Zamówiłam pakiet: krew + DNA, oba domowe. Zabrakło mi w paczce jednego testu, natomiast firma od razu wysłała zastępczy, który dotarł w 2 dni. Na razie jak najbardziej ok
A empresa respondeu
Jsem opravdu velmi spokojena s jednoduchým a intuitivním celým procesem od objednání až po doručení výsledků. Prostředí odběrového místa bylo moc krásné, upravené a moderní. Ocenila jsem... Ver mais
A empresa respondeu
Zakoupil jsem si krevní test prostřednictví aplikace. Objednání odběru bylo přehledné a odběr na Floře byl velice rychlý. Nebyl jsem si úplně jistý, jestli jsem na správném místě, protože jsem nikde n... Ver mais
A empresa respondeu
Velká spokojenost . Na testy se objednává online. Na výběr jsem měla z mnoha termínu i míst. Prostředí odběrové místnosti bylo příjemné a vše proběhlo velmi rychle bez dlouhého čekání. Co mě ale velmi... Ver mais
A empresa respondeu
Choose from 30+ lab tests, get an in-app personalized health plan.
Českomoravská 2408/1a, 19000, Praha, República Tcheca
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Como esta empresa usa o Trustpilot
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Hned v úvodu mě překvapilo, že Macromo aplikace je zdarma pouze na 7 dní, jinak se jedná a aplikaci placenou. Toto zjištění ovšem zcela převálcovalo zjištění, že se do aplikace natáhly mé skutečné výsledky z odběru krve vydělené 100, takže se mi zobrazily takové výsledky, že jsem se naprosto vážně obávala o svůj život. I když se jednalo o pracovní den a pracovní dobu spol. Macromo, dovolat se mi nepodařilo. Chybu ve výsledcích mi společnost potvrdila teprve na základě zaslaného e-mailu následující pracovní den. Chybu bych pochopila, ale ne u projektu, který na mě už nějakou dobu vyskakuje každý den na soc. sítích a ne tehdy, jedná-li se o zdraví, resp. o výsledky související se zdravotním stavem. Předpokládala jsem, že takové chyby mohla mít aplikace před spuštěním do ostrého provozu. Za mě velké zklamání a nevidím důvod, proč absolvovat krevní odběr s Macromo, když si mohu vše zaplatit jako samoplátce v laboratoři a obdržet správné výsledky na papíře.

Resposta da Macromo
Možnost rychle zjistit zdravotní stav, případně nechat si výsledky vysvětlit od lékaře.

Resposta da Macromo
DNA test mi dal tolik informací, které bych jinak nikdy nezjistil. Konečně chápu, proč u mě některé diety a cvičení fungují lépe než jiné. Doporučení byla trefná a už po několika týdnech vidím zlepšení v hladinách energii. Skvělá investice...

Resposta da Macromo
Aplikace Macromo je první místo, kde si konečně mohu ukládat veškerou svou zdravotní dokumentaci, mít ji po ruce a vidět trendy. Když mi nějaká data chyběla, tak jsem si udělal odběr. Prostě vše v jednom

Resposta da Macromo
Objednala jsem se na základní krevní testy a nestačila jsem se divit kolik výsledků se z toho dá vytáhnout. Dobrý dojem na mě udělal milý personál kliniky i celková rychlost. Během jednoho dne jsem měla odběr i kompletní výsledky. Pecka.

Resposta da Macromo
Hned jak jsem viděl, že je odběr možný už i v synlabu, tak jsem se objednal a šel. Laboratoř je fakt moderní, personál příjemný a šikovný. Odběr jen asi dvě minuty a výsledky do 5 hodin, teda jen z krve. Ale jsou nádherně přehledné a praktické. Jsem rád, že je to teď tak dostupné všude.

Resposta da Macromo
Skvela skusenost, objednate si test a hned cez aplikaciu si vyberiete miesto aj cas odberu. Na mieste uz o mne vedeli a vsetko islo rychlo a lahko. Vysledky som mala uz o par hodin v aplikacii. Len mam pocit, ze v aplikacii su zle uvedene relativne hodnoty urcitych markerov, ktore takto ukazuju velmi nizku hladinu oproti referencnym hodnotam, ale po prepocitani su hodnoty v norme.
Trochu ma sklamalo zdravie stitnej zlazy - merany iba 1 marker, TSH, to nemusi vobec nic povedat. Odporucila by som lepsie nakombinovat niektore balicky. Ale na zakladny prehlad postacuje

Resposta da Macromo
Jsem nadšený, že jsou testy Macroma konečně i v synlabu. Mám ho blízko domu, takže odběr byl mnohem rychlejší. Všechno proběhlo rychle, profesionálně a výsledky v aplikaci byly jako vždy perfektní.

Resposta da Macromo
Navsteva v laboratori probehla velmi hladce, bez cekani a sestricka moc mila, testy se hned propojily s mym driverjsim DNA testem a dostala jsem zajimave typo co zlepsit - trochu toho je

Resposta da Macromo
Byla jsem dnes na odběru ve Spadii a za asi 3 hodiny jsem viděla, jak na tom jsem, a hlavně jsem pochopila, co to vše znamená. Jsou to sice zkratky jako LDL, ale appka vysvětlila všechno jednoduše. Skvělá investice do zdraví.

Resposta da Macromo
Tried the DNA Lifestyle test and was impressed by how specific the recommendations were. There’s still room for improvement in speed and delivery updates, but overall I think Macromo is ahead of the curve in personal health.

Resposta da Macromo
I wanted a single platform where I could track long-term changes from diet and training. After uploading old tests and doing at-home tes, I can finally see how my habits are impacting my health.

Resposta da Macromo
The interface is sleek and the DNA report was interesting.

Resposta da Macromo
From DNA to blood markers, breaks down complex health info. I feel in control of my own health decisions.

Resposta da Macromo
The recommendations were spot-on. I just wish it synced with Garmin or other wearables. Once that’s added, it’ll be perfect.

Resposta da Macromo
Macromo helped me get ahead of potential health issues before they became a problem. It's like having a personal health coach in my phone. As someone with a family history of heart disease, this was worth every euro.

Resposta da Macromo
Ordered the blood test. The quality of information was solid. I’ll try them again...

Resposta da Macromo
What I loved most was how actionable the advice was. I had no idea my vitamin D was so low. Four weeks in, I actually feel the difference.

Resposta da Macromo
I’ve tried multiple health tracking apps, but Macromo actually makes my test results make sense. The DNA insights blew my mind and now I’m making lifestyle changes with real direction.

Resposta da Macromo
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.