ulejligheden - sådan skal det selvfølgelig ikke være 😊 Jeg har efterspurgt mere information fra dig, så vi kan undersøge nærmere, hvad der er sket med din ordre.

Jeg ser frem til at høre fra dig!

Bedste hilsener,
Ida
Luxreaders

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fina glasögon med mycket bra kvalité

Fina glasögon med mycket bra kvalité. Leveransen skedde inom 3 dagar, superbra det också. Jag vill absolut rekommendera Luxreaders.

27 de outubro de 2022

Hej Caspar

Mange tak at tage dig tid til at efterlade os en anbefaling 🌟 vi er super glade for at høre om din gode oplevelse med os 😊

Rigtig god dag!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

good looking glasses to a decent price

good looking glasses for a decent price, add the swift delivery sending high points all around.

9 de outubro de 2022

Hi Jonas,
Thank you so much! We are happy that you are happy!
Kind regards,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Luxreaders..snabbt och enkelt. Bra webb!

Luxreaders..toppen. Bra att testa på webben. Bra utbud.
Supersnabb leverans via PostNord.

7 de outubro de 2022

Resposta da Luxreaders

Tack så mycket för dina vänliga ord!

Bra kvalitet.

Bra kvalitet.
Otroligt snabb leverans.
Erbjudande med mycket bra priser, gratis solbrillor dessutom.
Har handlat tidigare utan erbjudande men återkom för att kvaliteten är den bästa!

6 de outubro de 2022

Hi Rolf,
Tack för dina fantastiska ord!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Inte bästa kvalitet men bra service

Design är wow, kvalitet inte så wow. Köpte två par, en gick sönder en vecka efter. Den andra fått repa en timme efter mär jag hade i min ficka. Har fått ersättning ett par. Bra att svara på mejlet men det tog 2 veckor innan jag har fått nya.

8 de agosto de 2022

Hi Nick,
Tack för din feedback. Vi har noterat det och kommer att göra det för att förbättra oss i framtiden.

Helt ok

Helt ok, man får det man betalar för

1 de setembro de 2022

Hej Göran,

Tack för din recension 😊

Perfekta solglasögon

Så bra kvalitet för det priset. Köpte 3 par solglasögon varav ett par med styrka och alla passade perfekt. Snabb leverans och välpackat. Kommer att handla igen.

28 de agosto de 2022

Hej Karin,

Tusen tack för din recension, så kul att du gillar våra produkter och vår service! 🤩🙏

Sköna och stabila

Sköna och stabila, lite besviken att det inte är fjädrade skalmar. Blåfiltret är på en lagom nivå

22 de agosto de 2022

Hej Erik,

Tusen tack för din recension! Tyvärr fick vi in en del klagomål ang de fjädrande skalmarna så vi beslöt oss för att byta dem till ett mer hållbart alternativ 😊🙏

Vill man ha vardagslyx

Vill man ha vardagslyx, handlar man sina läsglasögon hos Luxreaders.
Bra sortiment och kvalitet till bra pris.
Som alltid "Man får det man betalar för"
Mvh. G.N/ByKyrkby.

19 de agosto de 2022

Hej Gert,

Vad kul att läsa att du gillar våra produkter! 🤩🙏 tusen tack för din recension ✨

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

I bought the men's Adams style glasses

I bought the men's Adams style glasses, the are really comfortable, good looking and fit well but they break easily, the arms come of and are difficult to repair, I bought six and four broke in the same way, the arms just come out.
If that could be fixed I'd give a 5 star review.

27 de julho de 2022

Hi Brian!

Thank you for your review! We are aware of the problems with the hinges, therefor we have switched them out recently! 😊🙏

We hope you can give our new and improved products a try again! 🤩🙏

Wish you a nice day,

Fina glasögon

Fina glasögon, snabbt och smidigt

17 de junho de 2022

Tack för din recension! 🤩🙏

Önskar dig en fin dag,

Mycket nöjd

Glasögonen med styrka ett är perfekta för mig, äntligen kan jag läsa i solen! De är riktigt snygga också, jag har inget att klaga på.

