I ordered a pre-ordered rug from Matian Moellenbach. The quality was nothing like that in the images online. The online images showcase a pristine rug that has one solid color one side and another... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg har købt vare den 28/2-26. og ingen vare modtaget. Jeg bliver ved med at få at vide at den er pakket til forsendelse Men varen sendes aldrig. Engelsk svar på kundeservice utallige gange, den er... Ver mais
Like many other people, I ordered a rug back in November 2025 and after repeated delays it has never been delivered. No updates from customer service, I had to chase them and everytime was given a new... Ver mais
Achtung: ich würde keine Teppiche auf Vorauszahlung bestellen. Meinen Teppich habe ich zwar erhalten, ihn im September in der Originalpackung zurückgesandt und bis heute trotz mehrfacher Mahnung kein... Ver mais
Informações de contato
Møntergade 3c, 1116, København, Dinamarca
- customerservice@matiasmoellenbach.com
- matiasmoellenbach.com
Respondeu a 8% das avaliações negativas
Normalmente leva mais de 1 mês para responder
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Lampe blev aldrig leveret
Bestilte i oktober en lampe. På det tidspunkt reklamerede de med 8-10 ugers levering. Da den tid var gået, måtte jeg selv kontakte kundeservice. Svaret var at der var forsinkelse. Igen måtte jeg selv kontakte kundeservice efter nogle uger. Igen samme svar. Og sådan fortsatte det nogle gange. Undskyldningen hver gang var meget kortfattet og bare at produktionen var forsinket. Lampen var købt og betalt, så Matias Møllenbach har holdt på mine penge nu i et halvt år. Det er svært at have tillid til, at der rent faktisk bliver leveret en lampe i sidste ende. Har nu afbestilt da jeg ikke stoler på det.
Må ærligt sige at jeg sjældent har oplevet så dårlig en købsoplevelse før.
Ekstrem dårlig oplevelse!
Jeg forudbestilte et gulvtæppe tilbage i oktober 2024 med en estimeret leveringstid på 6-10 uger. Da de 10 uger var gået, havde jeg hverken modtaget tæppet eller fået nogen opdatering. Jeg måtte selv tage kontakt for at få en status og fik at vide, at der ville være et par ugers forsinkelse.
Efter de ekstra uger havde jeg stadig ikke modtaget tæppet eller hørt noget fra dem. Jeg kontaktede dem igen og fik besked om en yderligere måneds forsinkelse. Da den måned var gået, var der stadig ingen opdatering, og endnu en gang måtte jeg selv rykke dem. Svaret? Endnu en måneds forsinkelse!
På det tidspunkt var min tålmodighed opbrugt, og jeg valgte at annullere ordren. Selv tilbagebetalingen trak ud – det tog over tre uger, før jeg fik mine penge retur.
Utrolig skuffende oplevelse og ekstremt uprofessionelt. Jeg handler ikke her igen!
OBS: Der er intet telefonnummer, så man kan ikke engang ringe til dem!
Rug never arrived
Ordered a rug in June, end of December I was told it had finally arrived (lead time was suppose to be 8-10 weeks) and that they would ship it beginning of January 2025. After not hearing back from them got in touch again. The result was that the rug had not arrived after all (this is now February). I asked for a full refund at this point.
Very disappointing shopping experience and absolutely strange how a big design brand like this has no control and overview over their orders. At no point they could tell me what the problem with the delivery was.
Rug ordered in April 2024
Rug ordered in April 2024. Still not received in January 2025. Company is promising the rug will get delivered every month. Do not order there!
Ordered a rug in June and have not…
Ordered a rug in June and have not received it. The company has never reached out to me regarding the delays without me initiating, and they always say it will be shipped “in a few weeks”. Disappointed and have requested a full refund. Buyer beware, to be sure.
Très mauvaise expérience avec cette…
Très mauvaise expérience avec cette société. Ne commandez pas là-bas!!!
Délais de pré-commande prolongés, ils me proposent à la place un de leur tapis en stock, ce que j'accepte. Ils promettent de me l'envoyer rapidement mais ils n’envoient rien. Malgré le fait que je leur demande de l'envoyer toutes les semaines. Après 1 mois de promesses, je perds patience et demande remboursement. Ils me promettent que le remboursement sera effectué dans les 14 jours. deux fois ils me promettent que l'argent sera là à temps. Cela fait maintenant 17 jours et j'attends toujours mon argent, malgré beaucoup de mails envoyés... Je ne sais plus quoi faire pour avoir mon remboursement.
7 mdr. siden at jeg har bestilt et tæppe og stadigvæk intet fåetJeg bestilte et tæppe i maj mdr
Jeg bestilte et tæppe i maj mdr. og har stafigvæk ikke modtaaget det, de har skrevet og tilbudt en tekande, i september og siden har jeg intet hørt, nu kan man heller ikke ringe til dem længere. Jeg har bedt om at få mine penge tilbage, og intet hørt efter 3 henvendelser
Virker som et amatørforetagende
Virker ærligt som et meget amatøragtigt foretagende.
Bestilte to tæpper for 6 måneder siden. Fik at vide at levering kunne vare 8-10 uger.
I august beder jeg om en status. Får at vide der kan gå nogle uger endnu.
I starten af november har jeg annulleret ordren og får at vide, at der kan gå 3 uger før jeg får pengene retur.
Helt utilstrækkeligt, at virksomheden intet gør for at orientere sine kunder om status på ordrer og samtidig overskrider de forventede leveringstider så voldsomt.
Kan ikke anbefales.
Brace for 7 months wait for rug order
Ordered a rug 7 months ago. Haven't received it yet. I need to nudge the customer service to have news, no proactive service from them.
Dårligste købsoplevelse nogensinde
Absolut ringe og på ingen måde anbefalelsesværdig service. Uprofessionelt i sådan en grad, at det antagelsesvist måtte være en joke.
Bl.a. fører MM totalt mangelfulde produktbeskrivelser (lampen er både hvid og sort, ikke kun sort som beskrevet på hjemmesiden) samt udviser absolut MM intet kendskab til sit eget produkt.
D. 25. juli købte vi en LED aluminiumslampe, der ikke virkede ved tilslutning. Vi søger info over mail, henvises til en ekstremt mangelfuld installationsguide-video, der har mere fokus på afstand mellem skruehuller end på den faktiske tilslutning af lampen. Vi forsøger alt, konstaterer at produktet må være defekt og beder om at få tilsendt en ny. Dette sker forholdsvist hurtigt, men heller ikke denne lampe virker. Vi får en elektriker til at kigge på produktet, men heller ikke han kan få liv i lampen. Vi giver op, anmoder om at sende lampe nr. 2 tilbage og få vores penge retur.
Nu er beskeden pludseligt at de ikke har mulighed for at oprette returlabel, så det skal vi selv gøre og de vil selvfølgelig dække returomkostningerne.
Der går lang tid. Jeg kontakter MM og spørger om status; om de har modtaget lampen og om vores penge er på vej. Flere dage går og vi modtager kvitteringen på, at pengene er sendt tilbage. Kun10 min efter at have modtaget denne kvittering får jeg en mail fra MM med et nærbillede af lampens ene ende, der er helt ødelagt med beskeden om, at den er gået i stykker under fragt og at de gerne ser at jeg opretter sag ved GLS (da det er mig der har oprettet returlabel), da deres vare nu er usælgelig. Sjovt, da vi sendte den tilbage på baggrund af, at den var defekt? På dette tidspunkt i forløbet er min grænse nået og jeg beder dem om bevis i form af flere billeder af lampen, af ledningen og af fragtkassen (som GLS uagtet ville bede om som bevis for fragtskade). Denne kasse ville qua lampens skade have været i sådan en stand, at billedebevis havde været det første man foretog sig inden overhovedet at have pakket lampen ud. MM kunne ikke fremkalde flere billeder af hverken lampe eller kasse (som i øvrigt var samme indpakning som vi havde modtaget lampen i). Jeg mistænker MM for at forsøge at genvinde sit pengetab ved at snyde GLS for en fejl der aldrig har været deres. Højest sandsynligt har det været en anden lampe de har haft på lager, som de sendte billeder af. Dertil skal det tilføjes at deres anmodning kom ca. 10 dage efter at de havde modtaget lampen og at GLS kun accepterer sager om skadet fragt maks 5 dage efter modtagelse af pakken.
Alt omkring kommunikationen har virket utroligt sløset, uærlig og direkte respektløs overfor den ellers gode tone og store tålmodighed jeg har prøvet at holde til det sidste. MM skylder mig stadig 90 kroner for returforsendelsen. Det er nu en måned siden vi sidst havde kontakt.
Hvis jeg kunne give 0 stjerner havde det været mere passende. Ærgerligt når hans designs er rigtigt fine. Måske han bare skulle holde sig til den del og lade andre om at drifte butikken.
Hvis du gerne vil spilde din tid på frustration, 25+ mails, at blive frarøvet penge og i det hele taget bare ikke har andre ting i livet at give dig til, så giv dig endelig i kast med at støtte op om Matias Møllenbachs joke af et firma.