13 de junho de 2022

Resposta da Luxreaders

Vad kul att du gillar våra produkter! 🤩
Tusen tack för din recension😊🙏

Önskar dig en fin dag,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabb leverans. Snygga och bekväma glasögon.

30 de maio de 2022

Hej Astrid!

Vad kul att du gillar våra glasögon! Tack för att du tog dig tiden att skriva en recension! 😊🙏

Dålig service !!!

I morgon är det 14 dagar sedan jag beställde 3 st för 599 kr .
Jag har fortfarande inte fått någon leverans !

23 de maio de 2022

Hej Torbjörn,

Som vi mejlat om så tog tyvärr de modeller du valt slut på vårt lager, det var så tråkigt att du inte fick möjlighet att testa dem 😔 Så synd att du fick en tråkig upplevelse med oss, vi hoppas att den blir bättre nu när du fått dina glasögon levererade 😊🙏

Önskar dig en fin dag!

MVH

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabb leverans och glasögonen sitter…

Snabb leverans och glasögonen sitter perfekt.
Så nice att ha solglasögon som läsglasögon, kommer att bli perfekt när man ska läsa menyn på uteserveringarna i sommar :)

17 de maio de 2022

Hej Michael!

Tusen tack för att du tog dig tiden att ge oss din recension! Vi är så glada att att du gillar våra glasögon! 🤩🙏

Önskar dig en härlig och solig sommar! 🤩😎

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Beställde tre par för 599

Beställde tre par för 599, ångrar det verkligen. Passar halvbra, ett av paren så stora och ramlar av, de returnerades. Jo det var enkelt att klistra på etikett och skicka tillbaka,gjordes den 15 april, idag drygt tre veckor senare inte ett ord från dem mer än mail som "säger" det kan ta 30 dagar för dem att registrera returer!! Vilken process, måste vara brister i hanteringen hos detta företag. Man ska också lägga en ny order på det man vill få utbytt, jag vill verkligen inte ha fler glasögon härifrån, finns bra optiker OCH så mycket bättre på nätet
Betala får man göra iaf, klarna vill veta vad de sysslar med eftersom de inte rapporterar returer till dem inom 25 dagar
Får se om jag någonsin får pengar tillbaka?
Så aldrig mer ett köp här eller rekommendationer.
De två par jag behöll skänkte jag i hjälplåda till Ukraina !

8 de maio de 2022

Hej Marianne,

Vad tråkigt att du inte fått en bra upplevelse med oss och våra glasögon... 😔 Våra returer tar lite längre tid då vårt lager inte ligger i Sverige, därför kan vi inte garantera att det går fortare än 30 dagar. Våra glasögon är gjorda i mjuka material för att dem ska gå att justera och passa många olika ansiktsformer. Om du har kvar de andra paren kan du testa att böja dem och se om dem passar bättre 😊🙏

Vi ber om ursäkt för din dåliga upplevelse med oss och hoppas att du kan ge oss en chans att ge dig en bättre 😊

Önskar dig en fin dag!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Köpte 3 par läsglasögon för 599:- då…

Köpte 3 par läsglasögon för 599:- då jag tröttnat på att köpa skräpbrillor för liknande pengar på macken. O jösses vilken skillnad! Snygga och jättebekväma. Men framför allt inser jag nu att även optiken är undermålig på mackglasögon. Jag har även med korrekt styrka sett halvdant, smågrumligt och disiga färger. Men oj vad mina ögon kan prestera nu med kvalitetsoptik. Ser som en örn! Maxbetyg och rekommenderas till alla!
Jonas Bygdén, Sverige

13 de abril de 2022

Hej bästa Jonas!

Tusen tusen tack för din fina recension! Det betyder så mycket! 🤩🙏

Önskar dig en fortsatt fin dag!

Alma, Luxreaders

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.