«mistet» teppe på varehuset
Bestilte og betalte for et teppe, men hørte ikke noe om at det ble sendt på 7 uker. Da jeg kontaktet bedriften beklagde de seg og sa at teppene ikke var i produksjon enda men skulle bli laget i løpet av noen uker. Ca. tre uker senere fikk jeg beskjed om at teppene var laget, men at mitt teppe var «forsvunnet» på varehuset. En uke senere fikk jeg nok en Mail om at de enda ikke greide å lokalisere teppet som på mystisk vis hadde blitt laget, men som de ikke greide å finne. Nå er det nesten gått to måneder og jeg er i tvil på om teppet jeg har betalt for i det hele tatt eksisterer. Hold dere unna.
perfect
great design, great quality, very helpful and friendly service, thank you for the wonderful carpet and tea pot, they please my eye every day!
Ligegyldighed overfor kunden
April 2024: Forudbestilte et gulvtæppe med 10 ugers forventet leveringstid.
Efter 21 uger kontakter jeg selv Matias, og efter et par mails frem og tilbage over de næste uger, skriver de, at jeg senest modtager tæppet i slutningen af september.
30. sep. kontakter jeg igen Matias, og får nu besked på, at de ikke ved hvornår det kan leveres, og at jeg i stedet for kan vælge et andet tæppe. Træt af at vente, takker jeg ja.
Jeg spørger om det er til samme pris, eller om der er nedslag, eftersom de leverer et andet tæppe end bestilt og et halvt år efter bestilling. Det vil de ikke, men tilbyder i stedet en par andre produkter som plaster på såret. Jeg vælger en dørmåtte, men de sender det desværre i en forkert farve. Jeg spørger så om der er mulighed for at bytte det ud til den farve, jeg havde bestilt, men det mener de ikke kan ikke lade sig gøre. 6 måneder for at få andre varer end hvad der bestilles og ekstremt mangelfuld kommunikation og service.
Delays delays delays
Delays delays delays
I ordered a rug in April and I still haven't received it. Customer service keeps answering that "it's just a few more weeks" but they never give me any updates unless I write to them first. Really disappointed. I wonder if I have been scammed.
HOLD JER LANGT VÆK FRA DENNE WEBSHOP!!!!
Jeg købte for !!ET ÅR SIDEN!! en lampe, pengene er hævet, men jeg har endnu ikke har modtaget min vare. Der er ingen kommunikation eller opdateringer fra Matias Møllenbach. Jeg har 4 gange kontaktet dem for opdateringer, og hver gang udskyder de leveringen med 1-2 måneder. Jeg har aldrig i mit liv oplevet så dårlig service - HOLD JER LANGT VÆK FRA DENNE WEBSHOP!!!!!
No rugs
Ordered two rugs in the beginning of April. They kept being delayed and I was promised the rugs three times. Had to ask to get the money back. I finally got the money after almost 4 weeks (5 months after I ordered the rugs) Nothing but mails and excuses from April to September
Du får aldrig din vare
Jeg bestilte Aug-2023 en lampe, fremgår af hjemmesiden man forventer at lampen bliver sendt Dec-23.
Vi er nu i Sep-2024!!! og jeg har intet hørt fra Matias, lampen er ikke sendt, intet om hvornår jeg kan forvente at modtage min lampe....
Øv oplevelse
Jeg forudbestilte et tæppe med forventning om max 10 ugers ventetid/levering. De blev ved med at udsætte leveringsdato, og gav ingen opdateringer omkring at leveringen var udskudt, skulle derfor selv sende mange mails til dem for at få en opdatering. Jeg valgte, efter 23 ugers ventetid, at bede om en refundering. Jeg venter nu på 3. uge på at få mine penge tilbage.
Det hele virkede enormt uprofessionelt - og jeg vil derfor ikke bestille noget fra ham/dem igen.
J’adore tout ce que Mathias et ses…
J’adore tout ce que Mathias et ses équipes font. J’ai décoré mon appartement de 4 pièces avec 4 tapis différents, plus dans ma chambre un miroir et un fauteuil blanc et beige. Et des grands plateaux pour les fruits dans la pièces à vivre. Tout est de très bonne qualité, un design très sobre et reposant et un service top. I do recommend! Absolutely Mathias Mollenbach. Best, Sylvie J from France
Dårlig kvalitet
Købt et jutetæppe til 5100kr ,som var af så kvalitet i forhold til prisen jeg med god grund valgte at returnere det.
Ventede 3 uger før penge kom retur.
En virkelig skuffet kunde.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.